Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5790085 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Hunt ismi geçiyor ne Hunt u be ? Negredo yu istemiyoruz 28 maçta 2 gol atmış Hunt u napalım? üstelik 33 yaşında şu takımı gençleştirsinler doğru düzgün golcü birini alsınlar.

hunt 10 numara bir eniştemizdir önder özenin sıkat listesindedndr hala o listeyle mi transfer yapıyoruz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

Turkiye ve turkiye ligi boyledir. Golcun olacak, bir golcu bir cok ayibi kapatir.
Erkek hayati gibidir. Mesela ben kiyafete falan cok ozen gostermem eski pusku yirtik pirtik dolasirim, luks bir yere gittigimde gene kapiyi acarlar cunku kari guzel. Lan herife bah bu kariyla geziyorsa var bi numara saygida kusur etmeyelim olur. Goluu hanim atar benim kiyafete falan arabanjn 2 senedir yikanmamis olmasina falan bakmaz kimse. Golcu de boyle olur. Solbek kotuymus, kaleci yokmus, ortasaha zayifmis, tak tak 2-0 olur mac  o ortasaha oyunculari rahat rahat top oynamaya baslar, gol asist katkisi verir. Kaleci ile sol bek 2 tane yumurtlar 5-2 biter mac kimse kimseyi elestirmes, futbol boyle. Iyi oyun dogru oyun bilmem ne bunlari oynayana kupa vermiyorlsr, gol atip gol yemeyene ya da gol attip attigindan az yiyeni aliskanlik haline getirene sene sonu kupa veriyorlar.

Gol atmadan 3 puan alabilecegin bir denklem yok futbolda, bak fb bile gol atmadan kazandi ama 3 puan alamadi, eledi bizi anca.

Bana santraforunu söyle sana takımını söyleyeyim demiş eskiler. Daha önce de yazdım kendimi tekrarlamış olacağım ama bizim sadece santrafor

mevkiimiz incelense adam gibi incelense Fikret Orman koşa koşa gol atan santrafor arar. Beşiktaş tarihi boyunca gol kralı çıkardığında

ŞAMPİYON olmuş. Yani golcümüz ligde şampiyonsa bizde şampiyon olmuşuz.Çözüm net. Tali yollara girmeye gerek yok. Paraya kıyıp doğru

santraforu alacaksın. Kariyeri boyunca her sene 10-15 golü geçememiş adamı santrafor diye getirmeyeceksin ki bu getirdiğin adam 22,23

yaşında değil senelerdir yapamamış 20 yi bulamamış. Emekli olurken mi 20 atacak?

Çevrimdışı mylife1903

Demba Ba oynayacak mı? Göztepenin zeka küpü taraftarı adamı bitirdi.Herşey belli birşey değişmez. Göztepe kim Galatasaraydan puan almak kim? Aklıma yıllar önce Denizliyle berabere kalıp son hafta Galatasaraya şampiyonluğu verişimiz geldi. Elalem biz mi ki elindeki avucundakini bıraksın.
Arpasini verelim o gunun sartlarina gore oynasin
Ikinci yari puan kaybettigimiz maclara bakiyorum hepsinde hakem facialari var rakiplere bakiyorum iteklene iteklene gidiyorlar

Iyi oyun falan bilmem burasi turkiye kimsenin duzgun top oynadigi yok bu sezon
Biz boyle romantiklistikce daha cok ensemize vururlar
Bursa macinda halil meler midir nedir
Penaltimizi vermedi bursanin golunde yarim metre disardan geliyor top vs
Konya macinda katliam olmus soykirim gibi bize karsi
Ibb macinda hadi kazanacak farki koyamadik senol gunes mat oldu falan diyoruz yahu adamlarin golu faullu.
Gs macinda abuk sbauk bi penalti uydurulmus istune tosice kirmizi vermis firatbot

Kamuoyu bile olusturamamisiz camia olarak.

Hakemi de yenecekmisiz yok arkadas oyle bir takim yok 34 macta 3-4 sefer hakemin biraz utandigii anlara denk gelirsin belki kazanirsin. Yonetimin zayif oldukca boyle elinden alirlar.

Golcumuz olwydi diyoruz ya onla da kendimizi avutuyoz olmusa kilif buluyoruz, golcumuz olmus olsa hakemler buyuk ihtimal daha da sertlesirdi, santrafora kirmizi falan filan boyle giderdi bu sezon gibi iskn gercegi.

Cok zayif yonetim kurulu var fikret ormanin. Konusamayan basin sozcusu fasn nereye kadar

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Hunt santrafor değil, Negredo'yla alakasız.

Zaten 5 senedir devamlı ismi geçer, geleceği de yok.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takımdaki yaş ortalaması olmuş 33-34 hala yaşlı oyuncu peşindeyiz yönetim bu mantaliteyle hareket ederse kendi ipini çeker gibi gözüküyor
Orkan pırlanta gibi adam yetenekli hızlı takıma enerji katar bir insanın kime Pırlanta diyeceğini de bilmesi lazım seni her maç doğrayanlara pırlanta demek yerine Orkan gibi yetenekli genç oyunculara pırlanta diyip oyuncunu sahiplenmen lazım  :money:
[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2018, 10:54:47 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Takımdaki yaş ortalaması olmuş 33-34 hala yaşlı oyuncu peşindeyiz yönetim bu mantaliteyle hareket ederse kendi ipini çeker gibi gözüküyor
Orkan pırlanta gibi adam yetenekli hızlı takıma enerji katar bir insanın kime Pırlanta diyeceğini de bilmesi lazım seni her maç doğrayanlara pırlanta demek yerine Orkan gibi yetenekli genç oyunculara pırlanta diyip oyuncunu sahiplenmen lazım  :money:
Medyada yazan isimlere inanma.

Orkan da önce bir Konyaspor'da parlasın, öyle söyleyelim pırlanta olduğunu.

Çok fazla beklentiniz olmasın bazı oyunculardan, baskı oluşuyor.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Sana zarar verenlere Söylenmez o Pırlanta sözcüğü
Orkan gibi oyunculara Söyleyip zamanında hakemleri sahiplendiğin kadar sahiplensen Takıma genç bi yetenek kazandırırdın Bu seneki hatalardan ders çıkar başkan.

Çevrimdışı mylife1903

Bana santraforunu söyle sana takımını söyleyeyim demiş eskiler. Daha önce de yazdım kendimi tekrarlamış olacağım ama bizim sadece santrafor

mevkiimiz incelense adam gibi incelense Fikret Orman koşa koşa gol atan santrafor arar. Beşiktaş tarihi boyunca gol kralı çıkardığında

ŞAMPİYON olmuş. Yani golcümüz ligde şampiyonsa bizde şampiyon olmuşuz.Çözüm net. Tali yollara girmeye gerek yok. Paraya kıyıp doğru

santraforu alacaksın. Kariyeri boyunca her sene 10-15 golü geçememiş adamı santrafor diye getirmeyeceksin ki bu getirdiğin adam 22,23

yaşında değil senelerdir yapamamış 20 yi bulamamış. Emekli olurken mi 20 atacak?
Kandirilmis olabilir, yahu supriz olmus gibi millet laf anlatiyir
Dedik burda ispanyol 1 sol ayakli 2 diye
Negredo olmazdi zaten
Supriz degildi belliydi kabak gibi
Butun yaz yazdik burda
Efenim senol gunes adami bitirdi son dakikalar oyuna soktu

Yahu herifin kapasitesi bu senol gunes naapsin icinden gomez mi cikartsin bunun
Gerektigi ve hak ettigi gibi kullandi
Ayni seyler lens icin de soylendi
Adamin oynadigi maclarda puan kaybi gibi aliskanlik edindik
Efenkm hoca bitirdi lensi

Lo ne alakadi var, bunlari alip getiren yonetim bitirdi besiktasi

Olmazdi bunlar zaten

Fbde oynamismis he fbde arkadan dalip topu kaptiginda faul vermiyorlardi.

Oturup hesapladik burda kimin kac gol atmasi lazim kim ne atar diye
Eski iletiler mevcut
25 atamazsa rahat sampiyonluk alamayiz dedik santrafor icin
25 i gectik
15 atsa zor bela gene sampiyonduk
Herif 7 atti ustune sakatlandi

Bu adami alip getiren besiktasin gelecegini bozmistir kellesi alinmalidir. Kimse istifa etsin. Baskan midir izleme komitesi midir kimse istifa etmelidir bu kadar basit.

Fikret baskan da atip tutuyordu marka degeri bilmem ne sanki ona kaldi turk futbllunun marka degerini yukseltmek, gorduk fb macinda marka degerini. Kkmsenin umrunda degil o marka degeri. Romantik sacmaliklar bunlar
Millete anladigi dilde konusacaksin. Konusamiyorsan zayifsindir, korkaksindir bir acigin vardir.

Istifa onurlu bir davranistir, YONETIM GITSIN﹗.

Mayista sandiktan yeni bir fikret orman yonetimi cikmalidir. Bu tffdeki besiktaslimsilari ihrac edebilecek gucte bir yonetim istiyorum. Fikret orman simdiden kulislere baslasin. Yanindakileri de iyi tanisin oyi bellesin

Çevrimdışı Erdem Ayaz

1) - Şampiyonlar Liginden er yada geç eleneceğimiz belli idi Gördüğünüz üzere her yol Lig e çıkıyor Hal böyle iken Şampiyonlar Liginde Prestij peşinde koşmak yerine 3.Şampiyonluğu almaya odaklanan bir yönetim, bir takım olmalıydı

2 ) -  Yapılan transferler Lens, ( Fenere nispet olsun diye ), Negredo, Love gibi oyuncular alınması zaten hata idi yaş ortalamasından yakınan taraftar var sen kalkıp 34 lük Love 32 lik Negredo yu alıyorsun buda yanlış

3 ) - 2.Şampiyonluğu almış iken Kadrodaki yaşlı oyuncuları Quaresma , GG, Atiba, Tosic, Adriano, gibi oyuncuların yerlerine genç oyuncular alınmalıydı ve bu sezona öyle başlanmalıydı. neticede bu yaştaki oyuncular kariyerinin son zamanlarına gelmisler şu saatten sonra Lige bakmaz Şampiyonlar liginde prestij, nam peşinde koşarlar  Adamlar zaten yeterince lig şampiyonluğu görmüş doğal olarak şampiyonlar ligine odaklandılar Yönetim de kaptırdı kendini ağırlığını koyamadı halbu ki bu işin önüne geçecek kişi başkan idi daha hakemlere mhk tff ye söz geçiremeyen bizi kesip biçen hakemlere pırlanta diyen bir başkan ve sus pus yönetim oyunculara nasıl söz geçirecek buda ayrı bişey

4 ) - Şenol Hocanın yanlış oyuncu tercihleri, Fb ile olan Kişisel meselelerini işine karıştırıp gs maçına takımı hazırlayamaması

5 ) - Hakemlere zırt pırt pırlanta denilmesi

Şampiyonluğun kaçma sebebidir
Yeni sezonda umarım herkes gerekli dersi çıkarmış olur.
[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2018, 11:27:06 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı maFia

Kandirilmis olabilir, yahu supriz olmus gibi millet laf anlatiyir
Dedik burda ispanyol 1 sol ayakli 2 diye
Negredo olmazdi zaten
Supriz degildi belliydi kabak gibi
Butun yaz yazdik burda
Efenim senol gunes adami bitirdi son dakikalar oyuna soktu

Yahu herifin kapasitesi bu senol gunes naapsin icinden gomez mi cikartsin bunun
Gerektigi ve hak ettigi gibi kullandi
Ayni seyler lens icin de soylendi
Adamin oynadigi maclarda puan kaybi gibi aliskanlik edindik
Efenkm hoca bitirdi lensi

Lo ne alakadi var, bunlari alip getiren yonetim bitirdi besiktasi

Olmazdi bunlar zaten

Fbde oynamismis he fbde arkadan dalip topu kaptiginda faul vermiyorlardi.

Oturup hesapladik burda kimin kac gol atmasi lazim kim ne atar diye
Eski iletiler mevcut
25 atamazsa rahat sampiyonluk alamayiz dedik santrafor icin
25 i gectik
15 atsa zor bela gene sampiyonduk
Herif 7 atti ustune sakatlandi

Bu adami alip getiren besiktasin gelecegini bozmistir kellesi alinmalidir. Kimse istifa etsin. Baskan midir izleme komitesi midir kimse istifa etmelidir bu kadar basit.

Fikret baskan da atip tutuyordu marka degeri bilmem ne sanki ona kaldi turk futbllunun marka degerini yukseltmek, gorduk fb macinda marka degerini. Kkmsenin umrunda degil o marka degeri. Romantik sacmaliklar bunlar
Millete anladigi dilde konusacaksin. Konusamiyorsan zayifsindir, korkaksindir bir acigin vardir.

Istifa onurlu bir davranistir, YONETIM GITSIN﹗.

Mayista sandiktan yeni bir fikret orman yonetimi cikmalidir. Bu tffdeki besiktaslimsilari ihrac edebilecek gucte bir yonetim istiyorum. Fikret orman simdiden kulislere baslasin. Yanindakileri de iyi tanisin oyi bellesin

Oğuzhan, Tolgay ve Pepe'yi de yönetim bitirdi di mi? Oğuzhan Tolgay koca sezon 0 gol. Bunda suç hocanındır yönetimin değil. Dünyanın en iyi stoperi dediğiniz Pepe'yi bile oynatamadı Şenol Güneş. Geçiniz bu işleri. Boş laf yapmayın. Oyuncu iyi olunca Şenol Güneş waaoooww. Kötü olunca pis kaka yönetim.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı özgür

Sanirim bu seneye dair herkesin uzlastigi nokta gol sikintimiz. Simdi mevcut ve potansiyel forvetlerimize bakalim.

Negredo 32
Love 33
Ba 32
Burak 32
Pektemek 29
Larin 24

Oooof of!!!

Çevrimdışı ekrembaser

1.912.497.949 TL  :nerd:

Vallaha birde küme düşürme muhabbeti çıktı borç desen 2 milyar şamp ligi yok ne yapacağız Allah yardımcımız olsun

Çevrimdışı underworld

Karışacak bir şey yok, pazartesi kazansak bile hala Başakşehir'in arkasında olacaktık.

Evet son 2 maç kala arkasında olacaktık.
Fakat bir beraberlik daha olması halinde ver müzüğü ertoo kıvamında da olacaktık.

Çevrimdışı tuncaboylu

Vallaha birde küme düşürme muhabbeti çıktı borç desen 2 milyar şamp ligi yok ne yapacağız Allah yardımcımız olsun
Ya ne küme düşürülmesinden bahsediyorsun dostum?

Dövizdeki muazzam artışa rağmen Bborç 3 ay öncesine göre 35 milyon lira azalmış.

https://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2018/02/24/besiktasin-borcu-aciklandi-1519477313

Çevrimdışı kyiv

Son dakika...TFFDEN AÇIKLAMA GELMİŞ 2018-2019 SEZONUNDA TÜRKİYE KUPASINA ALINMAYACAKMIŞIZ  :bandit: Karalar bağlayalım bunu hiç hesaplamadık nereden çıktı? Ziraat Türkiye Kupası hayatımızda büyük bir boşluk yaratacak.   :bandit:

Sizin kupanızı ......  :akuma:

Çevrimdışı ekrembaser

Ya ne küme düşürülmesinden bahsediyorsun dostum?

Dövizdeki muazzam artışa rağmen Bborç 3 ay öncesine göre 35 milyon lira azalmış.

https://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2018/02/24/besiktasin-borcu-aciklandi-1519477313

ÖNcelikle borcu belirtme nedenim eleştiri amaçlı değildi bir an önce çözüme kavuşması gereken bir husus. 35 milyon azalma ile bu borç erimez. Her tarafta algı yapıldığı için küme düşme ile alakalı o yüzden yazdım bir günde Caner için talimat değiştirenler bir kılıfına uydururlar diye endişelendim. Borç konusuna tekrar dönecek olursak yeni bir kaynak yaratılmalı diye düşünüyorum. Taraftarın birlik olduğu şu günlerde 100 bin üye projesine geri dönülüp kaynak yaratılması mümkündür. Eğer kongre üyesi arkadaşlar var ise bu konuda gerekli çalışmalar yapılıp mali genel kurulda bu hususun tartışılması gerektiğini düşünüyorum

Çevrimdışı underworld

100 yılda Bir mucize olsun da şampiyon olalım, cl ye direk gidelim.

Bu kur artışının ve aşırı borçlanmanın olduğu bir ortamda kulüpleri şampiyonluk dışında ayakta tutmak pek mümkün görünmüyor.

Çevrimdışı kyiv

Transferde ıskalama lüksümüz yok. Bu kadar borcun olduğu yerde ya çok ucuz genç bulacaksın ya da vasat adamlara çok para vermeyeceksin. Takıma koyduğunda direkt iş yapacak adam lazım.

Aklıma yine Negredo geldi...Tövbe tövbe...Kariyeri boyunca 1 sezonda 15 gol atmayı beceremeyen adama 4 milyon eurodan fazla para verdik. İnanılır gibi değil.  :s20:

Çevrimdışı kyiv

Türk futbolculara transfer ücreti TL olarak ödenmeli lamı cimi yok. Kabul eden imzalar, imzalamayana uğurlar olsun ya da hiç gelmesin.

Çevrimdışı caner.eryigit

Yalnız bu ceza değil ödül.alın süt kupanızı zanım evlatlarım...

Çevrimdışı tangaz

yok be dostum o bir kaç itin duası sadece itlerin duası kabul olsa gökten kemik yağardı

Çevrimdışı underworld

Türk futbolculara transfer ücreti TL olarak ödenmeli lamı cimi yok. Kabul eden imzalar, imzalamayana uğurlar olsun ya da hiç gelmesin.
Necip 1 m öro
Atınç 800 bin öro   kazanıyor

Çevrimdışı mylife1903

Oğuzhan, Tolgay ve Pepe'yi de yönetim bitirdi di mi? Oğuzhan Tolgay koca sezon 0 gol. Bunda suç hocanındır yönetimin değil. Dünyanın en iyi stoperi dediğiniz Pepe'yi bile oynatamadı Şenol Güneş. Geçiniz bu işleri. Boş laf yapmayın. Oyuncu iyi olunca Şenol Güneş waaoooww. Kötü olunca pis kaka yönetim.
Negredoyu senol gunes transfer etmis olsa haklisin, derdim
Oguzhana kaptanlik verip 10 numarali formayi verip buyuk beklenti icine giren de senol gunes olsa haklisin, derdim
Tolgay sadece senol gunesle gol yollarin da kisir kalmadi ki adamin ilk ve son golu yok lige. 1200 gun gecmis son golu uzerinden livirpula atmisti onu da.

Yonetim fiyaskodur. Oyuncu transferind fiyaskodur yaptigi yapamadigi aciklamalarla fiyaskodur

Rezalettir hatta yonetimden birinin cikip besiktas taraftarina ezik demesi. Ha guzel kardesim sen sana besiktas yonetiminden cikip bir tane yoneticinin besiktas taraftari fb ve gslilerin yaninda ezikdi, boyunlari bukuktu demesini kabul edebiliyorsan, hayirli isler

Fiket orman 2 senedir ben ben ben diyordu simdi biz diyor bunu da mi kabul edelim.

Universal 40 parmaginda 49 marifet yoneticin var. futbolcu izler, basin sozcusu ustelik de devlete yakin falan oldugu iddia ediliyor. Ne diyeyim transfer edilecek futbolculari metin albayrak izliyor, alip senol abilerinin eline veriyorlar bunlari adamin da fikrini sormadan. Senol gunes mi suclu?

Adama bi patates iki havuc bi domates veriyorsun sonra hoca baklava yapamiyor. He yonetim super

Senol gunesin hatalari olmustur, onlari ayri degerlendiriyoruz. Senol gunesin takintilari da vardi onlari degerlendirmeye ben sahsen almiyorjm cunku adamin fabrika ayari bu degistiremezsin adami. Ya gozunu kapatacaksin ya da benim dedigim gibi gecen sene sampiyon oldugumuz gun kovacaktin maasina zam yapip.

Bugun sampiyonlugun boyle zora girmesinin bir numarali sorumlusu guc zehirlenmesi yasayan ona buna mavi boncuk dagitan fikret orman ve yonetimidir
Hoca ve futbolcular daha sonra gelir.

Çevrimdışı kyiv

Aha buradan da herkese ders olsun. Başakşehiri şampiyon yapacaklar şehir efsanesidir. Bu ülkede Galatasaray ve Fenerbahçe her zaman kollanır her şekilde yarışın içinde olması istenir. Daha düne kadar Beşiktaş yarışın içindeyken Başakşehire kırmızıyı geçtim sarı kart bile çıkmazken ne zaman Beşiktaşın iddası azaldı Galatasaray ile Fenerbahçe Başakşehirle başbaşa kaldı hemen kartlar hakem kararları Başakşehirin aleyhine dönmeye başladı. Ayrıca dünkü maçın hakemini de adı ne hatırlamıyorum yaşar uğurlumudur nedir kararları hakkında konuşmam ama onda da tam bir tetikçi siması görüyorum, tehlikeli bir hakem. Not alınsın önümüzdeki sene için.!!!

Etiketler: