2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927664 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Mou 'nun ülkesinden takımlarına transfer ettiği oyuncular  :friendship:
Manu
lindelof - 35
somedo - 35 ! ?
talisca -  25 !  ?

Çelsi
matic -25

Real madrid
Di maria - 33
coentrao - 30

Çelsi
carvalho - 30
ferreira - 20
tiago - 12
bosingwa - 20

Total de portekiz kulüpleri akan 205 milyon Euro , bunlara Talisca ve Somedo eklenirse = 265 m €  :busted_cop: :busted_cop:

burası manunun transfer başlığı değil

Çevrimiçi Necmi

reis işin özeti şu benfica satmak istermi isterse alt limit kaça ikna olur. büyülü kısmı bu işte. oyuncuda 30-40a doğru uzayacak bir yol görürlerse ona göre tavır takınırlar ama yok bundan cacık olmayacak hissine kapılırlarsa da 15 teklif mi geldi bi çinliden alırlar parayı bize de atarlar 2yi geri bi basın gidin looo derler kontratta bir hülle yaparlar bedel 25 mio derler dip notta geliri 10 miodan az olmamak koşulu ile şangayda bir özel maç yapılır gelir 10 mio altında kalırsa bu bedeli benfica şangaya öder derler işi çözerler...
neden düşük satıp yüksek göstersin bir sene sonra değerlenme ihtimali çok yüksek
biz o işi layıkıyla yapıyoruz zaten kaldıki yirminin altında satacaksa bunu bize satma ihtimalide çok yüksek
birde talisca çine gidermi oyuncu kölemi.

Çevrimdışı tangaz

neden düşük satıp yüksek göstersin bir sene sonra değerlenme ihtimali çok yüksek
biz o işi layıkıyla yapıyoruz zaten kaldıki yirminin altında satacaksa bunu bize satma ihtimalide çok yüksek
birde talisca çine gidermi oyuncu kölemi.

biz formülü veriyoruz problemi çözmek öğrencinin görevi. çine gider mi? neden olmasın 10 mio maaşı basarlarsa koşa koşa gider hulk gitti chelseadeki genç brezilya milli çocuk gitti taliscada gider. herkesin bir fiyatı vardır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

neyse sabah duyumları doğruluğunu bilmiyorum
marcelonun teklifini reddetmişiz
büyük ihtimal abou tekrar kiralık olacak
2,5 + boyko = vida
oziyide satmıyoruz
talisca içinde teklif falan yokmuş

Çevrimdışı underworld

burası manunun transfer başlığı değil
içinde talisca barındırıyor  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

2,5 + boyko = vida
oziyide satmıyoruz
Vida'yı alıp kapatacağız herhalde transferi  :tabe: Şu an öyle görünüyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

2,5 + boyko = vida
oziyide satmıyoruz

marceloya 8+2 teklif gelmemiş olabilir şayet reddetmişsek.
eğer abu kiralık olacaksa seneye kesin 10u verip alıyoruz demiş olabiliriz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

eğer kiralık olacaksa seneye kesin 10u verip alıyoruz demiş olabiliriz.
Sabah gördüm bir yerde 6 + 1.5 önermiş reddetmişiz bizde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ahmetemre

eğer abu kiralık olacaksa seneye kesin 10u verip alıyoruz demiş olabiliriz.
abudan bahsediyorsan bu sene de kiralarsak seneye boşa çıkıyor sözleşmesi bitiyor.
abu olmazsa lorentenin yaşına bakmadan alsınlar adamda golcü vuruşu var yerden de havadan da.
abuyu kaçırmasınlar ama olmazsa lorente alınsın 30 gol atar bu kadar orta yapılan bir hücum hattında...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

Vida'yı alıp kapatacağız herhalde transferi  :tabe: Şu an öyle görünüyor  :tabe:
ben genede bir kanat ve Ba süprizi bekliyorum.
iki forvetle lig bitmez.

Çevrimiçi Necmi

abudan bahsediyorsan bu sene de kiralarsak seneye boşa çıkıyor sözleşmesi bitiyor.
abu olmazsa lorentenin yaşına bakmadan alsınlar adamda golcü vuruşu var yerden de havadan da.
abuyu kaçırmasınlar ama olmazsa lorente alınsın 30 gol atar bu kadar orta yapılan bir hücum hattında...
bonservisine 6 istiyorlarmış diye duydum 32 yaşında birine verilmez o para
zaten verecek parada yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben genede bir kanat ve Ba süprizi bekliyorum.
iki forvetle lig bitmez.
Söylenene göre hoca Abou kalsa bile bir pivot santrafor istiyormuş. Llorente gibi biri olabilir  :tabe: Kanat transferi de TÜrk genç bir oyuncu olacak büyük ihtimalle.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

bir sene sözleşme uzatırlar problemmi zaten kiralarsak emin ol o sözde kiradır.
sene sonu tapusunu gönderirler. pazarlık biter satın alınır ama ffp den dolayı kiralık gösterilir.

Çevrimdışı ahmetemre

bonservisine 6 istiyorlarmış diye duydum 32 yaşında birine verilmez o para
zaten verecek parada yok.
6 diyorlarsa 2,5 a halleder başkan fazla vermez olmadı kiralar gomez gibi.
valla şöyle bir bakınca 15 ten aşağı biz de oynar diyeceğin forvet yok...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

Söylenene göre hoca Abou kalsa bile bir pivot santrafor istiyormuş. Llorente gibi biri olabilir  :tabe: Kanat transferi de TÜrk genç bir oyuncu olacak büyük ihtimalle.
oyuncu satmıyoruz yani as kadrodan satmıyoruz
milo pedro aras pektemek gidiyor onlardan gelecek para 4 M buda zaten mevcut sözleşmelere anca yeter.
hesap böylemiş söylenene göre
Bence bu şenol hocanın isteğidir. Kadroyu koruyun bir sol stoper alın birde santrafor alın

Çevrimdışı tangaz

abu işi olursa zaten şöle olur adamlar önce 1 sene uzatırlar sonra bize kiralarlar seneyede bonservisi verirler.

Çevrimiçi Necmi

6 diyorlarsa 2,5 a halleder başkan fazla vermez olmadı kiralar gomez gibi.
valla şöyle bir bakınca 15 ten aşağı biz de oynar diyeceğin forvet yok...
oyuncu satmazsan 2,5 nerden bulacaksın

Çevrimdışı tangaz

milo pedro aras pektemek gidiyor onlardan gelecek para 4 M buda zaten mevcut sözleşmelere anca yeter.
Bence bu şenol hocanın isteğidir. Kadroyu koruyun bir sol stoper alın birde santrafor alın

hoca geçen senden beri aynı şeyi istiyor kadroyu koruyun bir sol stoper alın birde pivot santrafor die basbas bağırıyor geçen sene az mı söylendi şampiyon olduk üstüne koyacağımıza kadroyu sil baştan yapıyoruz sokarım böle aşkın ızdırabına minvalinde çok sölenmedi mi...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sene sonunda çıktığı bir TV kanalında daha iyi olmak istiyorsak oynama şansı bulamayan oyuncuları gönderip yerine oyuncu almamız lazım ama biz FFP yüzünden yapamıyoruz demişti. Demek bu sefer böyle hareket etmeye karar verdik  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ahmetemre

oyuncu satmazsan 2,5 nerden bulacaksın
kadroda düşünülmeyen oyunculardan 500binden 5 tane satarız ne bilim...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

abu işi olursa zaten şöle olur adamlar önce 1 sene uzatırlar sonra bize kiralarlar seneyede bonservisi verirler.
doğru seneye ffp bitiyor 8-10 verip alırız.
seneye ffpden çıkıyoruz diye çok para harcarız gibime geliyor...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

transfer:
Katar'ın Ankara Büyükelçisi Salim Mübarek el-Şafi, Beşiktaş'a üye oldu
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

kadroda düşünülmeyen oyunculardan 500binden 5 tane satarız ne bilim...
satıyorsunda zaten alacaklarını karşılıyorsun daha kimi satacaksın
pektemek aras milo pedro 4 m 1.4 de rudolfhodan geldi 5.4   2,5 vida 2 abou 750 caner
5.250 eder. başkada oyuncu gönderemezsin. bu sefer kadron zayıflar. veli gider ama ondan
bonservis alınmaz büyük ihtimal.
tabi cazip bir teklif olur oyunculardan birine hemen taktik değişir.

Çevrimdışı tangaz

satıyorsunda zaten alacaklarını karşılıyorsun daha kimi satacaksın
pektemek aras milo pedro 4 m 1.4 de rudolfhodan geldi 5.4   2,5 vida 2 abou 750 caner
5.250 eder. başkada oyuncu gönderemezsin. bu sefer kadron zayıflar. veli gider ama ondan
bonservis alınmaz büyük ihtimal.
tabi cazip bir teklif olur oyunculardan birine hemen taktik değişir.

taliscanın 2 kirayıda ekle abi. her türlü eksideyiz. ancak şu olur abuş bedelsiz kiralık olmalı bu sene. parasını bonservisle seneye alırsınız çok bıdı bıdı yapmayın deriz.

Çevrimdışı tangaz

ben kievin vidayı boyko+2,5a bırakacağını da pek sanmıyorum tok satıcı herifler belhanda pazarlıgında gese 4-5-6-7 die yükseltti sürekli teklifi aşağısını herifler iplemedi bile.

Etiketler: