Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5789641 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Aynen abibu arada haftanın düdüğü ümit Öztürk

Askerligini de bedelli yapti, geldi dediyse
Bu olay haftaya netlesir

Çevrimdışı mylife1903

Bu Love'ın lif kopma haberini medyadan önce başkanın vermesi bende şüphe uyandırdı.

Love kadro dışı kalmış olabilir, zaten geldiğinden beri bir cinslikler bir tripler.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Taze kopmustur akilli tesis uygulamasiyla baskana sms gelmistir

Çevrimdışı cursedofdragon

Haftanın düdüğü belli olmadı mı daha?

belli oldu şimdi yeni ümit öztürk olmuş.

Birisi bildi yine forumdan kim bildi yine hakemi. :D

Çevrimdışı kyiv

belli oldu şimdi yeni ümit öztürk olmuş.

Birisi bildi yine forumdan kim bildi yine hakemi. :D

Çaktırmayın hakemleri ben atıyorum. Haftaya kimi istiyoruz? :D

Bu ümit öztürk tehlikeli bir hakem.

Fenerin bu sezon 5 kez maçını yönetmiş fenerin 5 galibiyeti var.Fenerin en çok maç yöneten hakemi ali gitti ümit geldi.

gs'ye de cüneyti vermişler kebap.

Çevrimdışı tangaz

penaltımız var bu hafta at fava bekle  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

penaltımız var bu hafta at fava bekle  :bandit:

aleyhimize verir abi evet.

Daha önce sadece 1 kez maçımızı yönetmiş bu ümit onuda kaybetmişiz.

Çevrimdışı kyiv

Göztepe maçında duran toplar çok önemli olacak.Bu maçta Pepe ve Tosiçin hücumda daha dikkatli olması lazım. İş duran top meziyetine kalabilir. Akan oyunda zorlanacağız gibi.

Pepeden gol bekliyorum  :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Bu ümit öztürk tehlikeli bir hakem.

Fenerin bu sezon 5 kez maçını yönetmiş fenerin 5 galibiyeti var.Fenerin en çok maç yöneten hakemi ali gitti ümit geldi.

gs'ye de cüneyti vermişler kebap.

bizim maçı nasıl yöneteceği ile rengini belli eder bana biraz büyükleri kayırırsam yıllarca burdan ekmek yerim diye ligin bugını çözmüş bir çocuk hissi verdi.

geseyi ise bildiğin koruma kalkanına almışlar kalan en zor deplasman maçı belki de buydu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

neyse ki yardımcısı sağlam  asım yusuf öz

Çevrimdışı kyiv

Onu bunu bırakın bu Gençlerbirliği bu sene küme düşer bu haftada kesin yenilirler. Yazık olacak İlhan Cavcav sezonunda alt lige gidecekler.  :eyes :bawling:

Ama bir umut var Pazartesi akşamı 3 puan alırlarsa kümede kalırlar. :icool:

Çevrimdışı mylife1903

bizim maçı nasıl yöneteceği ile rengini belli eder bana biraz büyükleri kayırırsam yıllarca burdan ekmek yerim diye ligin bugını çözmüş bir çocuk hissi verdi.

geseyi ise bildiğin koruma kalkanına almışlar kalan en zor deplasman maçı belki de buydu
Fbnin kadrolusuni vermisler
Ibbye de cucunun fifa kokartsiz olmasina ragmen tff tarafindan cucu yalakasi kontejyanindan avrupaya gobderilen gecen hafta bizi kesip bicen baris simsek gelmis

Çevrimiçi sozkul

abi daha gençsin yılında ne warmış

senin 1 saniyede çaktığını ben 10 saniyede çakıyorum..  Bir gerekçe bulmalıyım, beni en az üzecek olan olarak bunu buldum.. :D
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2018, 12:50:16 sozkul ]

Çevrimiçi sozkul

Bu Love'ın lif kopma haberini medyadan önce başkanın vermesi bende şüphe uyandırdı.

Love kadro dışı kalmış olabilir, zaten geldiğinden beri bir cinslikler bir tripler.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu çok ama çok kötü haber, ben sene sonu onu flamengoya bonservissiz gönderme hesabı yapıyordum, 3.5 milyonu yakacaktım ve bunu kar hanesine yazacaktım.  İki yıl daha maaşını ödemek zorunda kalacağız şimdi.

Çevrimdışı kyiv

Döviz kurları aldı başını gidiyor. TL gelirlerimiz için sıkıntı kapıda. Kombine ve ürün satışları dolar bazında düşecek. Bu tabloya göre özellikle şampiyonlar ligine tekrar kalabilirsek kombine fiyatlarına sağlam bir ayar gelecektir.

Bir de artık Türk futbolcuları ile dolar euro ile anlaşılmasın.Gelirler TL ödemeler döviz cinsinden. Buna can dayanmaz.
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2018, 13:35:26 kyiv ]

Çevrimdışı atalay

Zamanında sırasıyla Conte, Pep, Klopp yazmıştım ama Klopp City'e karşı son iki maçta sunduğu performansı sürdürebilirse işi gelecek sezona bırakmayabilir. İyi gegenpressing uygulamaları ve direkt hücumlarla panzehir üretmek konusunda özellikle BVB yılları başta olmak üzere Mainz döneminden bu yana başarılı. Öyleki Pep, bir önceki maçtan etkilenip kendi oyun düzeninden taviz verdi. Ve yine agresif oyuna karşılık veremedi. Zaten aralarındaki 13 maçın 7'sini Klopp kazanmış.
[ Son Düzenleme: 11 Nisan 2018, 23:07:06 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

evet şimdi oturdu bahsi geçen %80 kar ile alakalıydı da bu mallar inşaat şirketinin debelenip debelenip sıra karı kırışmaya gelince buyur abi diyeceklerini mi sanıyorlar  :icool:
bu resmi olarak hiç açıklanmadı firma karın %80 ini neden versin
kendisine kalan %20 koyduğu paranın değer kaybını karşılamaz.
sadece milletin çenesini kapatmak için el altından servis edilmiş üfürük bence
toprağı satın alan bir inşaat firması birde üstüne diktiği binanın karının %80
inimi verecek bu hayal dünyasında bile olmayacak bir iş. birde buna inanıyorlar.
tabi birde üstüne kemerburgaz arazisi var. merak ettim arazinin üzerine tesiside firmamı yapacakmış
kalan %20 ile ha tersi olabilir gerçi firma onuda üstlenmez ya salaklarmı bu kadar.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı atalay

+Bu seviyelerde üst düzey problem çözebilme yeteneği olan oyuncular denk mücadeleler içersinde bütün dengeleri alt-üst edip payeleri topluyorlar. Lakin bu ekiplerde, üst düzey rütbelerine rağmen aldığı küçük rollere sadık kalan ve o generalleri öne çıkaran askerler var. Bizde ise kendini general zanneden ve ancak kendince büyük taarruzlarda boy gösteren isimler...
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2018, 14:32:29 atalay ]

Çevrimdışı Koa_lAA

+Bu seviyelerde üst düzey problem çözebilme yeteneği olan oyuncular denk mücadeleler içersinde bütün dengeleri alt-üst edip payeleri topluyorlar. Lakin bu ekiplerde, üst düzey rütbelerine rağmen aldığı küçük rollere sadık kalan ve o generalleri öne çıkaran askerler var. Bizde ise kendini general zanneden ve ancak kendince büyük taarruzlarda boy gösteren isimler...

büyük taarruzları alsınlar yeter zaten... diğerlerini türkiyede alt rütbedeki askerlerle de kazanıyorsun @atalay ...

bu arada tekrar anladımki pep öyle sacchi,lippi,capello tadında bir hoca değil... sarri hiç değil :D

Etiketler: