Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5789709 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Koa_lAA

Boka siyah beyaz olan renklerini falkland savasinin kaybedilmesiyle degistirmistir, bir cok boka futbolcusu da sehit olmustur bu savasta.

Falkland savasinin yenilgi ile sonuclanmasiyla arjantini goz gore gire savasa sokan hukumeti protesto eden boca baskani, kulubun renklerini gay ve travesti renkleri olarak bilinen sari laciverde cevirmistir.

Kaynak: has takvim

başkana bak protesto edecem diye neler yapmış... :ok:

Çevrimdışı tuncaboylu

Messi aksam ronaldo izlesin azicik

Cipis benden

Romali oyunculari da delirtmis kendi habire yere atip, adam olsun ayakta dursun, yoh gotu yemiyorsa, temas istemiyorsa tenis oynayabilir demisler
Voleybol da oynayabilir aslinda da kesme kaliyor voleybol icin
Messi şampiyonlar ligi çeyrek finalinde en son gol attığında, Ronaldo'nun 1 Ballon D'or'u varmış.

Şimdi 5 tane var.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 11 Nisan 2018, 11:33:16 tuncaboylu ]

Çevrimiçi sozkul

Arkadaşlar, 2018 yılı 9 aylık bilanço sonuçlarına göre GSile aramızda  147milyon luk bir fark var (44 kar etmişiz, 103 zarar etmişler).  kuru 4,90 alsak 30 milyon avro yapıyor.
Bunun içinde CL gelirlerinin nekadarı var, nekadarı kasamıza girdi biliyor musunuz?
Aramızdaki fark tam CL gelirleri kadar mı onu merak ediyorum, yani CL geliri olmazsa onlarla aynı durumda mıyız?
Necmi'den uzun bir cevap bekliyorum, onu gıdıklayıcı sorular sordum çünkü...  :)

Çevrimdışı ekrembaser

Arkadaşlar, 2018 yılı 9 aylık bilanço sonuçlarına göre GSile aramızda  147milyon luk bir fark var (44 kar etmişiz, 103 zarar etmişler).  kuru 4,90 alsak 30 milyon avro yapıyor.
Bunun içinde CL gelirlerinin nekadarı var, nekadarı kasamıza girdi biliyor musunuz?
Aramızdaki fark tam CL gelirleri kadar mı onu merak ediyorum, yani CL geliri olmazsa onlarla aynı durumda mıyız?
Necmi'den uzun bir cevap bekliyorum, onu gıdıklayıcı sorular sordum çünkü...  :)

http://uzmanparam.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/uc-buyuklerin-bilancosu-geldi/81000/81279/

Abi geçen yılın aynı döneminde 22 milyon zarar etmişiz mantıken baktığımızdA geçen yıl da şampiyonlar ligindeydik bu sene ise 44 milyon kar görünüyor aradaki fark 66 milyon tl  geçen sene euro kuru şu andakinden bayağı aşağıdaydı euro kurundaki yüksek değişime ve oyuncu ücretlerindeki aşırı yükselmeye rağmen 44 milyon kar açıkladıysak,  bu durumun muhtemelen Cenk'in transferiyle alakalı olduğunu düşünmekteyim. Şampiyonlar ligi gelirlerinin tamamı maç kazanır kazanmaz veyahut turu atlar atlamaz gelir hanesine yazılmıyor benim bildiğim çünkü geçen yılın aynı döneminde 22 milyon zarar bildirmiş iken 12.ay bilançosunda 3 milyon tl kar bildirdik o dönemde herhangi bir futbolcu satışının da olmadığı düşünülürse orada gelen para muhtemelen şampiyonlar ligi ve avrupa liginden gelen para idi. Velhasıl kelam benim durumdan anladığım buradaki karın yükselişi Cenk transferi ile alakalı olup şampiyonlar liginden gelecek gelirin 3 ay sonraki bilançoda netleşeceğidir.

Çevrimdışı onurturan

Alamaz bence, dünya kupası çok büyük

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu mantıkla YD Beşiktaş başkanlık koltuğunu rahat alır.. biraz önce alamaz dediydin  :biggrinking:

Çevrimiçi murat

Messi aksam ronaldo izlesin azicik

Cipis benden

Romali oyunculari da delirtmis kendi habire yere atip, adam olsun ayakta dursun, yoh gotu yemiyorsa, temas istemiyorsa tenis oynayabilir demisler
Voleybol da oynayabilir aslinda da kesme kaliyor voleybol icin
libero oynayabilir

Çevrimdışı onurturan

Çevrimiçi sozkul

http://uzmanparam.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/uc-buyuklerin-bilancosu-geldi/81000/81279/

Abi geçen yılın aynı döneminde 22 milyon zarar etmişiz mantıken baktığımızdA geçen yıl da şampiyonlar ligindeydik bu sene ise 44 milyon kar görünüyor aradaki fark 66 milyon tl  geçen sene euro kuru şu andakinden bayağı aşağıdaydı euro kurundaki yüksek değişime ve oyuncu ücretlerindeki aşırı yükselmeye rağmen 44 milyon kar açıkladıysak,  bu durumun muhtemelen Cenk'in transferiyle alakalı olduğunu düşünmekteyim. Şampiyonlar ligi gelirlerinin tamamı maç kazanır kazanmaz veyahut turu atlar atlamaz gelir hanesine yazılmıyor benim bildiğim çünkü geçen yılın aynı döneminde 22 milyon zarar bildirmiş iken 12.ay bilançosunda 3 milyon tl kar bildirdik o dönemde herhangi bir futbolcu satışının da olmadığı düşünülürse orada gelen para muhtemelen şampiyonlar ligi ve avrupa liginden gelen para idi. Velhasıl kelam benim durumdan anladığım buradaki karın yükselişi Cenk transferi ile alakalı olup şampiyonlar liginden gelecek gelirin 3 ay sonraki bilançoda netleşeceğidir.

Cenk'in parası taksitle geliyor,  para hesaba girmeden muhasebeye yansıtılabiliyor mu?

Çevrimdışı ekrembaser

Cenk'in parası taksitle geliyor,  para hesaba girmeden muhasebeye yansıtılabiliyor mu?

10 milyon euroyu peşin aldık ya abi birazda şampiyonlar liginden biraz(galibiyet fazlası nedeniyle) ekstra vagner love a ödeneni düştüğünde hesap örtüşür bir şekilde

Çevrimdışı İhsan

Bunu Dogru yorumlamak icin bence Euro bazinda total borclari degerledirmek lazim
9 ay önceki Euro borc ile bugünün Euro Borcunu karsilastirmak lazim.

Kendi capimda bir degerlinderme yapmistim. (kasim 2017)
Yeni rakamlari merakla bekliyorum. Ciddi bir degisiklik bekliyorum.

Bence TL bazi gelcek 3-5 sene borclar artmassa borc bitti demekter

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yayin anlasmasinin dolar üzerinden olup 3.26 ya sabitlenmesi kimin fikriyse madalya takılmalı. Bunu nasıl kabul edebiliyor kulüpler çok enteresan.. oyunculara gelince sabit kur yok anlaşmaya gelince sabit kur.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

TARİHTE BUGÜN: Beşiktaş tarihinde yepyeni bir sayfa! Vodafone Park, Bursaspor maçıyla resmen açıldı! (11 Nisan 2016 / 3-2)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bunu Dogru yorumlamak icin bence Euro bazinda total borclari degerledirmek lazim
9 ay önceki Euro borc ile bugünün Euro Borcunu karsilastirmak lazim.

Kendi capimda bir degerlinderme yapmistim. (kasim 2017)
Yeni rakamlari merakla bekliyorum. Ciddi bir degisiklik bekliyorum.

Bence TL bazi gelcek 3-5 sene borclar artmassa borc bitti demekter
Cl ye her sene katilim gerçekleşirse borclar azalma trendine gider bitmez..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ekrembaser

Yayin anlasmasinin dolar üzerinden olup 3.26 ya sabitlenmesi kimin fikriyse madalya takılmalı. Bunu nasıl kabul edebiliyor kulüpler çok enteresan.. oyunculara gelince sabit kur yok anlaşmaya gelince sabit kur.

Sene sonunda muhtemelen katarlılara satılacak olan akbilspor kulübü başkanının

Çevrimdışı Koa_lAA

şenol güneş-katar-7/8 m euro falan konuşuluyor... ilginç haber...

şenol güneş-katar-7/8 m euro falan konuşuluyor... ilginç haber...

klasik yine yalan haberler

Çevrimdışı kyiv

Çevrimdışı Koa_lAA

klasik yine yalan haberler

haberi yapan sitelerden bağımsız konuşuyorum... onların işi sallama haber zaten...

böyle bir durum olma ihtimali bence olabilir... teklif gelme ihtimali mümkündür... he hoca gidermi bilemem tabi...

Çevrimdışı kyiv

MOTİVASYON

ÖNCE AKHİSAR

SONRA 5 DE 5

haberi yapan sitelerden bağımsız konuşuyorum... onların işi sallama haber zaten...

böyle bir durum olma ihtimali bence olabilir... teklif gelme ihtimali mümkündür... he hoca gidermi bilemem tabi...

Şampiyonluğa giderken çıkan haberleri itibar edip siteye yazmanız hata zaten :)

Haber kaynağı : Fotomaç keşke paylaşmadan önce baksaydınız.

İyi gitmeye başlayınca takım hoca bir yere gidiyor oğuzhan gidiyor herkes gidiyor bizim takımda zaten :)

Çevrimiçi murat

Sabit kur olacaksa niye dolarla anlaşma.tl yap

Çevrimiçi tolga1903

Sezarın hakkı sezara aziz harici çıkıp bir allah kulu eleştirmedi bu saçmalığı göksel gümüşdağ ile kavga etti neredeyse televizyonda çok iyi hatırlıyorum göksel "ne var efendim katarlılar bize bu kadar yardım ediyor biz de küçük bi güzellik yaptık kur sabitleyerek" demişti aziz köpürdü tabi babamın oğlu mu diye. O dönem tüm kulüpler başakşehir hariç ayağa kalksa belki de daha yüksek rakamda sabitlenecekti veya hiç sabitlenmeyecekti azizi fazla sallayan olmadı.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Formunu yükseltip de napacan ? Amaçne Uefa mi? Sanki ligden düsecek de... gs macinda yerimiz belli der ama

Etiketler: