Kadromuz okadar kötü bi kadro da değil kaliteli oyunculardan kurulu bir kadro Ama kalitelerini yeterince yansıtamadılar Daha şampiyonluğa aç başarıya galibiyete aç genç oyuncular ile donatılmalı takım
Ayıp yani Bizim yenemediğimiz kayseriyi fenerbahçe 5-0 yeniyorsa burda ters giden birşeyler var demektir olmayacak takımlara olmayacak puanlar kaybettik kaybettiğimiz maçlardan birtanesinden dahi 3 puan ile ayrılsaydık gs ile aynı puanda idik Yaş ortalaması yüksek oyuncular ile böylesine zor bi sene olacağını bile bile bu yaş ortalamasıyla lige girmek en başından bir takım tereddütleri beraberinde getirdi başarıya doymuş bir oyuncu kadrosu var elimizde kariyerinin son dönemleri ni yaşayan Quaresma Adriano Atiba Gökhan Gönül gibi oyuncular artık Tok
bu büyük bir hataydı Eskisi gibi koşan pres yapan bir Beşiktaş yok neden yaş ortalaması seneye Kadro baştan aşağı değişmeli ta lige başlarken dedim bu kadroyla bu sene zor diye Hepimiz beşiktaşlıyız elhamdülillah lakin Gerçekleri de görmezden gelemeyiz
Töre de ilk 11 e girmeli kalan haftalarda takımın hızı kesildi sürekli geri oynuyoruz hız yok neden çünkü takım yaşlı dolu.
Hizin yasla fazla alakasi yok
Bizim oguzhan tolgay falan topsuz kossunlar, topla dribling yapan lensi quaresmayi babeli gecemezler. Taliska da hizli oyuncu degil. Hiz dusuyor tamam ama tempo dusuyor yasla beraber o daha tehlikeli
Aslinda hizli kosan atin boku seyrek duser diye bir atasoZumuz vardir onu da unutmamaliyiz. Simdi tecrubeyi de ne hiza ne tempoya degisirim
Tavuk ciftliginde horoz yaslanmis biraz, patron genc hizli tempolu bir horoz getirmis
Genc olan gelmis kidemli horoza
Hocam demis senin vaktin doldu bu tavuklarin hepsi benim demis
Kidemli horoz ya yapma etme paylasimci ol azicik demis yarisini bana birak yarisini kendine al
Yok hepsi benim demis
Ya ayiptir su kosedeki beyaz pilici bana birak bare demis
Yok dayi yok hepsi benim demis genc horoz
Yasli horoz oyle olmaz gel yarisalim demis kumesin cevresinde
Ama ben yasliyim bana bi 10m avans ver demis
Genc horoz demis tamam
Yasli horoz onde genc horoz arkada baslamislar kosmaya
Tam genc horoz yasliyi yakalayip gececek
Disin disin tufenk sesi genc horoz yerde
Patron gelip aliyor bunun lesini kafasindan tutup kendi kendine de soyleniyor yahu arkadas bu ay cikan ucuncu gay horoz, dunya bozuldu