2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6955278 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı tangaz

mesela arasda öyle geçen babelin videoda uçağın arkasında tek başına oturuyordu. üzüldüm takım içine entegre edememiş bunları.

evet o sahneye bende çok üzüldüm
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

bu Vida Beşiktaş benimle ilgileniyor şuan transfer düşünmüyorum felan demiş şuan düşünmeyeceksin de nezaman düşüneceksin acaba ? transfer dönemine girmişiz transfer düşünmüyorum diyor böyle olacaksa marcelo asla satılmasın alsınlar mangala yı yeter vida dan en başından beri şüphe ediyorum çok yanar döner kıvıracağını düşünüyordum kıvırdı da al birini vur ötekine gomez de aynı buda aynı bunların nazını çekecek vaktimiz yok
yaptığı açıklamalar doğruysa marcelo kesinlikle kalmalı vida gelse bile kalmalı.
Nerede demiş transfer düşünmüyorum diye?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı abdusta

Marcelo büyük klubde oynamaktan memnunum hiçbiryere gitmek istemiyorum dedi ve Amerikaya tatile gitti
Adrianoda ayrılmak istemiyor,

Aslında yönetimin sadece çözmesi gereken transferi Aboubakar veya o mevkiye bonservis sorunu olmayan gomezin gelmesi
vede olmasın diye beklediğimiz  Taliscaya talip olan bir alıcı

Paradoxumuz ise 6-7 milyon Euro transfer geliri,Gökhan Töre transferi gerçekleşseydi elimiz çok rahatlayacaktı.

Saygılar

Çevrimiçi Necmi

Abi bizim kör diye geri gönderdiğimiz Gordon schdjakshsfeld de hırvat milli takımında oynadı. Çok abartmamak lazım bence bunu.

Mitroviç bana umut vermiyor. Ağır ve hantal. Bu özellikleri gözardı edebilmem için hamleli olması lazim o da yok. E ne var o zaman? Elimizde genç olması haricinde elle tuttulur bi yer yok bana göre.

Seninle bir çok konu da hemfikir oluyoruz ama burada değiliz. Umarım yanılan ben olurum da sen haklı çıkarsın:)

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim bir fikrim yokki ayrılalım ben erken daha diyorum bu süper oyuncu demiyorum
değerlendirme için şans bulması gerekiyor diyorum haksızlık edersiniz peşin hükümlü olursanız.
ne deniyor kul hakkıyla gitmeyeceksin öbür tarafta iyi şeyler olmuyor sonra sabır iyidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

bence ağırlık konusunda çok abartmışsın osmanlı maçında bir top kesişi vardı gördünmü
bilmiyorum arkadan gelip yatıp tereyağından kıl çeker gibi topu çeldi mutlak golü önledi o haraketi yapabilen
oyuncu asla yavaş değildir. tutuk dersin bunu anlarım ama yavaş değil marceloda geçen sene tutuktu yavaş dediler
bu sene hiçde yavaş olmadığı ortaya çıktı aslında stoperde yavaşlık nedir onuda anlayabilmiş değilim biz
stoperleri kontrayamı çıkarıyoruzda hız önemli yavaş olsun yeterki iyi yer tutsun ve duraklamadan seri müdahale yapabilsin yoksa yüz metrede madalyon istemiyoruz onlardan mitrovicde oldukca seri müdahalelerde bulunuyor
ama haklısınız tutuk oynuyor ama bunuda hoş görmek lazım Beşiktaş taraftarı karşısında oynamak öyle
kolay bir şey değil alışması gerekiyor. birde taraftardan destek göremedi tribünde bu hızlandırırdı adaptasyonunu.
marcelo desteği son maçlarda gol atarak almıştı ondan önce fena yapıyordu taraftar. ama marcelonun yaşından
kaynaklanan özgüveni vardı bu gencecik çocuk daha takıma alışmadı sürekli geri planda duruyor mesela arasda öyle
geçen babelin videoda uçağın arkasında tek başına oturuyordu. üzüldüm takım içine entegre edememiş bunları.
Marcelo geldiğinde Başakşehir'de oynuyorduk bir de, baskı falan da olmadı adamın üstünde.

Bu çocuk Avrupa ligi çeyrek finalinde penaltı kaçırdı ve elenmemize yol açtı. Tosic bile kendi kaçırdığı penaltıdan sonra 5 gün uyuyamadığını söyledi. Mitrovic onun kaç katını yaşamıştır.

İnsanlara çok kolay geliyor bazı şeyler.

Çevrimdışı Berat

Nerede demiş transfer düşünmüyorum diye?

Fake instagram hesabı diyor, millet de hemen atlıyor boş işlere.

Çevrimiçi Necmi

Marcelo büyük klubde oynamaktan memnunum hiçbiryere gitmek istemiyorum dedi ve Amerikaya tatile gitti

Aslında yönetimin sadece çözmesi gereken transferi Aboubakar veya o mevkiye bonservis sorunu olmayan gomezin gelmesi

Paradoxumuz ise 6-7 milyon Euro transfer geliri,Gökhan Töre transferi gerçekleşseydi elimiz çok rahatlayacaktı.

Saygılar

bu iş sarpa sarar demedi deme yakında quaresmanın kafaya dayar başkan başka yolu yok :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Marcelo geldiğinde Başakşehir'de oynuyorduk bir de, baskı falan da olmadı adamın üstünde.

Bu çocuk Avrupa ligi çeyrek finalinde penaltı kaçırdı ve elenmemize yol açtı. Tosic bile kendi kaçırdığı penaltıdan sonra 5 gün uyuyamadığını söyledi. Mitrovic onun kaç katını yaşamıştır.

İnsanlara çok kolay geliyor bazı şeyler.

tosiçi uyutmayan farklı etkenlerde olabilir  :naughty:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı underworld

Bu milli takım olayini çok abartiyoruz.
Tarihe bir bakın kimler hangi milli takımlarda oynadı hey gidi hey ..!

Çevrimdışı tuncaboylu

Saygılar
Takım iyi olunca kimse gitmek istemiyor da.

Eldeki Rholdolfo, Milosevic, Franco gibiler dışında kimseden bonservis elde edemeyeceğiz sanırım. Onlar da ancak Talisca ve Caner'i karşılar.

Bedavaya Demba'yı​ ve Ersan'ı kiralayıp takasla Adem'i alalım ve kapatalım transferi.

[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2017, 16:55:34 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Fake instagram hesabı diyor, millet de hemen atlıyor boş işlere.
güzel kardeşim fake instagram hesabı felan değil biliyoruz zaten o hesabın fake olduğunu haberkartalı ve kartal analiz twitter hesabından duyurmuş bilmiyorum nekadar doğru vida dan biraz tedirginim transfer konusunda umarım olmaz bi sıkıntı

Çevrimdışı kibarkartal

Yazsınlar yine 18'e, sakat olduğu bilinse hoca ve İnler üzerinde gereksiz bir baskı oluşmazdı.

maç listesi açıklanırken aynı zamanda  oynamasında sağlık yönünden bir sakıncanın olmadığını taahhüd edersin.Aslında yapılan etik değil ama mecburiyetten bu yol izlenmiştir.

Çevrimiçi Necmi

Abi bizim kör diye geri gönderdiğimiz Gordon schdjakshsfeld de hırvat milli takımında oynadı. Çok abartmamak lazım bence bunu.

Mitroviç bana umut vermiyor. Ağır ve hantal. Bu özellikleri gözardı edebilmem için hamleli olması lazim o da yok. E ne var o zaman? Elimizde genç olması haricinde elle tuttulur bi yer yok bana göre.

Seninle bir çok konu da hemfikir oluyoruz ama burada değiliz. Umarım yanılan ben olurum da sen haklı çıkarsın:)

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sen bizim gömmemize ne bakıyorsun burda her dakika gömdüğümüz adam manuya gitti yıllarca oynadı orda
jhonsoon du sanırım bir sene dayanamadı taraftar :bandit:

Çevrimdışı tangaz

sen bizim gömmemize ne bakıyorsun burda her dakika gömdüğümüz adam manuya gitti yıllarca oynadı orda
jhonsoon du sanırım bir sene dayanamadı taraftar :bandit:

haketmişti gömülmeyi o kamyonla para vermiştik o dönem için, ödediğimiz bedel norveç liginden çıkarken bir oyuncuya ödenen en yüksek bonservisti o yıllarda, sonra yeri geldi deplasmanlara falan kırk nazla gittiği çok sölendi...

Çevrimdışı sozkul

Saygılar

Sanki Mitroviçi geçen sene  kasten aldılar, 4.5 luk boşluğu boşa harcamamak için, piyasası olduğunu düşündüler ve en kötü aldığımıza satarız dediler. Fakat hesap tutmadı, telkif yok. Şimdi onu satıp transferde kullanacaklardı aslında..

Çevrimdışı kibarkartal

:o_o:  taşa tosladık :D
burası o kadar güzelki okumaktan emin olun fırsat bulamadım.eksikler tamamlanır sorun yok.

Çevrimiçi Necmi

insanlarda kadroda ama oynamıyor deyip durdu ama aslında 18e türk kontenjanı için yazılmış. kişiler ne gerek var altyapıdan bir yazılsın diyecektir ama kulübende g.inler gibi bir markanın oturması dahi farklı etki eder. psikolocik üstünlük :evillol: diğer taraftan takımın tolgea ile birlikte en çok saygı gören ve takım olgusunu oluşturan unsurlarından biriymiş...
kulübeye alt yapı oturtursan bu sefer Beşiktaşın kadrosu yetersiz algısı yapılır onbiri riske atarsın şimdi adam atibayı sakatlasam yerine inler girecek adamın hücum şut gücü belli diyor. bu sefer atibaya sert girmiyor genci oturt atibayı sakatlamaya uğraşırlar. kulübe rakibi korkutmak içinde çok önemlidir. Takımın ne kadar iyi olursa olsun kulübeye
alt yapı doldurursan kendi altını boşaltmış olursun iyi takımın kulübeside tehdit edici olmak zorunda alt yapı tutma lüksümüz yok.

Çevrimdışı celiker1

Bitirsinler Namcastle'dan Alexander Mitroviç transferini,sadece ligde atsın 25+ golü, unutalım Gomez'i,Ba'yı, Abou'yu :super:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

Bitirsinler Namcastle'dan Alexander Mitroviç transferini,sadece ligde atsın 25+ golü, unutalım Gomez'i,Ba'yı, Abou'yu :super:
Mitrovic cenk tipi (hatta copy paste) hoca Ba tarzı adam istiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sanki Mitroviçi geçen sene  kasten aldılar, 4.5 luk boşluğu boşa harcamamak için, piyasası olduğunu düşündüler ve en kötü aldığımıza satarız dediler. Fakat hesap tutmadı, telkif yok. Şimdi onu satıp transferde kullanacaklardı aslında..
Bence Marcelo'yu 8-9'a satar, yerini daha genciyle doldurmuş ve 4-5 milyon kar etmiş oluruz diye düşündüler.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bence Marcelo'yu 8-9'a satar, yerini daha genciyle doldurmuş ve 4-5 milyon kar etmiş oluruz diye düşündüler.

O yüzden stoper arıyorlar zaten :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı abdusta

ABOUBAKAR!!

şimdi farkettim,mesajlarda Aboubakar'ın satılsada,satılmasada hissedar klup Lorient'e 6 milyon Euro ödemesi gerekeceği yazılmış.
Benim elimdeki bilgi böyle değil ve senaryoyu daha öncede yazmıştım.

Eğer Aboubakar Porto'ya geri döner ve 1 yılını Porto da geçirirse sözleşmesi sonunda serbest kalıyor ve Lorient'e ödeme yapılmıyor.
Ancak Porto da kalır ve Portoda sözleşmesini uzatırsa Porto Lorient'e 6milyon Euro ödüyor.

Beşiktaş   bu kozu kullanarak Lorient'e indirimli teklifde bulunuyor,hisseleri alacak,ve 1 yıl daha kiralayacak

Burada bir detay var,hisseleri satın almak bonservis ödemekmi anlamına geliyor?arada kiralama olduğu için Bu konu tartışmalı?

Saygılar

Çevrimiçi Necmi

burası o kadar güzelki okumaktan emin olun fırsat bulamadım.eksikler tamamlanır sorun yok.

daha yenisin tangaz gömmeye başlasın peşinden onu gömmek için ben küreğe sarılınca
araya serhat karışır sonra mylife arada kaynarlar sonra araya hızını alamayıp genç arkadaşlar girer
gençlik hormonlarını saçarak ben süpürmeye başlarım ortalık dahada güzelleşiyor o zaman :evillol:

Çevrimdışı sozkul

kulübeye alt yapı oturtursan bu sefer Beşiktaşın kadrosu yetersiz algısı yapılır onbiri riske atarsın şimdi adam atibayı sakatlasam yerine inler girecek adamın hücum şut gücü belli diyor. bu sefer atibaya sert girmiyor genci oturt atibayı sakatlamaya uğraşırlar. kulübe rakibi korkutmak içinde çok önemlidir. Takımın ne kadar iyi olursa olsun kulübeye
alt yapı doldurursan kendi altını boşaltmış olursun iyi takımın kulübeside tehdit edici olmak zorunda alt yapı tutma lüksümüz yok.

Şimdi anladım Türkiye'de gençlere neden forma verilmediğini.  :icool:

Etiketler: