2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6939230 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

yakında bu mevzuyu "samet, kafama silahı dayayınca bahsi kabul etmek zorunda kaldım" diye anlatacaksın. hepimiz buradaydık ağabey, "sen çift hanelere ulaşamayacak bu gidişle"ye kadar düşmüştün, samet ona rağmen "20 gole katkı" diye girdi iddiaya. ayrıca adam 15 olunca da sesini çıkarmadı, efendi gibi 20 golü bekledi.

yalnız iyi ki kaybetmişsin, samet'in verilmiş sadakası varmış.
o 15 gol atamaz mevzusunu galiba ben cikarmistim. Ligden bahsederken, toplama, toplamdan bahsederken gol katkisina falan gitti galiba o olay, seneye bu senenin geri okumasini yaparken bulurum

Çevrimiçi Necmi

walla orda hakem kırmızıyı çekeydi ilk yarı takım 10 kişi kalsaydı görürdün ihanetin tanımını...
abartma sarı bile almadı tam tersi volkan aldı sarıyı. Neneminde bıyıkları olsaydı
dedem olurdu felsefesiyle bu işler yürümüyor :D

Çevrimdışı tangaz

yakında bu mevzuyu "samet, kafama silahı dayayınca bahsi kabul etmek zorunda kaldım" diye anlatacaksın. hepimiz buradaydık ağabey, "sen çift hanelere ulaşamayacak bu gidişle"ye kadar düşmüştün, samet ona rağmen "20 gole katkı" diye girdi iddiaya. ayrıca adam 15 olunca da sesini çıkarmadı, efendi gibi 20 golü bekledi.

yalnız iyi ki kaybetmişsin, samet'in verilmiş sadakası varmış.

hiiiç tanıyamamışsın biz korkusuzca dioruz sen kalkmış silah zoruna diyorsun. biz orda gol muhabbeti yapıyorduk ligde toplam golü çift haneyide bulamaz die konusuyorduk mylife ile orda samet topagirdi skor dedi tüm kulvarlarda dedi bende tamam dedim dilersen 15 olsun dedim.

tanıyamama konusunda ise son cümlenle  imzanı atmış ve ağır saçmalamışsın  zira ben kazanınca mütevazi takılırım hiiiç öle sametleşmezdim... karşılıklı tartışırken sonuna kadar gider kazandığım noktada ise rakibimin elinden tutar kaldırırım, bunu da kimse görmeden yaparım  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

kestirip atmıyorum. Ben sadece ne Beşiktaşı küçük görürüm
nede küçük düşünürüm. Sürekli bir algı yapılıyor. Neymiş şenol hoca büyük
hocaymış işte Beşiktaşı arka arkaya şampiyon yapmış o olmasaymış Beşiktaş
şampiyon olamazmış bu bazı tasraftar bozuntularındada var. Hiç kimse Hoca
ilk şampiyonluklarını Beşiktaşla aldı demiyor. Dediğim gibi sürekli
bu pişiriliyor bunun altındada Beşiktaşı küçültmek var. Bazı küçük beyinli taraftarda
buna inanıp ver yansın yapıyor. evet küçük beyinli diyorum çünkü şenol hocayı
Beşiktaşın üstüne koyan ya küçük beyinlidir yada renkli. Nedense o olmazsa her şey elimizden uçup gidecek
gibi bir algı var. Hocanın katkılarını yok sayamam ama Beşiktaşın ona verdikleri
çok daha fazla. Şampiyon hoca ünvanı varsa bu Beşiktaş sayesinde. Eğer camia güçlüyse
hamza gibilerde şampiyon oluyor bu ligde şimdi hemen dersiniz bunca zaman şampiyon olamadık güçlü değilmiydik
peşin söyleyeyim değildik. bizim şampiyonluklarımızın gelmesi dikkat ederseniz fetö gücünün bitmesiyle oldu.
bitmeden önce biz gs den iyiyken bile gs nin şampiyon olduğunu unutmayın. Hemde o leş kadrolarıyla
kendileri bile inanmazken bir inanan abdürrahimdi.

Ya abi dediklerinde çoğunda haklısın ama ya olmazsa olur tarzıda konuşmamak gerek.Tamam başka bir hoca şampiyon yapabilir tabi Beşiktaş'ta herkesten büyük bir kulüptür bunlar okey.Ama hazır güzel bir uyum yakalanmışken uzun yıllar planlanmaya başlanmışken gitme ihtimali beni üzer bu yüzden gider mi acaba diye şüpheye düşerim.Ayrıca yeni gelicek teknik direktörün uyum yakalabileyecek mi bize uyucak mı istediğimiz oyunu oynatıcak mı vs bir çok kıstası var.Yani özet olarak Beşiktaş'tan kimse üstün değil ama uyum yakalanmış ve başarılı bir teknik direktörün gitmesi insaları üzebilir bu gayet normal birşey.

Çevrimdışı mylife1903

karizayı bursa maçında gömüp taliscanın orta barnağını görmezden gelmek ihanetin tanımını öğrenin ona ihanet denmez vbvb demek laf cambazlığı yapmak olup çifte standarttır.  :bandit:

gömecekseniz adaletli gömün  :bandit:
Abi en guzel fentezi ya karijma atilsaydi olayi. Yahu taliska ceza aldi oynamadi bursaspor macinda, ya firikik olsaydi da karijma vursaydi topa?

Kartal Analiz @kartalanalizcom
·
4s

Beşiktaş'ın yeni yardımcı hoca adayı İbrahim Üzülmez.

İbrahim Üzülmez ile görüşmeler devam ediyor.

Deli ibo'dan ziyade Sergen Yalçın'ı isterdim ama olsun deli ibomuz da candır.Gelsin maçtaki kalkın diye kendi oyuncularına bağırması hala aklımda.

Çevrimdışı tangaz

abartma sarı bile almadı tam tersi volkan aldı sarıyı. Neneminde bıyıkları olsaydı

bak kendi kendini tekzip ediyorsun işte karizma cezamı aldı o maçta kırmızı mı yedi???
nenemin bıyıkları olydı dedem olurdu felsefesi işte.
ceza almayan karizma hain ama ceza alan talisca deel.
ohh ne güsel hayat tutarlı olun azcık...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

Ahmet Nur Çebi: Şenol Güneş ile görüşmelerimiz olumlu. Görüşmeye menajerini gönderdiği falan yok. Sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum.

via: DHA

Çevrimdışı ahmetemre

Deli ibo'dan ziyade Sergen Yalçın'ı isterdim ama olsun deli ibomuz da candır.Gelsin maçtaki kalkın diye kendi oyuncularına bağırması hala aklımda.
İbo değil ziyarete gelmiş hocayı sadece. Yardımcı hocalığı niye istesin zaten ligde istediği takımı veriyorlar hocalık için. Bence kimseyi almayalım Tamer hoca yapamayıp 2 Ay içinde kovulursa tekrar dönsün huzura...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı mylife1903

Abi quaresmaya 3-4 kirmizi gosteren sen degil miydin?
Sen yapinca felsefe biz yapinca fentazi mi oluyor, ortasi nedir bu isin. Abi onundeki penaltiyi gormedin fb macinda, belki kirmizi kartlarda da yanlis gormus olabililemeyesin yani

Baska sorum yok hekim bey

Çevrimiçi Necmi

Ya abi dediklerinde çoğunda haklısın ama ya olmazsa olur tarzıda konuşmamak gerek.Tamam başka bir hoca şampiyon yapabilir tabi Beşiktaş'ta herkesten büyük bir kulüptür bunlar okey.Ama hazır güzel bir uyum yakalanmışken uzun yıllar planlanmaya başlanmışken gitme ihtimali beni üzer bu yüzden gider mi acaba diye şüpheye düşerim.Ayrıca yeni gelicek teknik direktörün uyum yakalabileyecek mi bize uyucak mı istediğimiz oyunu oynatıcak mı vs bir çok kıstası var.Yani özet olarak Beşiktaş'tan kimse üstün değil ama uyum yakalanmış ve başarılı bir teknik direktörün gitmesi insaları üzebilir bu gayet normal birşey.
ben şenol hocanın katkısını yok saymıyorum sadece alet olmayın şenol hoca olmazsa
Beşiktaş şampiyon olamaz algısı yaratıyorlar bunu beslemeyin. Şenol hoca her gittiği takımı
şampiyon yapıyorda bizide yaptı sanki karşı geldiğim konu bu.
Burda amaçları Beşiktaşı küçük göstermek sürekli aynı algı şenol hocayı kopartmaya çalışmakta
bu algının karşılığı hoca gidecek Beşiktaş dağılacak çünkü Beşiktaş bu, söylenen bu, sizde bunu besliyorsunuz.
Beşiktaşı şampiyon yapan camianın yükselen dinamikleridir her şeyden önce bunu unutmamak lazım.

Çevrimdışı ahmetemre

o 15 gol atamaz mevzusunu galiba ben cikarmistim. Ligden bahsederken, toplama, toplamdan bahsederken gol katkisina falan gitti galiba o olay, seneye bu senenin geri okumasini yaparken bulurum
İftarla sahur arasında kaç saat var sizin oralarda
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

Abi quaresmaya 3-4 kirmizi gosteren sen degil miydin?
Sen yapinca felsefe biz yapinca fentazi mi oluyor, ortasi nedir bu isin. Abi onundeki penaltiyi gormedin fb macinda, belki kirmizi kartlarda da yanlis gormus olabililemeyesin yani

Baska sorum yok hekim bey
hadi geçeceksin onları. algıyı ben değil siz yapıyorsunuz sürekli sezon boyu hakemler Beşiktaşın önünü kesiyordu
ne oldu. Kurtulun artık bu eziklikten Beşiktaş çok güçlü. insanlarda renklilerin yanında değil gücün yanında saf tutarlar.
biz yıllarca bu ezikce söylemlerle kaybettik.

Çevrimdışı mylife1903

İftarla sahur arasında kaç saat var sizin oralarda
3-4 saat
Sigaraya doyamadan gunes cikiyor

Çevrimdışı Egos

hiiiç tanıyamamışsın biz korkusuzca dioruz sen kalkmış silah zoruna diyorsun. biz orda gol muhabbeti yapıyorduk ligde toplam golü çift haneyide bulamaz die konusuyorduk mylife ile orda samet topagirdi skor dedi tüm kulvarlarda dedi bende tamam dedim dilersen 15 olsun dedim.

tanıyamama konusunda ise son cümlenle  imzanı atmış ve ağır saçmalamışsın  zira ben kazanınca mütevazi takılırım hiiiç öle sametleşmezdim... karşılıklı tartışırken sonuna kadar gider kazandığım noktada ise rakibimin elinden tutar kaldırırım, bunu da kimse görmeden yaparım  :bandit:

ağabey son cümlemdeki saçmalık için özür diliyorum; ama kusura bakma, sen de kaybedince "sametleşiyorsun".

neyse ki hepimiz kardeşiz, olur böyle benzerlikler.

Çevrimdışı tangaz

hadi geçeceksin onları. algıyı ben değil siz yapıyorsunuz sürekli sezon boyu hakemler Beşiktaşın önünü kesiyordu
ne oldu. Kurtulun artık bu eziklikten Beşiktaş çok güçlü. insanlarda renklilerin yanında değil gücün yanında saf tutarlar.
biz yıllarca bu ezikce söylemlerle kaybettik.

hakem konuşacak son kişi sensin. bu satırlarda posbıyıkı savunup h.umut meleri gömmüş adamsın. kim inanır hakem konuşmalarına kadir inanır  :kop:

24 Aralik 2016

Ibrahim Üzülmez: Oyuncuların vakit geçirmesinden yana değilim. Beşiktaş'ın Deli İbo'su olarak yere yatıp maç kazanmak istemem, böyle düşüncelere sahip olmam Böylesine sevdiğim bir taraftarın önünde böyle bir düşüncede de olamam. Bizim yapımızda yere yatarak maç kazanmak yok. Yatarak maç kazanacaksak, hiç kazanmayalım."

Şenol'dan bir şeyler kapsın zaten FO büyük ihtimal onu Beşiktaş'ın deli teknik direktörü yapar  :lol:

Çevrimdışı tangaz

ağabey son cümlemdeki saçmalık için özür diliyorum; ama kusura bakma, sen de kaybedince "sametleşiyorsun".

neyse ki hepimiz kardeşiz, olur böyle benzerlikler.

sametleşmelerimiz eş anlamlı değil sanırım farkında değilsin, soo benzerlik yok...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

hakem konuşacak son kişi sensin. bu satırlarda posbıyıkı savunup h.umut meleri gömmüş adamsın. kim inanır hakem konuşmalarına kadir inanır  :kop:
Fb macinda ampul gibi penaltiyi goremedi abi, sis varmis. Sis fari lazim. O penaltilari goremezsen, takimda kazaninca, operasyon yok!

Farim acik, penaltim net

Çevrimdışı ask1903

Karim Benzema diyor Serdar Sarıdağ.

Çevrimdışı mylife1903

:o_o:
Cocugu hemen mi kesem, sabaha mi birakam.
Balojan da gelsin hanimdan da kurtulayim

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Şuan zor ama olursa yer yerinden oynar!"
 :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: