2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927596 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Neo Nesil

yönetimin salladığını nerden biliyorsun :alala:
her sene erken ortaya atılan bir isim alınmış oluyor
mesela iki sene önce fabri atılmıştı almışız sakatlanınca açıklayamadık
geçen sene GG 6 ay davul çalındı aldık diye.
bu senede bu isim Titi olursa şaşırmam bizim normlara uyacak bir transfer.
vida alınır alınmaz ama gerçekten ilgilendiğimizde kesin. ukraynalılardan oyuncu almak zor iş
tok satıcılar.

hocam omeruo da erken ortaya atılmıştı, gelmemişti. lanzini, lodeiro, ronaldinho, aluko, nene vardı bir de erkenden ortaya atılan.
burağın zaten geleceğine ihtimal dahi vermiyorum. gs'ye geri döneceğim sözü, çinden yıllık kazancı, taraftarımızın kendisine karşı nefreti vs.
vida işi rakitsky gibi olur. 
titi'nin gelme ihtimali yüksek.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Güzelim hibritler ne olmus :D

cimi yenilerken şu sari merdivenboslugunuda baska renk yapsak, bi türlü isinamadim cok itici bir renk :akuma:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Gökhan Kurt

SON DAKİKA: Beşiktaş, Siyasi spor kulübü olduğu öğrenildiği için Kocaeli Birlikspor'u almaktan vazgeçti.

Çevrimiçi Necmi

hocam omeruo da erken ortaya atılmıştı, gelmemişti. lanzini, lodeiro, ronaldinho, aluko, nene vardı bir de erkenden ortaya atılan.
burağın zaten geleceğine ihtimal dahi vermiyorum. gs'ye geri döneceğim sözü, çinden yıllık kazancı, taraftarımızın kendisine karşı nefreti vs.
vida işi rakitsky gibi olur. 
titi'nin gelme ihtimali yüksek.
ben hoca değilim burda böyle hitaplar kullanılmıyor herkesin bir ismi var
iyi niyetle söylediğini biliyorum ama hoş değil argo konuşulmuyor burda. gerçekten ünvanı
hoca olan biri varsa ona söyleyebilirsin.

Çevrimdışı ekrembaser

https://mobile.twitter.com/KarakartalPasha/status/876189557628301312

Haber ne kadar doğru bilemiyorum ama NTVSpor da bu program vardı tweet atıldığında

Çevrimdışı celiker1

FB yaptığı transferlerle rakibimiz olmaktan çıktı seneye.. Bütün transferleri kanatlara. Oysa ki FB nin esas eksiği orta sahaydı. Atiba-Oğuzhan'ı yapmaları gerekiyordu. Buna yönelik bir hamle yok. Gs teknik direktörden dolayı yürüyemez. TS. yine 5. Hafta havlu atar. Başakşehir, seyircisiz geçen sene topladığı puanın -10 una ulaşamaz. Rakipleri artık konsantre olur. RA KİP Sİ ZİZ 👍👍👍
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

cimi yenilerken şu sari merdivenboslugunuda baska renk yapsak, bi türlü isinamadim cok itici bir renk :akuma:

zor değişir Başkanda istemiyordu uefa şart koştu sanırım. geçen sene şl denetlemesinde apar topar yapıldı.

Çevrimdışı celiker1

Bu sene tek rakibimiz "BURAK" gibi hamlelerle sinerjimize dinamit atmak olur. Olacağınına inanmıyorum, inanmak istemiyorum 😠
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı AvrupaKartalı

zor değişir Başkanda istemiyordu uefa şart koştu sanırım. geçen sene şl denetlemesinde apar topar yapıldı.
abi ben avusturyada yasiyorum, burda hicbir stadda, hatta yeni yapilan stadlarda bile sari merdivenler yok. mesela red bullun stadi yada yeni yapilan rapid wienin allianz stadinda'da yok, almanya desen cogu stadlarda yok, bu sartlar sade bizemi gecerli anlamiyorum. ts'de birtürlü tff'den özel izin alarak sari merdiven yapak zorunda kalmadilar. bence daha cok tff ile alakali. bunun biraz üstünü gidilirse birtürlü anlaşilir diye düsünüyorum

Çevrimdışı celiker1

SON DAKİKA: Beşiktaş, Siyasi spor kulübü olduğu öğrenildiği için Kocaeli Birlikspor'u almaktan vazgeçti.

Umarım olmaz. Gereksiz para harcamaktan başka bir şey değil bu proje. Atla, deve değil bu işler eğer yapmak istiyorsan gerçekten. Bknz ALTINORDU 👍
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ben burak isi olacagina inanmiyorum. bukadar tepki varken yönetim bile bile bu isi zorlamaz diye düsünüyorum

Çevrimdışı cursedofdragon

katılıyorum  :tabe:

Çevrimdışı Zafer55

isabet olur.Bişeyler vesile olsun da şu gereksiz iş rafa kalksın.Başından beri bir anlam veremedim bu işe zaten.

Çevrimdışı kyiv

FB yaptığı transferlerle rakibimiz olmaktan çıktı seneye.. Bütün transferleri kanatlara. Oysa ki FB nin esas eksiği orta sahaydı. Atiba-Oğuzhan'ı yapmaları gerekiyordu. Buna yönelik bir hamle yok. Gs teknik direktörden dolayı yürüyemez. TS. yine 5. Hafta havlu atar. Başakşehir, seyircisiz geçen sene topladığı puanın -10 una ulaşamaz. Rakipleri artık konsantre olur. RA KİP Sİ ZİZ 👍👍👍

Beşiktaş'ta sistem yok şansına 2 yıldır şampiyon oluyor ya! Valbuena ve Belhanda ile hemen şampiyon olacak sarışınlar.

Çevrimdışı celiker1

Yönetimimize gerçekten destek olmak istiyorsak yapılması gereken, yapılması için teşvik edici eleştirler; 1)Değerinde Fulya satılarak tamamı banka borçlarına ödenerek faiz sarmalından kurtulmalı 2)Klüpler yasasının çıkmasını beklemeden bunu kendimiz çıkarmalı. Bundan sonra oluşabilecek borçlar o günkü yönecileri bsğlamalı.  3)Klübün toplam gelirlerinin %10 u alt yapı, %20 si  amatör branşlar, %70 i futbola aktarılmalı
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Zafer55

ben burak isi olacagina inanmiyorum. bukadar tepki varken yönetim bile bile bu isi zorlamaz diye düsünüyorum
Hiç bir tepki olmasa,kendini yere atmamış olsa hatta pırlanta gibi bir çocuk olsada bu iş olmamalı zaten.Burak , iyi bir golcü değil benim gözümde.İnsanlığını geçtim futbol kalitesi olarak bizim kadroda düşünülmemesi gereken bir topçu.

Çevrimiçi Necmi

abi ben avusturyada yasiyorum, burda hicbir stadda, hatta yeni yapilan stadlarda bile sari merdivenler yok. mesela red bullun stadi yada yeni yapilan rapid wienin allianz stadinda'da yok, almanya desen cogu stadlarda yok, bu sartlar sade bizemi gecerli anlamiyorum. ts'de birtürlü tff'den özel izin alarak sari merdiven yapak zorunda kalmadilar. bence daha cok tff ile alakali. bunun biraz üstünü gidilirse birtürlü anlaşilir diye düsünüyorum
Bizde geçen sene açılışda yapmadık sadece sarı bant koyduk tff de kabul etti bunu ama sonra
şampiyonlar ligi için denetlemeye gelindiğinde üstüne çizik atıp kusur olarak işaretlemişler ve onay vermemişlerdi
sonra apar topar boyattık denetlemeden geçtik avusturyada nasıl bilemiyorum ama bazı stadlarda yok gerekçeside
basamaklarda ışıklı geçiş konmuş deniyordu sarı diye bir sorun yok bizim renklerimiz yüzünden gri olmadığı için sorun oluyor
mesela koltukları kırmızı mavi gibi olan stadlarda gri sorun yaratmıyor söylenen şey stadın ana renginden kopacak olması
bizde gri olunca merdivenler kayboluyordu. hiç kimse keyfi olarak bu stada sarı rengi sokmaz emin ol demekki şart koşuldu.
ts izin almış bilemiyorum yarın şlde oynama hakkı elde ettiğinde anlarız ne olacağını mesela olimpiyatta böyle bir sıkıntı olmamışdı
tff zorlasa önce kendi stadını talimatlara uydurur.

Çevrimdışı celiker1

Alt yapı için Altınordu'yu örnek almak ile beraber "münasır medeniyetler"seviyesinide geçmeliyiz. İlim, bilim, fen tek öğretici yolumuz olmalı. 3-5 yaşında çocuklarımızın spor yetkinliğini sınayacak bilim kurullarını oluşturmalı veya destek alacak anlaşmalı yapmalıyız. Avrupanın ki gibi 40-50, halı saha modunda değil gerçek çim saha normlarındaki alt yapı sahalarını kurmalıyız. Spor ile beraber çocuklarımızı spor-meslek lisesi normlarında, yarın futbol yoksa hayatta ne yapabilirsin bilinciyle yetiştirmeliyiz. Tüm bunlardan önce bunları öğretebilecek YETİŞTİRİCİLER, YETİŞTİRMELİYİZ!!!
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2017, 01:54:38 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Hiç bir tepki olmasa,kendini yere atmamış olsa hatta pırlanta gibi bir çocuk olsada bu iş olmamalı zaten.Burak , iyi bir golcü değil benim gözümde.İnsanlığını geçtim futbol kalitesi olarak bizim kadroda düşünülmemesi gereken bir topçu.
burak dediğin adama en az 3 M maaş vererek getireceksin etkiside cenki kaybetmek olacak
direk cenke sen işe yaramazsın demekle aynı avrupadan bir forvet getirmekle milli takımda rekabette olduğu birini
getirmek aynı şey değil. Aslada burak 3 M yi hakedecek bir forvet değil aldıkları anda bu lekeyi bir daha temizleyemez yönetim
ben öncede söyledim bunu alacak insanın aptal olması lazım başka türlü kar zarar hesabı yapmadan böyle bir transferi yapma imkanı yok.
resmen takımın içine tümörü yerleştiriyorsun gittiği yerlerde gruplaşmanın başını çeken insanları Beşiktaşa getirmek
belayıda davet etmektir burak arda bu takımın formasını asla giymemeli böyle kaşar oyuncularla bir yere
gidemezsin. Baksınlar gs ye hala takımı toparlayamıyorlar ardayı gönderdiler burağı gönderdiler ama zehir girdi bir kere
toparlanmıyor takımları. Bu sene sabri gitti ama gene toparlanmayacak selçuk ve sneijder de gitmeden temizlenmez
tabi diğerlerine işlemediyse. Bizim en büyük gücümüz takımın komple arkadaş grubu olması çıkan ufak tefek sorunlarda hemen çözülüyor
bunu bozmak isteyen burağıda alır ardayıda alır  kaşarları doldurur.

Çevrimiçi Necmi

Alt yapı için Altınordu'yu örnek almak ile beraber "münasır medeniyetler"seviyesinide geçmeliyiz. İlim, bilim, fen tek öğretici yolumuz olmalı. 3-5 yaşında çocuklarımızın spor yetkinliğini sınayacak bilim kurullarını oluşturmalı veya destek alacak anlaşmalı yapmalıyız. Avrupanın ki gibi 40-50, halı saha modunda değil gerçek çim saha normlarındaki alt yapı sahalarını kurmalıyız. Spor ile beraber çocuklarımızı spor-meslek lisesi normlarında, yarın futbol yoksa hayatta ne yapabilirsin bilinciyle yetiştirmeliyiz. Tüm bunlardan önce bunları öğretebilecek YETİŞTİRİCİLER, YETİŞTİRMELİYİZ!!!
aslında bu proje var o nedenlede tesislerin yanındaki araziyi almak istiyorlar alt yapıyı oraya getirip a takım havasıyla
yetiştirecekler. ama bir türlü arazi alınamıyor. Birde alt yapı beklentisine çok girmemek lazım en iyi alt yapının3 senede bir oyuncu vermesi bile başarıdır
ajax örneği falan veriliyorda orda eğitim ilk okullarda başlıyor. ülkenin kendisi alt yapı zaten burda buna başlamadıkları sürece
zor okullar açılacak spor okulları ilk okuldan itibaren yetenekli olanlar burda okuyacak ders olarak alacaklar meslek okulları gibi
futbol basketbol valeybol hentbol gibi branşlar olacak kendi aralarında ligler oluşacak böylece tüm branşlarda havuzu kurarsın
takımlarda seçer üst seviye eğitim verir. hatta atletizm jimlastik gibi temel sporlarıda kapsayacak şekilde olur. bu okullarada sınavla seçerek öğrenci alırsın
antrönörde yetiştirirsin hakemde yetiştirirsin. kulüplerin tek başlarına yapabileceği bir şey değil altınordu uç bir örnek
takımın amacı yetiştirmek ticari yarışmacı kimlikleri yok dertte etmiyorlar. altınordu kötü bir örnek aslında. oyuncuları meta olarak
görmeyeceksin herşeyden önce çocuk onlar. eğitimleride eğitimcilerin elinden olmalı.

Çevrimdışı kyiv

Katılıyorum bu duruma ilave olarak Burak gelse Cenk ne olacak? 3. santrafor olacak bu durumda takım içindeki dengeler bile bozulur. Burak değilde 2 tane yabancı santrafordan sonra 3. santrafor olsa cenk belki sorun olmaz ama burakın arkasında kalmak çok büyük problem yaratır. Şenol Güneş daha başta bu durumu düşünüp hayır demiştir.

Çevrimdışı underworld

Katılıyorum bu duruma ilave olarak Burak gelse Cenk ne olacak? 3. santrafor olacak bu durumda takım içindeki dengeler bile bozulur. Burak değilde 2 tane yabancı santrafordan sonra 3. santrafor olsa cenk belki sorun olmaz ama burakın arkasında kalmak çok büyük problem yaratır. Şenol Güneş daha başta bu durumu düşünüp hayır demiştir.

Cenk 3. olursa her türlü sorun olur.

Çevrimiçi Necmi

hiç böyle düşünme seneye lig sert geçecek bu seneki performansımız yetmez
gs de rakip fenerde rakip hemde ciddi rakip kopmazlar seneye bizim kopmamız lazım
şampiyonluk puanı seksenin üstüne çıkacaktır. bir kriz yaşamadıkları sürece çekinmeliyiz
gsden sneijder giderse takım olabilirler. fener daha zayıf kalacak ama aykutu hafife almamak lazım ülke dinamiklerini iyi biliyor
bu bile yeter. tek şans taraftar dönmeyecek büyük ihtimal ama yarışda kalırlarsa dönebilirler.
bizim iyi transfer yapmamız gerekiyor geçen seneki hücum hattı yetmez ben ozinin satılması
ve oraya oyunun iki yönünü oynayabilen sertliği olan birinin gelmesini isterim orta sahamız avrupadada
ligdede zayıf kalıyor. stoperede mutlaka takviye şart. Birde sağ açık olmazsa olmaz
quaresmaya güvenip yola çıkılmaz aykutun hedefi olacak o bu sefer hakemlere çok baskı gelecek
gelecek sene iki renklidende baskı yiyeceğiz çünkü hangisinin şampiyon olduğu önemli değil bizim olmamamız önemli olacak
hedef biziz bütün dinamiklerini harakete geçirecekler. çok daha güçlü olmalıyız.

Çevrimiçi Necmi

Cenk 3. olursa her türlü sorun olur.
şansını bu sene tepti bu takımın birinci santraforu olmak elindeydi
o eli belinde dolaşmayı ikide bir kendini yere atmayı seçti. şampiyonluğa giden bir takımın
öyle 4-5 hafta gol atmadan yürüyerek top oynayan santraforu olamaz.
12 haftayı 2 golle geçmiş bir oyuncu Beşiktaşın 3. santraforu bile olamaz kusura bakmasın
Beşiktaşda oynadığını bilecek önce.

Çevrimdışı underworld

şansını bu sene tepti bu takımın birinci santraforu olmak elindeydi
o eli belinde dolaşmayı ikide bir kendini yere atmayı seçti. şampiyonluğa giden bir takımın
öyle 4-5 hafta gol atmadan yürüyerek top oynayan santraforu olamaz.
12 haftayı 2 golle geçmiş bir oyuncu Beşiktaşın 3. santraforu bile olamaz kusura bakmasın
Beşiktaşda oynadığını bilecek önce.

1. santrafor olamayacağı noter huzurunda tescil edildi ama 2. santrafor her türlü olur ,özellikle yerli olması münasebetiyle.

Etiketler: