Abi sadece bu forumda degil Mitrovic in et mi tavuk mu oldugu tribünlerde ve sokakta da tartısılıyor.Marcelo gecen sene geldiginde itiraf etmek gerekirse,ben kendisinden memnun kalmıstım.Kafa toplarındaki özelligi bende cok olumlu etki bırakmıstı ve biraz agır sayılsa bile lider karakteri ve pozisyon bilgisi ile bu acıgını kapatıyordu dolayısıyla bu sene bonservisi alınınca cok sevindim.Ama Mitro ''şimdilik''öyle degil ve gerek vücut dili olumlu gerekte atletik yapısı ve yeterliligi ''şu an için yeterli'' degil.Bizim de o dönemde tam ''şu an için yeterli''oyunculara ihtiyacımız vardı,bakalım bir kaç ay sonra ne hale gelir tipi oyunculara degil.
Bizim Mitro nun alındıgı dönemde ki finansal profilimizde ki lütfen 6 ay önceydi demeyin çünkü şampiyonluk ve getirileri henüz kesinleşmemişti,beklentiye yatırım yapma gibi bir lüksümüz yoktu ve bende hala da yok velev ki Ozi tarzı oyuncuları düşük maliyetle kadromuza katma stratejisi dısında.Umarım yanılırım ama Mitro bende net bir Pedro Franco hatta onun daha ağırı izlenimi yarattı.
bence ağırlık konusunda çok abartmışsın osmanlı maçında bir top kesişi vardı gördünmü
bilmiyorum arkadan gelip yatıp tereyağından kıl çeker gibi topu çeldi mutlak golü önledi o haraketi yapabilen
oyuncu asla yavaş değildir. tutuk dersin bunu anlarım ama yavaş değil marceloda geçen sene tutuktu yavaş dediler
bu sene hiçde yavaş olmadığı ortaya çıktı aslında stoperde yavaşlık nedir onuda anlayabilmiş değilim biz
stoperleri kontrayamı çıkarıyoruzda hız önemli yavaş olsun yeterki iyi yer tutsun ve duraklamadan seri müdahale yapabilsin yoksa yüz metrede madalyon istemiyoruz onlardan mitrovicde oldukca seri müdahalelerde bulunuyor
ama haklısınız tutuk oynuyor ama bunuda hoş görmek lazım Beşiktaş taraftarı karşısında oynamak öyle
kolay bir şey değil alışması gerekiyor. birde taraftardan destek göremedi tribünde bu hızlandırırdı adaptasyonunu.
marcelo desteği son maçlarda gol atarak almıştı ondan önce fena yapıyordu taraftar. ama marcelonun yaşından
kaynaklanan özgüveni vardı bu gencecik çocuk daha takıma alışmadı sürekli geri planda duruyor mesela arasda öyle
geçen babelin videoda uçağın arkasında tek başına oturuyordu. üzüldüm takım içine entegre edememiş bunları.