Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5790029 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Merkez forvetlerin yetersiz mi? Olabilir. Büyük sorun. O skor anlamında dengeli kadroda Gomez 28 tane bırakmış. Koşu atmış, denemiş, reaksiyon göstermiş, doğru zamanda doğru yerde pozisyon almış. Arkasındaki Cenk de 17 tane bırakmış. Bir sonraki sezon ise 24. Aboubakar 19, bugünkü gol kralın da 17 tane. Bunların kumaşında var, belli. Demek ki ligin geçen sezonki gol kralında yokmuş. Kaldıki bunlardan çok bu oyuncuların oyun içi katkısı önemli. Belki de asıl yetersizlik budur.

Peki, CL'de işleri bu kadar kolaylaştıran, oyun içi katkısı yüksek ve 5 maçta neredeyse ligdeki kadar skor katkısı yapan Cenk ile ligde nasıl 20 küsur puan kaybedilir? Final aksiyonlarını düzenli olarak sonlandıran oyuncu ligin ilk yarısında problem çözemediği için olabilir mi? Sezonun ilk yarısında 50 tane pozisyona girdi. Sığı plan buydu. Üç gol atabildi. Peki, aynı oyuncu aynı zaman diliminde CL'de nasıl problem çözüyor? İkinci yarıda da şu ya da bu sebepten sahne aldığı için maçlar kazanıldı diyebilir miyiz? Peki, oyuncu takımı olmanın daha açık bir tarifi olabilir mi?

Konsantrasyon, iştah, dinamizm, tempo, enerji, eksen kayması, birtakım unsurlar sorun olabilir. Bunlar eksik ise kazandıran oyunu bulmak önemli. Bu da sonuç veren oyun hafızası veya bireysel performanslardan geçer. İkisi de eksik ise 20 küsur puanı tek devrede kaybedersiniz. Evet, CL'de ihtişamlı performanslar sunarken.

Kötü futbol aklından doğan bu anlamsız oyuncu sirkülasyonu ile başlayan tekdüze oyun planına rağmen iki kez eline fırsat geçen bir ligden bahsediyoruz. Evet, 1v1 pozisyonda vücut açısını düzgün ayarlayıp-aşırtma vuruşunu ayağının içi ile bitirebilen bir santraforun olsaydı suyun yönü değişebilirdi. Peki, ligde sadece bir tane şampiyon gibi oynayan ve şampiyon gibi puanlar kazanan takım olsaydı, şampiyonluk ümitlerin ne zaman biterdi? Mart? Nisan? Bakın sorunun muhatabı son iki senenin tek etken takımı.

Lakin CL'de grup sürecinde seçilen oyun, alınan sonuçlar, belli bölümlerdeki güçlü oyunlar oldukça değerli. Oyun hafızasını kaybeden bir takım önünde sonunda kaybeder. Eğer saha dışı faktörler sunulacak ise bundan önceki iki şampiyonluktaki iklim farklı değildi. Fakat Beşiktaş'ın oyun gücü hepsine cevap verdi. Zaten defaatle yazıyorum. Beşiktaş'ın başka bir şansı yok. Hep iyi, en iyi olmak zorunda. Sıralama ne olursa olsun hatalardan ders çıkarıp devam edeceğiz. Her zaman söylediğim gibi hedef bir önceki Beşiktaş'ı geçmek; saha içine odaklanmak ve daha güçlü oyunlar oynayıp, bir miras bırakmak olmalı.
[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2018, 18:00:36 atalay ]

Çevrimdışı underworld

"Oyun hafızasını kaybeden bir takım önünde sonunda kaybeder. Eğer saha dışı faktörler sunulacak ise bundan önceki iki şampiyonluktaki iklim farklı değildi."
Via Atalay

Bu sözleri çerçeveletip evimin duvarına asıcam reyis.

Çevrimdışı sozkul

Sağol Atalay..
Keşke telepatik yeteneklerimiz olsada Şenol Güneş’in bu üç yıl için değerlendirmesinin ne olduğunu bilebilsek.

Çevrimdışı kyiv

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'nda görevli Beşiktaşlılara tepki gösterdi. Yamantürk, "Bu kişilerle yağmurda aynı şemsiye altında korunmak bile istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Semsiye bile degil.

Susuzluktan geberiyorum dese yagmurlu havada su vermeyeceksin

Divan baskanina helal olsun. Bunlar utanmaz belki ama disuncelerimize tercuman olmus

Bu abimizde divan başkanı Yalçın Karadeniz de değil mi? Bazı tipler Beşiktaşı senelerce kullandılar böyle gereksiz insanları bu tip kritik mevkiilere getirmemek lazım. Divan Başkanımızı ayakta alkışlıyorum. helal olsun.Kıvırmamış hesap kitap yapmamış.En önemlisi kimseden korkmamış!Bravo. :claps:

Çevrimdışı underworld

Seneye Tevfik Yamantürk sezonu olsun.
Dobra adammış helal olsun

Çevrimdışı underworld

Cenk 11 de
İnş 2 gol daha atar

Çevrimiçi Kapkarakartal

Finansbanklı şerroyu gördünüz mü ? Ayaklanıp Finansbankla ilgili tüm bağlantılarımızı keselim bu şahıs yok olana kadar.

https://twitter.com/besiktasgo/status/992770625726009353

Çevrimdışı tangaz

panzer bugün 2 tane saplamış 2si de santrafor golü 2.golü seyrederken negredoya yine yeni yeniden sövdüm içimden
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bu arada birol can ft haluk levent iyi iş çıkarmış :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Oğuzhan, Tolgay ve Pepe'yi de yönetim bitirdi di mi? Oğuzhan Tolgay koca sezon 0 gol. Bunda suç hocanındır yönetimin değil. Dünyanın en iyi stoperi dediğiniz Pepe'yi bile oynatamadı Şenol Güneş. Geçiniz bu işleri. Boş laf yapmayın. Oyuncu iyi olunca Şenol Güneş waaoooww. Kötü olunca pis kaka yönetim.
1-2 futbolcuda sıkıntı olsa derim ki yanlış transfer tercihleri. Ancak takımda ciddi sayıda futbolcuda ciddi bir verim düşüklüğü varsa bu hocanın ve sisteminin suçudur derim. Altıncı hafta lige başlayıp 20. haftadan sonra lige döndüğünü söylersen ve bu durumun altını da her fırsatta çizersen hasmın da gelir seni ordan vurur. Bu ligin ilk yarı kaybedildiğini hepimiz kabul ediyoruz. Yani hakemlerin bize en büyük darbeyi vurduğu, rakiplere de en çok kıyağın çekildiği ikinci yarıda topladığımız puanı ilk yarı toplamış olsak şimdi tur için tekne bakıyor olacaktık. Ben burda sorumlu olarak bir numaraya hocayı yazıyorum arkadaşlar.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Merkez forvetlerin yetersiz mi? Olabilir. Büyük sorun. O skor anlamında dengeli kadroda Gomez 28 tane bırakmış. Koşu atmış, denemiş, reaksiyon göstermiş, doğru zamanda doğru yerde pozisyon almış. Arkasındaki Cenk de 17 tane bırakmış. Bir sonraki sezon ise 24. Aboubakar 19, bugünkü gol kralın da 17 tane. Bunların kumaşında var, belli. Demek ki ligin geçen sezonki gol kralında yokmuş. Kaldıki bunlardan çok bu oyuncuların oyun içi katkısı önemli. Belki de asıl yetersizlik budur.

Peki, CL'de işleri bu kadar kolaylaştıran, oyun içi katkısı yüksek ve 5 maçta neredeyse ligdeki kadar skor katkısı yapan Cenk ile ligde nasıl 20 küsur puan kaybedilir? Final aksiyonlarını düzenli olarak sonlandıran oyuncu ligin ilk yarısında problem çözemediği için olabilir mi? Sezonun ilk yarısında 50 tane pozisyona girdi. Sığı plan buydu. Üç gol atabildi. Peki, aynı oyuncu aynı zaman diliminde CL'de nasıl problem çözüyor? İkinci yarıda da şu ya da bu sebepten sahne aldığı için maçlar kazanıldı diyebilir miyiz? Peki, oyuncu takımı olmanın daha açık bir tarifi olabilir mi?

Konsantrasyon, iştah, dinamizm, tempo, enerji, eksen kayması, birtakım unsurlar sorun olabilir. Bunlar eksik ise kazandıran oyunu bulmak önemli. Bu da sonuç veren oyun hafızası veya bireysel performanslardan geçer. İkisi de eksik ise 20 küsur puanı tek devrede kaybedersiniz. Evet, CL'de ihtişamlı performanslar sunarken.
Bugün de 2 Gol atmış zanum evladum :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

panzer bugün 2 tane saplamış 2si de santrafor golü 2.golü seyrederken negredoya yine yeni yeniden sövdüm içimden
Eysan zanum evladum :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

niyeyse andreas beck' i özledim.. çıldırtıyordu ara sıra ama standartı vardı.

Çevrimdışı mellfred

Eysani da geçtim Aboubakar bile olsaydı NET şampiyonduk

Daha da ileri gideyim devre arası Wagner yerine Selezynovu alsaydık yine şampiyonduk SAFKAN Pivot santrafor Şenol Hocanın en sevdiği :bandit:

Trezeguet bey ne yapıyorsunuz acaba :alala:

Sakin Quaresma görmesin kavga çıkar :D :D

Çevrimdışı underworld

Trezeguet bey ne yapıyorsunuz acaba :alala:

Sakin Quaresma görmesin kavga çıkar :D :D
Kaleci golü yumurtaladı.
Adam şaşırdı sevinmedi bile

Çevrimdışı Librarius

Haberturk denen paçavranın les spor yazarlari bi araya gelmiş olmayan akıllarıyla tavsiyelerde bulunuyorlar. Ortak nokta Senol Gunes'in bırakması gerektiği fikri. Muptezelin teki de "Fikret Orman ve Senol Gunes ayrılmalı."   :D   Herifler'in Besiktas korkusu gercekten cok buyuk. Basarinin 2 mimari gorevi birakmaliymis.  :D
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Kaleci golü yumurtaladı.
Adam şaşırdı sevinmedi bile
Vallaha bu adamı bizim kesin almamız lazım ben bunu bilir bunu konuşurum Kulübede Lens olacağına Trezeguet olsun

Adam şuan kiralık kasımpaşa da

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Vallaha bu adamı bizim kesin almamız lazım ben bunu bilir bunu konuşurum Kulübede Lens olacağına Trezeguet olsun

Adam şuan kiralık kasımpaşa da
cüzi bir miktara alacaksak çok iyi olur.. katılıyorum :claps: :claps:

Haberturk denen paçavranın les spor yazarlari bi araya gelmiş olmayan akıllarıyla tavsiyelerde bulunuyorlar. Ortak nokta Senol Gunes'in bırakması gerektiği fikri. Muptezelin teki de "Fikret Orman ve Senol Gunes ayrılmalı."   :D   Herifler'in Besiktas korkusu gercekten cok buyuk. Basarinin 2 mimari gorevi birakmaliymis.  :D
Ciddiye alip da okudun mu abi bunları cidden

Neyin kafasıni yaşıyor bunlar ya sonra biz Tinerci oluyoruz :kop: :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2018, 20:39:04 Yunus Emre Dökmeci ]

cüzi bir miktara alacaksak çok iyi olur.. katılıyorum :claps: :claps:
Vallaha hem genç hem de çok çok yetenekli kapalı savunmaya karşı da iş yapıyor sutları ve bitiriciligi çok iyı

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Vallaha hem gençok hem de çok çok yetenekli kapalı savunmaya karşı da iş yapıyor sutları ve bitiriciligi çok iyı
ismi de çok güzel ayrıca :evillol: :evillol:

ismi de çok güzel ayrıca :evillol: :evillol:
Bu sefer de asist yapti :D

Atılan 5 golün tamamında imzası var 2 Gol - 3 asist
[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2018, 20:51:39 Yunus Emre Dökmeci ]

Etiketler: