Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5819754 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mellfred

Olay oyuncunun oynamasi ya da oynamamasi degil. Cifte standarta isyan ediyoruz
Bugun quaresma olur yarin pepe obur gun adriyanoya koyarlar boruyu
Bunlsr kacar gider seneye balojan gelir ona 5-6 mac verirler iki sefer o kacar
Sonra ronaldo gelir onu da kacirirlar

Gomis yumruk atmadi mi mustafa yumluya, kac mac ceza aldi?
Geçen sene Başak çocukları 7 kişi danaya girer gibi gasteciye girdiler
çoğu tek maç ceza aldı
5 alan ikisine de sonradan 3 verdiler
Caner olmayan kanundan ceza yedi emsal olacak dendi.
Emre Hakeme silktir çekti sineye çektiler
Volkan Hakemin anasını dövdü duymazdan geldiler
Fenerli oyuncular bizimkileri lince girişti tek sevk çıkmadı
Bununla beraber rakiplerimize verilmeyen kartlar verilmeyen penaltılarımız ofsayttan yediğimiz goller atığımız gollerin sayılmaması
Bize fazla fazla çıkan kartların takibe lütfen çıkması... say say bitmez lan
Halis Özkahya bize 9 rakiplerimize 1 kırmızı çıkarmış
 bir yönetici de nasıl oluyor lan bu dememiş.

Çevrimdışı savaş altay

Çine satış yapabilme ihtimalimizin yüksek olduğu bir ortamda ve bir kaç oyuncu da yurt içi yurt dışı transferi illa mümkünken
sana balık tutmayı öğreten değil direkt yediren 24 yaşındaki golcü Talisca'yı kadroda tutup merkez orta sahaya OOS transfer etmek
kimsenin aklına gelmiyor mu, hem de fw'in bile yokken, gelecek olan ? olduğu bir ortamda.

Ben sezona kiralik her iki kanatda da oynabilen bir Bek, merkez OOS ve Fw ile başlamayı tercih ederim. Talisca'yı al gerisini kirala.
Misal Oğuzhan iyi paraya satılmasa hayal kırıklığı yaşanır ama zarar ettiğin söylenemez. Şampiyon kadrondaydı ve verimliydi.
Biz anadolu klübü değiliz amacımız ''sadece'' küçük al, dev sat olamaz. İlginç fikirler var Talisca gibi yıllarca faydalanabileceğin satışını
geçelim sana Şampiyonluk kazandırabilecek, Skora direk etki eden oyuncuya alternatif Devlerin gözden çıkardıklarına yönelmek sil baştan
politika demektir. Talisca'yı devre dışı bırakın ve takımın istatistiklerine bir bakın. Sil baş oluyor.

Talisca satılamaz duruma gelse bile ki sanmıyorum bunu, Klüp olarak beni ilgilendiren renklilerin şampiyonluk sayılarına beni yaklaştırabilecek
en etkili oyuncuyu kaybetmemek olur. 24 yaşında, sana uzatmalı sözleşmeler dahil 33'üne kadar hizmet etse 5 şampiyonluk verse fazlası var
benim gözümde, Zarar ettik diye sızlanmamız mümkün olabilir mi ?

Derbi de atıyor, ŞL'inde atıyor, Anadolu takımına atıyor..
Bu sezon Talisca'yı al gerisini kirala. Hele bir de Fw atmaya başlarsa önümüzdeki sezon Oğuzhan ve Tolgay'dan alamadığımız 10 numara performansı
verebilen Medel'in yanına monte olabilecek bir OOS ile oyun da kurmaya başlayabilir Hoca. Devlerden mi alıcaksın, genç yetenek mi alacaksın ne istiyorsak artık.
Talisca'yı hem OOS olarak görmeyeceğiz hem de onun alınmasına karşı olup OOS transfer edeceğiz. Harika Kadro mühendisliği  :iwantattention:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eray Emin Aydemir :

Beşiktaş'ın kendi futbolcusunu savunmasına bile izin vermeyen bir TFF'ye ile karşı karşıyayız. Kendinizi ne zannediyorsunuz? Vatikan mı? Aşağılık engizisyondan ne farkınız var. Yüz karaları @TFF_Org
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Tff pfdk mhk tahkim gozlemci ve temsilciler kurullari tam bir Osmanlı torunları kurulmus organize ceteye benziyor, boyle cifte standart cavuseskunun romanyasinda bile olmaz

Çevrimdışı tangaz

offf offf biz dedik bunlara böle efendilik sökmez dedik ama dinletemedik alayına rövaşata bu ortam çocuklarının
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

offf offf biz dedik bunlara böle efendilik sökmez dedik ama dinletemedik alayına rövaşata bu ortam çocuklarının
Abi bizim yonetim anonsucuyi falan kovsun iste
Tahkime falan pfdkye soz geciremiyorlar
Iktidara yakin oldugunu soylenen belirtilen iki yonetici metin ve umut. Yahu o metin albayrak tirsak adamin teki, senol gunese iki tane parali asker laf sokuyor metin albayrak kafileden sorumlu yonetici bakiyor yandan.

YONETIM GITSIN﹗ etsin fikret orman ve anc yeni yonetim toplasin bu heriflerle bu sene sampiyon olsak bile seneye bizi kesip bicerler.
Alemin enayisi biz miyis ya rakipler yetmiyor kurullarla hakemlerle bogusuyoruz

En onemli maclarimizdan birine genc bi hakem veriliyor, herifin ne boh yiyecegi belli degil. Bu duduk cikip ben vodafone arenada bukulmuyor falan diye karakter kasmaya kalkarsa nolacak

Çevrimdışı caner.eryigit

Onu FIFA verdi yalnız, farklı bir durum.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorrysonuçta ikiside futbolu yönetenler yalnız bu bizim maça atanan hakemin serüveni Papila tarzı rakipte pislik yapmaya çok müsait olaylar olaylar

Çevrimdışı savaş altay

Mehmet Demirkol :

"Beşiktaş, Talisca'nın milli takıma seçilmesi sonrası 21 milyon Euro'yu hemen vermeli. Kredi çek ver, evi sat ver. Çünkü o 21 milyon Euro ileride 4 katı olacak."
Artı elinde de patlayabilir dedi.. Bu ne demek ya ? Hangi akla hizmet ?
Kendisi Talisca'sı olan avantajlı diye yorum yapıyordu.
Ne iş ise transfer yaklaştıkça Şampiyonluk şansını yorumlamaz oldu sanki mülk alıyor öyle duracak o yerinde.
Etkisiz bşy gibi konuşuyor. Güzel ortam yapıyorlar kendilerince.
Talisca'nın milli takıma seçilmemesi yeniden seçilmeyeceği anlamına mı geliyor ?
Talisca'nın milli takıma seçilmemesi Süper Lig Şampiyonluğuna bir engel midir ya da ŞL performansını mı köreltir ?

Çevrimdışı kartalizer

Çine satış yapabilme ihtimalimizin yüksek olduğu bir ortamda ve bir kaç oyuncu da yurt içi yurt dışı transferi illa mümkünken
sana balık tutmayı öğreten değil direkt yediren 24 yaşındaki golcü Talisca'yı kadroda tutup merkez orta sahaya OOS transfer etmek
kimsenin aklına gelmiyor mu, hem de fw'in bile yokken, gelecek olan ? olduğu bir ortamda.

Ben sezona kiralik her iki kanatda da oynabilen bir Bek, merkez OOS ve Fw ile başlamayı tercih ederim. Talisca'yı al gerisini kirala.
Misal Oğuzhan iyi paraya satılmasa hayal kırıklığı yaşanır ama zarar ettiğin söylenemez. Şampiyon kadrondaydı ve verimliydi.
Biz anadolu klübü değiliz amacımız ''sadece'' küçük al, dev sat olamaz. İlginç fikirler var Talisca gibi yıllarca faydalanabileceğin satışını
geçelim sana Şampiyonluk kazandırabilecek, Skora direk etki eden oyuncuya alternatif Devlerin gözden çıkardıklarına yönelmek sil baştan
politika demektir. Talisca'yı devre dışı bırakın ve takımın istatistiklerine bir bakın. Sil baş oluyor.

Talisca satılamaz duruma gelse bile ki sanmıyorum bunu, Klüp olarak beni ilgilendiren renklilerin şampiyonluk sayılarına beni yaklaştırabilecek
en etkili oyuncuyu kaybetmemek olur. 24 yaşında, sana uzatmalı sözleşmeler dahil 33'üne kadar hizmet etse 5 şampiyonluk verse fazlası var

Bu sezon Talisca'yı al gerisini kirala. Hele bir de Fw atmaya başlarsa önümüzdeki sezon Oğuzhan ve Tolgay'dan alamadığımız 10 numara performansı
verebilen Medel'in yanına monte olabilecek bir OOS ile oyun da kurmaya başlayabilir Hoca. Devlerden mi alıcaksın, genç yetenek mi alacaksın ne istiyorsak artık.
Talisca'yı hem OOS olarak görmeyeceğiz hem de onun alınmasına karşı olup OOS transfer edeceğiz. Harika Kadro mühendisliği  :iwantattention:

Zarar ettik diye sizlanman mumkun olur, UEFA FFP gozetimindeyken bu takima nasil 21 milyon euroluk transferi tek cirpida yapiyorsun derse mesela, bal gibi olur yani.

Zaten opsiyon suresi de erken, sure gectigi an pazarlik masasina bile oturmaz Benfica.

Talisca ile simdiden vedalassa taraftar kafaca iyi olacak. Seneye bizde olma ihtimali %1 civari bir sey cunku.

Çevrimdışı caner.eryigit

Belki bir yerlerde pasta kesiyorlardır ne malum

Çevrimdışı mylife1903

Sorrysonuçta ikiside futbolu yönetenler yalnız bu bizim maça atanan hakemin serüveni Papila tarzı rakipte pislik yapmaya çok müsait olaylar olaylar

Simdi ogrendigime gore bu duduksu arkadas 40 yasina yakinmis
Bu zamana kadar neredeymis
Madem boyle bir maci yonetecek kapadite varmis bu duduksude senelerdir neden hic atanmamis
Abuk sabuk bisiler olmaz insallah
Stadtaki arkadaslar sagina soluna mukayet olsun bu herifin bukulmem diye diretip sacmaladigi bir dakikada iki uc kisi sahaya atlarsa stadi da bi 15-20 mac kapar bunlar
Zaten suclular belli, devre arasi cenki satan yonetim ve kirmizi goren quaresma yuzunden sampiyonluk gitti diye de algiya baslarlar

Çevrimdışı Berat

Daha fazla kenetlenmek zorundayız, özellikle Gençler maçında.

Ekrem Kan ve 39 yaşındaki Mustafa Öğretmenoğlu dikkat çekiyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

mustafa öğretmenoğlu atamasından son derece rahatsızım.

Çevrimdışı mylife1903

Taliska konusunda da iki cift laf edelim
Opsiyon koydurduysa yonetim versin parasini alsin. Ya opsiyon koydurmayacan ya da koydugun opsiyonu kullanaksin ki adam diyecekler ha paran yoksa hic 21 milyon koydurmayaydin
Taliska eksik oyuncu ama lig yarisinda sirtina binilir, otobus gibi calistirirsin

Ha almayacaklarsa da cikip soylesinler herkes onune baksin seneye burda olmayacak takiska da yer isgal etmesin son duzlukte

Çevrimiçi murat

bize ic sahada böyle cömez hakem vermezlerdi baskiyi kaldiramaz diye o yönde :bandit:
Önemli olan iyi hakem olmak değil birinin adamı , yeğeni veya oğlu olmak çnemli.bu adamlar iyi hakem olmadıkları için çok sayıda maç alamıyor değiller.hüseyin köçek halis o.k. alper, fırar veya palabıyık kadarda mı yönetemez bu hakemler.dikkatinizden kaçmamıştır ne kadar kötü hakem varsa eyyamcı ve yandaş hepsi iyi hakem diye yıtturulmaya çalışılıyor.

Çevrimdışı savaş altay

Zarar ettik diye sizlanman mumkun olur, UEFA FFP gozetimindeyken bu takima nasil 21 milyon euroluk transferi tek cirpida yapiyorsun derse mesela, bal gibi olur yani.

Zaten opsiyon suresi de erken, sure gectigi an pazarlik masasina bile oturmaz Benfica.

Talisca ile simdiden vedalassa taraftar kafaca iyi olacak. Seneye bizde olma ihtimali %1 civari bir sey cunku.
3 çırpıda 3 oyuncu transfer etsen Uefa bşy demiyor yani ? Uefa senin toplam bilançona bakar geçer.
Uefa denetimi bu sezon bitiyor ve satabileceğin oyuncular mevcut kadronda. Buraları es geçip sadece 21 ml
çıkıyor klüpden gibi konuşuyorsan yazımı eksik okumuşsun. Ayrıca Talisca'dan sonra Transfer yapılmaz,
Kiralama yapılır mevkilere diye fikir verdim. Yazdıkların sadece oluşmamış negatiflik, Opsiyon süresinin tarihini
unutup masaya oturmayı kaçıran bir yönetim bulunduğunu iddia etmen daha da şaşırtıcı. Transferin 100 çeşit yolu var.
Öyle maddeler koyarsınki aşılamaz konu yoktur. Sen vedalaşmışsın hayırlısı olsun ama ben bekliyorum.
Almaktan vazgeçerlerse de ben hayırlısı olsun derim.

Çevrimdışı mylife1903

Daha fazla kenetlenmek zorundayız, özellikle Gençler maçında.

Ekrem Kan ve 39 yaşındaki Mustafa Öğretmenoğlu dikkat çekiyor.
Herkes yanindakine mukayet olsun bu mac

Yonetim neden susar cik aciklamani yap
Hakem bukulup bizim lehimize mac yonetir de renkliler aglarsa biz ciktik uyardik bu hakem bu macin hakemi degil, diye der gecersin

Algi manyagi yapmak lazim simdiden kim bu duduk ya
Atamaya bak
Bu adam arastirilsin bu atama irdelensin

Çevrimiçi murat

bu şaktarın arjantinli bi golcüsü var kontratı bitiyor fereyra mı ne son maçlarda bakıyorum olmuş kıvama gelmiş 2-3sene önceki şaşkınlığı kalmamış ben free bu herife çökme taraftarıyım. parayı da sağ bek ve sağ açığa gömelim derim böle sıfıra inip içeri kesen tipte 2 sağ kanat oyuncusu
Taliscayı alamazsak vanaken uyarmı bizim takıma reyis bir 10 dakika seyretsen şunu.@tangaz
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2018, 18:31:35 MURAT ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Trabzonu 2-0 yendiğimiz maçın hakemi halis'e maç verilmemiş ?
Başağın yendiği göztepenin hakemine de maç verilmemiş palabıyık ?
Fener'in yenildiği hakem'i bizim maça 4.cü hakem olarak atamışlar.
Bir tek gs'nin 7-0 yendiği hakem maç almış mete kalkavan ?

Siz hakem olsanız ne algılarsınız ?

Çevrimdışı savaş altay

Taliska konusunda da iki cift laf edelim
Opsiyon koydurduysa yonetim versin parasini alsin. Ya opsiyon koydurmayacan ya da koydugun opsiyonu kullanaksin ki adam diyecekler ha paran yoksa hic 21 milyon koydurmayaydin
Taliska eksik oyuncu ama lig yarisinda sirtina binilir, otobus gibi calistirirsin

Ha almayacaklarsa da cikip soylesinler herkes onune baksin seneye burda olmayacak takiska da yer isgal etmesin son duzlukte
Abi opsiyon koydurmak herkesin, iki tarafında işine gelen bir durum. İstersek koydurup almamaya devam edelim
klüpler yada uefa sana garip bakmazlar. Gayet normal şeyler bunlar. Zorunlu opsiyon maddesi deneyimini de tecrübe ettik,
Lens alındı işte.
Renki medyanın sezon içi bolca konuştuğu ama transfer dönemi yaklaştıkça sadece ama sadece ''bunu verdin ama kaça satacaksın''
''Elde de patlayabilir'' yorumları Lig içerisinde senin de bahsettiğin gibi ''sırtına binilecek'' oyuncu rolünü örtmek amaçlıdır diye düşünüyorum.
Örtemezler o başka ama kafaları oraya odaklamaya çalışıyorlar. Çoğu Beşiktaş'lı da tuzağa düşmeye meğilli. Burası sanki yatırım A.Ş.
Talisca'nın sırtına öyle bir binilir ki bir daha inmek istemeyebilirsin.  :bandit:

Çevrimdışı underworld

Error verdim reyis :s
Derbi gol, talisca oos falan beynim sulandı.
Bizi; bozuk, yamalı düzene iten kişi zaten talisca.

Ben talisca ile oynayacam diyorsan çok oyuncu ve plan değiştirmek zorundasın.
20 milyon + bu tür şeylere hiç gerek yok.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı underworld

Sf olmuyor
Oos olmuyor
Kanat olmuyor

Ee geriye sadece if...

İyi de bizim sistemimiz de böyle bir oyuncu profiline yer yok.
Hele 20 milyonluk bir oyuncuya.

Çevrimdışı kartalizer

3 çırpıda 3 oyuncu transfer etsen Uefa bşy demiyor yani ? Uefa senin toplam bilançona bakar geçer.
Uefa denetimi bu sezon bitiyor ve satabileceğin oyuncular mevcut kadronda. Buraları es geçip sadece 21 ml
çıkıyor klüpden gibi konuşuyorsan yazımı eksik okumuşsun. Ayrıca Talisca'dan sonra Transfer yapılmaz,
Kiralama yapılır mevkilere diye fikir verdim. Yazdıkların sadece oluşmamış negatiflik, Opsiyon süresinin tarihini
unutup masaya oturmayı kaçıran bir yönetim bulunduğunu iddia etmen daha da şaşırtıcı. Transferin 100 çeşit yolu var.
Öyle maddeler koyarsınki aşılamaz konu yoktur. Sen vedalaşmışsın hayırlısı olsun ama ben bekliyorum.
Almaktan vazgeçerlerse de ben hayırlısı olsun derim.

FFPye girdigimizden bericne zaman 3 cirpida 3 oyuncu aldik acaba? Adamlara az bonservis verebilmek icin 1 1.5 aylik pazarliklar yapti yonetim yeri geldiginde. Ki bu adamlar 2 2.5 milyon euroluk adamlardi

Lens ornegini de gordum, lens zaten zorunlu opsiyonla o yaz alinmisti aslinda. Biz transfer ucretinin ikinci kismini bu yaz odemek istedik sagolsun Sunderland kabul etti.

Taliscayla ilgili Benfica'ya boyle bir teklif yap guler adamlar, Avrupa'da ciddi talibi olan bir adamdan bahsediyoruz. O opsiyon fiyatini kirmadan da direk o parayi cikarip veremez yonetim, o yuzden vedalasmaktan bahsediyorum.

Neyse su bizim UEFA raporu da dussun de hele, bonservis yasagi kalkti mi kalkmadi mi gorelim once. Yasak devam ederse bu muhabbetin zaten anlami kalmaz :)

Çevrimdışı kartalizer

Mertcan cam olayi nedir?

Bi menajere kiyak gecilmis belli. Hala ekici diyeti mi oduyoruz napiyosak artik..

Etiketler: