2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6932089 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Gazetede böyle bir habere rastlamadım. Gerçi Başkan kronik sakat veya Allah sahibine bağışlasın demediği için bu transferin olacağını pek sanmıyorum  :)

ewet bende görmedim mesela abubakara newcastledan 9 mio sterlin teklif varmış evertonda lukakuyu satarsa teklif götürebilirmiş

pardon everton geçen sene lukakuya partner olarak düşünmüş bir ara
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2017, 16:31:35 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Manchester Talisca'yı alırsa, İngiltere'deki "belli sayıda milli olma"kuralını nasıl aşıyor? Bu konuşuldu mu burada? Billigisi olan arkadaş var mı?

normalde aşamaz ancak federasyondan özel izin alırlarsa oynatabilirler ama bu kolay değil
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim düşlemediğimiz manga-Marcelo tandemini lyon yapıcak galiba.

Adı Beşiktaşımızla anılan Stoper Mangala Lyon için Fransa'da.

Lyon Mangala'yı alıp Marcelo'dan vazgeçmez inşallah  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı El Nino

Titi hayırlı olsun diyebilir miyiz o zaman

Çevrimdışı MUSTAFA_

Titi hayırlı olsun diyebilir miyiz o zaman
En son kala kala ona kalacaz bu gidişle  :ebebe: Ama daha transferin son günlere gelmedik  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Lyon başkanı hafta sonuna kadar bir stoper transferi açıklayacağız demişti. Sanırım Mangala bu isim
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı brkntcnr

sun haberinemi inandın burda penguen yazsa daha güvenilir olur :bandit:
gerçi penguende kalmadı ya artık olsun genede daha güvenilir olur
Ben de markeden kopyalayıp attım abi inanıp inanmama değil bilgilendirme :D

Çevrimiçi Necmi

Manchester Talisca'yı alırsa, İngiltere'deki "belli sayıda milli olma"kuralını nasıl aşıyor? Bu konuşuldu mu burada? Billigisi olan arkadaş var mı?
şu anda alamaz bunun için çalışma bakanlığından izin alması gerekir.
buda çok zor bir şey. Zaten ilgisi var ama bu nedenle alamadı şu ana kadar.

Çevrimiçi Necmi

mangala sol stoper marcelo sağ stoper birbirlerinin muadili değil
marcelo solda mangala sağda oynayamıyor :D

Çevrimdışı tangaz

sanmam zira o diakhabymi ne vardı onu italyaya gönderiyorlardı 15-18 arası rakama

Çevrimdışı MUSTAFA_

mangala sol stoper marcelo sağ stoper birbirlerinin muadili değil
marcelo solda mangala sağda oynayamıyor :D
2 stoper alıp bizim hayalini kurduğumuz Marcelo-Mangala tandemini oluştururlarsa yine üzülürüm  :tabe: Marcelo satılmazsa çok sıkışırız gibi geldiği için satılması lazım. Lyon başkanına da güvenilmez orası da ayrı konu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı hasann

sanmam zira o diakhabymi ne vardı onu italyaya gönderiyorlardı 15-18 arası rakama
o kazma o kadar para ediyorsa marcelo 40milyon eder.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Para almıyoruz  :tabe:
Alıyoruz :bandit:

Kiralama bedeli olarak verdigimiz 2 milyon € yu Benfica bize iade edecek :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı hasann

talisca manu'ya falan gitmez.türkiyede parlamış oyuncuya 25milyon euro verildiğini nerede gördünüz.Seneye de takımda olur.

Çevrimdışı cursedofdragon

Alıyoruz :bandit:

Kiralama bedeli olarak verdigimiz 2 milyon € yu Benfica bize iade edecek :tabe:

+4 milyon € var bide.

Toplam 6 milyon €

Çevrimiçi Necmi

2 stoper alıp bizim hayalini kurduğumuz Marcelo-Mangala tandemini oluştururlarsa yine üzülürüm  :tabe: Marcelo satılmazsa çok sıkışırız gibi geldiği için satılması lazım. Lyon başkanına da güvenilmez orası da ayrı konu  :tabe:
merak etme sıkışmayız. neden sıkışalım. bin tane yöntem var.
canere 750 bonservis verdik rudolfhoyu 1.4 e sattık. aldığın oyuncuları kiralık gösterirsin
olur biter. kiralık ücretler bonservis olarak görünmüyor. böyle olsa geçen senede patlardık
abou talisca caner mitrovic adriano marcelo bunlara ödenen paralar sosadan aldığımızı çok geçiyor

Çevrimiçi Necmi

+4 milyon € var bide.

Toplam 6 milyon €
hayır yok sadece 2 M ödenecek haziran ayında satılırsa satış temmuza kalırsa 4 ödenecek.

Çevrimdışı tangaz

hayır yok sadece 2 M ödenecek haziran ayında satılırsa satış temmuza kalırsa 4 ödenecek.

ödediğimi geri alıcaz özetle

Çevrimdışı MUSTAFA_

canere 750 bonservis verdik rudolfhoyu 1.4 e sattık. aldığın oyuncuları kiralık gösterirsin
olur biter. kiralık ücretler bonservis olarak görünmüyor. böyle olsa geçen senede patlardık
abou talisca caner mitrovic adriano marcelo bunlara ödenen paralar sosadan aldığımızı çok geçiyor
Benim bildiğim kadarıyla kiralık ücretler de sayılıyor. Hatta bu sene başkan şimdi Caner'in bonservisi ve Talisca'nın kiralık ücreti yüzünden eksideyiz ve oyuncu satmamız lazım demişti  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı abdusta

Bir masalımız var!!

Bakın haber nasıl oluşturuluyor.
Konu VİDA sözde transfer Leicester city!
Duyumcumuz Mr Geoff Peters

ilk önce bu zatın forumda yazdığı mesaj ve trolüne yazılan cevapları okuyalım !!

https://www.foxestalk.co.uk/topic/112517-domagoj-vida/

Bu mesajlar daha sonra Londra muhabirimiz diyen sporx tarafından kaynak gösterilerek verilir.Bizde yeriz!!

http://www.sporx.com/domagoj-vida-transferinde-leicester-kesenin-agzini-acti-SXHBQ635462SXQ

saygılar

Çevrimdışı El Nino

Portekiz basını Talisca'nın 22 milyon Sterlin karşılığında MANU'ya gittiğinin haberini geçiyor.

Çevrimdışı tangaz

sosa 7,5
töre 3
alexis 0,5
boyko 0,4
miloş 0,2
frei 2,5
olcay 0,2
günay 0,075......

Çevrimdışı cursedofdragon

Portekiz basını Talisca'nın 22 milyon Sterlin karşılığında MANU'ya gittiğinin haberini geçiyor.

o zaman juan mata bize hayırlı olsun :D

Çevrimdışı tangaz

mata'nın bu işe ok vereceğine ben inanmıyorum olursa sürpriz olur

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hayaller Mata hayatlar Oğuzhan Aydoğan  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: