2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6926923 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı kyiv

Adem Büyük iş yapar mı takımda? Sanki ceza alanında Cenkten daha etkili olur gibi.

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Aynen abi bende bunu diyorum lig seneye gorundugu gibi kolay olmicak kolay olmasini istiyosak bu takima saglam makine topcular getirmemiz lazim renkliler bile su durumda parayi basip yildiz kovaliyo fikret orman baskanin artik keseyi acmasi lazim ne olursa olsun bunlari biz dusunuyosak baskan kesin dusunuyodur o yuzden ben guveniyorum bi bildigi vardir 😊

Çevrimdışı doganay

Aykut'un fb medya desteginide alarak en onemli ozelligi olan aglama taktiginide kullanrak sirf arti 6-7 puan aldirir.

Çevrimdışı underworld

Bazen bakarsın ama göremezsin .

:nargile:
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2017, 03:04:09 underworld ]

Çevrimiçi Necmi

1. santrafor olamayacağı noter huzurunda tescil edildi ama 2. santrafor her türlü olur ,özellikle yerli olması münasebetiyle.
Türkiyede yerli avrupada değil abou alınır birde a kalite yanına ilave olursa Ba gibi mesela
2. zor olur.

Çevrimdışı underworld

Türkiyede yerli avrupada değil abou alınır birde a kalite yanına ilave olursa Ba gibi mesela
2. zor olur.

avrupayı takmayın diyen sensin abi   :D   6-10 maç mı , 32 -38 maç mı ?  :alala:

Çevrimdışı hasann

her maç bundan 2-3 tane yapsa 40milyon

Çevrimiçi Necmi

görmek lazım tabiki mesela o paslardan kaç tane yaptı kaçı başarısız oldu bu yüzden kaç top bize atak olarak döndü :D
hep sorunumuz bu değilmi iyi olanı hatırlarız kötü olanı hafızadan sileriz sevmediğimiz oyuncu olduğunda
bu sefer kötüleri hatırlar iyileri sileriz. aslında tarafsız bakmak adil olup iyi yada kötü diyebilmek önemli olan
bu sene ozi performansı bence kötüydü. neye göre kötü dersen gerçekten olması gereken oziye göre
kötüydü. ilk devre nerdeyse hiç yoktu. sorumluluk alması gereken maçlarda alamıyor. yeteneklimi evet
ama yeteneklerini gerçek anlamda sahaya sürüyormu hayır. quaresmaya neden kızıyoruz kötü oyuncumu asla
değil ama yeteneklerine ihanet eden bir oyuncu. bazende oynadığı takımada ihanet ediyor. artıyı eksiyi
koyuyorsun olmadı diyorsun quaresmaya bunu diyorsak oziyede dememiz cenkede dememiz gerekiyor
talisca ve abouyu ayrı tutuyorum takıma alışamadılar alıştıktan sonrada hakkını verdiler. ikisininde olması gerekenden düşüktü
verimleri ama özürleri var. Babel tam hakkını verdi fazlasını bile verdi tolgay hakkını verdi fabri hataları oldu ama
hızlı uyumuyla oda hakkını verdi adriano ilk maçlar kötüydü ama sonrasında hakkını verdi GG hakkını verdi oda ilk maçlar kötüydü
marcelo atiba sonuna kadar hakkını verdi tosic hakkını verdi onunda kötü yanlarını görüyor taraftar
ön yargılı bakıyor. mitrovic süre alamadı bir şey diyemem inlerde süre alamadı
Gelecek sene bu hakkını veremeyenlerin çok daha fazla sorumluluk alması gerekiyor

Çevrimiçi Necmi

avrupayı takmayın diyen sensin abi   :D   6-10 maç mı , 32 -38 maç mı ?  :alala:
takmayalımda sonuç olarak takmayalım ama oraya bir kadro vermemiz gerekiyor.
kadro yapılanmanda bunu dikkate alman gerekiyor takılacak şey var takılmayacak şey var.
şimdi elinde Ba abou ve cenk var üçüde yabancı sayılıyor ikisini yazacak olsan hangilerini yazarsın
işte önemli olan bu.

Çevrimiçi Necmi

Aykut'un fb medya desteginide alarak en onemli ozelligi olan aglama taktiginide kullanrak sirf arti 6-7 puan aldirir.
10 puan aykut için ekle o ağlayacak bütün renkli basın propaganda yapacak
çok dikkatli olmamız lazım çok çetin olacak lig. Yönetim bunların hepsini düşünüyordur.

Çevrimiçi Necmi

Aynen abi bende bunu diyorum lig seneye gorundugu gibi kolay olmicak kolay olmasini istiyosak bu takima saglam makine topcular getirmemiz lazim renkliler bile su durumda parayi basip yildiz kovaliyo fikret orman baskanin artik keseyi acmasi lazim ne olursa olsun bunlari biz dusunuyosak baskan kesin dusunuyodur o yuzden ben guveniyorum bi bildigi vardir 😊
fenerin para bastığı falan yok son kalan barutu kullanıyor
cezayı göze alıyor. şimdi olmasa bile devre arası bir hülle yapmak zorunda
kalacak. yoksa ceza kapıda olur. Aziz son senem diyorsa benden sonra tufan diyecektir.
cezayı göze alır. Bu sene renklileri şampiyon yapmamak şart oğlu şart. Genede cezayı göze alamayız.
avantajlarımız var onları kullanarak gene öne geçecektir yönetim abou olur diyorum
bir forvet daha gelir stoper işinide çözeriz beni düşündüren kanat quaresma ve töre ikisde birbirinden beter
ikisiylede güvenilip yola çıkılmaz töre sorunlarla gelecek taraftar dışlayacak onu  ben yok sayıyorum.

Çevrimiçi Necmi

Adem Büyük iş yapar mı takımda? Sanki ceza alanında Cenkten daha etkili olur gibi.
adem forvet değil ve boşta değil bizde Kasımpaşadan oyuncu alamayız
kapıyı çalsan 5 M diyecekler. 3 tane takım var antalya kasımpaşa bursa bunlara
oyuncu için teklif bile götürmeyeceksin bir taraflarını kaldırıyorsun. zaten sol açığa oyuncu düşünülmez
caner kullanılır orda rotasyonda deniz türünç gerçekten dedikodularda konuşulduğu gibi alındıysa sağ kanat alternatifi olur
aynı performansı gösterirse as bile olabilir katkısı quaresmadan fazla büyük takımda dominant oyunda ne yapar görmek lazım.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

2018 Dünya Kupası'nda milli takım kadrosunda olmak isteyen ancak kendi kulübünde düzenli oynamayan yıldız oyunculara yönelmemiz lazım.

Bu konuda stoper adayım Kurt Zouma.
Chelsea' da düzenli oynaması zor.

Kiralık alınabilirse tekrar Fransa milli takımına kadar gider.

Çevrimdışı doganay

10 puan aykut için ekle o ağlayacak bütün renkli basın propaganda yapacak
çok dikkatli olmamız lazım çok çetin olacak lig. Yönetim bunların hepsini düşünüyordur.

Aynen abi cok dikkat etmemiz lazim. Tabi bizde artik medyada daha gucluyuz. Fb soyle bir kac mac ust uste mac kaybederse , hazirda bekleyen catlak sesler ile kaosa da girebilirler. Gs zaten bu senede zorlayabilecegini sanmiyorum, birkac mac tokezleyince hemen Tudor'u gonderme muhabeti baslayacaktir.
Biz gerekli takviyeleri yapalimda bu sene daha da rahat sampiyon olacagiz. Bu sefer basaksehir'de zorlayamayacak artik onlara karsi daha ilk mactan tum takimlar defansif oynayacak ve cok puanlar kaybedecekler.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu akşam Kamerun-Şili maçında Abouş'un eli ayağı birbirine dolansın, boş kaleye goller kaçırsın, saç-baş yoldurtsun.

Öte yadan Portekiz-Meksika maçında Quaresma goller atsın, asistler yapsın, Avrupa takımlarına bile tekrar denesek mi diye düşündürsün inşallah.

Çevrimdışı tuncaboylu

Net bilgi..
Dün itibariyle Holger Badstuber, Beşiktaş'a önerildi..
Sağlık raporları incelenmek üzere istendi..

via: Badem
Haha, ben de nerede kaldı bu Badstuber diyordum

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat baltacı

FB yaptığı transferlerle rakibimiz olmaktan çıktı seneye.. Bütün transferleri kanatlara. Oysa ki FB nin esas eksiği orta sahaydı. Atiba-Oğuzhan'ı yapmaları gerekiyordu. Buna yönelik bir hamle yok. Gs teknik direktörden dolayı yürüyemez. TS. yine 5. Hafta havlu atar. Başakşehir, seyircisiz geçen sene topladığı puanın -10 una ulaşamaz. Rakipleri artık konsantre olur. RA KİP Sİ ZİZ 👍👍👍
Katılıyorum bide lensi biz alırsak bunların kanatlara yaptığı takviye boşa çıkacak lens bizde eserken bunlar dirarı eleştiriyo olacaklar.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

yanlış burda işte kazanıyorsan müşterisi çıktığında satacaksın iki kere düşünmeyeceksin
marcelo bir sene daha zorlasan iki sene daha kullanırsın sonra değeri olmayacak. onu satıp yerine daha iyisini alabileceksen satarsın.
ozi mesela 15 M ye satılsa senin bütün sene satacağın forma satışından karlı olur.  Ozi satmayayım demeyeceksin yeni oziler bulayım diyeceksin.
doğru mantık bu.
Doğru mantık buda bizim tamamıyla doğru mantıkta olduğumuz söylenemez abi hadi marcelonun yaşı var satmak mantıklıda oziyi sattık diyelim yerine daha uyguna genç potansiyelli birini bulabilirmiyiz,oğuzhan aydoğanı hazırlıyormuyuz,tolgay ozinin yaptığı işleri yapabilecekmi hele bide talisca giderse orta sahamız düşebilir. Eğer bu konuda planlama varsa bende oziyi satarım ama önce satarım sonra planlayalım mantığındaysak işler karışır taliscanın durumu belirsiz çünkü. Aslında ben oziyi seneye satıp üzerine ekler taliscanın bonservisine yürürüz diye düşünüyodum.

Ah şu q7 ve cenki satabilsek elimiz rahatlar gerekli takviyeleri yapar sonra ozi marcelo gibi oyuncuları satar daha iyilerini alırdık.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Badstuber le madstuber le olacak iş değil bu adam sakat şampiyonlar liginde akıbeti ne olacağı bilinmeyen adamı mı oynatacaksın ? Hedef şampiyonlar liginde gruptan çıkmak Avrupa da final oynamak bu denli yüksek hedeflerin varsa adam gibi stoper alacaksın
Fikret başkan hücum hattına orta sahaya harika takviyeler yapıyor ama senelerdir iyi bi stoper alamıyorlar artık şeytanın bacağını kırmak lazım Vida veya Gustavo Gomez ikisinden birı gelsin Marcelo giderse ikisi e gelsin Vida zaten gelmesi gerekenlerin başında geliyor bitsin artık bu iş Vida Kjaer tarzı bi stoper hatta Kjaer den daha iyi Lider yönü oldukça fazla al yanına  24 yaşında ve 1.85 boyunda ki Gustavo yu.
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2017, 10:12:40 PrisonBreak ]

Çevrimdışı sametbagan

Gnaydın bütün Babaların ve Baba adaylarının Babalar günü kutlu olsun

Çevrimdışı abdusta

PAZAR SOHBETLERİ

En KESTİRME SENARYO!!

Beşiktaş 3cü şampiyonluğuna ulaşma hedefine odaklanır,CL için hedef gittiği yere kadar olur bu ahvalde;
Marcelo satılır,Yerine Vida alınır,Mangala kiralanır,VİDA ve Mangala takımın stoperleri olur,Mitroviç ve Tosiç yedek stoper,
Bu parayla Aboubakar ın takımda kalması sağlanır.
Beck giderse yerine altyapıdan sağbek-veya sağaçikdan devşirme yapılır.(Pırıl pırıl MEtin GÜLER 17 yasında U19 da altyapımızdan yetişme ,Azerbaycan Uyruklu,Azerbaycan Milli takımında oynuyor)
Gökhan Töre - Quaresma sag açığı kullanılır.
Caner-Adriaona-Babel Sol tarafı kapatır

Talisca satılırsa?
Sosa bedelsiz olarak kiralanır(gelmeye can atıyormuş)

Paran cebinde kalır,Gene şampiyonluğun en buyuk adayı olursun,borçların 20-30milyon Euro daha düşerken,
Rakiplerin Pantanal bataklığına terfi ederler

Bizim Talisca-Sosa karışımı Oguzhan Aydogan ne oldu?Umarım bu yıl kamp yapar

Saygılar

Çevrimdışı wbishop82

son 2 gündür gördüğüm transfer haberleri umarım doğru değildir.moledo,gustavo gomez ve yusuf erdoğan.bunları alırız almayız ama ilgileniyoruz.ciddi hayal kırıklığı.satmayın abi marcelo yu falan.hatta kimseyi almayın bunları alacaksanız.moledo nedir ya.tosiç i kesemez bu adam.çapraz ı gitmiş.hala önder özen dönemindeki belirlenen adamlara yürüyoruz da o dönem ki Beşiktaş bugün ki Beşiktaş değil.Vallahi yazık.hele hele yusuf erdoğan aman yarabbi susuyorum

Çevrimdışı Zafer55

Geçtiğimiz sezon 3. Santrafor Ömerdi.Sözleşmesi bitti ve henüz yenilenmedi. Bu sene 3.Santrafor kim olabilir? Daha 1. yi bulamadık diyebilirsiniz 1 ve 2 yi kafanızdan kurguladığınız da 3 e kim yazıyorsunuz onu merak ediyorum.(Bende ya cenk ya pektemek oluyor)

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Övünç Özdem Talisca Gidebilir Sosa Beşiktaşa gelebilir dedi.

Çevrimdışı Çağatay

PAZAR SOHBETLERİ

En KESTİRME SENARYO!!

Beşiktaş 3cü şampiyonluğuna ulaşma hedefine odaklanır,CL için hedef gittiği yere kadar olur bu ahvalde;
Marcelo satılır,Yerine Vida alınır,Mangala kiralanır,VİDA ve Mangala takımın stoperleri olur,Mitroviç ve Tosiç yedek stoper,
Bu parayla Aboubakar ın takımda kalması sağlanır.
Beck giderse yerine altyapıdan sağbek-veya sağaçikdan devşirme yapılır.(Pırıl pırıl MEtin GÜLER 17 yasında U19 da altyapımızdan yetişme ,Azerbaycan Uyruklu,Azerbaycan Milli takımında oynuyor)
Gökhan Töre - Quaresma sag açığı kullanılır.
Caner-Adriaona-Babel Sol tarafı kapatır

Talisca satılırsa?
Sosa bedelsiz olarak kiralanır(gelmeye can atıyormuş)

Paran cebinde kalır,Gene şampiyonluğun en buyuk adayı olursun,borçların 20-30milyon Euro daha düşerken,
Rakiplerin Pantanal bataklığına terfi ederler

Bizim Talisca-Sosa karışımı Oguzhan Aydogan ne oldu?Umarım bu yıl kamp yapar

Saygılar

Hope for the Best, Plan for the Worst

Etiketler: