2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6954485 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şimdi anladım Türkiye'de gençlere neden forma verilmediğini.  :icool:
Şunu duyan altyapı oyuncusu s... demez mi? Nasıl olsa almayacaklar niye yırtınayım demez mi? Der ama bakış açısı yanlış. O zaman kapatalım gitsin niye duruyor ki altyapı diye bişi..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Yahu arkadaslar iyi guzel kutladiniz tesekkur ederim ustelik ben de havaya girdim, moralim yukseldi falan ama aldatildik.
Amerikan tarihi yansimasi olmus aynali yansima ay gun karismis.

Çevrimdışı sozkul

Bence Marcelo'yu 8-9'a satar, yerini daha genciyle doldurmuş ve 4-5 milyon kar etmiş oluruz diye düşündüler.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Marcelo için devre arası 8-9 beklentisi vardı diyorsun, bugünleri gördüler diyorsun, ben sanmıyorum.

Çevrimdışı celiker1

Mitrovic cenk tipi (hatta copy paste) hoca Ba tarzı adam istiyor.
Cenk'ten ziyade daha çok Gomez tipini görüyorum ben onda. Hava topu alır, top saklar, çevresine dağıtır. Kafa vuruşlarıda Gomez ve Cenk'ten daha iyi. Şenol hocanın tam istediği oyuncu
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Sonra bana senaryocu diyolla

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Aboubakar konusunda müjdeli haber bekliyorum umarım bir aksilik olmaz bu adam bu takımda kalsın.

Çevrimdışı tuncaboylu

İşin şakası bir yana, artık aşağıdan adam çıkarmak lazım.

UEFA FFP anlaşması bunu dayatıyor kulüplere, kadro bildirimi ve bonservis ödeme kısıtlamalarıyla.

Biz çevresinden dolandık bir şekilde, ama uzun süreli bir çözüm değil bu.

Çevrimdışı mylife1903

Marcelo için devre arası 8-9 beklentisi vardı diyorsun, bugünleri gördüler diyorsun, ben sanmıyorum.
Tunelin sonunda isik gormusler

Çevrimdışı tuncaboylu

Bence kesin vardı abi, hatta Lyon'un devre arası teklifte bulunduğunu yazanlar gördüm bir kaç yerde.

Çevrimiçi Necmi

Türkiyede talisca gibi abou oyuncu yetişmiyorki kulübede oturtup korku salasın kulübede
eslem otursa ne olur çocuklar profesyonel olamadan hımbıl olmayı öğrenmişler. avrupada
bakıyorum gençlere oyuna girince kendilerini yırtıyorlar yara yara gidiyorlar.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Takım iyi olunca kimse gitmek istemiyor da.

Eldeki Rholdolfo, Milosevic, Franco gibiler dışında kimseden bonservis elde edemeyeceğiz sanırım. Onlar da ancak Talisca ve Caner'i karşılar.

Bedavaya Demba'yı​ ve Ersan'ı kiralayıp takasla Adem'i alalım ve kapatalım transferi.

Bence çok mantıklı.Aklın yolu bir.Stoper ihtiyacımız bence basında abartıldıgı kadar acil ve hayati degil.

Çevrimiçi Necmi

devre arası teklif var diye söylenti vardı yönetim sezon sonu demiş deniyordu.

Çevrimiçi Necmi

Bence kesin vardı abi, hatta Lyon'un devre arası teklifte bulunduğunu yazanlar gördüm bir kaç yerde.

takım ismi verilmemişti sadece teklif olduğu söyleniyordu rakamda telafuz edilmemişti.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Cenk'ten ziyade daha çok Gomez tipini görüyorum ben onda. Hava topu alır, top saklar, çevresine dağıtır. Kafa vuruşlarıda Gomez ve Cenk'ten daha iyi. Şenol hocanın tam istediği oyuncu
25 macda 4 gol :akuma:, gomez tipi birini nasıl görüyorsun bu adamda? teknigi zayıf, attıgı gollerde hicbir klas göremiyorum, ömer şişmanoglunu bile bundan daha önce tercih ederim. cıtayı yükseltmeye calışırken hic gerek yok boş adamlara.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı sozkul

TRTSPOR da Orhan Ayhan Müzemizi tanıtıyor, yanında Ahmet Nur Çebi.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Umarim UEFA kuluplerin bu FFP uygulamasina cok daha SIKI uygulamalar getirir.

Barcelona, Madrid, PSG, City falan oyle 100 milyonu basip futbolcu alamamasi lazim. Takimlarin sahibi zengin araplar diye M. City gibi yildizlari toplayamacak oyle kolay kolay.

Futbolda kulupler arasi guc farkinda ucurum var, bence biraz dengelenmesi gerekiyor.

Bunu NHL ve NBA de cok guzel uyguluyorlar. Parayi basip istedigin oyuncuyu alamiyorsun.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hiç vermedikki :bandit:
Biz onu Federasyona iade etmemismiydik aklaninca geri alacagiz diye :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Ozellikle su menajerlik batakligina bir el atmalari lazim. Menajerler, kulupler ve 3. sahislar cok iyi incelenmeli. Yaptirimlari agir olmali.

Çevrimdışı tuncaboylu

25 macda 4 gol :akuma:, gomez tipi birini nasıl görüyorsun bu adamda? teknigi zayıf, attıgı gollerde hicbir klas göremiyorum, ömer şişmanoglunu bile bundan daha önce tercih ederim. cıtayı yükseltmeye calışırken hic gerek yok boş adamlara.
Bu sene 25 maç oynamış ama fazla süre alamamış. Geçen seneki yüzdesi fena değil.

Ben çok karşı değilim bu tarz bir transfere, adam 2 sene önce 18 milyona Premier League'e gitmiş. Alıp parlatabilirsek, 2-3 sene sonra yine 20 milyona okuturuz.

Ama kiralık gelecekse opsiyonu ne olacak, ona dikkat etmek lazım. 10'dan fazla opsiyon koydurmamak şart.

Çevrimiçi Necmi

Biz onu Federasyona iade etmemismiydik aklaninca geri alacagiz diye :alala:
yooo

Çevrimdışı mylife1903

TRTSPOR da Orhan Ayhan Müzemizi tanıtıyor, yanında Ahmet Nur Çebi.
Hastasiyim orhan ayhanin en sevdigim

-sevgili futbol severler riza kendi etrafinda dondu eski gazhane tarafina kaydi kaydi bi patlatti topa, feyyaz yukseldi, ahhh tam yukselirken havada bir marti gordum bilenler icin anlatayim eskinin dolmabahce, gecenin mitatpasa bugunun inonu stadinda boyle mac
Anlatirken bogazi goruyorsunuz, ada vapuru geciyor suan sevgili dinleyinceler, maca donersek feyyazin goluyle besiktas 1-0 one gecti soz anlata sutudyolaribda

Çevrimiçi Necmi

-sevgili futbol severler riza kendi etrafinda dondu eski gazhane tarafina kaydi kaydi bi patlatti topa, feyyaz yukseldi, ahhh tam yukselirken havada bir marti gordum bilenler icin anlatayim eskinin dolmabahce, gecenin mitatpasa bugunun inonu stadinda boyle mac
Anlatirken bogazi goruyorsunuz, ada vapuru geciyor suan sevgili dinleyinceler, maca donersek feyyazin goluyle besiktas 1-0 one gecti soz anlata sutudyolaribda
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Akil Emre

İşallah Newcasle Mitroviç haberi yalandır. Adam Pektemek , Bobo , Nobre karışımı bi adam. aradığımızın tamamem dışı. Biz hücum gücümüz sayesinde şampiyon oluyoruz o yüzden Ba, Abu ve Cenkle devam edilmeli.

Çevrimdışı Egos

Yahu arkadaslar iyi guzel kutladiniz tesekkur ederim ustelik ben de havaya girdim, moralim yukseldi falan ama aldatildik.
Amerikan tarihi yansimasi olmus aynali yansima ay gun karismis.

ağabey o tren kaçtı, yeni doğum günü tarihin bu. artık nüfusa mı gidersin, mahkemede mi çözersin, bir zahmet hallediver. kutladık bir kere.

Çevrimdışı Savaş

Ahsgahahahaha:D

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: