2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6940693 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Bizim tosicle titiyi ikili oynatacan ama ileri ikilide, rakip dusunsun

Çevrimiçi Necmi

öyle değil işte abi , bu çocuk kandirmak gibi birşey , uzatıldığında hoca ne dedi , yasal haklarını kullandılar oturur konuşuruz dedi , basbayağı memnun olmadı böyle birseyden , o yapılan hamle hoca kalacak mesajı içindi ama cümle alem biliyor hoca zam istiyor , istesin hakkıdır zaten , ama o zam ve yeni sözleşme mevzusu artık neticelenmeli , kamuoyu yemedi o +1 mevzusunu
ben bilmiyorum hocanın ağzından bir şey duymadım Beşiktaşın ağzındanda duymadım.
sadece böyle konuşarak birilerine hizmet edersiniz. yeni sözleşme yapıldığında yeni ücret konuşulur
şu anda mevcut sözleşme devam ediyor. Beşiktaş isterse bir zam yapar istemezsede yapmaz.
belki yeni sözleşme yapmayacaklar bir sene daha devam edip bırakacaklar yada hoca bırakacak
ne biliyorsun. Mecburlarmı milletin egosuna göre haraket etmeye. Kamuoyu yese ne olur yemese ne olur.
kimin umrunda bu.

Çevrimdışı Ensar

ben bilmiyorum hocanın ağzından bir şey duymadım Beşiktaşın ağzındanda duymadım.
sadece böyle konuşarak birilerine hizmet edersiniz. yeni sözleşme yapıldığında yeni ücret konuşulur
şu anda mevcut sözleşme devam ediyor. Beşiktaş isterse bir zam yapar istemezsede yapmaz.
belki yeni sözleşme yapmayacaklar bir sene daha devam edip bırakacaklar yada hoca bırakacak
ne biliyorsun. Mecburlarmı milletin egosuna göre haraket etmeye. Kamuoyu yese ne olur yemese ne olur.
kimin umrunda bu.
abi keşke senin kadar rahat olsa herkes :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

way arkadaş cr7de 15 mio vergi kaçırmış
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

abi keşke senin kadar rahat olsa herkes :D
neden rahat olmayayım ben şenol hoca sayesinde şampiyon olduk diyenlerden değilimki.
ne yani Beşiktaşı şampiyon yapacak başka hoca yokmu.
Bu tip haberler sadece Beşiktaşı küçültmeye yönelik haberlerdir. Sürekli şenol hoca ile
başarı var yoksa yok korkusu yaratıp Beşiktaşı küçültmeye uğraşıyorlar.
Zerre kadar umrumda değil yönetim gereği neyse onu yapar. Yönetime güvenim tam.
Bizi buraya yönetim getirdi.

Çevrimdışı Ensar

neden rahat olmayayım ben şenol hoca sayesinde şampiyon olduk diyenlerden değilimki.
Bu tip haberler sadece Beşiktaşı küçültmeye yönelik haberlerdir. Sürekli şenol hoca ile
o konu da haklisin
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

way arkadaş cr7de 15 mio vergi kaçırmış
bize ne bizdenmi kaçırmış :alala: ispanya maliyesi düşünsün :bandit:

Çevrimdışı tangaz

bize ne bizdenmi kaçırmış :alala: ispanya maliyesi düşünsün :bandit:

hani adamlık mevzuu aldı başını gidiyorya ordan bağlantı yaptım adam dediğimiz 3 gün yaşıyor  :icool:

birde hazır Lucescu da yıllar sonra boştayken   :naughty:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

hani adamlık mevzuu aldı başını gidiyorya ordan bağlantı yaptım adam dediğimiz 3 gün yaşıyor  :icool:

birde hazır Lucescu da yıllar sonra boştayken   :naughty:
luce gelirse hepimizi fıtık eder :D
fener gibi futbol oynarız çanakkale geçilmez top atışlarıyla uzaktan gemileri batır.
luce gibi hocalara uzun zaman vereceksinde işte onun uzun zamanı yok :D

Çevrimdışı underworld

ne kadar kolay kestirip atıyorsun abi

Çevrimdışı wbishop82

Titi'nin bu sezonki performansı.

eve yeni geldim.bu videoyu gördüm tam atıodum ki senin paylatığını gördüm.Titi güzellemeleri yapmasak diyorum arkadaşlar.Bu hataları bizde yaparsa yandı gülüm keten helva.Vida yı küçümsemeyin derim.Ne vereceği belli bir adam.Bombacı görmek istemiorum artık bu takımda.Vida hem kaliteli,hem bombacı değil

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bu video'yu izleyen Titi Miti istemez. Hic mi guzel hamleleri yok. Hep hatalari ve penalti atislari koyulmus.

Çevrimiçi Necmi

ne kadar kolay kestirip atıyorsun abi
kestirip atmıyorum. Ben sadece ne Beşiktaşı küçük görürüm
nede küçük düşünürüm. Sürekli bir algı yapılıyor. Neymiş şenol hoca büyük
hocaymış işte Beşiktaşı arka arkaya şampiyon yapmış o olmasaymış Beşiktaş
şampiyon olamazmış bu bazı tasraftar bozuntularındada var. Hiç kimse Hoca
ilk şampiyonluklarını Beşiktaşla aldı demiyor. Dediğim gibi sürekli
bu pişiriliyor bunun altındada Beşiktaşı küçültmek var. Bazı küçük beyinli taraftarda
buna inanıp ver yansın yapıyor. evet küçük beyinli diyorum çünkü şenol hocayı
Beşiktaşın üstüne koyan ya küçük beyinlidir yada renkli. Nedense o olmazsa her şey elimizden uçup gidecek
gibi bir algı var. Hocanın katkılarını yok sayamam ama Beşiktaşın ona verdikleri
çok daha fazla. Şampiyon hoca ünvanı varsa bu Beşiktaş sayesinde. Eğer camia güçlüyse
hamza gibilerde şampiyon oluyor bu ligde şimdi hemen dersiniz bunca zaman şampiyon olamadık güçlü değilmiydik
peşin söyleyeyim değildik. bizim şampiyonluklarımızın gelmesi dikkat ederseniz fetö gücünün bitmesiyle oldu.
bitmeden önce biz gs den iyiyken bile gs nin şampiyon olduğunu unutmayın. Hemde o leş kadrolarıyla
kendileri bile inanmazken bir inanan abdürrahimdi.

Çevrimdışı tangaz

luce gelirse hepimizi fıtık eder :D
fener gibi futbol oynarız çanakkale geçilmez top atışlarıyla uzaktan gemileri batır.
luce gibi hocalara uzun zaman vereceksinde işte onun uzun zamanı yok :D

luceye mi zaman lazım  :alala:
adam ilk sene şampiyon yapması ile meşhur yahuu

Çevrimdışı Kutay

Olur da bir gün Şenol Hoca giderse Ersun Yanal' getiririz. O da olmazsa yurt dışında mutlaka bulunur kaliteli hoca Şenol Hoca olmazsa olmaz değil.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Kalyoncu

yada birileri böyle göstermek istiyor ortaya böyle şeyler atıyor
göreceğiz bakalım. hocayı zorda bırakmak için kulüpten böyle bir şey sızmaz
bu ters teper. Heleki 1903e hiç sızmaz
Kulübün her haberi önce buradan veriliyorsa ben beklerim. Çünkü üç gün önce birisi sormuş Şenol güneşte sıkıntı mı var diye o konuda haber yapamam şuanlık demiş. Adam üç gün öncede biliyordu şimdi yap dediler yaptı.

Çevrimdışı wbishop82

kendi adıma baktığım zaman; hoca ve başkan ''sorun yok'' lafını ''söylem''de çok kez dile getirdiler ama ifade biçiminden,tonlamasına kadar tam olarak beni tatmin etmemişti.Açıkcası bu haberler çıkana kadar aklıma geleni dile getirmek istemedim.Fakat görünen o ki çok sağlıklı bir durum yok şuan.Daha önce kalacam demesine rağmen ben emin değildim ve şuan bakınca zaten şaşırmadım.Bekliyordum böyle bir aksiyon.Şuan federasyon ve td terim linçi başladı.Medya kullanılarak bazı planlar yapıldığı apaçık ortada.Fatih terim e bu kadar ağır gömü düne kadar yapılamazdı.Farkındaysanız medya ya baya bir cesaret geldi.İlginç olan federasyonun terim e verdiği maaş civarı bir rakam konuşuluyor olması.İnsan kıllanıyor haliyle.Şenol hocanın aklına girmişler gibi geliyor.Umarım ki yanılan benimdir.Eğer hoca kafa olarak rahat olamayacaksa,bu şekilde sağlıklı bir sezon başlangıcı olmaz.Bu gönül işidir.Gönlü yoksa hocanın kendisini çok sevsem de yönetim hevesle bizi çalıştıracak birini bulmalıdır.Çünkü işler biraz kötü gitse hocanın istifası cebinde olacaktır.Bu da zaten sezonu çöpe atmak olur.Bu sorunu kökten çözmek farz,olumlu ya da olumsuz

Çevrimiçi Necmi

luceye mi zaman lazım  :alala:
adam ilk sene şampiyon yapması ile meşhur yahuu
benim şampiyonlukla ilgili sorunum yokki Beşiktaşı herkes şampiyon yapar.
ben avrupada ses getirecek güçlü bir kadronun kurulmasını şeyetmiştim :D

Çevrimdışı tangaz

yaw temeli luce atar inşaatı da bi taşerona veririz artık  :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

Daha önce avrupada başarı hayal lige odaklanmamız lazım demiyormuydun şimdi avrupada ses getirecek güçlü kadro diyorsun. Benmi yanlış hatırlıyorum ?

Çevrimdışı sametbagan

Titi gelir şenol hoca gene tosiçe formayı verir.Kimse kendini kandırmasın titi miti olacak iş değil.

Öyle beleş falan da değil.En az 3 yıllık sözleşme alır 1,25 den pirimlerle birlikte 4-4,5 arası maliyeti olur bize

Çok gereksiz bir transfer olur tosiç varken.ha tosiç satıp yerine titi alınırsa yönetimi ayakta alkışlarım ama onun dışında sadece kadroyu şişirmiş oluruz.

Çevrimiçi Necmi

Kulübün her haberi önce buradan veriliyorsa ben beklerim. Çünkü üç gün önce birisi sormuş Şenol güneşte sıkıntı mı var diye o konuda haber yapamam şuanlık demiş. Adam üç gün öncede biliyordu şimdi yap dediler yaptı.
gerçekten Beşiktaş düşmanlarıyla ilgili burda konuşmak istemiyorum.
kendi kişisel menfaati için her önüne gelenin kıçını yalayanlarla işim olmaz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu video'yu izleyen Titi Miti istemez. Hic mi guzel hamleleri yok. Hep hatalari ve penalti atislari koyulmus.
Geçen sene Omeruo transferi sırasında da benzer bir video hazırlanıp servis edilmişti. Amaç taraftarı gaza getirmekti.

Bu ortamda bile adama tepki gösterilmiş, alınmasına karşı büyük bir infial oluşmuştu.

Videodan oyuncu kararı veren genel çoğunluğa hitap eden akıllıca bir manipülasyon.

Ha ben de Titi'nin alınmasına çok can atmıyorum, ama bu tarz işler midemi kaldırıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sametbagan

Hoca konusu gerçekten sıkıntılı yerlere doğru gitmeye başladı.

Sözleşmenin opsiyonunu kullanan yönetim hocayı onore mi etti yoksa emrivaki mi yaptı ?

Daha o belli değilken bide bu para mevzu çıktı gerçekten çok sıkıntılı durumlar.

Eğer hoca istemiyorsa direk şimdiden söylemeli ki yönetimde yol haritasını belirlesin

Dolaylı yoldan anlatmasına gerek yok bence 3,5 istemek biraz yol koşmak gibi birşey oluyor maalesef.

Yönetimin eğer doğru ise bu parayı vereceğini hiç sanmıyorum.Ama mevcut sözleşmenin de iyleştirilmesi lazım.

2,2 + şampiyonluk pirimi 300+avrupadan kupa gelirse 1 daha verilir.herkes mutlu mesut çalışır.

Hoca da bu başarıları yakalarsa eğer zaten hakettiğini almış olur.

Etiketler: