Basaksehir berabere kaldi, yine sampiyonluk hesaplari yapmaya basladi bazilari.
2. bile olamayacagiz bu futbolla. 3. olma ihtimalimiz oldu basaksehirin puan kaybetmesiyle.
Hele birde ezik gibi tff, hukumet, mhk sampiyon olmamizi istemedi diye cikip aglayanlar yok mu. Genetik birsey mi bu aglayip zirlama.
Koca sezon takim duzgun futbol oynamadi. Zaten cok onceden belliydi ligin sonunu getiremeyecegimiz. Senol hoca belki biraz inadi birakip. 2 sezondur yanlis oyun sisteminden vazgecmeli.
Ben takimda ne bir hirs, ne azim goruyorum. Sahada bilincsizce oynayan bir takim varsi ligde. Seneye de duzelcegini sanmiyorum cunku bu olaylardan sonra Senol Gunes hep magdur edebiyati kasacak.
Eger yonetim Senol hocadan en ufak bir isteksizlik hissederse, tesekkur edip karsilikli fesh etsinler.
Ben hocanin buyuk destekcilerindendim. Sezon icinde Necmi abi hocayi elestirdiginde kiziyordum. Yada Mylife Senol hocanin kapasitesi bu, daha fazlasini beklememek lazim dediginde, ona kiziyordum. Hakli olduklarini daha iyi goruyorum simdi. Bu sezon ki kayip tamamen hocaya yazar benim gozumde. Inadina yardimcida istemedi.
Elindeki malin kapasitesini iyi bilecek, fazlasini da azini da istemeyeceksin.
Senol gunesi fazla elestirmiyorum cunku 4-5 mac disinda kararinda o. Bir suru hakem federasyon olayi da oldu ama senol gunes 25 yildir yaptiklariyka paralel gitti bu sene. Sene ortalarinda biraz dagiliyor. Ilk sampiyon oldugu sene karadeniz turunda falan biraz dagilma oluyordu sonra gencler mersin maci falan derken hafif hafif topladi. Gecen sexon da azicik dagildi cl uefa falan derken sonra ts maci geldi ve toparladi
Yardimci istememesi kendi tasarrufudur. Hoca yardimci istemiyorsa baska ekipler kursun yonetim, hocanin emrine versin. Bakin bu adam control freak mi ne diyir ecnebile oyle birisi. Larine sut calistirirken gordum, yanyana duran toplarin mesafelerini begenmiyir 3-5cm saga sola kendi kaydiriyor toplari,degeri bilinmesi gereken, durust, caliskan, bilgili, kendini gelistirmis bir insan. Ha biraz daha futbol bilseydi, baska tsktik bilseydi fakan denilebilir ama bokunu cikarmamak lazim, yeterlidir, besiktasin buyuk takim oldugunu bunu kadrodaki futbolcularin genetiklerine kadar da isleten erdemli ve farkinda bir hocadir, yeterli.
Turkiye ve turkiye ligi boyledir. Golcun olacak, bir golcu bir cok ayibi kapatir.
Erkek hayati gibidir. Mesela ben kiyafete falan cok ozen gostermem eski pusku yirtik pirtik dolasirim, luks bir yere gittigimde gene kapiyi acarlar cunku kari guzel. Lan herife bah bu kariyla geziyorsa var bi numara saygida kusur etmeyelim olur. Goluu hanim atar benim kiyafete falan arabanjn 2 senedir yikanmamis olmasina falan bakmaz kimse. Golcu de boyle olur. Solbek kotuymus, kaleci yokmus, ortasaha zayifmis, tak tak 2-0 olur mac o ortasaha oyunculari rahat rahat top oynamaya baslar, gol asist katkisi verir. Kaleci ile sol bek 2 tane yumurtlar 5-2 biter mac kimse kimseyi elestirmes, futbol boyle. Iyi oyun dogru oyun bilmem ne bunlari oynayana kupa vermiyorlsr, gol atip gol yemeyene ya da gol attip attigindan az yiyeni aliskanlik haline getirene sene sonu kupa veriyorlar.
Gol atmadan 3 puan alabilecegin bir denklem yok futbolda, bak fb bile gol atmadan kazandi ama 3 puan alamadi, eledi bizi anca.