Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5819833 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı kartalizer

Bu avci iyice kafayi yemis ya. Biz gencler macindan sonra daha bayern ile mac yapiyoruz, adam gidiyor maca 10 gun kala adebayor dinlendiriyor :D

Simdi niye Avrupa'dan bilerek elendigi daha iyi anlasiliyor. Adam daha normal fiksturu kaldiramiyor, ne Avrupa'si.

Cok fena bilenmis durumdayim su Basaksehir'e.. Son galibiyetimizi alali 2.5 sene oldu adamlara karsi. Sunu kirmak lazim artik.

Çevrimdışı underworld

oyuncu söylüyor benim böyle bir sözleşmeden haberim yok diyor
ötesi üstüne konuşulacak bir şey değil. Tutki gerçek yönetim oyuncu almak için
birilerinden izinmi almak zorunda.
Kimseden izin alacak değil ama piyasada illegal süsü verilmeye çalışılan haberleri de sineye çekecek değiliz.

Verin mahkemeye gitsin
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2018, 20:34:48 underworld ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Kap
Neden gelmemis
Muhtemelen Trabzonspor'un bir derdine derman olsun diye ödünç verilmiştir.

Belli tutarın altındaki paralar KAP'a bildirilmek zorunda değil.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu avci iyice kafayi yemis ya. Biz gencler macindan sonra daha bayern ile mac yapiyoruz, adam gidiyor maca 10 gun kala adebayor dinlendiriyor :D

Simdi niye Avrupa'dan bilerek elendigi daha iyi anlasiliyor. Adam daha normal fiksturu kaldiramiyor, ne Avrupa'si.

Cok fena bilenmis durumdayim su Basaksehir'e.. Son galibiyetimizi alali 2.5 sene oldu adamlara karsi. Sunu kirmak lazim artik.
Dinlendirme falan değildir, Alanyaspor maçı kolay değil.

Çevrimdışı mylife1903

Muhtemelen Trabzonspor'un bir derdine derman olsun diye ödünç verilmiştir.

Belli tutarın altındaki paralar KAP'a bildirilmek zorunda değil.

Trabzon biraz bizim derdimize derman olsun su kurullardaki karadenizlileri halletsin

Çevrimdışı Librarius

doping testi yaptırdılarda ne oldu işin sonunda kim kazandı ligin sonunda bizim tekneleri maviliklere sürüşümüzü izlediler
sizde istiyorsunuzki kimse önümüze taş koymasın şampiyonluğa yürürken önümüze kırmızı halı sersinler
biz bunların bu yaptıklarından dolayı yıllardır kaşarlaştık zaten bundan sonra istediklerini yapsınlar artık
bu camiayı kaosa sürükleyemezler.
bunların olacağı zaten öngörülen bir şeydi geçen sene bunları konuştuk demişdim geçen sene siz manuplasyondan
bahsederken bir gs ile yarışalımda siz manuplasyonu ondan sonra görün diye
biz bu kardoyu ondan böyle geniş kurduk bizim 11 oyuncumuz yok 11 giren 23 oyuncumuz var kimin eksildiğinin bir önemi yok
bize böyle ceza vererek yolumuzdan çeviremezler eskiden olsa derbi öncesi iki oyuncu cezalı olduğunda derbi
kaybedilirdi şimdi 3 tane atıp yolumuza devam ediyoruz.
sen filmi senelerdir izliyor olabilirsin ama Beşiktaş artık izlemiyor filmin içinde rol alıyor. zaten rol aldığı için iki şampiyonluk geldi
unutuyorsunuz ilk gelen şampiyonluk feneri ffp ye itti madem böyle güçlüydüler engel olsalardı.
renkliler güçsüz değiller 20 yıldır kurdukları düzen var bir iki yılda değişmez değiştiremezsin
ama artık o düzenle mücadele etmeyi öğrendik. çok değil bir kaç hafta sonra ümitlerini yitirip ikincilik için birbirlerini
yemeye başlarlar.

Abi herzaman bu tur oyunlarla basa cikamazsin. Gucluyken bu düzenin dibine kibrit suyu dökeceksin. Kadro olarak eşit olacagimiz vakitler olacak, o zamanlara hazırlık yapmak şart. Biz bu filmi evet senelerdir izliyoruz, yine izledik Caner'e ve Quaresma'ya verilen cezalarda. Sahada bunlarla bu sene basa çıkabiliyoruz ama bunu her zaman yapmak mumkun degil. Bu yüzden yavaştan yavaştan bu düzeni yıkmak lazım. Mesela yeni kurullar oluşurken üye profillerine dikkat edip adil bir dagilimi sağlamamız lazım. Medyada Besiktaslilari kilit pozisyonlara taşımak lazım.

GS konusuna gelince, Gurcan Bilgic Levent Tuzemen'e yalanlarla dolu bir soru sormuş  "yahu FB Besiktas'in ve Basaksehir'in kayrilmalarina karsi mucadele ederken GS neden hiç ses cikarmiyor." Levent Tuzemen'de bu yalan soruya şöyle cevap vermis: "daha akilli olanlar baskalarinin aklini kullanır." Bu kafasi basmayan Bilgic'te bunu gazeteye yazmış. Mealen FB kerizinin sırtına bindik, biz niye kavgaya karisalim, bizim yerimize FB safı bos kavgalara giriyor zaten demis.  :D

Saka bir yana GS sinsi bir camiadır, hatır sikesinin ustadidir.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı kartalizer

Dinlendirme falan değildir, Alanyaspor maçı kolay değil.

Haberden alinti:
"Medipol Başakşehir'de sakatlıkları bulunan Emmanuel Adebayor ile Arda Turan, Spor toto Süper Lig'in 25. haftasında oynanacak Aytemiz Alanyaspor maçı kadrosuna alınmadı. Yıldız oyuncular Alanya deplasmanda forma giyemeyecek.

Adebayor ve Arda Turan, ligin 26. haftasındaki Beşiktaş derbisinde oynamaları için engel olmadığı bildirildi. Tecrübeli oyuncuların Beşiktaş maçında sahadaki yerini alması bekleniyor. (Fotomaç)"

Madem sakat bu adamlar haftaya oynamalarinda neden simdiden engel yok :) Net dinlendirme muhabbeti bu. Eger bizim mac bu haftasonu olsa sahadalardi..

Çevrimdışı Librarius

Yoo cezayi neden kaldirsinlar gol sevincinden lense 3 mac cakarlar ohh mis
Baslamisken ordan adroyanoya 2 fernandesi de es gecmezler ona da cakarlar

Bu da mumkun. Bu sene herseyi göze almışlar. Engelledik engelledik yoksa Beşiktaş bizi duzecek korkusu var hepsinde.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı savaş altay

Avcı'nın avrupa yolunda ülkeye yaptığı ayıp unutulmaz ama bu 1 haftalık arası olan maç öncesi dinlendirme sohbeti duygusallık kapsamına giriyor biraz.

Çevrimdışı tangaz

ikili averajın devreye girmesi için ikinci maçların oynanması gerekiyor ağabey; teoride desen lider gibi, pratik dersen sallanmakta oluruz. hesap kitap bize göre değil, kainattaki tek maçımız gençlerbirliği ile; biz yenelim, diğerleri ne halleri varsa görsün.

ikili averaj bizde yahuu

bizi 4 farklı mı yenecek bu cincon  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

niye sadece necmiyle murata vurgu yapıyorsun? hıh  :kuserim
Ben ne olmuş anlamadım @tangaz bu arada sana birini sormuştum ismi vanagen bir 10 dakika seyretsen iş yaparmı?

Çevrimdışı mylife1903

Keske her mod yedigimizde boyle aciklama gorsek oh mis
Ya bu duduksuye takildim ben
Nasil bir atamadir ya uyku tutmuyo

Çevrimdışı tangaz

Ben ne olmuş anlamadım @tangaz bu arada sana birini sormuştum ismi vanagen bir 10 dakika seyretsen iş yaparmı?

abi olayı anlamadım  silinen iletiyi görmediğim için.  ismi hiç duymadım nerede oynuyor @MURAT
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Liquidator

Asporda Erol Kaynar düşündüklerimizi söylüyor. Lobbimizin olmadığını, çifte standartlardan.

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı tangaz

haydaa benim mesajda gümbürtüye gitti
@MURAT ileti silinirken bir ayarsızlık mı oldu bi el atsan please

Çevrimdışı mylife1903

abi olayı anlamadım  silinen iletiyi görmediğim için.  ismi hiç duymadım nerede oynuyor @MURAT
Senin bi ileti gume gitti sonra sordugun ileti de gume fitti galiba cok hizli siliyirlar valla

Çevrimdışı savaş altay

@tangaz abi, benim ve başkasının bir kaç iletisi önce kabul edildi daha sonra silindi.
Yani başkası kabul etti sonra yine başkası sildi. Tutarsızlık var sitede herkese kolay gelsin.

Edit : şimdi de moddan çıktım yararımıza da olsa durumlar dengeli olun lütfen.

Çevrimdışı tangaz

Senin bi ileti gume gitti sonra sordugun ileti de gume fitti galiba cok hizli siliyirlar valla

forum tarihinin en seri silme performansı yeminle  :D

Çevrimdışı mellfred

başak cuma oynuyor bizle maçları sonraki pazar.
9 günlük bir süre için adebayoru götürmemesi mantıklı değil
Muhtemelen hafif sakatlığı falan vardır
Kaldı ki Alanya ateşe düşmüş durumda topuyla tüfeğiyle saldıracak adebayorsuz işleri zor umarım yenilirler de
Bize gelirse Çarşamba- pazar yapacağız
Tek dileğim yine eksik oynamak zorunda kalmayalım
bana kalsa Bayern maçının kadrosunu Başak ilk 11’ine göre yaparım
Başağa karşı Negredo oynayacaksa Bayern’e karşı lens oynasın gibi

Çevrimdışı cursedofdragon

@tangaz abi, benim ve başkasının bir kaç iletisi önce kabul edildi daha sonra silindi.
Yani başkası kabul etti sonra yine başkası sildi. Tutarsızlık var sitede herkese kolay gelsin.

moddan çıkmadın.

Çevrimdışı tangaz

neyse yanıtım gitmişti yineleyeyim sana soğukluğum yok böle sölemenede şaşırdım

böle düşünmene sebep her ne ise yok öle bişey

Çevrimdışı savaş altay

moddan çıkmadın.
yemin ederim moda girdim sonra yine yemin ederim moddan çıktım  :lol:

@tangaz abi aldım mesajı ok  :dan:

Çevrimdışı mylife1903

Alisirsin
Ben cok girdim ciktim
Ilk girdiginde bi sogukluk oluyor ama icinde durdukca alisiyorsun mod olayina daha noposti var

Çevrimdışı savaş altay

Alisirsin
Ben cok girdim ciktim
Ilk girdiginde bi sogukluk oluyor ama icinde durdukca alisiyorsun mod olayina daha noposti var
hepsi senin yüzünden kışkırttın beni abi  :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

TFF'NİN ADALETİ!

Quaresma - 5 Maç
Fernandao - 1 Maç
Souza - Ceza Yok
Mehmet Ekici - Ceza Yok
Alper Potuk - Ceza Yok

Etiketler: