Çine satış yapabilme ihtimalimizin yüksek olduğu bir ortamda ve bir kaç oyuncu da yurt içi yurt dışı transferi illa mümkünken
sana balık tutmayı öğreten değil direkt yediren 24 yaşındaki golcü Talisca'yı kadroda tutup merkez orta sahaya OOS transfer etmek
kimsenin aklına gelmiyor mu, hem de fw'in bile yokken, gelecek olan ? olduğu bir ortamda.
Ben sezona kiralik her iki kanatda da oynabilen bir Bek, merkez OOS ve Fw ile başlamayı tercih ederim. Talisca'yı al gerisini kirala.
Misal Oğuzhan iyi paraya satılmasa hayal kırıklığı yaşanır ama zarar ettiğin söylenemez. Şampiyon kadrondaydı ve verimliydi.
Biz anadolu klübü değiliz amacımız ''sadece'' küçük al, dev sat olamaz. İlginç fikirler var Talisca gibi yıllarca faydalanabileceğin satışını
geçelim sana Şampiyonluk kazandırabilecek, Skora direk etki eden oyuncuya alternatif Devlerin gözden çıkardıklarına yönelmek sil baştan
politika demektir. Talisca'yı devre dışı bırakın ve takımın istatistiklerine bir bakın. Sil baş oluyor.
Talisca satılamaz duruma gelse bile ki sanmıyorum bunu, Klüp olarak beni ilgilendiren renklilerin şampiyonluk sayılarına beni yaklaştırabilecek
en etkili oyuncuyu kaybetmemek olur. 24 yaşında, sana uzatmalı sözleşmeler dahil 33'üne kadar hizmet etse 5 şampiyonluk verse fazlası var
benim gözümde, Zarar ettik diye sızlanmamız mümkün olabilir mi ?
Derbi de atıyor, ŞL'inde atıyor, Anadolu takımına atıyor..
Bu sezon Talisca'yı al gerisini kirala. Hele bir de Fw atmaya başlarsa önümüzdeki sezon Oğuzhan ve Tolgay'dan alamadığımız 10 numara performansı
verebilen Medel'in yanına monte olabilecek bir OOS ile oyun da kurmaya başlayabilir Hoca. Devlerden mi alıcaksın, genç yetenek mi alacaksın ne istiyorsak artık.
Talisca'yı hem OOS olarak görmeyeceğiz hem de onun alınmasına karşı olup OOS transfer edeceğiz. Harika Kadro mühendisliği