Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5819771 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi murat

Trabzonu 2-0 yendiğimiz maçın hakemi halis'e maç verilmemiş ?
Başağın yendiği göztepenin hakemine de maç verilmemiş palabıyık ?
Fener'in yenildiği hakem'i bizim maça 4.cü hakem olarak atamışlar.
Bir tek gs'nin 7-0 yendiği hakem maç almış mete kalkavan ?

Siz hakem olsanız ne algılarsınız ?
Bir hafta sonra devedişi gibi maçlar var o maçlar için yedekte tutuyorlardır.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bi menajere kiyak gecilmis belli. Hala ekici diyeti mi oduyoruz napiyosak artik..

gerçek haber değil.

gerçek olmayan birşey için klübü zan altında bırakmayın isterseniz cezası var çünkü.

Sahte evrak deniyor oyuncunun bile haberi yok.

Bir hafta sonra devedişi gibi maçlar var o maçlar için yedekte tutuyorlardır.

sezon başından beri aynı terane dönüyor abi.

Beşiktaş'ın 1 puan dahi aldığı hakem bir sonra ki hafta dinlendiriliyor.

Arkadaşlar ayrıca şu transfer işine bi son verin defalarca uyarılmasına rağmen devam ediyorsunuz.
Geriden okuyarak geliyorum kimseye ceza uygulamadım fakat şu saatten sonra transfer yazana ceza vericem.
Transfer sezonunda değiliz kimin kalacağına gideceğini sezon sonu konuşursunuz.

Çevrimdışı kartalizer

gerçek haber değil.

gerçek olmayan birşey için klübü zan altında bırakmayın isterseniz cezası var çünkü.

Fatih dogan da haberi dogrulamis durumda yalniz. Kulup ciksin aciklamasini yapsin o zaman, biz de ona gore konusuruz. Yaptigim yorumda ceza almami gerektirecek bir durum yok.

Çevrimiçi murat

sezon başından beri aynı terane dönüyor abi.

Beşiktaş'ın 1 puan dahi aldığı hakem bir sonra ki hafta dinlendiriliyor.

Halise maç verilmemesine mi üzülelim.halisin maç alması saçmalık zaten.

Çevrimdışı caner.eryigit

Arkadaşlar ayrıca şu transfer işine bi son verin defalarca uyarılmasına rağmen devam ediyorsunuz.
Geriden okuyarak geliyorum kimseye ceza uygulamadım fakat şu saatten sonra transfer yazana ceza vericem.
Transfer sezonunda değiliz kimin kalacağına gideceğini sezon sonu konuşursunuz.

Vay kardeşime bak benim hiç alışık değilim senin bu kırmızılarınabaşkan bu arada sponsor şeyinde büyük ihtimal değinecek bütün konulara...hayırlısı ama çok geç kaldık gözümüzün içine soka soka yapıyor müptezeller..

Fatih dogan da haberi dogrulamis durumda yalniz. Kulup ciksin aciklamasini yapsin o zaman, biz de ona gore konusuruz. Yaptigim yorumda ceza almami gerektirecek bir durum yok.

fatih doğan resmi kaynak mı ?

Resmi kaynağı bekleyin o zaman resmi bi açıklama gelmeden "yönetim bi menejere kıyak geçmiş.Ekici'nin diyetini ödüyoruz" galiba yazıyorsunuz ?

Klübü itham altında bırakıyorsunuz bunun cezası var.

Çevrimdışı kartalizer

O dogru da boyle yaparak bizim maci kotu yonettigi ima ediliyor. O sacma. Yoksa zaten memnun oldugumuz hakem yok ki dogruduzgun :D

abi halis özelinde yazmadım zaten sezon başından beri aynı durum var diyorum :)

Bunun bir tablosu yapılmıştı forumda da yayınlanmıştı hatta :)

Çevrimdışı kartalizer

Resmi kaynağı bekleyin o zaman resmi bi açıklama gelmeden "yönetim bi menejere kıyak geçmiş.Ekici'nin diyetini ödüyoruz" galiba yazıyorsunuz ?

Avukatim, kulup bunun uzerinden benimle ugrasacaksa sikinti yasayacagimi sanmiyorum :)

Cok hassassiniz. Kulubun su habere yalanlama getirmesi bir saniye surmemeli, getirmedigi surece biz de uzerine konusuruz. Sabahtan beri her yerde bu konusuluyor, ana akim medyanin gobegindeki yerlerde bile konusuldu.

Umarim daha fazla beklemezler de yalanlama gelir.

Çevrimdışı Necmi

Fatih Doğan kim? Nasıl bir haberi doğrulayabilir. Kulüp neden açıklama yapacak
her gerisinden konuşana kulüp açıklamamı yapmak zorunda kaldıki bir oyuncu aldı diye birilerine hesapmı
vermek zorunda bir belge yayınlamışlar ödeme bir sene önce yapılmış belgede ts nin kaşe imzası yok
sorun ne anlamadım derdiniz üzümmü yemek bağcıyımı dövmek sen yönetimi itham ediyorsun belge
olarakta gazeteci beyanını sunuyorsun. ben almış almamışında değilim niyetin kötü.

Çevrimdışı Necmi

Avukatim, kulup bunun uzerinden benimle ugrasacaksa sikinti yasayacagimi sanmiyorum :)

Cok hassassiniz. Kulubun su habere yalanlama getirmesi bir saniye surmemeli, getirmedigi surece biz de uzerine konusuruz. Sabahtan beri her yerde bu konusuluyor, ana akim medyanin gobegindeki yerlerde bile konusuldu.

Umarim daha fazla beklemezler de yalanlama gelir.
ne yalanlaması bekliyorsun diyelimki doğru transfer döneminde bir oyuncu aldı ts den
suçmu bu. oyuncu aldı diye kime hesap verecek. ts sattıysa Beşiktaşda aldıysa kime ne
kim nerde konuşursa konuşsun kimin umrunda bu. transfer yasağımızmı var.
fatih doğana inanıyorsunda oyuncunun açıklamasına neden inanmıyorsun anlamadım
oyuncu çıkmış benim bilgim yok diyor.

Çevrimdışı kartalizer

her gerisinden konuşana kulüp açıklamamı yapmak zorunda kaldıki bir oyuncu aldı diye birilerine hesapmı
vermek zorunda bir belge yayınlamışlar ödeme bir sene önce yapılmış belgede ts nin kaşe imzası yok
sorun ne anlamadım derdiniz üzümmü yemek bağcıyımı dövmek sen yönetimi itham ediyorsun belge
olarakta gazeteci beyanını sunuyorsun. ben almış almamışında değilim niyetin kötü.

Niyetim mi kotu? Yahu niye niyetim kotu olsun, hepimiz besiktasliyiz. Olayin kendisi garip. 1 sene once olmus odeme ama gosterilen belgede sonraki aylara iliskin yapilacak odemeler de var.

Her sey icin aciklama yapmak durumunda degiller tabii, ama bu tarz bir olaya iliskin aciklama gelmesi gerektigini dusunuyorum. Alinmissa da helali hos olsun herhalde bir sey gormuslerdir, onu aciklasinlar o zaman.

Ana akim medyada cikan cok daha basit seylerle ilgili aciklama yayinliyor kulup, bence bu durum da bir aciklamayi hakediyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Mertcan cam olayi nedir?
Anladığım kadarıyla Trabzonspor'a para aktarmışız bir sebepten, muhtemelen FFP sebebiyle.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Ortada suçlanacak bir şey yok zaten, "takip ettiğimiz ve beğendiğimiz bir oyuncuydu" dersin geçer.

Çevrimdışı Librarius

o ulusoya o notlar verilmesi operasyon yapıyoruz bunu da göstere göstere yapıyoruz deyip altına mührü basmakla eşittir gözümde.

kulüpler birliği olarak bu nonoşlukların önüne set çekecek adımlar atılmalı bencede

Alper Ulusoy'un skandal mac yönetiminden sonra sadece 1 hafta dinlenip tekrar mac alması acikca sirtinin sivazlanmasi demek. Yusuf Namoglu artık hiç saklamıyor. Gerci herif hakli Besiktas yönetimi kum torbası gibi vuruyorlar vuruyorlar hiç ses cikmiyor.

Izlemeyin o programlari diyerek kucumsediginiz o programlar sekillendiriyor TFF'nin eyyamcilarini. Dun Serdar Ali Celiker oyle bir hakem algisi islediki FB ile oynadigimiz 2 derbide FB hakemler tarafından harcanmış oldu.

Mealen "Aykut Kocaman tacimizi çaldılar derken Cuneyt Cakir ve Firat Aydinus Vodafone Park'in etkisinde kalıp oyunu Besiktas lehine cevirdiler, taci bile yanlış verdirdiler. Ama Arda Kardesler FB'yi kendi sahasında doğradı."  Erbatur araya girip "bir Besiktasli yazmış "iyi de iki maçta Besiktas'in penaltısı verilmedi" deyince Mehmet Ayan ve Serdar Ali hemen atlayıp "Erbo biz neden bahsediyoruz, bunlar neden bahsediyor. Biz buyuk resimden bahsediyoruz."   :D

Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı savaş altay

Error verdim reyis :s
Derbi gol, talisca oos falan beynim sulandı.
Bizi; bozuk, yamalı düzene iten kişi zaten talisca.

Ben talisca ile oynayacam diyorsan çok oyuncu ve plan değiştirmek zorundasın.
20 milyon + bu tür şeylere hiç gerek yok.

Error'u herkes ilk zamanlar Talisca'nın mevkisine karar kılamadığı zaman verdi  :D Fakat durum şuan farklı bu çocuk bariz ve açık bir şekilde Destek Fw'dir.
Aynı zamanda Libero'ya kadar gelip top dağıtmaya da gayret gösterir, teknik adam doğrultusunda. Yapar yapamaz yönleri çoktur, Tartışılsın. Yelpazesi geniştir.
Benim dikkati çekmek istediğim yön ; Net Oyun kurucu değilse bu çocuk, Talisca'yı almayıp oyun kuran OOS almamiz bize ne fayda sağlar ?

Bu bozuk, yamalı durumun sorumluları Oğuzhan ve Tolgaydır. Doğru tartışma Oğuzhan ve Tolgay üzerinden yürümelidir. Bizim golü düşünen oyun kurucu OOS'ya
ihtiyacımız var. Asistleri ile ön plana çıkan, oyun kuran birisine. Geçen sezon başı Sosa-Talisca kıyaslama tuzağına bu sebeble düştük.
Ben takımın 10 numarasının sadece ama sadece Fw arkasında iş yaptığı düşüncesine karşıyım. Kanatda görev alan Oyun kurucular bile mevcut yeni düzende.
Tek kesiciyi Hoca soktu hayatımıza ama şu anki halimizde kesicinin yanındaki ne oyun kurabiliyor ne de kesebiliyor net olarak. İyiki Tolgay aldı formayıda alan kapatıyor en azından mücadele gücü yüksek.

Talisca'yı aldığımızda Oyun kurma gücünün yükselmeyeceğinin de bir garantisini de kimse veremez. Gelişebilir.. Benim odağım Gole yakınlığı.
Oyun kurucuların etliye sütlüye bulaşmasın, biz geride iyiyiz desinler her ikiside ama Talisca, Hoca'nın bu saçma kanat hucumu ısrarında gelişen kaos
ortamında takımın en etkilisi olmasına rağmen gözden çıkarılabilsin kolayca.

Negredo Net bir yardımcı Fw
Talisca Net bir Destek Fw
Love'a göre bir sistemde oynamıyoruz.
Quaresma yılda bir sahne alıyor
Babel düşme olm kendine gel olm diye yakınıyoruz.
Oyun kurucuların yan pas mekaniği

Zaten bu sistem değişmeli. Her değişiklik iyidir. Çok değiştik yıllardır ben zararını görmedim  :)   

Çevrimdışı tuncaboylu

Niyetim mi kotu? Yahu niye niyetim kotu olsun, hepimiz besiktasliyiz. Olayin kendisi garip. 1 sene once olmus odeme ama gosterilen belgede sonraki aylara iliskin yapilacak odemeler de var.

Her sey icin aciklama yapmak durumunda degiller tabii, ama bu tarz bir olaya iliskin aciklama gelmesi gerektigini dusunuyorum. Alinmissa da helali hos olsun herhalde bir sey gormuslerdir, onu aciklasinlar o zaman.

Ana akim medyada cikan cok daha basit seylerle ilgili aciklama yayinliyor kulup, bence bu durum da bir aciklamayi hakediyor.
Kulübün sessizliğinin sebebi yarınki sponsorluk anlaşması olabilir.

Büyük bir sponsorluk ve bu tarz polemikler ile bunu kaçırmak istemiyor olabilirler.

Çevrimdışı Librarius

TFF baskaninin hangi takımdan oldugunun hiçbir onemi yok. FB bunu yıllardır cok iyi biliyor ve uyguluyor. Herifler butun kurullarda FB'lilerin cogunlukta olmasıni sağlıyorlar bir sekilde. Sekip'in tapelerden birinde "disiplin kurulu 6'ya 1, tahkim 4'e 3 bizde deyisi halen hafızalarda.

Turk futbol tarihinin en buyuk skandallarından biri yasanmisti 2015-2016 sezonunda. FB ile kıyasıya şampiyonluk yarisindayken sezon sonlarına doğru TFF doping kurulu butun teammulleri çiğneyerek Besiktas tesislerini basit oyuncularımıza doping testi yaptirmisti. Resmen kamikaze dalisi yapmisti FB'lilerden olusan doping kurulu. Aziz Yildirim'in talimatıyla yapilmadigini kim iddia edebilir? O kadar çirkef bir camiaki rakiplerinin her basarisinda kendileri gibi bir uc kagitcilik yapildigini dusundukleri icin o baskini yapmislardi. Ellerinde patladı.  Daha dramatiği ise su: Demirören doping kurulunun istifasını istedi, şeref yoksunları da istifa etti. Fakat bir kaç ay sonra ayni kurul yine ayni goreve atandi :D.

Evet Quaresma'nin cezasının düşmeyeceğini adimiz gibi biliyorduk hepimiz. Cunku kasap bicagina uysal uysal bas uzatmak var genlerimizde ve kasaplar bu fırsatları kaçırmaz. 2 hafta sonra FB-GS derbisinde olası benzer olaylarda neler yasanacagini biliyoruz. Cunku biz bu filmi senelerdir izliyoruz.

Fakat üzülüp gerilmeye ne zamanımız var ne de lüksümüz var. Lens çıkacak aslanlar gibi oynayacak. Bakacaklar Lens harika gidiyor, 3 hafta sonra ceza 3'e düşürüldü bile derler.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı kartalizer

Kulübün sessizliğinin sebebi yarınki sponsorluk anlaşması olabilir.

Büyük bir sponsorluk ve bu tarz polemikler ile bunu kaçırmak istemiyor olabilirler.

Bu mantikli. Bakalim artik, yarin ola hayrola.

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Ortada suçlanacak bir şey yok zaten, "takip ettiğimiz ve beğendiğimiz bir oyuncuydu" dersin geçer.

yada demezsin kime ne böyle her ağız ishali olana cevap yetiştirmeye kalkarlarsa
onların seviyesine inerler. zaten dertleride bu Beşiktaş şampiyonluk yoluna kitlendi sürekli
böyle haberlerle gündemi değiştirip seni başka yerlere çekmeye çalışıyorlar.
sende her söylenene laf yetiştirmeye çalışırsan amaçlarına ulaşmalarına hizmet etmiş olursun
taraftar kulüp tekrar bütünleşti şimdi dertleri kaos yaratmak.
Yönetim bir bilgi vermek isterse verir istemezsede vermez basın kulüpten bilgi alamıyor artık
bu nedenle sözde Beşiktaş muhabirleri bile kulübe saldırmaya başladı.
Her olumsuz haberin peşinden gidip yönetimemi sallayalım.

Çevrimdışı underworld

gerçek haber değil.

Gerçek olmadığını kim söylüyor?

Çevrimdışı underworld

Ne cezası var?

Etiketler: