Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5789720 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Sen hatırlamazsın ama Barca yı bizde 3 - 0 yendik...  :D :D

hemde ne barcaydı bir messisi olan barça değil yıldızlar topluluğuydu.

Çevrimiçi Necmi

GS'li yorumculardan bu aralar "yahu eskiden GS bu tur Anadolu deplasmanlarını cok kolay geciyordu, simdi neden yapamıyor anlayamıyorum" yorumunu yapıyorlar. Serkan Korkmaz ve bir kisim GS'li yorumcu bahaneyi bulmuş: eskiden GS'nin yerlileri fazlaydı ve onlar sayesinde aliyordu maclari.

Yani gercege halen uyanamadilar, Futboldaki kirli tezgahları tarumar oldu 15 Temmuz'dan itibaren. Artık yok oyle Hamza gibi hocalarla, les kadrolarla sampiyon olmak. Gercek sebebi Iskalaya dursunlar Besiktasimiz buyuk yürüyüşüne devam etsin insallah.

yok gerçeği çok iyi biliyorlarda böyle birşeyi dile getiremezler.
Başka bir kılıf bulmak zorundalar. Mesela kimse demiyor ortalıkta küheylan
gibi dolaşan terimin neden hiç sesi çımıyor pısmış şekilde duruyor.
çünkü artık onun küheylanlığı kimseye sökmez bunu biliyor. Yönetime geldiği
her sene şov yapan abdurrahimde pısmış durumda. sırtlarını dayayacakları birşey
olmayınca böyle oluyor. Belkide şampiyonluk için en kritik maçı birde cüno ile kazanamadılarsa
artık birşey beklemesinler derim cüno bile birşey yapmadıysa kimse gs için kılını kıpırdatmaz
onları pekde iyi bir 6 maç beklemiyor. cünonun bu maçı gs lehine bitirtmemesi diğer hakemler içinde bir sinyal.
yakında çok ağlama sesleri duyarız renklilerden.

Çevrimdışı underworld

Dövizle maaş alan yerli futbolcular gibi olmak vardı.
Mis gibi her gün halay çekiyorlar

Çevrimdışı mylife1903

34 yaşında ki Q7'ye bak bugün yine özel antreman yapmış.Bizim yerli futbolcularda ancak göbek yapsın.

Bu fotolari senol gunese gonderiyormus bu ozelden, baklavalara bak hop rikardo maca hazir, diyormus
Baklavasiz oynatma hocam bu konuda sonuna kadar destekliyirom seni. Seneye biraz dar bir forma yapsin adidas bize futbolcularin vucutlar gozuksun baya sekilli futbolcularimiz var siritmaz o formalar.

Lens oguzhan tolgay negredo falan da dembanin usadeki tesise yaz kampina gitsinler baklavasiz gelmesinler

Bizimkiler baklava ile igrasirken, gsliler de maklube yapsin, onsuz gelmesinler, maklubesiz amma zormus degil mi, sampiyonluk

Çevrimdışı mylife1903

Bu kadar kazmaca penaltı yapılır mı? Kolundan çeke çeke bağıra bağıra penaltı oldu. Nedense aklıma bir anda Erman Güraçar geldi.
Cok hizli bir cocuktu futbolculugu tartisilir ama hizi tartisilmaz.
Bi golunu hatirliyorum goturmustu sagdan duse kalka duse kalka 3-4 sefer dusmustu cocuk ama golu atmisti

Çevrimdışı mylife1903

Minik Messi'yi yine üzdüler. Bu sene de Ballon D'or' u alması zor artık.

Barcelona 3. senedir yarı finale kalamıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bidon d or alir bu sene
Ortami kurmuslar ispanyada gelene 3 gidene 5
Ohh mis
Cok kotu lig ispanya ligi
Millet real barselona maci seyrediyor bisi saniyor oralari

Italyaya gidince hava yaramadi tabi

Çevrimdışı mylife1903

Roma'nın yaşadığını bir gün görmek nasip olur umarım.
Benfika maci olarak dusun iste, bizim seviyemiz oralar degil daha

Çevrimdışı mylife1903

UEFA'da Arap sermayesine karşı bir engelleme olabilir mi dersin?

Ispanyollar araplari sevmezler buyuk ihtimal 700 sene bir birliktelik yasamislar, ispanyollarin hoc hatirlamak istemedikleri bir birliktelik

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu haberin satır aralarını okursanız, ikisinin de men cezası yiyeceğini anlarsınız.

http://www.fanatik.com.tr/2018/04/11/fenerbahce-galatasaray-i-da-kurtaracak-1364242

Fenerbahçe 10 milyon Euro zarar sözünü tutamamış ve 30 milyon Euro zarar etmiş. Kur farkı diye de bir şey anlatmış, euro kuru 3.2 olsaymış (şu anda 5 lira, hesaba bak) bütçede sapma olmayacakmış.

Kısacası herkes Galatasaray'a odaklanmış durumda, ama Fenerbahçe'ye de men gelme ihtimali çok yüksek.

Çevrimdışı mylife1903

Şu haberin satır aralarını okursanız, ikisinin de men cezası yiyeceğini anlarsınız.

http://www.fanatik.com.tr/2018/04/11/fenerbahce-galatasaray-i-da-kurtaracak-1364242

Fenerbahçe 10 milyon Euro zarar sözünü tutamamış ve 30 milyon Euro zarar etmiş. Kur farkı diye de bir şey anlatmış, euro kuru 3.2 olsaymış (şu anda 5 lira, hesaba bak) bütçede sapma olmayacakmış.

Kısacası herkes Galatasaray'a odaklanmış durumda, ama Fenerbahçe'ye de men gelme ihtimali çok yüksek.

Yurodan sifir atsak olmaz mi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

City'nin bir golu bir de penaltısı uçtu. Hakem ekibi kötüydü. @Yunus Emre Dökmeci Hakem de pek beğenilen Lahoz. Otorite ile iyi yönetim karıştırılıyor.
Sorma @atalay ona daha çok şaşırdım..

Bazen hakem hataları gerçekten çok can yakıyor

Penaltıyı ve Golu verse Tur Citynin olurdu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Messi büyük maçlarda ve turnuvalarda kayboluyor diye şey etmiştim :utan:

Futbolu bırakana kadar en iyisi bu , NOKTA !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bütün o saçma bahaneleri de boşa çıkartan yine biziz. Bizim başarımız sarıların bahanelerini de boşa çıkartıyor. Üstüne yeni stad, şampiyonluklar ve şl başarısı. Aramızda ciddi bir yönetim kalitesi farkı var.  :ok:
[ Son Düzenleme: 11 Nisan 2018, 11:18:35 İsmail Özyurt ]
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yurodan sifir atsak olmaz mi
O değil de, şöyle olabilir:

Aziz Düzce'de Topuk Yaylası'nda kurmuştu ya. Hani takım yaz kamplarını yapacaktı, ama Avrupa'dan hiç bir takım gelmediği için hazırlık maçı yapamadıklarından ötürü anlamsız kalmıştı.

Oraya 3-4 tane matbaa götürsün, sahte euro bassın. Zaten acayip bir sis oluyor orada, onu da kullanmış olur.

http://www.futbolarena.com/fenerbahce-topuk-yaylasi-sis-sorununun-sebebi-198729h/

Eğer yakalanırsa da "cari açığı kapatıyorum, Çav Bella, La Casa de Papel" falan desin.

Kalpazanlığın cezası kaç seneydi ki zaten?

[ Son Düzenleme: 11 Nisan 2018, 09:58:48 tuncaboylu ]

Çevrimdışı İhsan

Futbolu bırakana kadar en iyisi bu , NOKTA !

Ronaldo iyi miyi ama Euro Finalde sakatlanmazsa,  Portekiz siktin sene sampiyon olamazdi
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Ronaldo iyi miyi ama Euro Finalde sakatlanmazsa,  Portekiz siktin sene sampiyon olamazdi
Siktin degil abi o

Çevrimdışı mylife1903

Messi once arjantinle avrupa sampiyonu olsun sonra konussun

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Messi once arjantinle avrupa sampiyonu olsun sonra konussun
Copa America şampiyonu olsun, o bile olumlu.

Herif kazansın diye 2 sene üst üste(2015, 2016) Çopa America düzenlendi, ikisinde de penaltılarla Medel'li Şili'ye kaybettiler.

Çevrimdışı Koa_lAA

City'nin bir golu bir de penaltısı uçtu. Hakem ekibi kötüydü. @Yunus Emre Dökmeci Hakem de pek beğenilen Lahoz. Otorite ile iyi yönetim karıştırılıyor.

katalan hocanın takımına ispanyol hakem verirsen olacağı bu... tam kumpas... kendimi ahmet çakar gibi hissettim...  :D

he üzüldümmü city elenmesine... tabiki hayır...pep sevmem...ayrıca işçi sınıfının takımını destekleriz herzaman... bitek boca nın renkler biraz kötü ama olsun... rivayete göre ilk renkleri siyah beyazmış onlarında  :icool:

Çevrimdışı onurturan

Gs basak macında beraberlik müthiş olur müthiş. Diger sonuclar bizim aleyhimize olur. Gs basaksehiri yenerse o moral motivasyonla kolay kolay puan kaybetmez. Basak kazanırsa zaten zor macı kalmıyor.

Konya ve bursa deplasmanları bizi yaktı resmen..
Kardeşim sen Gençlerbirliği maçından foto atacaktın ben hala bekliyorum. . Stada 1 yıldır gidemedim özlemişim. .

Çevrimdışı mylife1903

katalan hocanın takımına ispanyol hakem verirsen olacağı bu... tam kumpas... kendimi ahmet çakar gibi hissettim...  :D

he üzüldümmü city elenmesine... tabiki hayır...pep sevmem...ayrıca işçi sınıfının takımını destekleriz herzaman... bitek boca nın renkler biraz kötü ama olsun... rivayete göre ilk renkleri siyah beyazmış onlarında  :icool:
Boka siyah beyaz olan renklerini falkland savasinin kaybedilmesiyle degistirmistir, bir cok boka futbolcusu da sehit olmustur bu savasta.

Falkland savasinin yenilgi ile sonuclanmasiyla arjantini goz gore gire savasa sokan hukumeti protesto eden boca baskani, kulubun renklerini gay ve travesti renkleri olarak bilinen sari laciverde cevirmistir.

Kaynak: has takvim

Çevrimdışı mylife1903

Kardeşim sen Gençlerbirliği maçından foto atacaktın ben hala bekliyorum. . Stada 1 yıldır gidemedim özlemişim. .
Necmi abi ile selfi yapacaadi

Çevrimdışı onurturan

Ali Koc kazanamaz abi çok NET

Çok basit bir şey sorayım sana Yd bugün Tff den istifa edip Beşiktaşa başkan adayı olsa kazanabilir mi ? Ben %100 kazanır diyorum
Olum bi durun yeeaa nelet düşündürdün bana öğlen öğlen. .

Çevrimdışı mylife1903

Messi aksam ronaldo izlesin azicik

Cipis benden

Romali oyunculari da delirtmis kendi habire yere atip, adam olsun ayakta dursun, yoh gotu yemiyorsa, temas istemiyorsa tenis oynayabilir demisler
Voleybol da oynayabilir aslinda da kesme kaliyor voleybol icin

Etiketler: