Ya abi dediklerinde çoğunda haklısın ama ya olmazsa olur tarzıda konuşmamak gerek.Tamam başka bir hoca şampiyon yapabilir tabi Beşiktaş'ta herkesten büyük bir kulüptür bunlar okey.Ama hazır güzel bir uyum yakalanmışken uzun yıllar planlanmaya başlanmışken gitme ihtimali beni üzer bu yüzden gider mi acaba diye şüpheye düşerim.Ayrıca yeni gelicek teknik direktörün uyum yakalabileyecek mi bize uyucak mı istediğimiz oyunu oynatıcak mı vs bir çok kıstası var.Yani özet olarak Beşiktaş'tan kimse üstün değil ama uyum yakalanmış ve başarılı bir teknik direktörün gitmesi insaları üzebilir bu gayet normal birşey.
ben şenol hocanın katkısını yok saymıyorum sadece alet olmayın şenol hoca olmazsa
Beşiktaş şampiyon olamaz algısı yaratıyorlar bunu beslemeyin. Şenol hoca her gittiği takımı
şampiyon yapıyorda bizide yaptı sanki karşı geldiğim konu bu.
Burda amaçları Beşiktaşı küçük göstermek sürekli aynı algı şenol hocayı kopartmaya çalışmakta
bu algının karşılığı hoca gidecek Beşiktaş dağılacak çünkü Beşiktaş bu, söylenen bu, sizde bunu besliyorsunuz.
Beşiktaşı şampiyon yapan camianın yükselen dinamikleridir her şeyden önce bunu unutmamak lazım.