2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927639 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Güzelim hibritler ne olmus :D

Su hali bile Osmanli zemininden iyi. Neydi o bi ara oyle kahverengi.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sedat.Y

Çevrimdışı levitate

Net bilgi..
Dün itibariyle Holger Badstuber, Beşiktaş'a önerildi..
Sağlık raporları incelenmek üzere istendi..

via: Badem
Adam iyi eyvallah ama hobi olarak sakatlanıyor bizde bildiğimiz halde hala rapor istiyoruz
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

İyide niye böyle olmuş?

çimi sıyırdık abi üstünden :)

Bide ekicez :D

Çevrimiçi Necmi

İyide niye böyle olmuş?
çimler söküldü artık ekim yapılacak geçen sene çabuk açmak için acele serme yapmıştık
çim istanbul şartlarına çokda uygun değildi en uygunu italyada bulmuşlardı. şimdi esas tohumlarla tohumlanacak

Su hali bile Osmanli zemininden iyi. Neydi o bi ara oyle kahverengi.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ottoman'ın zemini zemin değil ki zaten patates tarlası :D

Çevrimdışı 38life

Adam iyi eyvallah ama hobi olarak sakatlanıyor bizde bildiğimiz halde hala rapor istiyoruz

Bu sakatlıkların tesadüfi mi olduğu, sebepleri, türleri falan incelenecek herhalde.

çimler söküldü artık ekim yapılacak geçen sene çabuk açmak için acele serme yapmıştık
çim istanbul şartlarına çokda uygun değildi en uygunu italyada bulmuşlardı. şimdi esas tohumlarla tohumlanacak

daha müthüş bi görüntü olur demi abi :)

zaten müthişti de :D

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ozi'nin yerinde olsam Avrupa'yi Ispanya-Holanda-Belcika olarak hedeflerdim. Hele Italya. Sert futbol oynaniyor orada. Ozi kirilgan bir yapiya sahip.
Avrupa diye Hollanda-Belçika'ya gitmek mi ??? Beşiktaş'tan hiç öyle bir riske gerek yok lig desen pek üstün değiller uyup uymayacağı falan filanda var.Yeni transfer yeni risk demektir.Ama İspanya biçilmiş kaftan.

Çevrimiçi Necmi

daha müthüş bi görüntü olur demi abi :)

zaten müthişti de :D
:tabe:
çimler daha koyu renk olacak sanırım ilk plan uygulanacaksa
buda hatları daha belirgin yapar. çim hibrite sarılarak büyüyecek tam tutunacak kökler
buda çok daha sağlam bir zemin yaratır.

q7 paşamızın gönlü gitmek istemediği için Marcelo'nun zorunlu satışı gerçekleşecek gibi duruyor.
q7 beşiktaş aşığı yapmaz o öyle takımını herşeyden önce görür, o mükemeldir birde muhteşem ortası var.Quaresma kalsın forvetede gerek yok ortalar orta giderken ortaya geçer yüksek gol yüzdesiyle kendi ortasına kafayı atar ve gol atar yine bol bol.He bide Atiba'yı falan sırtında taşır gökhan gönülün falan açıklarını da kapatır en kritik şampiyonluk maçlarında tekme atmaz atiba gibi trip yapmaz birşey yapmaz.Sürreya abinin işlerini falan da yapar.Quaresma satılamaz satılması teklif bile edilemez.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

hazır çimler kalkmışken bir konser sıkıştırsalardı araya bayramda veya hemen sonra sakatlanırsa Badstuber in maaşını çıkarırdık sakatlanmazsa o tüm takımın maaşını çıkarır zaten.  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Necmi

Bu sakatlıkların tesadüfi mi olduğu, sebepleri, türleri falan incelenecek herhalde.
ne tesadüfü futbol hayatına başladığından beri sakat geçen senede 11 maç oynamış gene sakatlıkla geçirmiş bayern
ocakta shalkeye kiralamış  adamlar yarım devre deneyip şutlamışlar hemen

Çevrimdışı kyiv

Alman olsun çamurdan olsun ama camdan da olmasın. Sakatlanmayacağını bilsek gözün kapalı alacaksın. Bayernde oynamış adam boş olamaz.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Vida diyorum susuyorum
Bu adam muhteşem
Mutlaka alınmalı mutlaka hep denedik denedik olmadı aksilik olmuştu ama busefer alınmalı arkadaş.

Futbol'un da içine edicekler bu gidişle.

Böyle birşey olmaz olsa bile yavaş yavaş tane tane girer.Ama doğalığı bozulmasın diye pek şu kale çizgisi vs falan muhabetlerine bile girmiyolar yavaş yavaş giriyolar o tarz muhabetlere.Bunlar her sene çıkıyor hayal bunlar  :lol:

Böyle birşey olmaz olsa bile yavaş yavaş tane tane girer.Ama doğalığı bozulmasın diye pek şu kale çizgisi vs falan muhabetlerine bile girmiyolar yavaş yavaş giriyolar o tarz muhabetlere.Bunlar her sene çıkıyor hayal bunlar  :lol:

bence hayal değil hersene değişiyor kurallar.

40 yıllık santra kuralı değişti mesala. tek kişi yapabiliyor artık.

Geri top olayı eskiden vardı o kalktı.

Bir sürü şey değişiyor zamanla yakında maçı 60 dk filan görürsem şaşırmam.

Gün geçtikçe futbolun içine ediyorlar ama orasıda bi gerçek eskiden ne güzel voleler rövaşatalar görürdük ne müthiş zevkli olurdu maçlar şimdi adam rövaşataya kalktığı gibi tehlikeli hareket.

Heh transfer sezonu şimdi açıldı
Robinho ronaldinho ve eto 3lüsünden 1 çıkmadan daha açılmış sayılmaz.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Net bilgi..
Dün itibariyle Holger Badstuber, Beşiktaş'a önerildi..
Sağlık raporları incelenmek üzere istendi..

via: Badem
Vida ile başladık çürüklere doğru gidiyoruz risk bu hiç gerek yok
Para ya kıyıp vida yı almak lazım.

bence hayal değil hersene değişiyor kurallar.

40 yıllık santra kuralı değişti mesala. tek kişi yapabiliyor artık.

Geri top olayı eskiden vardı o kalktı.

Bir sürü şey değişiyor zamanla yakında maçı 60 dk filan görürsem şaşırmam.

Gün geçtikçe futbolun içine ediyorlar ama orasıda bi gerçek eskiden ne güzel voleler rövaşatalar görürdük ne müthiş zevkli olurdu maçlar şimdi adam rövaşataya kalktığı gibi tehlikeli hareket.
Santrayı 2 kişi başlasa nolur 1 kişi başlasa nolur birşey olmaz ondan.Ama orda yazan köklü kurallar ve  futbolun kuralına aykırı kurallar.Böyle köklü değişiklere çok tepki gelir.Geri top dediğimiz olayın kalkması da bence iyi oldu.

Çevrimdışı hasann

Vida
Burak
Moledo
Titi

Hiçbiri gelmeyecek,her transfer dönemi aynı yönetim salıyor isimleri temmuz ağustos gibi alakasız isimler geliyor.Temmuz 15'e kadar transfer olursa ben de bir şey bilmiyorum :money:

Çevrimiçi Necmi

Vida
Burak
Moledo
Titi

Hiçbiri gelmeyecek,her transfer dönemi aynı yönetim salıyor isimleri temmuz ağustos gibi alakasız isimler geliyor.Temmuz 15'e kadar transfer olursa ben de bir şey bilmiyorum :money:
yönetimin salladığını nerden biliyorsun :alala:
her sene erken ortaya atılan bir isim alınmış oluyor
mesela iki sene önce fabri atılmıştı almışız sakatlanınca açıklayamadık
geçen sene GG 6 ay davul çalındı aldık diye.
bu senede bu isim Titi olursa şaşırmam bizim normlara uyacak bir transfer.
vida alınır alınmaz ama gerçekten ilgilendiğimizde kesin. ukraynalılardan oyuncu almak zor iş
tok satıcılar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bu arada daha önce ismini hiç duymadığım bir youtuber Ryan Babel ile video çekmiş.

Bizim Babel'de iyice youtuber oldu  :lol: :lol:

Çevrimdışı celiker1

37 yaşına gelmiş, evlenmeyen,evlenmeyecek,hayatını BEŞİKTAŞ'a adamış bir kardeşiniz,arkadaşınız,abiniz olarak söylüyorum.Transfer haberlerine bakmayın,seyretmeyin,hayalini kurmayın.%90 ı yalandır,hayal peresttir.Sadece şampiyonluğun tadını çıkarın.Unutmayın,unutturmayın!!!Ağustos gelir, her şey rayına oturur 👍Bu işler böyle yürür her sene
Hayatta Beşiktaş

Etiketler: