23 yasında Hırvat milli takımında oynaması; ikinci devreyi komple bizde geçirmesine ragmen,hem yeterlilik hemde vucut dili ile ilgili bir cok soru işareti taşımasına ve şu anda şampiyonluktan sonra bile oyuncuyu aramızda tartısıyor olmamıza bence doyurucu bir acıklama degildir. Daha net oyuncular bulmak ya da yukarıdaki sorularınıza tatminkar çözümler getirmek sizin ya da benim degil yönetim ve scout ekibinin işidir.
oyuncunun net olmadığını bilemeyiz kimi alırsan al şampiyonluğa giderken avrupa maçları
devam ederken eldeki stoper tandemini bozmazsın olmasa mecbur monte adersin ama yürüyen çark varken
çomak sokulmaz ihtiyaç duyulduğunda formayı verdi hoca oyuncuyu aramızda tartışmıyoruzki
her zaman ön yargılı olanlar gene konuşuyor ona bakarsan mitrovic için söylenenler marcelo için
geçen sene söylenenlerin yanında devede kulak kalır. geçen sene marcelo nedeniyle bu forumdan atılan
kişiler var mitrovic yüzünden daha kimseyi atmadım marceloya yapılan eleştirinin boyutunu düşün.
eleştirenlerde çoğunlukla zır cahilce eleştiriyor neymiş almamasaymışız yazın daha iyisini alırmışık
peki kimse o parayı 31 mayısdan sonra kullanamayacağımızı söylemiyor. Herkes sol stoper bekliyordu
ve sağ stoper gelince tepki gösterdi çocuk doğru dürüst oynamadan gömüldü. iyimidir bilemem
ama eleştirmeden bir şans vermek gerekiyor.