Bana santraforunu söyle sana takımını söyleyeyim demiş eskiler. Daha önce de yazdım kendimi tekrarlamış olacağım ama bizim sadece santrafor
mevkiimiz incelense adam gibi incelense Fikret Orman koşa koşa gol atan santrafor arar. Beşiktaş tarihi boyunca gol kralı çıkardığında
ŞAMPİYON olmuş. Yani golcümüz ligde şampiyonsa bizde şampiyon olmuşuz.Çözüm net. Tali yollara girmeye gerek yok. Paraya kıyıp doğru
santraforu alacaksın. Kariyeri boyunca her sene 10-15 golü geçememiş adamı santrafor diye getirmeyeceksin ki bu getirdiğin adam 22,23
yaşında değil senelerdir yapamamış 20 yi bulamamış. Emekli olurken mi 20 atacak?
Kandirilmis olabilir, yahu supriz olmus gibi millet laf anlatiyir
Dedik burda ispanyol 1 sol ayakli 2 diye
Negredo olmazdi zaten
Supriz degildi belliydi kabak gibi
Butun yaz yazdik burda
Efenim senol gunes adami bitirdi son dakikalar oyuna soktu
Yahu herifin kapasitesi bu senol gunes naapsin icinden gomez mi cikartsin bunun
Gerektigi ve hak ettigi gibi kullandi
Ayni seyler lens icin de soylendi
Adamin oynadigi maclarda puan kaybi gibi aliskanlik edindik
Efenkm hoca bitirdi lensi
Lo ne alakadi var, bunlari alip getiren yonetim bitirdi besiktasi
Olmazdi bunlar zaten
Fbde oynamismis he fbde arkadan dalip topu kaptiginda faul vermiyorlardi.
Oturup hesapladik burda kimin kac gol atmasi lazim kim ne atar diye
Eski iletiler mevcut
25 atamazsa rahat sampiyonluk alamayiz dedik santrafor icin
25 i gectik
15 atsa zor bela gene sampiyonduk
Herif 7 atti ustune sakatlandi
Bu adami alip getiren besiktasin gelecegini bozmistir kellesi alinmalidir. Kimse istifa etsin. Baskan midir izleme komitesi midir kimse istifa etmelidir bu kadar basit.
Fikret baskan da atip tutuyordu marka degeri bilmem ne sanki ona kaldi turk futbllunun marka degerini yukseltmek, gorduk fb macinda marka degerini. Kkmsenin umrunda degil o marka degeri. Romantik sacmaliklar bunlar
Millete anladigi dilde konusacaksin. Konusamiyorsan zayifsindir, korkaksindir bir acigin vardir.
Istifa onurlu bir davranistir, YONETIM GITSIN﹗.
Mayista sandiktan yeni bir fikret orman yonetimi cikmalidir. Bu tffdeki besiktaslimsilari ihrac edebilecek gucte bir yonetim istiyorum. Fikret orman simdiden kulislere baslasin. Yanindakileri de iyi tanisin oyi bellesin