Doğru mantık buda bizim tamamıyla doğru mantıkta olduğumuz söylenemez abi hadi marcelonun yaşı var satmak mantıklıda oziyi sattık diyelim yerine daha uyguna genç potansiyelli birini bulabilirmiyiz,oğuzhan aydoğanı hazırlıyormuyuz,tolgay ozinin yaptığı işleri yapabilecekmi hele bide talisca giderse orta sahamız düşebilir. Eğer bu konuda planlama varsa bende oziyi satarım ama önce satarım sonra planlayalım mantığındaysak işler karışır taliscanın durumu belirsiz çünkü. Aslında ben oziyi seneye satıp üzerine ekler taliscanın bonservisine yürürüz diye düşünüyodum.
Ah şu q7 ve cenki satabilsek elimiz rahatlar gerekli takviyeleri yapar sonra ozi marcelo gibi oyuncuları satar daha iyilerini alırdık.
iyide biz tolgayı laf olsun diyemi aldık ozi gider tolgay gelir bir tanede arkada pişsin diye oyuncu alırsın mesela Deniz türüc alınacak deniyor. sağda oynuyor ama hoca onu merkezede evirebilir. Neye göre ozinin yerini almaz diyoruz.
benim gözümde atiba ve marcelo dışında yerini doldurmakta zorluk çekeceğimiz oyuncu yok buna ramen onlarında yeri doluyor. aynı tarz olmak zorunda değil önemli olan aynı katkıyı vermesi işte talisca örneği sosayla benzerliği varmı ama sosa katkısından fazlasını verdi. herkes geçen sene domine ediyorduk şöyle böyle diyor alakası yok bu seneki takım geçen seneden iki gömlek daha iyiydi. bir quaresma sıkıntısı yaşadık onun yerinde paylaşımcı bir kanat olsa bu kadro yüz yılın en iyi Beşiktaş kadrosu olurdu. unutulmamalı on oyuncu girdi bu takıma ağır sakatlıklar verdik milli oyunculardan ilk
devre faydalanamadık geçen sene 79 bu sene 77 ile şampiyon olduk iki puan geri düşmüşüz geçen sene uefada gruplardan çıkamadı o kadro bu kadro şl oynadı gruptan EL ye kaldı ve çeyrek final oynadı. herkesin görüşü abou oynasa
finale yürürdük. demekki gidenin yeri doluyor. biz yıllardır o satılmasın bu satılmasın diye debelendik durduk
başarı varmıydı yok. şimdi taliplisi olan satılıyor ama başarı varmı var yeri doluyormu doluyor. Az güveniniz olsun
herkesin yeri dolar. yeterki sistemi bozmayalım. millet şaşıyor bu kadar oyuncu değiştiren Beşiktaş nasıl başarılı oluyor
diye bak rakipler sürekli takviye yapıyor bizde giden var gelen yok ama iddaa açıklandı Beşiktaş 3 renkliler 5-5 başak 6
şampiyonluk oranları. Bu sisteme duyulan güvenin işareti.