Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5789514 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Ömer Kaan

Roma'nın yaşadığını bir gün görmek nasip olur umarım.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Cengiz girdi, asist yaptı, çok sevindik.

Buna rağmen giren-çıkan bütün Romalı oyuncuları dikkate aldığımızda sahada ne yaptığını bilmeyen tek oyuncuydu.
Biraz daha sakin ve sahaya güvenle basarak oynamalı.

Çevrimiçi murat

Inanmayin boyle yalanlara. UEFA güvenilir bir kurum degil. Fotomac yayınlamadan inanmam.
:lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Cengiz girdi, asist yaptı, çok sevindik.

Buna rağmen giren-çıkan bütün Romalı oyuncuları dikkate aldığımızda sahada ne yaptığını bilmeyen tek oyuncuydu.
Biraz daha sakin ve sahaya güvenle basarak oynamalı.

Bu çocuk daha 20 yaşında abi ondan olabilir belki :)

çocuk 20 yaşında barçaya karşı oynuyor biz oynatırmıyız hayır :)

2 sene önce daha altınorduda oynuyordu bu düşünce yapısıyla bizden bi halt olmaz adamlar güveniyorlar oynatıyorlar asist yapıyor.

Biz oynatmayız bile :)

Çevrimdışı atalay

Doğru oyun doğru oyuncu ile oynanır. O oyunla da eldeki ismin performansı gelişir. Bu istatistik kağıdı ile anlatılmaz. Bunun en iyi örneği Liverpool'da Milner. #underrated

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Bu çok riskli abi ya ibb gs en iyisi berabere bitsin biz zaten ibbyi beklicez yine gsyle berabere kalsak bile altimizda olucak tabi o hafta çok önemli olucak ibb osmanlı deplasmanına gidicek ibb yenip biz berabere kalırsak artik ibb şampiyon olur bizim mutlak gsyi yenmemiz lazimki titremeye başlayıp puanlar kaybetsin yenemezsek gsyi ibbde osmanlıyı yenerse 3 puan önde olur 2 maç beklemek lazım işimiz zor gibi ama maç maç bakarsak şampiyonluk gelir

Çevrimdışı atalay

City'nin bir golu bir de penaltısı uçtu. Hakem ekibi kötüydü. @Yunus Emre Dökmeci Hakem de pek beğenilen Lahoz. Otorite ile iyi yönetim karıştırılıyor.
[ Son Düzenleme: 11 Nisan 2018, 00:07:42 atalay ]

Çevrimiçi tolga1903

Geçen sezon yılın en iyi 50 teknik adamı listesinde olan Di Francesco için daha üstlerde olmalı demiştim. Bu sezon o listede zirvelerde bir yerde olacak. Büyük iş yaptı. Son yıllarda böylesine forechecking böylesine highpress uygulaması izlememistim.

Ernesto valverde için görüşün nedir? Bu adam barcelona'nın yıllardır aynı olan oyun sistemini yerle bir edecek ve buna müsade edilecek kadar üst düzey hoca mı sence?

Çevrimdışı tuncaboylu

City'nin bir golu bir de penaltısı uçtu. Hakem ekibi kötüydü. @Yunus Emre Dökmeci Hakem de pek beğenilen Lahoz. Otorite ile iyi yönetim karıştırılıyor.
UEFA'da Arap sermayesine karşı bir engelleme olabilir mi dersin?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Tuhaf duyarlar kasıp, tuhaf duyarsızlıklar yapıyorsun.
Messi büyük maçlarda ve turnuvalarda kayboluyor diye şey etmiştim :utan:

Çevrimdışı İhsan

Roma'nın yaşadığını bir gün görmek nasip olur umarım.

Sen hatırlamazsın ama Barca yı bizde 3 - 0 yendik...  :D :D
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu çocuk daha 20 yaşında abi ondan olabilir belki :)

çocuk 20 yaşında barçaya karşı oynuyor biz oynatırmıyız hayır :)

2 sene önce daha altınorduda oynuyordu bu düşünce yapısıyla bizden bi halt olmaz adamlar güveniyorlar oynatıyorlar asist yapıyor.

Biz oynatmayız bile :)

Zaten bu düşüncenin getirdiği duygusallık bize kaybettiriyor.
Cengiz'in çok iyi zamanlamalı araya kaçışları muazzam ama mücadele etmek için genç ya da yaşlı olması farketmiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada şimdi izledim.

Sayılmayan gol nizami değil sanırım, kaleci yerinde değil çünkü o golde. Fernandao'nun bize attığı gol gibi.

Çevrimdışı atalay

Bilmiyorum. Ama her sezon denk mücadelelerin karşılaşmalarında bir takım lehine fahiş hatalar yapılıyor. @tuncaboylu Valverde’yi uzun süredir beğenirim. Fakat o oyun düzeni zaten Luis Enrique döneminde yerle bir oldu. İki seneden fazla süredir Cruyff'un mirasından uzaklar. @tolga1903

Çevrimdışı atalay

İyi gegenpressing uygulamaları ve direkt hücumlarla panzehir üretmek konusunda özellikle BVB yılları başta olmak üzere Mainz döneminden bu yana başarılı. Öyleki Pep, bir önceki maçtan etkilenip kendi oyun düzeninden taviz verdi. Ve yine agresif oyuna karşılık veremedi. Zaten aralarındaki 13 maçın 7'sini Klopp kazanmış.

İlk yarıda oyunu kaybetse de Klopp, Pep’e karşı oynadığı 14 maçın 8’ini kazandı. Tam panzehir.

Çevrimdışı atalay

atalay 22 Haz, 2017 22:46
Altyapı konusunda EKOL ülkeler var. Yani okul. Sürekli yetiştiren, geliştiren, avangart işler sunan ve başkalarını etkileyen. Almanya, Hollanda gibi ülkeler altyapıda ekoldür. İtalyan teknik adamlar keza avangart işler sunar ve birbirlerini etkilerler. İspanya son dönemde futbolda hem ülke hem kulüpler bazında elit organizasyonları domine etti. Çünkü oradaki antrenör eğitimi çok gelişti. Diğerleri seviye yükseltince kendi içindeki büyükler daha da büyüdü. İspanyollar sadece futbolda değil. Tüm spor branşlarında atılım yaptılar. ADO 92 programı bu nokta kritik eşik. Okursan sebebini daha iyi anlarsın. İtalya'ya dönersek orada ezelden beri büyük teknik adamlar, büyük oyuncular oynadı. Son 5-10 yılda eksen İspanya'ya kaymış olabilir fakat yakın zamanda yine cazibe merkezi olacak. Zira halihazırda çok önemli teknik adamlar görev alıyor. Burada İngiltere'nin dinamikleri farklı. Onu; aurası, ekonomisi ve pazarlama becerisi ayakta tutuyor. Mesele pozisyon oyunun en yanlış oynandığı lig EPL'dir. Belki de en doğrusu da Serie A'dır. Fakat EPL de şekil değiştiriyor. Eski konservatif menajerler yerine bugün en iyileri orada yarışıyor. Bu yakın tarihte İspanya hegomanyasını azaltacaktır. Mesela biz zamanında Jira eğitimi konusunda İngiltere'yi seçerek yanlış ülkeyi model aldık. Doğru model İspanya ve Almanya idi. Bu arada Fransa altyapısını atlamamak gerekiyor. Alttan akın akın oyuncular geliyor. Keza İtalya, İspanya hatta İngiltere de aynı şekilde. Tudor mevzusuna dönersek. Söyleminde haklı. İtalya; onun döneminde, öncesinde ve şimdi de çok önemli teknik adamlar yetiştirdi, yetiştirmeye devam ediyor. İtalya siyasi tarihindeki gibi futbol endüstrisi sömürgeciliği konusunda da geç kaldığı için bir takım problemler yaşadı. Keza bu 2006'daki Calciopoli skandalı Serie A'nın karizmasını ve dengelerini değiştirdi. Fakat 2000'lerin başına kadar uzun bir süre Dünyanın en gözde ligi Serie A idi. Eksen 4-5 yıllık süreçte yeniden kayacaktır.

*İki final oynayan Juve, avangart şeyler sunan Napoli, gelenekçi Atalanta, bugün Roma, yarın Lazio... Bunlar ayak sesleri. Eksen kayacak fakat aynı İtalya Dünya Kupasında yok. Oyuncu profillerini zenginleştirmeleri gerek. İçeriden yetiştiremiyorlarsa, dışarıdan. Bunun için ise para gerekli. EPL’deki gibi. Bu da yeni ve güçlü pazarlar yaratmadan olmaz. İspanya, yakından gözlemlediğim altyapısı, oyuncu ve antrenör kalitesi ile burada bir süre daha olacak. Almanya pastayı büyütse de ekonomik olarak geride ama ekol. Ulusal takımlar arasında belki de oyuncu havuzu en geniş ülke. Son Dünya Kupasını bir Hollanda’lının fikrini bir İspanyol’un kendi ülkelerinde uygulamasından etkilenerek kazandılar. Lakin önlerindeki engel Bayern. En iyi olup garip bir paradoks yaratıyorlar. Zira her kafayı göstereni kendi içlerine katarak rekabet kalitesini azaltıyorlar. Hollanda da yakın zamanda nadastan çıkacaktır.

Çevrimdışı atalay

Cengiz'in en önemli özelliği topsuz koşular ile boşlukları görebilmesi ve şutunu saklayabilmesi. Serie A’daki doğru pozisyon oyunları ile oyununu çeşitlendirebilir.
[ Son Düzenleme: 11 Nisan 2018, 01:45:10 atalay ]

Çevrimiçi sozkul

Tuhaf duyarlar kasıp, tuhaf duyarsızlıklar yapıyorsun.

Ben espriyi anlamadım sen birde içindeki duyarsızlığı anlamışsın..  :icool:

Çevrimiçi sozkul

Zaten bu düşüncenin getirdiği duygusallık bize kaybettiriyor.
Cengiz'in çok iyi zamanlamalı araya kaçışları muazzam ama mücadele etmek için genç ya da yaşlı olması farketmiyor.

Haklısın, orda sıfıra yakınlaşırken şut yerine yerden sert kesse herşey olabilirdi ve değerine değer katardı. Çok bilenmiş ilk maçda oynayamayınca. Neyseki güzel orta-assisti bu hataları kapattı.

Çevrimdışı atalay

atalay 16 Ara, 2015 02:57
Marco Sportiello, Gaston Guruceaga'dan sonra kaleci adayım: Alisson Becker.

*İyi shortlistmis. Gaston da beklenen gelişimi yapar umarım. Kumaşı iyiydi.

Çevrimdışı Librarius

GS'li taraftarlar buyuk bir Besiktas fobisiyle malul. Dun golu yer yer yemez "Besiktas burdan bırakmaz artık" diye yazanlar, maglubiyetin uzerinden bir gun gecince bugun yaptıkları sıralamalarda Besiktas'i 4. gösteriyorlar.  :D

Son 6 hafta da 6 da 6 yapabilecek tek takim GS imiş.  :evillol: 

Ayrıca "Besiktas bu sene CL'ye gidemeyeceği icin finansal olarak cokecek" masalıni da bir hayli dile getiriyorlar. Buna karşın kendileri en az 4 veya 5 cok iyi transfer yapma planları yapıyorlar. Acidim acikcasi.  :D
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

GS'li yorumculardan bu aralar "yahu eskiden GS bu tur Anadolu deplasmanlarını cok kolay geciyordu, simdi neden yapamıyor anlayamıyorum" yorumunu yapıyorlar. Serkan Korkmaz ve bir kisim GS'li yorumcu bahaneyi bulmuş: eskiden GS'nin yerlileri fazlaydı ve onlar sayesinde aliyordu maclari.

Yani gercege halen uyanamadilar, Futboldaki kirli tezgahları tarumar oldu 15 Temmuz'dan itibaren. Artık yok oyle Hamza gibi hocalarla, les kadrolarla sampiyon olmak. Gercek sebebi Iskalaya dursunlar Besiktasimiz buyuk yürüyüşüne devam etsin insallah.

Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Necmi

Fbye bile baskan secmezler onu
Anca bizde otururdu 8 sene
20 yıl azize katlanabildiklerine göre bence seçebilecek beyin var onlarda. :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Benim gördüğüm karşılıksız tek iş yapan Nevzat Demir oldu. 1 kere aday oldu onda da başarılı olmayınca çok da zorlamadı. Yalnız " Yeniköy Kasabı " benzetmesi efsaneler arasında yerini aldı.  :)
Rahmi Koç :alala:

Çevrimiçi Necmi

Zamaninda o tesis icin diyorlardi 2-3 milyon dolar lazimmis falan diye
Bu nevzat demire soruyolar ben yaparim ama isime karismayin demis
4-5 kat fazla oara harcamis oraya planlanandan, diyolla
yanlış hatırlamıyorsam 5 M dolar harcamışdı.
o zaman bu bile büyük paraydı.

Etiketler: