2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6938574 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi, gecen gun Fatih Terim egoisti Oguzhan'i cikarinca senin gecen yil yazdigin yazi geldi aklima.. Adam Ozan gibi pehlivan varken yine gitti ilk Besiktasliyi cikardi.. Hos, Ozan'da gol atti ama yine de sahadan cikacak adam Oguzhan degildi.
bütün gazeteciler ne hevesle gitti soru soracaklar terimde açık yüreklilikle
hepsini açıklayacak ama birbuçuk saat fırça yiyip döndüler  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı bordele

:nerd:  hatırlıyormusun
sadece şükürmü arifdende vaz geçmedi
ne zaman sıkışsa ilhanı sürdü oda kurtardı
himmetçilere₁ verdiği şansı ilhana verseydi o dünya kupasını gol kralı tamamlardı.
Belkide birileri baskı yaptı onları oynatsın diye kimbilir. dünya kupası kadrosu açıklandığında
herkes çok şaşırmıştı bitik hakanı kadroya aldığına oda yetmedi bütün maçlarda oynattı.
belkide mecbur bırakılmıştır kimbilir. birde dürüst olmak lazım ilhanın sakat gittiği sakatlığını gizlediği
söyleniyordu. içinde değiliz gerçekleri bilemeyiz ama görünen o bitik oynarken ilhanın nihatın
kulübede oturduğuydu.

Abi ben o yaşımda ben hatırlıyorum bırak Türkiye kamuoyunu yabancı basın bile eleştiriyordu ilk maçtan itibaren İlhan Mansızı neden oynatmıyor diye. Arif zaten bitik ötesiydi, Hakan'ın da eski golcülüğü gitmiş yalpalaya yalpalaya oynayan saçma sapan bi forvete dönmüştü. İlla hakanı oynatacaksan bu kadar 2 forvet oynatsaydın ilhan çok güzel tamamlıyordu hakanı, gitti önemsiz üçüncülük maçında doğruyu gördü ama çok geç kalmıştı işte. Çok konuşulmaz bu kupada 3. olduk diye de brezilya maçı kadrosu tam fiyaskoydu.

Ama ben yine de içerden baskı olduğunu düşünmüyorum. Klasik Şenol Hocamızdı işte. Gs ile süper kupa maçına transfersiz takımı çıkaran (hoş sosa da kenarda ısınıyodu ama oyuna almadı gitti Ömeri aldı), sezon başı taraftar tepkisi gelmese Tolga'yı kaleden çıkarmayacak olan, genelde oyuna gerçekten geç müdahale eden hocamız. Her şeye rağmen bu lig için fazlasıyla yeterli, kalırsa 4 sene üst üste şampiyonluk bekliyorum.

Av zamanı

Çevrimdışı Yalçın

bütün gazeteciler ne hevesle gitti soru soracaklar terimde açık yüreklilikle
hepsini açıklayacak ama birbuçuk saat fırça yiyip döndüler  :kop: :kop: :kop:

Sistemsiz, "hadi aslanim hadi kocum" diyerek futbol oynatan bir adam. Zerre sevmiyorum. Bosu bosuna Milan Istanbul'dayken gorevine son vermedi apar topar.

Andrea Pirlo'nun kitabindan alinti:

"Ancak şaka bir yana, Terim'in taktik bilgisinin yetersizliğini ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ümit etmek olduğunu anlamamız çok uzun sürmedi... Belki böyle bir plan başka yerlerde işliyor olabilirdi ama Milan'da işlemezdi. İşlemedi zaten, Milan'da uzun süreli görev alabilmek için bundan daha fazlasına ihtiyaç vardı"
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yalçın

Onumuzdeki yil bence biz yine sampiyon oluruz. Trabzon kafaya oynar. Eger kilpayi kacirirse ondan sonraki sene ciddi anlamda sampiyonlugun favorisi olur. Benim tahminim Senol Gunes'in bizi 4 sene sampiyonluk hedefini gerceklestirdikten sonra Trabzon'a baskan olup sampiyon yapacagi.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Orhan_

bu sene şampiyonluk daha zor olacak rahatlık beklemeyin renkliler yok olmama
savaşı verecekler. Umarım hoca geçen seneki gibi şl hedefiyle yürümez kaybettiğimiz puanları çok ararız
bu sene rakip yoktu rölanti oynayarak bile şampiyon olduk. kadro sınırlı tutulup birde ligde rotasyona giderse
yandık bu sene hiç memnun değildim takımdan ikinci yarıda talisca ve abou performansı bize şampiyonluğu getirdi.
gelecek sene o kadar şanslı olmayabiliriz.

Gelecek sene rölanti vs. affetmez lig. Bu senekinden daha fazla rakip potada kalacaktır. Futbolcu düşmanlığı değil söyleyeceğim şey ama Quaresma ilk 11 de oynamaya devam ederse büyük sıkıntılar yaşarız. Sahip olduğumuz pratikleri unutturan ve hücumu sığlaştıran bir oyun yapısına bürünüyoruz onun oynadığı maçlarda. Tam anlamıyla takım olursak birbirini kıracak rakiplerin çoğalması yine işimize gelebilir.

Aboubakar ve Ba takımda kalmalı. Quaresma satılır, inşallah. Ondan gelecek para ile stoper ve kanat problemleri halledilirse seneye en büyük aday yine biz oluruz.

Cl konusunda katılıyorum. Uefa falan uzamadan direk elenmek lazım. Biz farkı koyana kadar ligi süpürmeliyiz. FFP kalksın, takım mali anlamda borçları eritebilir hale gelsin o zaman Avrupa'da bir şeyler hedeflemeye başlarız.

Çevrimdışı bordele

Orkan Çınar konusu tamam herhalde.
Ümraniye' de ev tutmuş haberleri var.

Orkan Çınar bana yıllarca patlama yapmasını beklediğimiz ama bi tık ileri gidemeyen Serdar Özkan'ı anımsatıyor. İnşallah yanılırım.
Av zamanı

Çevrimdışı Yalçın

Takim 2 sene once merkezden hucum planini iyi uygulayarak sampiyon olmustu. Bunda da Sosa ve Gomez'in artilari coktu.

Gectigimiz sene ise cogu golleri kanat organizasyonlari ile bulduk.

Bu sene tahminimce Baskan bir 10 numara transferini ne yapip edip araya sikistiracak. Ve o sekilde hem kanatlardan hem de merkezden rahat gol pozisyonuna giren bir takimi cikaracak ortaya. Insallah da yanilmam. Cunku Dudu israri vesaire hep bu yondeydi.

Suleyman Seba

Çevrimdışı 38life

Onumuzdeki yil bence biz yine sampiyon oluruz. Trabzon kafaya oynar. Eger kilpayi kacirirse ondan sonraki sene ciddi anlamda sampiyonlugun favorisi olur. Benim tahminim Senol Gunes'in bizi 4 sene sampiyonluk hedefini gerceklestirdikten sonra Trabzon'a baskan olup sampiyon yapacagi.

Trabzon önümüzdeki sezon ilk 6'ya giremez. Önümüzdeki sezon fener ile kapışacağız. Aziz'in son senesi. elindeki bütün kozları oynayacak, başarısız olursa da bombayı Ali Koç'un kucağına bırakıp kaçacak. Başarılı olursa da bir dönem daha devam.

Çevrimdışı bordele

Necmi abi, gecen gun Fatih Terim egoisti Oguzhan'i cikarinca senin gecen yil yazdigin yazi geldi aklima.. Adam Ozan gibi pehlivan varken yine gitti ilk Besiktasliyi cikardi.. Hos, Ozan'da gol atti ama yine de sahadan cikacak adam Oguzhan degildi.

Herif baştan yanlış kuruyor orta sahayı zaten. Ozanı sağ iç, Oğuzhan sol iç olunca Ozan Oğuzhan'dan daha çok ileri çıkmaya falan çalışıyor. Adam gibi bir stoperimiz olsa Oğuzhan - Topal önlerinde Yusuf, Yunus veya Cengiz çok güzel olurdu. Şu ilk resimdeki kurguyla finallere gitmemiz imkansız gibi.
Av zamanı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mesela yillarca Gattuso'nun bizde oynamasini hayal ettim. Oyle bir adam.. Tank gibi herifti..
Gattuso be abi Efsane efsane !

İtalyanların Altin çocuğu

Gattuso ya hayran olmamak mumkun mu...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Gattuso'muz olmadı ama velimiz vardı hep, bir de hep ağrıyan omzu

Bizim Bir Gattusomuz oldu aslında

Federico Guinti :busted_cop:

:nerd:  hatırlıyormusun
sadece şükürmü arifdende vaz geçmedi
ne zaman sıkışsa ilhanı sürdü oda kurtardı
himmetçilere₁ verdiği şansı ilhana verseydi o dünya kupasını gol kralı tamamlardı.
Belkide birileri baskı yaptı onları oynatsın diye kimbilir. dünya kupası kadrosu açıklandığında
herkes çok şaşırmıştı bitik hakanı kadroya aldığına oda yetmedi bütün maçlarda oynattı.
belkide mecbur bırakılmıştır kimbilir. birde dürüst olmak lazım ilhanın sakat gittiği sakatlığını gizlediği
söyleniyordu. içinde değiliz gerçekleri bilemeyiz ama görünen o bitik oynarken ilhanın nihatın
kulübede oturduğuydu.
Niye abi bende hatırlıyorum tamam çocuktuk ama herşeyin farkındaydık yani :bandit:

Davalanin - Sasin Golleri , Ilhanin Altin Golu , Roberto carlosa attığı kendine ozgu Muhtesem calimi unutulurmu yahu..

Çevrimdışı Yalçın

Suleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

Takim 2 sene once merkezden hucum planini iyi uygulayarak sampiyon olmustu. Bunda da Sosa ve Gomez'in artilari coktu.

Gectigimiz sene ise cogu golleri kanat organizasyonlari ile bulduk.

Bu sene tahminimce Baskan bir 10 numara transferini ne yapip edip araya sikistiracak. Ve o sekilde hem kanatlardan hem de merkezden rahat gol pozisyonuna giren bir takimi cikaracak ortaya. Insallah da yanilmam. Cunku Dudu israri vesaire hep bu yondeydi.
bizim on numaramız var. Bakma quaresma yüzünden oyuna giremedi ama quaresmasız bir takımda görürsün
sanki her topun quaresmaya atıldığı ortamda on numara olunca iş yapacak o değilki hep sosanın yokluğuna verdiler
ama sorunumuz o değildi kutu civarında top çeviremiyorsan on numarayı ne yapacaksın.
hiç kimse düşünmüyor quaresmanın oynamadığı maçlarda ozinin kutu civarına kolayca geldiğini
bütün takımı bezdirdi bıktılar artık topu ona verip susturuyorlardı yoksa bütün takımı yiyordu.
asist yapan adama bile topu bana neden atmadın diye posta koyan birinden bahsediyoruz.
bu gün takımdan gitse mutlu olmayacak kimse yoktur herhalde.

Çevrimdışı Necmi

Niye abi bende hatırlıyorum tamam çocuktuk ama herşeyin farkındaydık yani :bandit:

Davalanin - Sasin Golleri , Ilhanin Altin Golu , Roberto carlosa attığı kendine ozgu Muhtesem calimi unutulurmu yahu..
yanlız davala çok iyi oynadı o dünya kupasında.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Herif baştan yanlış kuruyor orta sahayı zaten. Ozanı sağ iç, Oğuzhan sol iç olunca Ozan Oğuzhan'dan daha çok ileri çıkmaya falan çalışıyor. Adam gibi bir stoperimiz olsa Oğuzhan - Topal önlerinde Yusuf, Yunus veya Cengiz çok güzel olurdu. Şu ilk resimdeki kurguyla finallere gitmemiz imkansız gibi.
Topalın yerine Okay daha iyi olur bence
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Yalçın

Belki yonetim de Quaresma'yi iyi bir fiyata satmayi dusunuyordur.. Cunku Cin'de bir turnuva yapmak, hali hazirdaki nakit potansiyeli bolca olan bir ulkeyi secmek hep bir pazar stratejisi anlamina geliyor. Ama dedigin dogru. Quaresma'nin oynamadigi maclarda diger futbolcularin ozellikleri daha cok one cikiyor.

Suleyman Seba

Çevrimdışı Savaş

bizim on numaramız var. Bakma quaresma yüzünden oyuna giremedi ama quaresmasız bir takımda görürsün
sanki her topun quaresmaya atıldığı ortamda on numara olunca iş yapacak o değilki hep sosanın yokluğuna verdiler
ama sorunumuz o değildi kutu civarında top çeviremiyorsan on numarayı ne yapacaksın.
hiç kimse düşünmüyor quaresmanın oynamadığı maçlarda ozinin kutu civarına kolayca geldiğini
bütün takımı bezdirdi bıktılar artık topu ona verip susturuyorlardı yoksa bütün takımı yiyordu.
asist yapan adama bile topu bana neden atmadın diye posta koyan birinden bahsediyoruz.
bu gün takımdan gitse mutlu olmayacak kimse yoktur herhalde.

E bu adam seneye de kalacak gibi görünüyor. O zaman ne olacak abi? Bu sezonki gibi bir oyun izlersek yine önümüzdeki sezon, yemez o yapı. Ben tüm sezon kanattan apır sapır orta izleyemem tekrar.

Çevrimdışı tangaz

gökkuşağı çalımı.

sen git dönemin bir numaralı solbeki r.carlosa gökkuşağı çalımı at feleğini şaşırt. şimdi gel sörvayvırda bi avuç pirinç için kavga et  :D

o maçta sonradan oyuna girmişti yorumcu gery linekerdi ve türklerin 26 numaraya dikkat müthiş bir çocuk die yorum yapmıştı ve şenol güneş son maç hariç hiç 11e yazmadı onu, hala içimde yaradır bu nedenle hocayı asla tam benimseyemiyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

esas iyi olan kaleci rüştü ve dopingçi h.şaştı o turnuvada, çok taliplisi çıkmıştı özellıkle fransızlardan baya isteyeni vardı ama beceriksiz menajerinin kurbanı olmuştu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

gökkuşağı çalımı.

sen git dönemin bir numaralı solbeki r.carlosa gökkuşağı çalımı at feleğini şaşırt. şimdi gel sörvayvırda bi avuç pirinç için kavga et  :D

o maçta sonradan oyuna girmişti yorumcu gery linekerdi ve türklerin 26 numaraya dikkat müthiş bir çocuk die yorum yapmıştı ve şenol güneş son maç hariç hiç 11e yazmadı onu, hala içimde yaradır bu nedenle hocayı asla tam benimseyemiyorum...

bu arada linekerde 10 dakikada anlamıştı ilhan mansızın nasıl büyük topçu olduğunu  :bandit:

Çevrimdışı Necmi

gökkuşağı çalımı.

geldiğinde hocayı istemiyorum dediğimde bir sürü kişi ooovv demişdi
her zaman sözümün arkasındayım on defada Beşiktaşı şampiyon yapsa affetmem.
oynatsaydı belki japonyaya değilde avrupaya giderdi. çok daha iyi paralara
sadece o değilki nihatada şans vermedi. zaten ispanyaya gitmese milli takımın yüzünü göremezdi.
Türkiyede bu algıyı yarattılar renklilere gidersen milli takım kapısı ardına kadar açılır
Beşiktaşa gidersen sımsıkı kapanır. o nedenlede biz tercih edilmeyen takım olduk yıllarca
şimdi avrupada takım olarak iyiyiz patır patır oyuncu satıyoruz oyuncularımıza marka
değeri vermek için milli takıma ihtiyacımız yok.

Çevrimdışı BORAN

benim yaş grubumda bile hatırlanıyor abi hatta özellikle gs'li çocuklar başta herkes kafasını davala şeklinde traş ettiriyordu  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı matias_27

Ben sorunun Q7 olduğuna inanmıyorum. Q7 olmadığı zamanlar kaleye bile gidemiyorduk. Hiç bir planımız yoktu en azından Q7 ile oyun planımız vardı. Sorun Q7 değil Q7 siz bir oyun şablonımuzun olmayışıdır.Q7 ye yapılacak tek eleştiri gol alamaması kutuya girmemesi ve bu yeni bir şey değil
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Necmi

bu arada linekerde 10 dakikada anlamıştı ilhan mansızın nasıl büyük topçu olduğunu  :bandit:
o kupada şükür arif olacağına ilhan nihat oynasaydı kupayı alma ihtimalimiz çok kuvvetli olurdu.
en vasat dünya kupasıydı herhalde.

Etiketler: