Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5796502 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı kyiv

Böyle kötü geçen sezonların şampiyonluğu daha bir keyifli oluyor. Mustafa Denizli ile şampiyon olduğumuz 2008-2009 sezonu buna örnektir. Kötü oynuyorduk maçları sidik zoruyla kazandık ama sonunda şampiyon olduk hem de çifte kupa ile. Hani derler ya en zayıf halka kadar güçlüsündür diye ben de aynı şeyi hep düşünürüm en kötü geçen sezonumuz kadar büyüğüz diye yani iyi olduğumuzda zaten silindir gibi ezip geçiyoruz kötü olduğunda ne yapıyorsun bu önemli. Bu sezon kötü oynadık, hocanın çok hataları var, futbolcuların motivasyonsuzluğu var ancak bunca olana rağmen en az yenilen biziz en az gol yiyen biziz, önümüzdeki 2 maçı kazanırsak son haftaya kadar da bu işi bırakmayız. Sarışınlara bakın kötü sezonlarında öyle böyle değil saldı mı tam salıyorlar. Sırf bu tablo bile gücümüzü gösterir. Kalan maçlarda 7 de 7 olmadı 7 de 6 olsun. En çok para, en üst pozisyon her türlü maddi manevi geri dönüşü olur.

Tüm bunlardan bağımsız olarak şu Gençlerbirliğini tahrik edecek (motive edecek) ortam niye oluşturulmuyor? İlhan Cavcav sezonunda küme düşecekler, Galatasaray bunları silindir gibi ezecek. İlhan Cavcav öldü Gençler bitti vs. vs. Kurcalamak lazım sosyal medyadan bindirmek lazım. Ne Love ne de Negredo yeteri kadar etkili değiller bari açıklarını biz kapatalım. Gençlerbirliği ligin bitmesine kaç hafta kala küme düşer? Aksiyon lazım yarın çarşamba bu adamların maçı pazartesi 3,4 gün doldurmak lazım adamları.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Real'in Juve'ye attığı gole bakıyorum, Bayern'den yediklerimizi düşünüyorum.. Yahu sıfıra inip orta kesmek bu kadar mı zor ya? Hoca şunu çalıştırmıyor mu takıma? Sıfıra inmeden açılan her orta yerleşik defansta etkisiz kalıyor.. Sıfıra inip dengeyi bozmak varken bunda takılıp kalıyoruz.. 40 maçtır aynı terane :s20:

Çevrimdışı tangaz

Real'in Juve'ye attığı gole bakıyorum, Bayern'den yediklerimizi düşünüyorum.. Yahu sıfıra inip orta kesmek bu kadar mı zor ya? Hoca şunu çalıştırmıyor mu takıma? Sıfıra inmeden açılan her orta yerleşik defansta etkisiz kalıyor.. Sıfıra inip dengeyi bozmak varken bunda takılıp kalıyoruz.. 40 maçtır aynı terane :s20:

kanat oyuncularımızın özellıkleri buna uygun değilki olmayan özelliği nasıl kazandırsın hoca
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Ronaldo muhtemelen dünya futbol tarihinin en muhteşem rövaşata gollerinden birini attı  :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kyiv

Ronaldo muhtemelen dünya futbol tarihinin en muhteşem rövaşata gollerinden birini attı  :claps:

Böyle profesyonele böyle gol yakışır. Muhteşemden de öte. Resmen havada yattı.

Çevrimdışı mellfred

Başak bu hafta iki golünü de sıfıra inen beklerinden buldu

Çevrimdışı kyiv

Aboooooo...Real Madrid Juventusa tecavüz ediyor. Bu sene de Şampiyonlar liginin sahibi belli.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

kanat oyuncularımızın özellıkleri buna uygun değilki olmayan özelliği nasıl kazandırsın hoca

Sıfıra inmenin özelliği mi olur? Paslaşmayla da girilebilir en kötü 1 çalıma bakar.. Bizde de çalım atacak kanat oyuncusu var..

Çevrimdışı tangaz

Başak bu hafta iki golünü de sıfıra inen beklerinden buldu

aslında sıfırın altına indiler top çizgiyi geçmişti  :bandit:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Final: Real Madid- Bayern Munih olur.
Kupayı Bayern'e verirler.
Madrid alırsa iyice boku cıkacak artık

Çevrimdışı cursedofdragon

inadına madridciyiz  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Sıfıra inmenin özelliği mi olur? Paslaşmayla da girilebilir en kötü 1 çalıma bakar.. Bizde de çalım atacak kanat oyuncusu var..

evet olur buna yazılım da diyebiliriz quaresmanın kariyerinde sıfıra indiği kaç pozisyon var?

ya da babel çizgiye mi yönelir yoksa içe kat edip şut üzerinden mi oynamayı yeğler?

şimdi kalkıp hoca çalıştıracak yaptıracak diyebilirsin ama bence bu sefer de mevcut iyi yaptıklarını da kaybedebilirler...

Çevrimdışı tuncaboylu

İkisini yarı finalde eleştirirler diye tahmin ediyorum.

Real finale çıkamasın diye en zor kuraları çektirip duruyorlar ve Bayern - Barcelona finali için yolu açıyorlar.

Ama Ronaldo kura falan dinlemiyor, çok acayip.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Şöyle düşün Gülhan.
Bayern alırsa kupayı alan takıma elendik deriz

Çevrimdışı tangaz

aaa sahi mi  :alala:

ben inadına BEŞİKTAŞ diyorum  :bandit:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

İkisini yarı finalde eleştirirler diye tahmin ediyorum.

Real finale çıkamasın diye en zor kuraları çektirip duruyorlar ve Bayern - Barcelona finali için yolu açıyorlar.

Ama Ronaldo kura falan dinlemiyor, çok acayip.

3.defa aldırmazlar bence abi. Hakem felan bi şekilde elerler gelecek turda .

Barca-Bayern'de mantıklı. Bu eşlesmede Barca alır gibi.

Çevrimdışı mellfred

aslında sıfırın altına indiler top çizgiyi geçmişti  :bandit:
evet 🤬

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Böyle profesyonele böyle gol yakışır. Muhteşemden de öte. Resmen havada yattı.

Aklıma Şifo'nun himmetçilere₁ attığı gol geldi o bundan daha güzeldi. Ne günlerdi be

aaa sahi mi  :alala:

ben inadına BEŞİKTAŞ diyorum  :bandit:

Beşiktaş zaten hayatımız abi :D

Nasıl yemeksiz susuz yapamıyorsak Beşiktaş'sız da yapamayız Beşiktaş yoksa bizde yokuz  :bandit:

Bayern'e karşı realciyiz :D

Şöyle düşün Gülhan.
Bayern alırsa kupayı alan takıma elendik deriz

Oda var tabi de bi de realin bayern'i rencide etmesi var etsin istiyorum :D

Tabi bu bayern sağı solu belli olmuyor adamlar barçaya 7 tane atı verdi 2013 yılında değişik bir arkadaş bunlar güvenemiyorum  da yani :D  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Allahıma şükürler olsun yaa

Çevrimdışı ekrembaser

Çevrimdışı alperenn58

real, barca vs de bunların kötü zamanlarında şl şampiyonu olabiliyorlar. :icool:

bu iyi geldi  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı mellfred

Malatya td’si Erol bulut
“Bu hafta ligin muhtemel şampiyonuna karşı oynayacağız. bütün takımlardan daha fazla hak ediyorlar. Sezon başında ben de o camianın içindeydim”

Etiketler: