2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6951986 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

diego costa çelsede istenmiyormuş kendisi ile sonu yazılmamış yarım kalan bir hikayemiz var kiralık gelir mi acaba
Mendes'in oyuncusu, 60 milyona Psg'ye ya da City'e gider bence.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Her oyuncu tartışılır ve tartışılacak. Ligin bitimine 5 hafta kala Fabri tartışılmaya başlandı, Quaresma 2 senedir tartışılıyor, Cem Tosun, Aboubakar'ın, 2 maç gol atamayınca Talisca, Gökhan Gönül. Tartışılmayan Atiba dışında oyuncu var mı?

Devre arasında 4 milyona Hırvat millî stoper almak saçma değil, adamın uyum sağlayamaması ve Avrupa'nın en güçlü hücum takımlarından birine karşı bocalaması da normal. Sene başında 6 milyona alınan 33'lük Skrtel bile Fenerbahçe'yi Avrupa kupasından eledi. O yüzden çok komplo teorisi aramaya gerek yok bence.

atibada tartışıldı adam sakatlandı iki maç oynamadı hemen yaşlı pili bitti dediler :D
Atiba bu sakatlanmaya hakkı yok tabiki.
Hırvatistan gibi futbolcu cenneti bir ülkede bu kadar genç milli takıma yükselen bir stoper
almışız bunun sorgulanması bile tuhaf aslında adam ilk kez yurt dışına çıkıyor devre arası
transferi her türlü olumsuzluk üstünde varken birde çöp muamelesi görmesi ilginç.

Çevrimiçi Necmi

Yarım asırlık BEŞİKTAŞ lıyım sadece
hımm bu yaşta olduğuna göre pc ile aran iyi değildir
murata söylede yaşını girsin bir zahmet :kop:
oyuncu gömme dışında bir işede yaramış olur :evillol:

Çevrimdışı Berat

Mitrovic'in kumaşının iyi olduğundan şüphem yok ancak çekingenliğini atlatır umarım, baya sessiz sakin çocuk. Babel'in videolarında da takımdan hep ayrı kalmış.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Seneye sözleşmesi bitiyor, nasıl alacağız bonservisinu seneye?

bu konuda asıl muhattap Lorient kulübü Porto nun rolü çok farklı porto diyor ki abobakarın satışından 6 milyonu nu lorient e vermek zorundayım kardeşim diyor anlaşma o şekilde haliyle bu adamlar 10 dan aşağı düşmüyor 5 yapsalar hepsi lorient e gidecek adam aptal mı ?
büyük ihtimal 6 ya biter bu iş sende napacaksın lorient le masaya oturup 6 ya ikna edeceksin porto ya 2 lorient e 4 verip hayırlı olsun der geçeriz 6 milyon a tekabul eder iş lorient te bitiyor bizimkiler onlar la görüşüyor sen lorient le anlaş porto zaten sesini çıkaramaz adamın sözleşmesi seneye bitiyor.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

oyuncunun net olmadığını bilemeyiz kimi alırsan al şampiyonluğa giderken avrupa maçları
devam ederken eldeki stoper tandemini bozmazsın olmasa mecbur monte adersin ama yürüyen çark varken
çomak sokulmaz ihtiyaç duyulduğunda formayı verdi hoca oyuncuyu aramızda tartışmıyoruzki
her zaman ön yargılı olanlar gene konuşuyor ona bakarsan mitrovic için söylenenler marcelo için
geçen sene söylenenlerin yanında devede kulak kalır. geçen sene marcelo nedeniyle bu forumdan atılan
kişiler var mitrovic yüzünden daha kimseyi atmadım marceloya yapılan eleştirinin boyutunu düşün.
eleştirenlerde çoğunlukla zır cahilce eleştiriyor neymiş almamasaymışız yazın daha iyisini alırmışık
peki kimse o parayı 31 mayısdan sonra kullanamayacağımızı söylemiyor. Herkes sol stoper bekliyordu
ve sağ stoper gelince tepki gösterdi çocuk doğru dürüst oynamadan gömüldü. iyimidir bilemem
ama eleştirmeden bir şans vermek gerekiyor.

Abi sadece bu forumda degil Mitrovic in et mi tavuk mu oldugu tribünlerde ve sokakta da tartısılıyor.Marcelo gecen sene geldiginde itiraf etmek gerekirse,ben kendisinden memnun kalmıstım.Kafa toplarındaki özelligi bende cok olumlu etki bırakmıstı ve biraz agır sayılsa bile lider karakteri ve pozisyon bilgisi ile bu acıgını kapatıyordu dolayısıyla bu sene bonservisi alınınca cok sevindim.Ama Mitro ''şimdilik''öyle degil ve gerek vücut dili olumlu gerekte atletik yapısı ve yeterliligi ''şu an için yeterli'' degil.Bizim de o dönemde tam ''şu an için yeterli''oyunculara ihtiyacımız vardı,bakalım bir kaç ay sonra ne hale gelir tipi oyunculara degil.
Bizim Mitro nun alındıgı dönemde ki finansal profilimizde ki lütfen 6 ay önceydi demeyin çünkü şampiyonluk ve getirileri henüz kesinleşmemişti,beklentiye yatırım yapma gibi bir lüksümüz yoktu ve bende hala da yok velev ki Ozi tarzı oyuncuları düşük maliyetle kadromuza katma stratejisi dısında.Umarım yanılırım ama Mitro bende net bir Pedro Franco hatta onun daha ağırı izlenimi yarattı.
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2017, 15:35:10 Berat ]

Çevrimdışı tangaz

hımm bu yaşta olduğuna göre pc ile aran iyi değildir
murata söylede yaşını girsin bir zahmet :kop:
oyuncu gömme dışında bir işede yaramış olur :evillol:

:D walla aslında Ramazan Beyin eğitimi bilgisayar programlama üzerine aslında bizim şirkette baya bir excelde hazırladığı program makrolar falan yıllardır kullanılmakda...

biz kürekleri bu sene gömmede değil gömülenleri enkaz altından çıkarmakta kullandık  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Keşke o zaman söyleselerdi, yeni duydum.

2 ay medyadaki meddahlar Gökhan İnler neden oynamıyor goygoyu yaptı.

aslında söyledilerde peşinden talisca sakatlanınca o arada kaynadı.
direk 11 olmayınca atiba arkasında kimsede ciddiye almadı. işin gerçeği
sakatlığı kaybımız değil diye düşünüldü hafızalardanda silindi. yoksa ciddi bir
sakatlığı vardı. antrenmanlarda falan yoktu hiç farketmedinizmi
yanlız iyileşme süreci gecikti. hangi maçtı hatırlamıyorum hoca oyuna soktu sanırım erkendi daha
sonra toparlayamadı genede ismini unutturmamak için hoca iki maçta bir sahaya sürdü. kısa süreler sahada
kalmasını sağladı. şampiyonluk dönemecine girdiğimizde ama riske edemedi son maçlar
atiba yokluğunda oynamaması bundan. sakatlanmadan önce üç maçın ikisinde 90 dakika oynamış
ondan sonraki 90 dakikası şampiyonluğu garantilediğimiz osmanlı maçı :D

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Doğum günün kutlu olsun @mylife1903 . Nice mutlu , sağlıklı, huzurlu,  şampiyonluklarla dolu senelere .

Çevrimdışı Serhat Akkaya

aslında söyledilerde peşinden talisca sakatlanınca o arada kaynadı.
direk 11 olmayınca atiba arkasında kimsede ciddiye almadı. işin gerçeği
sakatlığı kaybımız değil diye düşünüldü hafızalardanda silindi. yoksa ciddi bir
sakatlığı vardı. antrenmanlarda falan yoktu hiç farketmedinizmi
yanlız iyileşme süreci gecikti. hangi maçtı hatırlamıyorum hoca oyuna soktu sanırım erkendi daha
sonra toparlayamadı genede ismini unutturmamak için hoca iki maçta bir sahaya sürdü. kısa süreler sahada
kalmasını sağladı. şampiyonluk dönemecine girdiğimizde ama riske edemedi son maçlar
atiba yokluğunda oynamaması bundan. sakatlanmadan önce üç maçın ikisinde 90 dakika oynamış
ondan sonraki 90 dakikası şampiyonluğu garantilediğimiz osmanlı maçı :D
abi sakat olmadığı dönemde ne top oynadı ki şimdi güzelleme yapıyoruz? :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

:D walla aslında Ramazan Beyin eğitimi bilgisayar programlama üzerine aslında bizim şirkette baya bir excelde hazırladığı program makrolar falan yıllardır kullanılmakda...

biz kürekleri bu sene gömmede değil gömülenleri enkaz altından çıkarmakta kullandık  :bandit:

:o_o:  taşa tosladık :D

Çevrimdışı tangaz

Mitrovic'in kumaşının iyi olduğundan şüphem yok ancak çekingenliğini atlatır umarım, baya sessiz sakin çocuk. Babel'in videolarında da takımdan hep ayrı kalmış.

havadan kötü ağır hamleli değil basması gereken yerde geri çekiliyor ama kumaşı iyi  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

havadan kötü ağır hamleli değil basması gereken yerde geri çekiliyor ama kumaşı iyi  :alala:
Biz bunları Milosevic'te Franco'da yaşadık :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

mesajımda güzellememi görüyorsun bir açıklama yaptım sadece bilmeyen arkadaşlar varmış.
sakatlanmadan önce 3 maç yaptı ikisinde 90 dakika oynamış iyimi kötümü bilemem
benim bakış açım pek sizinki gibi değil. Ben oyuncuların performansını anlık değerlendirmiyorum
zaten ilk haftalar inlerin oyununada çok dikkat etmedim yeni takım çok değişen oyuncu takım sağlıklı değerlendirme
yapabilecek gibi değildi darmadağın bir futbol vardı. Eski oyuncularımız bile yokları oynuyordu.

Çevrimdışı tangaz

ben geçende yazdım biz genç yabancı oyuncu transferi sewdasından vaz geçmeliyiz. farklı bir kültürüz din dil vbvb genç oyuncular mental olarak bunun üstesinden belli ki gelemiyorlar ve içine kapanık bir ruha bürünüyorlar...

Çevrimdışı Berat

Görüşürüz ağabey 1 sene sonra  :ok:

Çevrimdışı tuncaboylu

Adam ligin 4. haftası sakatlanmış, ne oynamasını bekliyordun ilk 3 haftada? Kaldı ki Karabük maçında fena değildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben geçende yazdım biz genç yabancı oyuncu transferi sewdasından vaz geçmeliyiz. farklı bir kültürüz din dil vbvb genç oyuncular mental olarak bunun üstesinden belli ki gelemiyorlar ve içine kapanık bir ruha bürünüyorlar...
Ya oyuncu alıyorsun ama koçluk vermiyorsun, ülkeye takıma adaptasyonu için, Mitrovic denen adam Sırbistan dışına çıkmamış, Franco öyle Milosevic öyle hepsi de genç bu adamlardan nasıl fayda alabileceğini düşünüyorsun gerçekten enteresan, fayda aldığımız genç adamların tamamı Türk veya üst düzey yıldız adayları.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atakan eraslan

Lacazette karşısındaki Mitrovic bizi sıkıntıya sokabilir , ligde yeterli kalır. kriterimizin ne olduğu önemli. marcelo lacazette karşısında da gayet yeterli olduğu için peşinde koşuo millet işte.

Çevrimdışı doctore

eksik yada yanlış anlamışsın. lorient eli en güçlü olan taraf oyuncu yarın serbestte kalsa portodan 6 alacak zaten. bu noktada tıkanıyor işler.

tamam sözleşme süresi içinde dediğin doğru ama 1 yıl sonra bu adam ne Lorient e ne de Porto ya yaramayacak. bu durum da Lorient in elini kolunu bağlıyor. masadan müspet bir sonuç ile kalmak isteyeceklerdir. Midya da pirince giderken evdeki bulgurdan olabilirler.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya oyuncu alıyorsun ama koçluk vermiyorsun, ülkeye takıma adaptasyonu için, Mitrovic denen adam Sırbistan dışına çıkmamış, Franco öyle Milosevic öyle hepsi de genç bu adamlardan nasıl fayda alabileceğini düşünüyorsun gerçekten enteresan, fayda aldığımız genç adamların tamamı Türk veya üst düzey yıldız adayları.
Mitrovic Hırvat değil mi, Sırbistan ne alaka?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adam ligin 4. haftası sakatlanmış, ne oynamasını bekliyordun ilk 3 haftada? Kaldı ki Karabük maçında fena değildi

Ya onca Türkiye kupası maçında oynadı sakat mıydı ordada?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mitrovic Hırvat değil mi, Sırbistan ne alaka?

Hırvatistan'dan çıkmamış diyelim o zaman..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

üst düzey yıldız adayı dediğin sanırım talisca ama adam zaten ülkesi dışındaydı sonra evli çoluk çocuk sahibi daha bir sosyal hayatın zorunluda olsa içinde biri ayrıca bu brezilyanın dünyanın her yerinde binlerce topçusu var ve uyum sağlayamadıkları ülke yok bir yerde okumuştum üst düzey bir spor adamı brazilyalılar bukalemun gibiler die bir benzetme yapmıştı uyum konusunda...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İşte bu noktada oyuncu ve Hoca farkı ortaya çıkacak. Şenol Hoca detaylı şekilde oyuncuda eksikleri gören nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini bilen bir hoca. Mitrovic  eleştirilerden ders alan mental olarak güçlü gelişime açık bir oyuncuysa ters bir durum olmazsa Milosevic, Franco'da yaşadıklarımızı yaşamayız .
Alınmayacak oyuncu Emre Mor tarzı gelişime kapalı oyunculardır.

Etiketler: