Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5789711 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı underworld

Bursa, Akhisar bir mucize yapıp beraberlik koparsa

Çevrimdışı levitate

bursanın maça çıkacağından şüpheliyim
bipbipbupbup

Çevrimiçi Umutcan Kaya

fb cok rahat kazanır bursa da oyuncular antremanlara cıkmıyor
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

fb cok rahat kazanır bursa da oyuncular antremanlara cıkmıyor
İşte 40 yılın başı bir futbol mucizesi

Çevrimdışı Librarius

"Kendi sahamızda oynuyoruz, 5 sarı kart 2 kırmızı kart görüyoruz. Bu nasıl iş" demis Abdullah Avcı. Bence haksiz bir söylem degil. Sampiyonluga oynayan bir takimin kendi evinde bu kart istatistiği bizim ligimiz de normal degil. Uzun zamandan beri yazıyorum: icerde 5-0 yendiğimiz Karabuk macinda bize 5 sari cikti. Yine bir icsaha macinda 3 ortasaha oyuncumuz cezalı duruma dustu. Konya deplasmanında  bizi bicmek icin sahaya çıkan Konya 3 sari kart gorurken biz 6 sari gorduk (Talisca ve Pepe komik kartlarla FB derbisinde cezalı duruma dusuruldu).

Bakin adil hakem yonetiminin oldugu bir ligde bu istatistikler adil dagilir. Siz hiç FB ve GS'nin ic saha maçlarında bu kartların ciktigini gordunuz mu? Abdullah şöyle hakli, şimdiye kadar yasamadigi bir durumu Besiktas yarıştan düşünce yaşadı. Besiktas yarışta olsa bugun çıkan kartlar cikmazdi.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı underworld

Avcı dua etsin 5 sarı 2 kırmızı çıktı diye.
En az 5 kırmızı vardı (da Costa + irfan + emre)

Çevrimdışı underworld

Umarım hırsız muhabbeti doğru değildir.
Taş yerinde ağırdır ts de kalsın.

Çevrimdışı mylife1903

Haftalar önce Başakşehir Galatasaray maçını Başakşehir kazanmalı tezini savunmuştum. Başakşehir bir yerlerde puan kaybedeceği aşikardı.

Şu leş Galatasaray şampiyon olacak 7 yenilgi ile şampiyon olacaklar. Gel de hayıflanma. Şenol Güneşin şampiyonlar ligi hayalleri yüzünden son 3 haftaya figüran olarak giriyoruz.

:akuma: Ellibin kere söyledik YEMİŞİM ŞAMPİYONLAR LİGİNİ YEMİŞİM TÜRKİYE KUPASINI YEMİŞİM AVRUPA LİGİNİ  :akuma: VARSA YOKSA TÜRKİYE LİGİ ŞAMPİYONLUĞU.

Fatih Terimin 7. şampiyonluğu mutlumusun Şenol Güneş? :akuma: Türkiyenin 1 numaralı teknik direktörü olma yolunu elinin tersiyle ittin. Şimdi işin yoksa bu cıvıkların sokaklarda formalarla

dolaşmalarını izle. Bu sarışınları görmeyecek bir yere kaçmak lazım mayıs ayında Ukraynaya mı gitsem ne yapsam :alala:

Bu UEFAnın da Allah bin belasını versin! Bizim yapacağımız transferlere engel koyup bu şeref yoksunlarının sınırsız para harcamasına halen daha hiçbir ceza vermeyenler tek bir sözüm var.

F...OFF UEFA! Ulan düşünecek ne var? Adamlar düzen kural tanımıyor. Uymaya çalışanı cezalandırdınız. SHAME ON YOU !!!
Abi aman daha demba koyacak nereye gidiyon

Çevrimdışı mylife1903

ali palabiyik gsyi deplasmanda bulmus, hem de fenerin sampiyonluk sansi belirmis, birakir mi bu maci yahu. okan maci verse palabiyik vermez.
fener de evinde bursayla, hem de macin hakemi kadrolulardan firat aydinus.. gsliler iyi rezil olacak sene sonu, ona guluyorum ben. biz belki sampiyon olamayiz ama ikinci olup SL on elemesi oynayabilsek mukemmel olur.
Paralel dusunuyorum ama camia cok suskun
Firatboy ligi dizayn etti tosice kirmizi vererek. Onun kafasinda oenaltinin gol olmasi sonrasi gsye bir kirmizi kart ve mac sonuna besiktasa penaltiydi tabi
Fb macinda gorecegiz firati.

Yahu yonetim cikip firatboyun kadikoyde kacinci fb maci, ismaelden cok fb maci gordu kadikoyde bile diyemiyor, cok dedim size burasi turkiye ligi aglamayana mama yok diye. Akhisar macinda pala gsyi osurtursa izleyin heke gs camiasini.

Çevrimdışı mylife1903

Çok değil, gs maçını berabere bitirseydik şu anda çarşı karışmıştı.
Gunun sartlari ikr degerlendirme yapan hirsli arkadaslar var aramizda cok yanildilar. Once gs kazansin ibb macinj falan dediler, sonda gsyi yenmemiz lazim diye tutturdular. Biyle boyle sinerji dagilmasi oldu. Ibb bok gibi top oynuyor patlayacagi belli, hakem karariyla gs macini kaybetti adamlar.
Bizim yonetim susuyor, yahu cikip desene "gs maclari irdelenmelidir" diye, dikkat ceksene oraya. Herkes sana saldirip gozden irakta operasyonunu yapiyor

Çevrimdışı mylife1903

Basaksehir berabere kaldi, yine sampiyonluk hesaplari yapmaya basladi bazilari.

2. bile olamayacagiz bu futbolla. 3. olma ihtimalimiz oldu basaksehirin puan kaybetmesiyle.

Hele birde ezik gibi tff, hukumet, mhk sampiyon olmamizi istemedi diye cikip aglayanlar yok mu. Genetik birsey mi bu aglayip zirlama.

Koca sezon takim duzgun futbol oynamadi. Zaten cok onceden belliydi ligin sonunu getiremeyecegimiz. Senol hoca belki biraz inadi birakip. 2 sezondur yanlis oyun sisteminden vazgecmeli.

Ben takimda ne bir hirs, ne azim goruyorum. Sahada bilincsizce oynayan bir takim varsi ligde. Seneye de duzelcegini sanmiyorum cunku bu olaylardan sonra Senol Gunes hep magdur edebiyati kasacak.
Eger yonetim Senol hocadan en ufak bir isteksizlik hissederse, tesekkur edip karsilikli fesh etsinler.

Ben hocanin buyuk destekcilerindendim. Sezon icinde Necmi abi hocayi elestirdiginde kiziyordum. Yada Mylife Senol hocanin kapasitesi bu, daha fazlasini beklememek lazim dediginde, ona kiziyordum. Hakli olduklarini daha iyi goruyorum simdi. Bu sezon ki kayip tamamen hocaya yazar benim gozumde. Inadina yardimcida istemedi.
Elindeki malin kapasitesini iyi bilecek, fazlasini da azini da istemeyeceksin.
Senol gunesi fazla elestirmiyorum cunku 4-5 mac disinda kararinda o. Bir suru hakem federasyon olayi da oldu ama senol gunes 25 yildir yaptiklariyka paralel gitti bu sene. Sene ortalarinda biraz dagiliyor. Ilk sampiyon oldugu sene karadeniz turunda falan biraz dagilma oluyordu sonra gencler mersin maci falan derken hafif hafif topladi. Gecen sexon da azicik dagildi cl uefa falan derken sonra ts maci geldi ve toparladi

Yardimci istememesi kendi tasarrufudur. Hoca yardimci istemiyorsa baska ekipler kursun yonetim, hocanin emrine versin. Bakin bu adam control freak mi ne diyir ecnebile oyle birisi. Larine sut calistirirken gordum, yanyana duran toplarin mesafelerini begenmiyir 3-5cm saga sola kendi kaydiriyor toplari,degeri bilinmesi gereken, durust, caliskan, bilgili, kendini gelistirmis bir insan. Ha biraz daha futbol bilseydi, baska tsktik bilseydi fakan denilebilir ama bokunu cikarmamak lazim, yeterlidir, besiktasin buyuk takim oldugunu bunu kadrodaki futbolcularin genetiklerine kadar da isleten erdemli ve farkinda bir hocadir, yeterli.

Turkiye ve turkiye ligi boyledir. Golcun olacak, bir golcu bir cok ayibi kapatir.
Erkek hayati gibidir. Mesela ben kiyafete falan cok ozen gostermem eski pusku yirtik pirtik dolasirim, luks bir yere gittigimde gene kapiyi acarlar cunku kari guzel. Lan herife bah bu kariyla geziyorsa var bi numara saygida kusur etmeyelim olur. Goluu hanim atar benim kiyafete falan arabanjn 2 senedir yikanmamis olmasina falan bakmaz kimse. Golcu de boyle olur. Solbek kotuymus, kaleci yokmus, ortasaha zayifmis, tak tak 2-0 olur mac  o ortasaha oyunculari rahat rahat top oynamaya baslar, gol asist katkisi verir. Kaleci ile sol bek 2 tane yumurtlar 5-2 biter mac kimse kimseyi elestirmes, futbol boyle. Iyi oyun dogru oyun bilmem ne bunlari oynayana kupa vermiyorlsr, gol atip gol yemeyene ya da gol attip attigindan az yiyeni aliskanlik haline getirene sene sonu kupa veriyorlar.

Gol atmadan 3 puan alabilecegin bir denklem yok futbolda, bak fb bile gol atmadan kazandi ama 3 puan alamadi, eledi bizi anca.

Çevrimdışı mylife1903

Umarım hırsız muhabbeti doğru değildir.
Taş yerinde ağırdır ts de kalsın.
Nolmus nolmus, hirkis kim

Çevrimdışı underworld

Nolmus nolmus, hirkis kim
Ağaoğlu feda dedikten sonra yüksek maaşlı kral bize geliyormuş.
Aman diyim..!

Çevrimdışı mylife1903

Ağaoğlu feda dedikten sonra yüksek maaşlı kral bize geliyormuş.
Aman diyim..!
Gelsin sahteqar Osmanlı torunu janim evladum
750bin yuro maasa pektonun yerini isgal edebilir

Pektodan buyuk sahteqar degildir gozumde. Butun tatil donemi buyuk saytan amerigalarda gez sonra kampin ilk gunu ameliyat ol.

Çevrimdışı underworld

Gelsin sahteqar Osmanlı torunu janim evladum
750bin yuro maasa pektonun yerini isgal edebilir

Pektodan buyuk sahteqar degildir gozumde. Butun tatil donemi buyuk saytan amerigalarda gez sonra kampin ilk gunu ameliyat ol.
Hatayı başka bir hatayla telafi edemeyiz reyis.
Sonra adam grubu iyice baskın hale gelir neme lazım

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Aman diyeyim, Burak, Demba Ba falan uzak olsun. Saniyorum Senol Gunes sezon sonu veda edecek. Muhtemelen yuzsuzluge vurup milli takimin basina getirerek kendilerini affettirmeye kalkacak bazi ibisler bu sezon yaptiklarindan dolayi. Baskanin gecenlerde YD ile fotograflari vardi, ikisinin de ifadeleri bu sezonu ozetliyordu. Baskan kizgin ve caresiz, YD mahcup gorunuyordu. Yani anlayacaginiz, herkes olan biteni biliyor. GS'nin sampiyon yapilmasi lazimdi, kayyum mayyum durumlari vardi. Boyle kurtarildilar iste.

Ha bir de Akhisar yenerse falan diye heveslenen uyeler var, bu noktaya gelmis isler olan biten ortada. Bir mucize olup onumuzdeki 3 takim kalan 3 hafta puan kaybetse ne yapip eder bize de puan kaybettirirler. Bosa heveslenmeyin.

Çevrimdışı celiker1

Şenol hoca kalsın ve kimi isterse onu transfer etsin...
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

sene başı qral devre arası da demba alınsaydı şampiyonduk en az da 6-8 puan farkla öndeydik şimdi  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

ali palabiyik gsyi deplasmanda bulmus, hem de fenerin sampiyonluk sansi belirmis, birakir mi bu maci yahu. okan maci verse palabiyik vermez.
fener de evinde bursayla, hem de macin hakemi kadrolulardan firat aydinus.. gsliler iyi rezil olacak sene sonu, ona guluyorum ben. biz belki sampiyon olamayiz ama ikinci olup SL on elemesi oynayabilsek mukemmel olur.

Ali Palabıyıkın borusu ANCAK Beşiktaşa öter. Galatasaraya hiçbirşey yapamaz. Abdurrahim Albayrak gerekli bağlantıları çekmiştir. Siz Fenerbahçe ve Galatasaray yönetimlerini son haftalarda rahat kuzu kuzu duracaklarını mı sanıyorsunuz?Ne zaman durmuşlar ki şimdi dursunlar? Ayrıca Ali Palabıyık hem Beşiktaş hem de Galatasarayı karşısına almak istemez. Hepsini geçtim Galatasaray yorumcusuyla bile odaklanmışlar. Geçen gün Evren Turanı izliyordum maç yorumuna ilk hakemle başladı yok Alipalabıyık operasyon yapabilir bu maça atanması hiç uygun değil falan filan. Yani Evren Turanın bugüne kadar hakem ile ilgili böyle bir algıya giriştiğini görmemiştim ancak bu maç öncesi yazarıyla yorumcusuyla işe odklanmışlar belli. Ali Plabıyıkın Galatasaray alehine bir karar vereceğini sanmıyorum.
[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2018, 10:38:54 kyiv ]

Çevrimdışı tuncaboylu

"Kendi sahamızda oynuyoruz, 5 sarı kart 2 kırmızı kart görüyoruz. Bu nasıl iş" demis Abdullah Avcı. Bence haksiz bir söylem degil. Sampiyonluga oynayan bir takimin kendi evinde bu kart istatistiği bizim ligimiz de normal degil. Uzun zamandan beri yazıyorum: icerde 5-0 yendiğimiz Karabuk macinda bize 5 sari cikti. Yine bir icsaha macinda 3 ortasaha oyuncumuz cezalı duruma dustu. Konya deplasmanında  bizi bicmek icin sahaya çıkan Konya 3 sari kart gorurken biz 6 sari gorduk (Talisca ve Pepe komik kartlarla FB derbisinde cezalı duruma dusuruldu).

Bakin adil hakem yonetiminin oldugu bir ligde bu istatistikler adil dagilir. Siz hiç FB ve GS'nin ic saha maçlarında bu kartların ciktigini gordunuz mu? Abdullah şöyle hakli, şimdiye kadar yasamadigi bir durumu Besiktas yarıştan düşünce yaşadı. Besiktas yarışta olsa bugun çıkan kartlar cikmazdi.
Seçim öncesi Başakşehir'in de ipini çektiler, Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarına emzik işte.

Fenerbahçe 2. olacak, taraftarı geçemeyeceği ön elemeleri geçeceğinin hayaliyle kombine alıp hayaller kuracak.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kyiv

Abi aman daha demba koyacak nereye gidiyon

Demba Ba oynayacak mı? Göztepenin zeka küpü taraftarı adamı bitirdi.Herşey belli birşey değişmez. Göztepe kim Galatasaraydan puan almak kim? Aklıma yıllar önce Denizliyle berabere kalıp son hafta Galatasaraya şampiyonluğu verişimiz geldi. Elalem biz mi ki elindeki avucundakini bıraksın.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Hunt ismi geçiyor ne Hunt u be ? Negredo yu istemiyoruz 28 maçta 2 gol atmış Hunt u napalım? üstelik 33 yaşında şu takımı gençleştirsinler doğru düzgün golcü birini alsınlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hunt ismi geçiyor ne Hunt u be ? Negredo yu istemiyoruz 28 maçta 2 gol atmış Hunt u napalım? üstelik 33 yaşında şu takımı gençleştirsinler doğru düzgün golcü birini alsınlar.
Hunt santrafor değil, Negredo'yla alakasız.

Zaten 5 senedir devamlı ismi geçer, geleceği de yok.

Çevrimdışı tangaz

Ali Palabıyıkın borusu ANCAK Beşiktaşa öter. Galatasaraya hiçbirşey yapamaz. Abdurrahim Albayrak gerekli bağlantıları çekmiştir. Siz Fenerbahçe ve Galatasaray yönetimlerini son haftalarda rahat kuzu kuzu duracaklarını mı sanıyorsunuz?Ne zaman durmuşlar ki şimdi dursunlar? Ayrıca Ali Palabıyık hem Beşiktaş hem de Galatasarayı karşısına almak istemez. Hepsini geçtim Galatasaray yorumcusuyla bile odaklanmışlar. Geçen gün Evren Turanı izliyordum maç yorumuna ilk hakemle başladı yok Alipalabıyık operasyon yapabilir bu maça atanması hiç uygun değil falan filan. Yani Evren Turanın bugüne kadar hakem ile ilgili böyle bir algıya giriştiğini görmemiştim ancak bu maç öncesi yazarıyla yorumcusuyla işe odklanmışlar belli. Ali Plabıyıkın Galatasaray alehine bir karar vereceğini sanmıyorum.

bu sadece bizimkilere has bir romantizmdir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Çok değil, gs maçını berabere bitirseydik şu anda çarşı karışmıştı.
Karışacak bir şey yok, pazartesi kazansak bile hala Başakşehir'in arkasında olacaktık.

Etiketler: