2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6939388 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Seneye aykut kocamanlı fb en büyük rakibimiz olacak.
vasat oğlu vasat oyuncularla adam 3 sezonun 2 sinde şampiyonluğun en büyük adayı oldu, dandik takımlarla oynasa da avrupa'da finalden döndü, fener'in 25 sene şamaroğlanı olduğu tr kupasını 2 kez üstüste aldı.
bekir, egemen, topal, cristian, stoch, dia gibi kalite olarak 3/10 bandındaki tiplerle bunu başardı.

o nedenle çok iyi bi transfer dönemi geçirmemiz, fb yi kalite olarak katlayacak bir kadro kurmamız lazım.
ben yönetime güveniyorum bu konuda.

inşallah 3.şampiyonluk gelecek!

Yanlış anlamayın ama takımımızı çok küçük görüyorsunuz.Tabikide ciddiye almamız lazım ama abartıyorsunuz gibi de geldi.
Aykut kocaman'ın oyuncu stili öyle 11 tane koşan kalas olucak sırf koşucak araları kapatıcak yemeyecek nede olsa 1 tane atarım kafasında bir adam.Alex'te vardı elinde Alex'le anlaşamadı adam.Ayrıca onlarında bizden kat kat daha iyi bir transfer dönemi geçirmesi lazım onlarında oyuncu satması lazım şuanda onlarda satmadan alamıyordu galiba alsa bile şampiyonluktan sonra Aykut'un yada yönetiminin yaptığı transferlere bir bakın  :lol: Çöpleri doldurdu takıma aynı şekilde Konyaspor'da da avrupaya gittiler falan ama iyi transferler yapamadı.

Bizim seneye yine tek rakibimiz kendimiz olucak. Sadece gerekli nokta atışlarını yapalım kadroyla pek oynamayalım.Diğerlerini ciddiye alalım ama tek rakibimizin kendimiz olduğunu da unutmayalım.

Çevrimdışı taner37

Rhodolfo 1.4 milyon €
Aras 1 milyon €
Franco 1 milyon €
Milosevic 1 milyon €
Boyko 1.5 milyon €
Pektemek 1 milyon €

7 milyon € gibi bir para oynamayan kadro dışı oyuncularımızdan bekliyorum.En düşük beklediğim paralar daha fazlasıda olabilir.

750 bin €'den yarısı caner'in ilk taktisine verilir 375 bin €. 2.5 milyon € da taliscanın kiralama ücreti toplam 2.875.
Barcelona ya gidecek ücreti de ekle oraya :D
Transfermakt 2.1 mi 2.3 mü ne gösteriyordu dün baktım. Acaba o da transfer bütçesinden kesiliyor mu?
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Yanında tosic mı oynadı?
Öyle ise normal 😂
Tosic akşam sahanın en iyisiydi.
Beşiktaş taraftarı haklıya hakkını verir.  :bandit:

Bu Dudu'nun balon çıkacağını düşünen bir tek ben miyim? Kim bu Dudu 1 senedir burada pırlanta muamelesi görünüyor? Ben bu adamla ilgilenmeden önce adını bile bilmiyodum bunun ki eminim forumun %90'ı da bilmiyordu. Yalansa yalan diyin :D

Bir ara da böyle Nene vardı. Yanıp bittiğimiz şimdi nerede bilen var mı? Şey vardı iki sene evvel bak Quaresma'nın yerine alınsın dediğimiz sonra Bursa'ya gitti de kayboldu neydi onun adı? Bak adını bile unuttum adamın. Heh Duszcak mıydı neydi şimdi hatırladım.

Bazen bazı adamlara tutuluyoruz ya ona bitiyorum işte. Kim la bu Dudu? Ne başarısı var? Napmış şimdiye kadar? Büyütmeyin bu kadar ya.

Bakın transfer edilirken burada yerden yere vurulan Babel neler verdi takıma ikinci yarı. 2-3 kişi savunuyorduk iyi transfer diyorduk burada Babel'e. Beklentilerin düşük olduğu futbolcular da iyi performans verir takılmayın Dudu mudu bu kadar :)
Yanlız Duszcak mı ne o adam şuan Quaresma'nın yerine gelseydi baya katkı verirdi.Quaresma'yı başka takıma gitseydi aynı şeyleri Quaresma'ya söylenicekti ismi duyulmazdı bir daha Katar'a falan giderdi duyan varmı ismini falan denirdi.Quaresma'da Bursa'ya gitseydi katkı veremezdi ikisinin oynadığı takımlar aynı değil ki oynadığı dakikalara göre hemen hemen aynı katkıları vermişler.
Birinin önünde Gomez vardı birinin önünde Sercan yıldırım  :lol:

Üsteki dzucakın istatistikleri
Alttaki Quaresmanın

Çevrimdışı Zafer55

Bu sezon transfer beklemeyin!!

Bu sezon Tapi sezonumuz,bonservisle falan transfer beklemeyelim
Hedef öncelikle eldeki kadro yu tutmak +1 sol stoper
hepsi bu
eger satılırsa oyuncu alınacak.
hedef lig şampiyonluğu-gruplardan çıkmak bu kadroda onu başaracak ölçüde

zira bu son FPF Tapi sezonumuzda bir yandanda borçları eksiltme çalışmamız var

saygılar
Başkan az önce canlı yayında kanatlardan bahsetti q7 , babel , aras  ve Töre var dedi. Arası kiralarız gibi konuştu birde Töre nin sakatlıktan dönüşünü vurguladı.Yani stopere ilave 1 kanat oyuncusu da cepte.

Çevrimdışı cursedofdragon

Barcelona ya gidecek ücreti de ekle oraya :D
Transfermakt 2.1 mi 2.3 mü ne gösteriyordu dün baktım. Acaba o da transfer bütçesinden kesiliyor mu?

kesilmiyor bonus o.

O yüzden eklemedim.

Ayrıca 1.7 milyon €.2.1 veya 2.3 milyon € değil.

Çevrimdışı taner37

Başkan az önce canlı yayında kanatlardan bahsetti q7 , babel , aras  ve Töre var dedi. Arası kiralarız gibi konuştu birde Töre nin sakatlıktan dönüşünü vurguladı.Yani stopere ilave 1 kanat oyuncusu da cepte.
1-2 değil en az 6 oyuncu
At fava bekle diyeceğim fav yok
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

kesilmiyor bonus o.

O yüzden eklemedim.

Beşiktaş, Adriano'nun sözleşmesi devam ederken Şampiyonlar Ligi'ne katılım sağladığı için 600 bin €'luk bonservis bedeline ek olarak Barcelona'ya 1,7 milyon € daha 'bonus' ödedi

Transfermakt toplam gösteriyor da

1.7 + 0.6 = 2.3 m

2.3 bonservis yazıyor da ondan sordum.
Adrianoyu 600 bine değil 2.3 e almış olduk : D

Zaten Cl garanti idi 😎😊😥
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Savaş

Yanlız Duszcak mı ne o adam şuan Quaresma'nın yerine gelseydi baya katkı verirdi.Quaresma'yı başka takıma gitseydi aynı şeyleri Quaresma'ya söylenicekti ismi duyulmazdı bir daha Katar'a falan giderdi duyan varmı ismini falan denirdi.Quaresma'da Bursa'ya gitseydi katkı veremezdi ikisinin oynadığı takımlar aynı değil ki oynadığı dakikalara göre hemen hemen aynı katkıları vermişler.
Birinin önünde Gomez vardı birinin önünde Sercan yıldırım  :lol:

Üsteki dzucakın istatistikleri
Alttaki Quaresmanın

Ama burada şunu da göz önüne almak lazım. Anadolu kulüplerinin Bursaya oynadığı topla bize oynadıkları top da bir değil. Bize ölümüne kapanırken anadolu kulüplerine açık oynayan takımlar bunlar. O sebeple Duşcak'ın Bursa'da istatistik kasması normal.

Yani iki takımın oyuncularının istatistiklerini karşılaştırmak bu sebeple yanlış. Buna şey gibi bakabiliriz; Youla :D Anadolu takımında çılgın atarken bizde yan basan adamlardan biridir mesela.

Beşiktaş, Adriano'nun sözleşmesi devam ederken Şampiyonlar Ligi'ne katılım sağladığı için 600 bin €'luk bonservis bedeline ek olarak Barcelona'ya 1,7 milyon € daha 'bonus' ödedi

1.7 + 0.6 = 2.3 m

Zaten Cl garanti idi 😎😊😥

600 bin € ödedik FFP'de böyle kayıtlı bonus olarak istersen 5 milyon € öde.

Şampiyonlar ligine katılamasaydık bu sene o parayı vermicektik mesala 600 bin € gelmiş olucaktı.

Transfer ücreti gibi görme şunu.

Ayrıca deli gibi para akıyor 1.7 milyon € koymaz :D

Ama burada şunu da göz önüne almak lazım. Anadolu kulüplerinin Bursaya oynadığı topla bize oynadıkları top da bir değil. Bize ölümüne kapanırken anadolu kulüplerine açık oynayan takımlar bunlar. O sebeple Duşcak'ın Bursa'da istatistik kasması normal.

Yani iki takımın oyuncularının istatistiklerini karşılaştırmak bu sebeple yanlış. Buna şey gibi bakabiliriz; Youla :D Anadolu takımında çılgın atarken bizde yan basan adamlardan biridir mesela.

Ya orası öyle ama ben o zamanda duşçak'ın daha yararlı olabileceğini düşündüm şimdi bu aklımla geri dönsem o zaman yine duşçak'ı seçerdim o performansı bizdede gösterebilirdi  :lol:

Bonservissiz Youla fena gitmez hala bırakmamış futbolu  :lol: :lol: :lol: :lol:
https://www.transfermarkt.com.tr/souleymane-youla/profil/spieler/1081

Çevrimiçi Necmi

lens işi iyce ayyuka çıktı bi transferi de sessiz ve derinden yapamıyoruz  :evillol: :evillol: :evillol:
sessizmiyiz bilemiyorum :alala:
ama çok derinden girdiğimiz kesin :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Rhodolfo 1.4 milyon €
Aras 1 milyon €
Franco 1 milyon €
Milosevic 1 milyon €
Boyko 1.5 milyon €
Pektemek 1 milyon €

7 milyon € gibi bir para oynamayan kadro dışı oyuncularımızdan bekliyorum.En düşük beklediğim paralar daha fazlasıda olabilir.

750 bin €'den yarısı caner'in ilk taktisine verilir 375 bin €. 2.5 milyon € da taliscanın kiralama ücreti toplam 2.875.
Talisca 2'ye kiralandı, Caner de FFP'de 750 bin sayılacak taksit önemli değil

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

kesilmiyor bonus o.

O yüzden eklemedim.

1.7 değil, 1.1 ekstra ödenecek.

Ve evet kesilmiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

1.7 + 0.6 = 2.3 m

Zaten Cl garanti idi 😎😊😥
Transfermarkt'ta hata olabilir, 1.1 ekstra ödenecekti.

Çevrimdışı mylife1903

Cucak mucak nerde ne yapmis onemli degil mantar futbolcu. Gelsin kufur edilen kArijmanin yarisi katki veremez.
Komsunun tavugu kaz gorunun hikayesi hepsi.
O lens gelsin onu da gorecegiz buyuk takimda. Fbde buldugu bos alanlari bulamayinca ne yapacak

Neyse biz kendi işimize bakalım Allah herşeyi görüyor herkes'in gönlüne göre çalışana hakkını veriyor.

Abuobakar için 26 günümüz var.Başkanın bugün söylediğine göre iyi gitmiyor zor dedi.

Taksitle filan birşeyler yapmamız lazım.Abuobakar ligi tanıyor kendini toparladı Şampiyonlar ligi için çok iyi olur.

Çevrimdışı onder23

sessizmiyiz bilemiyorum :alala:
ama çok derinden girdiğimiz kesin :bandit:

Böyle mi necmi abi  :bandit:  :D :D

Abuobakar'ı 7-8 milyon € filan onuda 2-3 taksit'e filan böldürmemiz lazım :D

Çevrimdışı taner37

Neyse biz kendi işimize bakalım Allah herşeyi görüyor herkes'in gönlüne göre çalışana hakkını veriyor.

Abuobakar için 26 günümüz var.Başkanın bugün söylediğine göre iyi gitmiyor zor dedi.

Taksitle filan birşeyler yapmamız lazım.Abuobakar ligi tanıyor kendini toparladı Şampiyonlar ligi için çok iyi olur.
Aboubakar olmassa balotelli diyorum ısrarla acaba nice de imza parası falan aldı mı kaç para maaş aldı bu balotelli 😂
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Cenk e gelen teklif 7-8 milyon Euro imiş.
Satıp yerine ABOUBAKAR i almak iyi fikir mi?
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı cagdas44

BTD'mi diyor 7-8 diye

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Cenk üzerine bişey koyamaz artık üst limiti bu benim fikrime göre.
Hala 1. tercihimiz olacak gibi oynamıyor , bazı maçlar cok iyi bazı maçlar ortada yok.
Hayatının en iyi sezonunu 20 golle tamamladı en iyi teklife verilebilir bence.

Aboubakar ise alışma evresini geçti, takımı ligi tanıdı,  iletişimi kurdu.
Arkasında ki ekip aynı kalırsa gelecek sezon 20-25 bandını kesinlikle görür bence.
Tabi bize göre eksikleri var mı var ama günden güne giderek iyileşecektir ins. :ok:

Çevrimdışı taner37

BTD'mi diyor 7-8 diye
Yok

Beşiktaş istihbarat sayfası var. Ortada lens haberi yokken lens diyordu o sayfa. Güvenilir mi bilmiyorum.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

Yerli golcü her zaman lazım.

Etiketler: