Error verdim reyis :s
Derbi gol, talisca oos falan beynim sulandı.
Bizi; bozuk, yamalı düzene iten kişi zaten talisca.
Ben talisca ile oynayacam diyorsan çok oyuncu ve plan değiştirmek zorundasın.
20 milyon + bu tür şeylere hiç gerek yok.
Error'u herkes ilk zamanlar Talisca'nın mevkisine karar kılamadığı zaman verdi

Fakat durum şuan farklı bu çocuk bariz ve açık bir şekilde Destek Fw'dir.
Aynı zamanda Libero'ya kadar gelip top dağıtmaya da gayret gösterir, teknik adam doğrultusunda. Yapar yapamaz yönleri çoktur, Tartışılsın. Yelpazesi geniştir.
Benim dikkati çekmek istediğim yön ; Net Oyun kurucu değilse bu çocuk, Talisca'yı almayıp oyun kuran OOS almamiz bize ne fayda sağlar ?
Bu bozuk, yamalı durumun sorumluları Oğuzhan ve Tolgaydır. Doğru tartışma Oğuzhan ve Tolgay üzerinden yürümelidir. Bizim golü düşünen oyun kurucu OOS'ya
ihtiyacımız var. Asistleri ile ön plana çıkan, oyun kuran birisine. Geçen sezon başı Sosa-Talisca kıyaslama tuzağına bu sebeble düştük.
Ben takımın 10 numarasının sadece ama sadece Fw arkasında iş yaptığı düşüncesine karşıyım. Kanatda görev alan Oyun kurucular bile mevcut yeni düzende.
Tek kesiciyi Hoca soktu hayatımıza ama şu anki halimizde kesicinin yanındaki ne oyun kurabiliyor ne de kesebiliyor net olarak. İyiki Tolgay aldı formayıda alan kapatıyor en azından mücadele gücü yüksek.
Talisca'yı aldığımızda Oyun kurma gücünün yükselmeyeceğinin de bir garantisini de kimse veremez. Gelişebilir.. Benim odağım Gole yakınlığı.
Oyun kurucuların etliye sütlüye bulaşmasın, biz geride iyiyiz desinler her ikiside ama Talisca, Hoca'nın bu saçma kanat hucumu ısrarında gelişen kaos
ortamında takımın en etkilisi olmasına rağmen gözden çıkarılabilsin kolayca.
Negredo Net bir yardımcı Fw
Talisca Net bir Destek Fw
Love'a göre bir sistemde oynamıyoruz.
Quaresma yılda bir sahne alıyor
Babel düşme olm kendine gel olm diye yakınıyoruz.
Oyun kurucuların yan pas mekaniği
Zaten bu sistem değişmeli. Her değişiklik iyidir. Çok değiştik yıllardır ben zararını görmedim