2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6940013 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı taner37

dudu gelmez o zaman onunda ismi çıktı :)

Ayrıca 10 milyon € istiyorlar :)
Dudu yeni görüşmeye başlanılan bir isim değil sanırım bir senedir görüşülüyor. Dudu zaten Instagram da BJK maçını paylaştığı gün bize geldi dedim ben. Quaresma yi asla aratmaz çılgın bir çocuk. Pırpır gibi hızlı. 4-5 e gelebilir bence. İçinde öyle bir his var. 😎😂
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Jelena Karleusa: "İşte benim şampiyonum. Tam 7 gün 7 gece bunu Tosic'le kutlayacağız. Yorucu fakat güzel olacak." :D :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Alinti...

Ramos aldı kupayi kaldırdı...
Bu işin raconu budur
Bizde 3 kişi kaldırıyor , olmaz olmamali

Adam hakli :bandit:

Çevrimdışı taner37

Jelena Karleusa: "İşte benim şampiyonum. Tam 7 gün 7 gece bunu Tosic'le kutlayacağız. Yorucu fakat güzel olacak." :D :D
İçiniz fesat yahu sizin.😎
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Alinti...

Ramos aldı kupayi kaldırdı...
Bu işin raconu budur
Bizde 3 kişi kaldırıyor , olmaz olmamali

Adam hakli :bandit:

hayır 3 kişi kaldırılırda yandaki 2 kişi temsili tutar hani tutuyormuş gibi bi ucundan.

Kupanın kulpundan tutup aşağı çekersen böyle roketatar gibi bi görüntü ortaya çıkart işte :D

Çevrimdışı Zafer55

Günaydın

Transfer raporunu 3 başlık altında yayınlayorum Defans,Orta saha,Forvet hattı
Kadro 22 kişi üzerinden değerlendirelecektir.
ilk raporumuz defans üzerine,

RAPOR-1   DEFANS

Kalacak mevcutlar   sözleşme bitiş

Fabri                       6.2019
Tolga                       6.2019

Gökhan Gönül         6.2020
Beck *                    6.2018

Marcelo**               6.2018
Mitroviç                  6.2020

xxxxx
Atınç***                 6.2017

Caner****              3 yıllık anlaşma yapılacak 6.2020
Tosiç                      6.2019

*Beckin sözleşmesi uzatılmıyor 1 yıl daha kalacak,yerine öncelikle yerli ve genç sag bek-sag orta mevkiinde dinamik oyuncu aranıyor

**Marcelonun sözleşmesi uzatılacak,Mitroviçin 2018 dünya kupasında yer alması ile tecrübesindeki artış ile değerinde artış bekliyor

*** Atınç ın tekrar kiralanması düşünülüyor,büyük ihtimalle olacak bu durumda şartlar uygun olursa Ersan gulum 5ci stoper olarak takımda kalacak

****Adrianonun ikna edilmesi halinde Çine satılması gündeme gelecek,kendisinden forvet hattında bahsedecegiz

XXXXX :Burada adı geçen en yakın aday VIDA ,Ümit Güner oyuncuyla anlaştıklarını sözleşmesinin ocak 2018 de biteceğini söylediki bana göre doğrusu bu(transfermarkt yazan 6.2018)
Boyko ve bir miktar para verilmesi düşünülüyor,Bu sene ön eleme ile şampiyonlar ligine katılacak Dinamo kiev in sadece yüksek meblağ parada direttiği nedeniyle transferin olumlu sonuçlanması için
futbolcunun direnmesi gerekecek,henüz sonuçlanmaya yakın değil

Mangala bonservisi olması ve başka kluplerin ilgisi nedeniyle uzak ihtimal

Sonuçta Kronik sol stoper boşluğumuz devam ediyor

Devam edecek...

Saygılar
Marcelo+Mitrovic+Tosic+XXXXX+Atınç=5 stoper.
  +olarak Ersan olursa 6. Stoper oluyor.

Adriano gider Tosic sol bek yedeği olarak planlanırsa O zaman Ersan 5. Stoper olur.
Ki umarım öyle bir planlama yapmazlar.

Çevrimdışı underworld

Dudu sol kanat beyler bize sağ kanat lazım.
bu da burnumuzun dibinde mevcut.
şayet güzel bir anlaşma yapabilirsek iyi iş yapmış oluruz.

@cursedofdragon

Hakli ciktin , Baskan dun Mandzukicle gorustuk bize gelmeyi cok istedi dedi..

Ah ulan Para para para herseyin yolu buraya cikiyor :s20:

Çevrimdışı cursedofdragon

Bugün saat 14'te şenol hoca beinsports'ta izlemek isteyen varsa :)

hayır 3 kişi kaldırılırda yandaki 2 kişi temsili tutar hani tutuyormuş gibi bi ucundan.

Kupanın kulpundan tutup aşağı çekersen böyle roketatar gibi bi görüntü ortaya çıkart işte :D
O birazda Tolganin boyunun uzun olmasindan kaynakliydi , Necip ve Ozi , Tolgadan baya kisa , Tolga oyle birden kldirinca bunlarda asagiya egmek zorunda kaldi kollari yetişmedi :D

Çevrimdışı taner37

Dudu sol kanat beyler bize sağ kanat lazım.
bu da burnumuzun dibinde mevcut.
şayet güzel bir anlaşma yapabilirsek iyi iş yapmış oluruz.
Dudu sağ sol 10 numara her yerde oynar rahat olalım çok muhteşem bir oyuncu. Türkiye LİGİNİN kralı olmazsa yüzüme tükürün. Kanada koy Quaresma gibi oynar 10 numaraya koy Alex gibi oynar..

):
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Beşiktaş istihbarat isimli bir sayfadan alıntı

Quaresma için masada güncel bir teklif yok..15 gün önce 4 m gibi bir teklif oldu..ne Başkan ne Şenol hoca ne de quaresma kabul etmedi...başka bir şey yok..güncel olan Tolgay için 6.5 m , Cenk için 7-8 m civarı bir teklif masada duruyor..marcelo için de şu aşamada resmî bir teklif yok..menejer aracılığıyla 3-4 gün önce bir yoklama çekilmiş..ancak ne oyuncu ne yönetim ciddiye bile almadı..vida için takas konuşuluyor...lens için kiralama yada uygun bir bonservisle satın alma üzerinden görüşmeler devam ediyor..mangala biraz kalın gelebilir..2-3 kulüp daha oyuncuya teklifte bulundu..kendisinden haber bekleniyor..gündeme alınan 3-4 oyuncu daha var...belhanda ve ben arfa eski göz ağrılarımız..Tolgay yada Oğuzhan giderse yada lens OlmaZsa durumunda listeye yeni eklenen oyuncular ...adım adım gideceğiz..başkanımız da bunu söyledi..bu haftaiçi başkanımız ile hocamız görüşecek ve ayrılacak oyunculardan sonra daha net konuşabileceğiz..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı cagdas44

Yengeyi sosyal medyada takipteyim hiiç böyle bir şey yazmadı. Sosyal medyada her yazana inanmayalım inananları uyaralım

Çevrimdışı underworld

Ba bizde kalırsa 2 transferle işlem biter.

Çevrimdışı underworld

Dudu sağ sol 10 numara her yerde oynar rahat olalım çok muhteşem bir oyuncu. Türkiye LİGİNİN kralı olmazsa yüzüme tükürün. Kanada koy Quaresma gibi oynar 10 numaraya koy Alex gibi oynar..

):

o iş fm gibi olmuyor .
Bu fikir stoper de yüzümüze tokat gibi çarpıyor zaten.
Transfer iyi oyuncu diye alınmaz onlarca parametre var.
Dudu'nun adı bizle geçtiğinden beri hep bir şekilde takip etmeye çalıştım  hatta babel yerine bize gelmesini istedim ama sağ kanat olumsuz diyorum.

Çevrimdışı cagdas44

Dudu yeni görüşmeye başlanılan bir isim değil sanırım bir senedir görüşülüyor. Dudu zaten Instagram da BJK maçını paylaştığı gün bize geldi dedim ben. Quaresma yi asla aratmaz çılgın bir çocuk. Pırpır gibi hızlı. 4-5 e gelebilir bence. İçinde öyle bir his var. 😎😂

İşte o 4-5'i nereden vereceğiz o önemli şuan zaten -2,75 ile başladık

Çevrimdışı Zafer55

):
Benim tahminim kanatlarımız q7 töre babel dudu yada q7 töre babel lens şeklinde olacak.Sağ sol farketmez diye düşünüyorum bizim oyunumuzda ...
lens gelirse sol tarafı babel töre, sağ tarafı q7 lens götürür.
Dudu gelirse sol tarafı dudu babel,sağı q7 töre götürür.
Aslında töreyi satıp hem lens hem dudu gelse en güzeli benim için.Hatta ikisinden biri+adem büyük e de fitim. Ama kim alır töreyi

Çevrimdışı taner37

Benim tahminim kanatlarımız q7 töre babel dudu yada q7 töre babel lens şeklinde olacak.Sağ sol farketmez diye düşünüyorum bizim oyunumuzda ...
lens gelirse sol tarafı babel töre, sağ tarafı q7 lens götürür.
Dudu gelirse sol tarafı dudu babel,sağı q7 töre götürür.
Aslında töreyi satıp hem lens hem dudu gelse en güzeli benim için.Hatta ikisinden biri+adem büyük e de fitim. Ama kim alır töreyi
Duduyu sadece kanat olarak düşünmemek lazım.

Dudu ; Atiba ve Oğuzhan ilerisinde olsun da sağı solu ortası önemli değil her yerde oynar.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

o iş fm gibi olmuyor .
Bu fikir stoper de yüzümüze tokat gibi çarpıyor zaten.
Transfer iyi oyuncu diye alınmaz onlarca parametre var.
Dudu'nun adı bizle geçtiğinden beri hep bir şekilde takip etmeye çalıştım  hatta babel yerine bize gelmesini istedim ama sağ kanat olumsuz diyorum.
FM oynadım bir maks 2-3 ay
Onun dışında oynamadım
FM oyununda çıkarım yapıp yazmadım onları : )
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu arada bu videonun yeri burasımı değilmi bilemedim diğer sayfa kapanmış doğru değilse kaldırılabilir.

"Biz statsız kaldığımız zaman Galatasaray bize ne kadar üzüldüyse; biz de şu anda Galatasaray'a o kadar üzülüyoruz" :sevinc :sevinc :sevinc

- Fikret Orman

Yengeyi sosyal medyada takipteyim hiiç böyle bir şey yazmadı. Sosyal medyada her yazana inanmayalım inananları uyaralım
Jelena Karleusanin hesabini bende takip ediyorum.

Çevrimdışı taner37

Şampiyon Beşiktaş

Bu arada bu videonun yeri burasımı değilmi bilemedim diğer sayfa kapanmış doğru değilse kaldırılabilir.

Evet sezon once bittigi icin o sayfa artik kapandı , Beşiktaşla ilgili herseyi burada paylasabilirsin ve yazabilirsin artik , illa transfer konusulacak diye bir sey yok :ok:

Etiketler: