2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6940026 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı taner37

"Biz statsız kaldığımız zaman Galatasaray bize ne kadar üzüldüyse; biz de şu anda Galatasaray'a o kadar üzülüyoruz" :sevinc :sevinc :sevinc

- Fikret Orman
Neyi kast ediyor?
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar bu duduyu yaziyonuz habire, hic izlediniz mi, kieve gelip tutunamadi o adam 15-20 mac oynamistir hic dikkatmi cekmedi. Elinizdekinin kiymetini bilin azicik.
Lens diyorsunuz lensin oynadigi takimlar kiev, sandirlend fb falan, acik alan oyuncusu, koca gotlu 15kg fazlasi olan bi oyuncu.

Tore oyle alip kenera atilacak bir oyuncu degil, santraforu yok takimin cikip kanat oyuncusu yaziyorsunuz.
Babel tore quaresma ve aras var elimizde. Abunun ve banin durumu belli degil, cenki belki satarlar, azicik gercekci olalim

O dudu dediginiz adamin da ayagini eline verirler ilk konya deplasmaninda.
10 milyon falan edecek oyuncu da degil, 10 milyona yarmolenko zorlanir.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Neyi kast ediyor?

Burda şair kısaca onlara yağmurlu havada su yok diyor. Hatta yansalar dahi su veren itfaiyenin hortumunu diyor.  :bandit:

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Gs nin stadı bize vermediği için,beter olun umurumda degil yumuşaklar diyor😀

Çevrimdışı AmaralGürses

Seneye aykut kocamanlı fb en büyük rakibimiz olacak.
vasat oğlu vasat oyuncularla adam 3 sezonun 2 sinde şampiyonluğun en büyük adayı oldu, dandik takımlarla oynasa da avrupa'da finalden döndü, fener'in 25 sene şamaroğlanı olduğu tr kupasını 2 kez üstüste aldı.
bekir, egemen, topal, cristian, stoch, dia gibi kalite olarak 3/10 bandındaki tiplerle bunu başardı.

o nedenle çok iyi bi transfer dönemi geçirmemiz, fb yi kalite olarak katlayacak bir kadro kurmamız lazım.
ben yönetime güveniyorum bu konuda.

inşallah 3.şampiyonluk gelecek!

Çevrimdışı cursedofdragon

vasat oğlu vasat oyuncularla adam 3 sezonun 2 sinde şampiyonluğun en büyük adayı oldu, dandik takımlarla oynasa da avrupa'da finalden döndü, fener'in 25 sene şamaroğlanı olduğu tr kupasını 2 kez üstüste aldı.
bekir, egemen, topal, cristian, stoch, dia gibi kalite olarak 3/10 bandındaki tiplerle bunu başardı.

o nedenle çok iyi bi transfer dönemi geçirmemiz, fb yi kalite olarak katlayacak bir kadro kurmamız lazım.

yav nedir bu aykut kocaman'dan korkunuz :D

Çevrimdışı taner37

Onların tabiri ile cevap vermek istiyorum.

Kartal kötü iken olmuşlar şampiyon Kartal varken kanarya ötmez bu ligde.

Sarışınların bahanesidir bu. BJK şampiyon olunca onlar güçsüz olduğu için BJK şampiyon oluyormus😂

Bende diyorum BJK güçsüz iken Aykut kocaman olmuş şampiyon. Şuan yüzde 10 şansları yok. Aykut kocaman bu :D

Alexi kovdu taraftar Alex Alex diyince aziz yıldırım bunlara (...)₄ dedi 😂

Taraftarın başkanın ve Aykut kocaman in müthiş uyumu var :d

Bekir egemen baroni stoch dia

Bunlar kötü değil hele şuan ki kadrodan daha kaliteli bence 😂
[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2017, 14:31:09 taner37 ]
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

yav nedir bu aykut kocaman'dan korkunuz :D
Aynen
Seneye yüzde 51 Trabzonspor yüzde 49 basakcity ile şampiyonluk mücadelesi vereceğiz.
Şampiyon Beşiktaş

Şu Beşiktaş başlığında fb haberlerini görmekten tiksiniyorum.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Şenol Güneş: "Ben mesela yönetimi eleştireyim. Talisca ve Aboubakar'ın kiralık alınması doğru değil ama alamıyorsun. Kiralık almak zorundasınız."

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Şenol Güneş:

"Şu an oynayan oyuncular kalsın diyoruz. Kulübün transfer konusunda sıkıntıları var. Bir oyuncu gider de rahatlarsak hayır denmez."

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fikret Orman: "Transfer sayısı şu anki oyuncuların durumuna bağlı. Mesela Aboubakar'ın durumu. Uğraşıyoruz ama istediğimiz kıvamda gitmiyor"

'Vidal'la ilgileniyor musunuz?' sorusuna Fikret Orman: "Vidamız da var, tornavidamız da var, mangal da var."

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şenol Güneş: "Şu anda kaleci konusuna bakmıyorum. Tolga, Fabri ve Utku'dan memnunum."

Fikret Orman: "4. kalecimiz Şenol Hoca. Çıksa oynar."

Şenol Güneş: "Cenk'i Barça istiyor, 30 milyon euro veriyor. Cenk de istiyor, verir misin?"

Fikret Orman: "Veririm."

Güneş: "Ben vermem."

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mahmut

Fener istediği kadar kadro kursun, bonservisle alırlarsa bonservisten sınırından açık verecekler, bonservissiz alırlarsa maaştan. 30m sınırı zorla geçtiler bu sezon
seneye 20m'yi nasıl geçecekler hiç maliyetli oyuncu gitmemişken ve yeni maliyetler eklenince.
Hoş aldıkları adamlar hala Valbuena, Dirar gibi bitik,para için gelen adamlar. Özellikle o Ekici'nin maaşı çok merak ediyorum Fener'i bize tercih ederken
ne kadar para aldı, şimdi de Fener için yarım sezon oynamadım edebiyatı yapıyor.
Böyle devam ederse seneye Avrupa cezasını yerler otururlar aşşağı.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Lens , bizde şikecilerden daha çok katkı verir. Bu konuyu tartışmayalım  :D

Çevrimiçi Savaş

Bu Dudu'nun balon çıkacağını düşünen bir tek ben miyim? Kim bu Dudu 1 senedir burada pırlanta muamelesi görünüyor? Ben bu adamla ilgilenmeden önce adını bile bilmiyodum bunun ki eminim forumun %90'ı da bilmiyordu. Yalansa yalan diyin :D

Bir ara da böyle Nene vardı. Yanıp bittiğimiz şimdi nerede bilen var mı? Şey vardı iki sene evvel bak Quaresma'nın yerine alınsın dediğimiz sonra Bursa'ya gitti de kayboldu neydi onun adı? Bak adını bile unuttum adamın. Heh Duszcak mıydı neydi şimdi hatırladım.

Bazen bazı adamlara tutuluyoruz ya ona bitiyorum işte. Kim la bu Dudu? Ne başarısı var? Napmış şimdiye kadar? Büyütmeyin bu kadar ya.

Bakın transfer edilirken burada yerden yere vurulan Babel neler verdi takıma ikinci yarı. 2-3 kişi savunuyorduk iyi transfer diyorduk burada Babel'e. Beklentilerin düşük olduğu futbolcular da iyi performans verir takılmayın Dudu mudu bu kadar :)
[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2017, 14:46:46 Savaş ]

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Aboubakar tam şampiyonlar ligi oyuncusu bonservisi bi şekilde alınmalı Avrupa da rakiplerin en çekindikleri isim aynı zamanda.

Çevrimdışı abdusta

Bu sezon transfer beklemeyin!!

Bu sezon Tapi sezonumuz,bonservisle falan transfer beklemeyelim
Hedef öncelikle eldeki kadro yu tutmak +1 sol stoper
hepsi bu
eger satılırsa oyuncu alınacak.
hedef lig şampiyonluğu-gruplardan çıkmak bu kadroda onu başaracak ölçüde

zira bu son FPF Tapi sezonumuzda bir yandanda borçları eksiltme çalışmamız var

saygılar

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Barcelona yedekleri : )

Sence koskoca Barcelona bu yedekleri hakediyor mu  :lol: Suarez'in alternatifi Alcacer olabilir mi ??

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Q7 satılması nobetindeyim
Bende, boşa beklemeyelim adamın ne gitmeye niyeti var nede iyi bir teklif var.

Şenol hoca Töre'yi kullanmak istiyor.

Tabi yaz kampında bakıcaklar geçmişe bi sünger çekmiş hoca tabi töre'de çektiyse top oynama niyetindeyse.

Gökha töre bireyse çalışıyormuş galiba tesislerde hocayı yanlış anlamadıysam.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Ya arkadaşlar bu son maçları (G.Antep, Osmanlı) nereden bulabilirim?
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı taner37

Sence koskoca Barcelona bu yedekleri hakediyor mu  Suarez'in alternatifi Alcacer olabilir mi ??
Olabilir sonuçta Suarez her maç banko oynayan birisi. Pek maç kaçırmaz haliyle alcacer de Suarez olmadığı zaman iş yapar. Bizim Aboubakar cenk gibi değil ki adamların forveti. Suarez oynayacak durumda ise sadece o oynuyor. Bizde öyle değil işte. Haliyle yetiyor adamlara.
Şampiyon Beşiktaş

Rhodolfo 1.4 milyon €
Aras 1 milyon €
Franco 1 milyon €
Milosevic 1 milyon €
Boyko 1.5 milyon €
Pektemek 1 milyon €

7 milyon € gibi bir para oynamayan kadro dışı oyuncularımızdan bekliyorum.En düşük beklediğim paralar daha fazlasıda olabilir.

750 bin €'den yarısı caner'in ilk taktisine verilir 375 bin €. 2.5 milyon € da taliscanın kiralama ücreti toplam 2.875.

Etiketler: