2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6951252 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya onca Türkiye kupası maçında oynadı sakat mıydı ordada?
Benim anladığım, sezonun önemli bir kısmını sakat geçirmiş.

Zaten geçen seneyi boş geçirdi ve takıma da transferin son günü katıldı.

Ondan sonra da ritim tutması zor oldu demek.

Sakatlık haberini öğrenince bakışım değişti, seneye bir şansı daha hakediyor bence.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

üst düzey yıldız adayı dediğin sanırım talisca ama adam zaten ülkesi dışındaydı sonra evli çoluk çocuk sahibi daha bir sosyal hayatın zorunluda olsa içinde biri ayrıca bu brezilyanın dünyanın her yerinde binlerce topçusu var ve uyum sağlayamadıkları ülke yok bir yerde okumuştum üst düzey bir spor adamı brazilyalılar bukalemun gibiler die bir benzetme yapmıştı uyum konusunda...
Yugoslav kökenli oyuncular da genelde çok uyum sorunu yaşamazlar, seneyi bekleyelim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

aslında söyledilerde peşinden talisca sakatlanınca o arada kaynadı.
direk 11 olmayınca atiba arkasında kimsede ciddiye almadı. işin gerçeği
sakatlığı kaybımız değil diye düşünüldü hafızalardanda silindi. yoksa ciddi bir
sakatlığı vardı. antrenmanlarda falan yoktu hiç farketmedinizmi
yanlız iyileşme süreci gecikti. hangi maçtı hatırlamıyorum hoca oyuna soktu sanırım erkendi daha
sonra toparlayamadı genede ismini unutturmamak için hoca iki maçta bir sahaya sürdü. kısa süreler sahada
kalmasını sağladı. şampiyonluk dönemecine girdiğimizde ama riske edemedi son maçlar
atiba yokluğunda oynamaması bundan. sakatlanmadan önce üç maçın ikisinde 90 dakika oynamış
ondan sonraki 90 dakikası şampiyonluğu garantilediğimiz osmanlı maçı :D
Madem sakat nasıl tüm Türkiye kupası maçlarında 90 dakika oynamış? O maçlarda sakatlık sayılmıyor mu? :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

tamam sözleşme süresi içinde dediğin doğru ama 1 yıl sonra bu adam ne Lorient e ne de Porto ya yaramayacak. bu durum da Lorient in elini kolunu bağlıyor. masadan müspet bir sonuç ile kalmak isteyeceklerdir. Midya da pirince giderken evdeki bulgurdan olabilirler.

lorientin eli kolu bağlı değil adamlar portodan gelecek sene sonu sözleşmesi bitse dahi 6 milyonu alacakmış öle bir madde warmış dolayısı ile adamlar benim seneye garanti olan 6 milyonum var ne die indirime gideyimki diyorlar, işte bu noktada da porto devreye giriyor ve  o bedeli bize yada yeni sahibine yıkmak istiyor bu işleri yaparkende 2-3 de bize bişey düşsün derdindeler...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Taliscayla aynı zamanlarda onunda ayakta kırık oluştu :alala:
kırık var dendi sanırım taliscadan önceydi. Geçen röportajındada o sakatlıktan sonra
bir daha tam toparlayamadım beni geri attı demişdi ya. yanlız kırığın ayakta tam neresinde
olduğunu bilemiyorum onunki parmak olabilir.
İnler Ilk yaridaki Gs macina kadar banko oynadı kirik o mactan sonra oluştu ve bir daha da toparlayamadı

Daha sonrada Ligin sonlarina doğru tekrar sakatlanmış bizde niye bu adam kadroya giremiyor diye kendimizi yedik :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Yugoslav kökenli oyuncular da genelde çok uyum sorunu yaşamazlar, seneyi bekleyelim.

yugolarda evet dediğin doğru ama ne zaman geç yugo gördükki en son  :) bir de farkında isen bize uymuyor diyorum ülkeyi kültürü vurguluyorum adam gider ne bileyim fransada oynar kendi dininde bir ülke ama burda farklı durumda görebilir kendini şimdi empati yapmak lazım 22 yaşında gencecik bekar bir çocuk farklı bir ülkeye gidiyor bi bakıyor sabah 5de bir sese uyanıyor bi an duruyor neredeyim ben diebilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi levitate

Mitrovic'in kumaşının iyi olduğundan şüphem yok ancak çekingenliğini atlatır umarım, baya sessiz sakin çocuk. Babel'in videolarında da takımdan hep ayrı kalmış.

Zaten adapte olsun diye Vida'yı getirmeye çalışmıyor mu yönetim? Gelirse toparlar bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yugolarda evet dediğin doğru ama ne zaman geç yugo gördükki en son  :) bir de farkında isen bize uymuyor diyorum ülkeyi kültürü vurguluyorum adam gider ne bileyim fransada oynar kendi dininde bir ülke ama burda farklı durumda görebilir kendini şimdi empati yapmak lazım 22 yaşında gencecik bekar bir çocuk farklı bir ülkeye gidiyor bi bakıyor sabah 5de bir sese uyanıyor bi an duruyor neredeyim ben diebilir.
Mrmiç de var aslında kadroda ona yardımcı olmak adına ama adam biraz asosyal galiba..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

Zaten adapte olsun diye Vida'yı getirmeye çalışmıyor mu yönetim? Gelirse toparlar bence

Önümüzdeki 2 seneyi de şampiyon olarak tamamlamız gerekiyor, Vida'yı gram kadar beğenmesem de Mitro-Vida lig için yeterli olur. Bizim bitirmemiz gereken konu forvet transferi, ligde leblebi şov yapabilecek bir forvet gerekiyor.

Mrmiç de var aslında kadroda ona yardımcı olmak adına ama adam biraz asosyal galiba..
Yapi olarak Francoyu andırıyor sanki icine kapanik sessiz sakin bir kişiliği var..

Çevrimdışı mylife1903

Önümüzdeki 2 seneyi de şampiyon olarak tamamlamız gerekiyor, Vida'yı gram kadar beğenmesem de Mitro-Vida lig için yeterli olur. Bizim bitirmemiz gereken konu forvet transferi, ligde leblebi şov yapabilecek bir forvet gerekiyor.
Dusundum buldum umut bulut!

Çevrimdışı cagdas44

Şampiyon Taraftarımıza Önemli Duyuru
Son günlerde farklı çağrı merkezlerince, taraftarlarımıza “Şampiyonluk Paketi” adı altında, korsan şampiyonluk ürünleri satılmaya çalışılmaktadır.

Kartal Yuvası olarak resmi satış kanallarımız; Kartal Yuvası mağazaları, kartalyuvasi.com.tr ve çağrı merkezimiz 0850 399 1903’tür.

Bu kanallarımız dışında taraftarımıza ulaşarak ürün satışı yapmaya çalışan şahıs ve kurumlara itibar edilmemesini önemle hatırlatırız.

Şampiyon taraftarımıza duyururuz.

Beşiktaş JK
http://www.bjk.com.tr/tr/haber/70280/

Çevrimdışı tangaz

Dusundum buldum umut bulut!

hem fabri de beğeniyormuş umutu ligde en çok ona karşı zorlandım diyor

2019 Uefa finali ve Super kupa finali icin VODAFONE PARK adaylar arasında :super: :super:

Çevrimiçi Necmi

Madem sakat nasıl tüm Türkiye kupası maçlarında 90 dakika oynamış? O maçlarda sakatlık sayılmıyor mu? :D
zorluk derecesi düşük maçlarda oynadı fenere karşı oynamadı
zaten sakatlığı normalde geçmesi gerekiyordu ama yıl boyu ağrıları devam etmiş
bunu ben demiyorum oyuncu ve hoca diyor. büyük ihtimal zorladılar işin içinde
gömücüler var işte hoca tercih etmiyor havasına soktular gerçi iyi bir atiba olduğu
sürece sağlıklıda olsa tercih edilmezdi. Benfica maçında ikinci yarı girdi bence
maçı kurtaran gizli kahraman oydu. avrupada yeterli süreyi aldı ama sonra birden hoca tekrar geri çekti
ne olduysa israil takımıyla oynadığımız maçtan sonra oldu. sanırım ağrılar arttı
sonra osmanlı maçına kadar hiç süre alamadı. Bu süre içinde atibanın sakatlığıda var.

Aboubakar : Fenerbahçe'ye neden gideyim :kop: :kop: :kop:

Beşiktaş'ın sezon başında Portekiz'in Porto ekibinden kiraladığı Vincent Aboubakar'ın Fenerbahçe iddialarına "Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek, dolu tribünlere oynamak" varken neden gideyim cevabını verdiği belirtildi.

Haziran 08, 13:39Haziran 08, 13:59

Beşiktaş'ın Lens flörtüne Fenerbahçe'nin Aboubakar'la cevap vermek istediği ve golcü arayışındaki sarı-lacivertlileri hem Porto’ya hem de Kamerunluya teklif sunduğu iddia edilmişti.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

bu Vida Beşiktaş benimle ilgileniyor şuan transfer düşünmüyorum felan demiş şuan düşünmeyeceksin de nezaman düşüneceksin acaba ? transfer dönemine girmişiz transfer düşünmüyorum diyor böyle olacaksa marcelo asla satılmasın alsınlar mangala yı yeter vida dan en başından beri şüphe ediyorum çok yanar döner kıvıracağını düşünüyordum kıvırdı da al birini vur ötekine gomez de aynı buda aynı bunların nazını çekecek vaktimiz yok
yaptığı açıklamalar doğruysa marcelo kesinlikle kalmalı vida gelse bile kalmalı.

Çevrimdışı Savaş

atibada tartışıldı adam sakatlandı iki maç oynamadı hemen yaşlı pili bitti dediler :D
Atiba bu sakatlanmaya hakkı yok tabiki.
Hırvatistan gibi futbolcu cenneti bir ülkede bu kadar genç milli takıma yükselen bir stoper
almışız bunun sorgulanması bile tuhaf aslında adam ilk kez yurt dışına çıkıyor devre arası
transferi her türlü olumsuzluk üstünde varken birde çöp muamelesi görmesi ilginç.
Abi bizim kör diye geri gönderdiğimiz Gordon schdjakshsfeld de hırvat milli takımında oynadı. Çok abartmamak lazım bence bunu.

Mitroviç bana umut vermiyor. Ağır ve hantal. Bu özellikleri gözardı edebilmem için hamleli olması lazim o da yok. E ne var o zaman? Elimizde genç olması haricinde elle tuttulur bi yer yok bana göre.

Seninle bir çok konu da hemfikir oluyoruz ama burada değiliz. Umarım yanılan ben olurum da sen haklı çıkarsın:)

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı doctore

lorientin eli kolu bağlı değil adamlar portodan gelecek sene sonu sözleşmesi bitse dahi 6 milyonu alacakmış öle bir madde warmış dolayısı ile adamlar benim seneye garanti olan 6 milyonum var ne die indirime gideyimki diyorlar, işte bu noktada da porto devreye giriyor ve  o bedeli bize yada yeni sahibine yıkmak istiyor bu işleri yaparkende 2-3 de bize bişey düşsün derdindeler...

NTV spor un haberine göre senin dediğin gibi değil. yani sözleşme bitimiyle Lorient de birşey alamıyor.

http://www.ntvspor.net/futbol/kartal-lorient-le-masaya-oturdu-5939397f7598ce6b64f1857a
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı tangaz

NTV spor un haberine göre senin dediğin gibi değil. yani sözleşme bitimiyle Lorient de birşey alamıyor.

http://www.ntvspor.net/futbol/kartal-lorient-le-masaya-oturdu-5939397f7598ce6b64f1857a

ntv.spor öyle diyorsa doğrudur  :icool:

2011 Turkiye kupasi müzemizde Kupayi geri almışız :bandit:

Çevrimdışı sozkul

Quaresma'yı 10 milyon € satalım.
Tolgay'ı 10 milyon € satalım.
Marcelo'yu 10 milyon € satalım.
Adriano'yu 10 milyon € satalım.
Oğuzhan'ı 10 milyon € satalım.
Cenk tosunu'u 10 milyon € satalım.

:D

Kimseyide almayalım, 230 milyon TL lik borç öderiz  :D

Çevrimdışı sozkul

Seneye sözleşmesi bitiyor, nasıl alacağız bonservisinu seneye?

Mitroviçi vereceğiz Loreinte..   :icool:

Çevrimiçi Necmi

Abi sadece bu forumda degil Mitrovic in et mi tavuk mu oldugu tribünlerde ve sokakta da tartısılıyor.Marcelo gecen sene geldiginde itiraf etmek gerekirse,ben kendisinden memnun kalmıstım.Kafa toplarındaki özelligi bende cok olumlu etki bırakmıstı ve biraz agır sayılsa bile lider karakteri ve pozisyon bilgisi ile bu acıgını kapatıyordu dolayısıyla bu sene bonservisi alınınca cok sevindim.Ama Mitro ''şimdilik''öyle degil ve gerek vücut dili olumlu gerekte atletik yapısı ve yeterliligi ''şu an için yeterli'' degil.Bizim de o dönemde tam ''şu an için yeterli''oyunculara ihtiyacımız vardı,bakalım bir kaç ay sonra ne hale gelir tipi oyunculara degil.
Bizim Mitro nun alındıgı dönemde ki finansal profilimizde ki lütfen 6 ay önceydi demeyin çünkü şampiyonluk ve getirileri henüz kesinleşmemişti,beklentiye yatırım yapma gibi bir lüksümüz yoktu ve bende hala da yok velev ki Ozi tarzı oyuncuları düşük maliyetle kadromuza katma stratejisi dısında.Umarım yanılırım ama Mitro bende net bir Pedro Franco hatta onun daha ağırı izlenimi yarattı.
bence ağırlık konusunda çok abartmışsın osmanlı maçında bir top kesişi vardı gördünmü
bilmiyorum arkadan gelip yatıp tereyağından kıl çeker gibi topu çeldi mutlak golü önledi o haraketi yapabilen
oyuncu asla yavaş değildir. tutuk dersin bunu anlarım ama yavaş değil marceloda geçen sene tutuktu yavaş dediler
bu sene hiçde yavaş olmadığı ortaya çıktı aslında stoperde yavaşlık nedir onuda anlayabilmiş değilim biz
stoperleri kontrayamı çıkarıyoruzda hız önemli yavaş olsun yeterki iyi yer tutsun ve duraklamadan seri müdahale yapabilsin yoksa yüz metrede madalyon istemiyoruz onlardan mitrovicde oldukca seri müdahalelerde bulunuyor
ama haklısınız tutuk oynuyor ama bunuda hoş görmek lazım Beşiktaş taraftarı karşısında oynamak öyle
kolay bir şey değil alışması gerekiyor. birde taraftardan destek göremedi tribünde bu hızlandırırdı adaptasyonunu.
marcelo desteği son maçlarda gol atarak almıştı ondan önce fena yapıyordu taraftar. ama marcelonun yaşından
kaynaklanan özgüveni vardı bu gencecik çocuk daha takıma alışmadı sürekli geri planda duruyor mesela arasda öyle
geçen babelin videoda uçağın arkasında tek başına oturuyordu. üzüldüm takım içine entegre edememiş bunları.

Çevrimdışı tangaz

Mitroviçi vereceğiz Loreinte..   :icool:

iyi fikir walla ne warsa tecrübeli abilerimizde war  :icool:

Etiketler: