2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6941098 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı atakan eraslan

Ne kadarını ödemeyi göze alıyoruz, bilgi geldi mı abi?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@abdusta  bilgi gelen birisimiydin sen yaw , vay abim canım abim  :D

Çevrimiçi Necmi

Vallaha 92/93 sezonundan beri ben hazırım. :D Şampiyon takımın 11'inden adamı parayı basıp alacaklarsa alırlar sonra yedek mi oturur tek ayak üstünde mi bekler orasını ben bilmem. :D

Lens mi gelir, Dudu mu gelir kaça gelir ne getirir orasını da bilmem. Babel gibi rejisör ekibiyle gelecekse başım gözüm üstüne. Trivela, tabela, şu takımı Şampiyon yapsınlar da alayına gidelim. Motorları maviliklere sürelim. Velettalin amin :D
yanlız boğazın rengi muhteşemdi tam cam göbeği mavi insana tekneden atlama isteği
geliyordu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şöyle bir husus varki Quaresma göze batan birisi, geçen yıl Gomez'in olduğu gibi takımda kendisinden daha baskın birisi olsaydı bu kadar tartışılan harekete imza atamaz ve göze batmazdı. Q7 göze batıyor çünkü mimli, çünkü yine dedirtiryor, çünkü istenmeyen adam olarak geldi taraftarın önemli bir kısmı için.

Q7 babamızın oğlu olmadığı için savunurken de düşmanımız olmadığı için yererkende dikkat etmeliyiz hala formamızı giyen sözleşmeli oyuncumuz.

Biz onu şuan satar mıyız satmaz mıyız belli değil ama daha öncelikle problemimiz var forvet hattındaki 3 adamdan ikisi kiralık ve anlaşma konusunda sıkıntılar var bu bölge Q7 nin gidip kalmasından daha önemli. Q7 bir şekilde gelen Töre ile belki Lens ile hatta @mylife1903 abinin dediğine göre Aras ile yedeklenecek bir nokta çok kasarsa Şenol hoca yerine bu sezon kadroda olacak bir alternatif ile doldurur çeker kızağa ama kızağın boş olduğu kardolarımız var.

Babamızın oğlu değilse ölümüne savunmayalım da gömmeyelim de.
Abi kimse satilmasin demiyorki

Varsa 7-8 milyon veren hemen satalim havaalina kadar omuzlarda taşıyalım , Oyuncu satmadan oyuncu alamiyoruz kaynak lazım sonuçta

Soylemekten , yazmaktan , anlatmaktan dilimde tuy bitti , Satalım gelen parayla Hem Lensi hemde Navasi alalim sonra arkamiza yaslanalım buna kim hayir diyebilir ki ?

Benim kabullenemedigim ve kızdığım nokta cok acımasızca eleştirilmesi , emeklerinin hice sayilmasi yaptığı katkinin yok hükmünde görülmesii ve ihanetle suçlanması !

Yahu bu adam 34 yasinda hergun ekstra antrenman yapıyor , ozel antrenman yapıyor tabiri caizse it gibi çalışıyor , Sakatlanmıyor kendine bakıyor 35 mactan fazla mac oynadı az buz sayi degil bu 34 yasindaki bir adam için

Q7 ye gelene kadar eleştirilecek cok adam var

Yoksa Q7 benim babamin oglu degil , Sonra savununcaa Q7 sporlu oluyoruz , Q7 yi Beşiktaştan daha cok seviyor oluyoruz

Eleştirenler yerden yere vuranlar Beşiktaşı seviyor , Q7 savunanlar Q7 yi Beşiktaştan daha cok seviyor , Allah askina bu nasil bir mantık @cagdas44

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Biz o kontratı Aboubakar'a çoktan verdik zaten, Porto'yla anlaşacağız sadece.

hadi ya , çok vermişiz yaw.. 3 düz yapalardı bari

Çevrimdışı underworld

kulüp iyiliği için sen gidermisin dünya kupası öncesi çine? iki üç günlüğüne giderken bile yiyecek bir şey bulamam oralarda diye yanında sucuk sandviç götürülen bir yere paraya hiç ihtiyacı olmayan adam senelik 10 milyon Euro maaşa belki gider , onu da kimse vermez , 7-8 bonservisi geçtim. adam kendi kariyerini düşünüyor diye de gömelim egolardan bencilliğinden bombacılığından gayrı.
Seneye banko 11 oynayacaginin %100 garantisi var mı ?

Seneye banko 11 oynayacaginin %100 garantisi var mı ?

yok tabiki , ama kendine güveniyor adam demekki. bu bizi mutsuz değil mutlu etmesi gereken bir şey , van persinin fb ye geldiği psikolojide değil adam, hala hırslı ve istiyor.

Çevrimdışı abdusta

Aboubakardaki dedikodu kendisi ingilterede oynamak istiyormuş.umarım dogru degildir
Besiktasda oynayacagım diye diretirse mutlu sonla biter

Saygılar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sence bulunurlarmı böyle bir beyanda :alala:
ama teklif varmış 9 gibi bir rakamdan bahsediliyor. devre arsından beri
varmış bu teklif ama quaresma gitmek istemiyor istemiyorsada kimse neden gitmiyorsun
diyemez sözleşmesi var kalmak hakkı.çinde ligler sanırım mart başında başlıyor o zamana kadar kalıp
martta yeni sezona gitmek üzerede pazarlık opsiyonu var deniyor. ama bunlar derinden gelen
dedikodular doğruluğunu bilmiyorum.
Abi 9 milyon € cok iyi para Öküz alırız biz o paraya

Gitmem diyorsa tabiki yapacak bisey yok ama ikna edebiliriz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Ba ve lens'i free kiralayalim abu falan hikaye

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Zaten ben ağustos sonu demedim,şuanda piyasa çok sıcak konuşulan rakamlar yüksek,1-1,5 ay sonra hiç ummadığımız bir oyuncuyu çok uygun fiyata alma şansımız olabilir...

Kampı 5-10 kaçırmak tolere edilebilir bir durum...

Orası öyle ama garantisi yok bunun.Risktir bu biz zaten yeterince risk alıyoruz.Bu sene çok büyük bir kumardı.Hazır kadro hemen hemen tamken artık böyle risklere pek girişilmemesi gerektiğini düşnüyorum.
Şimdi kampı 5-10 kaçırdın tamam eyvallah.Dediğin gibi tolere edilebilir ama gelmeme ihtimali falan daha yüksek.Bu sene geçen seneki gibi risk alınmayıp hatta geçen senelerki gibi risk almayıp biraz daha garantici net hızlı olmamız gerektiğini düşünüyorum.Ama ffp gibi de bir gerçek var.Yöneticilerin işleri çok zor.Allah yardımcımız olsun inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Aboubakardaki dedikodu kendisi ingilterede oynamak istiyormuş.umarım dogru degildir
Besiktasda oynayacagım diye diretirse mutlu sonla biter

Saygılar
İngilizce bilmiyor ki bu çocuk, ne yapacak orada?

Gerçi sampiyonluk kutlamalarında da biraz donuktu, Babel'in videosunu izleyince farkettim.
Herhalde olgun bir ayrılık yaşayacağız kendisiyle.

kulüp iyiliği için sen gidermisin dünya kupası öncesi çine? iki üç günlüğüne giderken bile yiyecek bir şey bulamam oralarda diye yanında sucuk sandviç götürülen bir yere paraya hiç ihtiyacı olmayan adam senelik 10 milyon Euro maaşa belki gider , onu da kimse vermez , 7-8 bonservisi geçtim. adam kendi kariyerini düşünüyor diye de gömelim egolardan bencilliğinden bombacılığından gayrı.

Eğer dediği kadar kulübü seviyorsam bağlıysam kulübe giderim tıpkı Ersan Dembaba gibi.Para için falan gitmişlerdir deme özellikle Dembaba için onlarında o kadar paraya ihtiyacı yoktu ama zorundalardı ve gittiler.

Çevrimiçi Necmi

Korkuyorum ben açıkçası, bir Premier League alt sıra takımı için çerez bu para. Pazarlıklar sırasında biri dalıp alabilir.

bende bu transferin geçen seneden bittiğini düşünüyorum şu anda
uğraşılan bonservisi tekrar kiralığa çevirmek olabilir diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı hasann

Quaresma ve Tolgay satılmazsa yazık olacak.Seneye 34'lük Quaresma elde kalır

Çevrimiçi Necmi

Abi 9 milyon € cok iyi para Öküz alırız biz o paraya

Gitmem diyorsa tabiki yapacak bisey yok ama ikna edebiliriz
quaresma gibi bir oyuncu ancak katkısı varsa satılır
ondan gelen parayla onun ayarında daha gencini alamayacaksak
daha aşağı fiyatlara satmakta pek mantıklı değil lens yerini doldururmu
bence doldurur. büyük ihtimal fenerdeki performansın çok üstüne çıkacaktır.
Bence dudu daha iyi olur ama oda riskli bir transfer tutarsa büyük iş tutmazsa
para çöpe gider. kadroyu biraz gençleştirmek gerekiyor artık.

Niye herkes Quaresma'ya sallıyor falan diyosunuz da en çok göze çarpan o hem kariyerinden hem ondan beklentilerden hemde yaptıklarından.
Quaresma diyince herkes çok şey bekliyor bu kulüp ona o kadar destek veriyor ki pamuklara sarıyoruz.Ama ginler gidip Quaresma'nın yaptığının 10da birini yapar mı kaç maç kırmızıdan kurtulmak falan.Oyun stilini falan geçtim.
Oyun stilinin bize uymadığını takıma zarar verdiğini düşünenlerde var onlardan biri de benim.
Kusura bakmayın ama senin ismin Quaresma ise göz önünde olmayı eleştiri oklarının ilk sana çevrileceğini yaptığın olumlu birşey de ise göklere çıkaralacağını bilmen lazım.
Birde kötü sonuçlar alınca 11 tane oyuncuya değilde hemen teknik direktöre çevrilir gözler.
Kısacası bazı apoletler çok değerli ama çokta ağırdır.
Pogba mesela Juventus'tayken o kadar beklenti yoktu ama dünya para verildi bütün gözler onun üstüne çevrildi.
Anlayacağınız kimse neden hep Quaresma falan demesin o bu takımın en çok sevilen en göz önünde olan adamı.Bu yüzden bunlar normal.

Çevrimiçi Necmi

Varsa 7-8 milyon veren hemen satalim havaalina kadar omuzlarda taşıyalım , Oyuncu satmadan oyuncu alamiyoruz kaynak lazım sonuçta

Soylemekten , yazmaktan , anlatmaktan dilimde tuy bitti , Satalım gelen parayla Hem Lensi hemde Navasi alalim sonra arkamiza yaslanalım buna kim hayir diyebilir ki ?

Benim kabullenemedigim ve kızdığım nokta cok acımasızca eleştirilmesi , emeklerinin hice sayilmasi yaptığı katkinin yok hükmünde görülmesii ve ihanetle suçlanması !

Yahu bu adam 34 yasinda hergun ekstra antrenman yapıyor , ozel antrenman yapıyor tabiri caizse it gibi çalışıyor , Sakatlanmıyor kendine bakıyor 35 mactan fazla mac oynadı az buz sayi degil bu 34 yasindaki bir adam için

Yoksa Q7 benim babamin oglu degil , Sonra savununcaa Q7 sporlu oluyoruz , Q7 yi Beşiktaştan daha cok seviyor oluyoruz

Eleştirenler yerden yere vuranlar Beşiktaşı seviyor , Q7 savunanlar Q7 yi Beşiktaştan daha cok seviyor , Allah askina bu nasil bir mantık @cagdas44

ben navasa hayır derim :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Niye herkes Quaresma'ya sallıyor falan diyosunuz da en çok göze çarpan o hem kariyerinden hem ondan beklentilerden hemde yaptıklarından.
Quaresma diyince herkes çok şey bekliyor bu kulüp ona o kadar destek veriyor ki pamuklara sarıyoruz.Ama ginler gidip Quaresma'nın yaptığının 10da birini yapar mı kaç maç kırmızıdan kurtulmak falan.Oyun stilini falan geçtim.
Oyun stilinin bize uymadığını takıma zarar verdiğini düşünenlerde var onlardan biri de benim.
Kusura bakmayın ama senin ismin Quaresma ise göz önünde olmayı eleştiri oklarının ilk sana çevrileceğini yaptığın olumlu birşey de ise göklere çıkaralacağını bilmen lazım.
Birde kötü sonuçlar alınca 11 tane oyuncuya değilde hemen teknik direktöre çevrilir gözler.
Kısacası bazı apoletler çok değerli ama çokta ağırdır.
Pogba mesela Juventus'tayken o kadar beklenti yoktu ama dünya para verildi bütün gözler onun üstüne çevrildi.
Anlayacağınız kimse neden hep Quaresma falan demesin o bu takımın en çok sevilen en göz önünde olan adamı.Bu yüzden bunlar normal.
hocada böyle düşünüyor kendi dedi quaresma bütün oyun anlayışımızı değiştirdi diye
hoca pek memnun değil bundan quaresmaya alan açmak için bütün takım geri çekiliyor
kontratak futbolu oynuyoruz onun olmadığı maçlarda hücum futboluna dönüyoruz yok kontratak
futboluda tamamda bizde forvet olduğunu unutan bir cenk olunca olmuyor

hocada böyle düşünüyor kendi dedi quaresma bütün oyun anlayışımızı değiştirdi diye
hoca pek memnun değil bundan quaresmaya alan açmak için bütün takım geri çekiliyor
kontratak futbolu oynuyoruz onun olmadığı maçlarda hücum futboluna dönüyoruz yok kontratak
futboluda tamamda bizde forvet olduğunu unutan bir cenk olunca olmuyor
İlk Quaresma'nın geldiği günü hatırlıyorum nasıl mutlu olmuştum havalara uçmuştum her dakika youtubedan geliş videosunu açıyordum skills videolarını izlemekten kafayı yemiştim.Ama şu varki Quaresma'yı sevsem de hiç birşey Beşiktaş'tan önemli değil artık gitmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü o beni havalara uçuran adam artık Beşiktaş'ıma zarar veriyor.
Beşiktaş'ıma ne zarar veriyorsa benim için bitmiştir.

Çevrimdışı cagdas44

Şöyle bir durum var ki @Yunus Emre Dökmeci

Q7'yi eleştirirken de savunurken de haksızlık yapılıyor. Evet bu adam emek verdi gol katkısı adam eksiltme taktik boyutlarında önemli bir konumda ama bencil, narsit yapısı zorlama rabona denemeleri uzun süredir ortada ve bu yüzden gelmesi istenmiyordu bile.

İstenmeyen davranışlarının azalması için takımdaki baskın en üstü görmüş oyuncunun başkası olması lazım ki ancak böyle rahat ederiz bunun içinde Adriano misali iş yapacak ama bir şekilde maliyeti etkin bir transfere ihtiyacımız var.

Ben aslında bu yaz gideceğini düşünüyorum diyebilirim bu sadece bizim transfer politikamızın çok derinden gitmesinden kaynaklanıyor belkide sırf onunla ilgili araştırma olmasın diye bile gitmeyecek kalacak deniyor olabilir. İstediği kadar seviyorum desin kendisi bir Beşiktaşlı değil parayı beğenirse bavulları önden gönderip de gidebilir.

Çevrimiçi Savaş

ben navasa hayır derim :bandit:
Navas'a ben de hayır diyorum abi. Adımız birazdan Navas'ı bile beğenmeyelere çıkacak :D

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Navas'a ben de hayır diyorum abi. Adımız birazdan Navas'ı bile beğenmeyelere çıkacak :D

Ben de navası istemiyorum.Sanırım forumca bize saldırılar gelicek  :lol:

Çevrimiçi Necmi

Beğenmemekle alakalı değil sorunlarıyla gelecek oyuncu istemiyorum artık
navasda çok kaprisli bir oyuncuymuş diye duydum

Çevrimdışı underworld

Etiketler: