Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5807949 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Ben gayet takip ederim hocanın söylemlerini hocanın şampiyonlar ligine önem vermesini de ayrıca destekliyorum. Ama hiç bir yerde lig 4.sırada şeklinde bir açıklamasına şahit olmadım tam tersi ikisini de istiyorum şeklinde bir sürü açıklaması var.

hoca sıralama yaptı ligi 3.sıraya koydu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

sıralama cl uefa lig kupa şeklinde konuştu lig 4 demedi 3 dedi
Mantık hatası var bir takım aynı anda hem şampiyonlar ligine hem de uefaya katılamayacağına göre olsa olsa 2. öneme sahiptir bence bu tartışma tamamen renklilerin uydurması ve bizde bu oyuna geliyoruz. Bir hoca kendini inkar edip lige önem vermemizlik yapabilir mi bu nasıl bir iştir aklım almıyor ligde başarılı olmazsa zaten en çok istediği yere gidemez böyle düşündüğünü sanmıyorum. Ayrıca başkanın da açıklaması var görev sürem içinde bir avrupa kupası istiyorum diye. Başkanla hocanın vizyonları aynı.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sıralama cl uefa lig kupa şeklinde konuştu lig 4 demedi 3 dedi
Arada bi milli takım söylemi vardı o yüzden dedim. Haklısın 3. sırada geliyor dedi. İlk sene aklı nerdeydi o zaman diyecem o salak futbolu oynatırken avrupada ama neyse? :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2018, 00:07:48
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Negredo'ya Ne kadar kızsak da , Medel icin ara sıra olumsuz seyler söylesekte adamlar Tahrik olmuyor. Bırak ne derlerse desinler ben çıkıp futbolu mu oynarım modundalar.

Çevrimdışı Sercan62

Lens bizi öyle abuk subuk pozisyonları atamayacağına alıştırdı resmen. Topu alıp kaleye doğru koştuğunda ''bir saçmalık yapma oğlum hadi vur topa'' diye bağırdım evin içinde ama korktuğum başıma geldi ve Lens resmen laga girdi ve Hasan Ali gibi bir oyuncuya yakalandı. Şaka gibi.

Lens'in ben kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Lens bence iyi bir futbolcu. Neler yapabileceğini, standart performansını geçen sene gösterdi. Bu adamın büyük bir mental problemi var. Sezon başından beri, bu problem neyse bir türlü çözülemedi. Yedek kalmak da değil sanki. Bir oyuncu yedek bile kalsa elbet bir gün forma şansı bulacağını ve bu şansı iyi değerlendirdiği an formayı kapacağını bilir. En azından bunu motivasyon kaynağı olarak kullanır. Lens bir şekilde eline gelen şansları değerlendiremedi. Değerlendiremedikçe de daha kötü bir performans sergilemeye başladı.

Çevrimdışı mertozlu

Şimdi baktım Kadıköy'deki maç 29. haftadaki Akhisar deplasmanımızdan sonraki haftaiçi, evimizdeki Malatya maçı öncesine denk geliyor. Fener Sivas'tan gelecek, bir sonraki maçta da Antalya ile evinde oynayacak. O maçın rotasyonu nasıl olur, skoru ve finalisti o belirler. Ligdeki konumumuz da önemli tabii, 4 puan farkla lidersek farklı, 3. sıradaysak (Allah korusun) farklı kadro olur. İnşallah o maça lider halde çıkarız da maç önemsiz hale gelir, Kadıköy'de yedeklerimizi izleme şerefine nail olurlar.
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2018, 00:12:58 mertozlu ]

Çevrimdışı tangaz

Mantık hatası var bir takım aynı anda hem şampiyonlar ligine hem de uefaya katılamayacağına göre olsa olsa 2. öneme sahiptir bence bu tartışma tamamen renklilerin uydurması ve bizde bu oyuna geliyoruz. Bir hoca kendini inkar edip lige önem vermemizlik yapabilir mi bu nasıl bir iştir aklım almıyor ligde başarılı olmazsa zaten en çok istediği yere gidemez böyle düşündüğünü sanmıyorum. Ayrıca başkanın da açıklaması var görev sürem içinde bir avrupa kupası istiyorum diye. Başkanla hocanın vizyonları aynı.

renkli uydurması yok hoca söyledi bunu bunda mantık hatası da yok hoca genel bir değerlendirme yaptı katılacağım organizasyonlarda sıralamam budur dedi seneye cl ile başlarsın önceliğin budur gruptan çıkamazsın ama 3olur uefaya dewam edersin öncelik uefa olur uefadan elenirsin önceliğin lige döner ligi kaybedersin önceliğin kupa olur mantık hatası nerede?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kanatları

Babel - Mustafa yapsak nasıl olur acaba :alala:

Lan Quaresma yine tutamadın kendini , Pepe ye yapılana çok sinirlendi , Pepe yı iten Ekici neden kırmızı görmedi peki :alala:

Mustafa olayında ciddiyim bu arada oynasin abi oynadığı maçlarda gayet iyiydi mücadele eder en azından

Lens beye de sezon sonunda kendine kulüp bul derim ben yönetici olsam
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Bizde ki Lens ne ? Fener'deki Lens ne ?
Ben cidden anlamıyorum bu adam nasıl 12 asist yaptı orda.

çünkü orda önceliği asistti burda ben atacam die bencil oynuyor

Çevrimdışı mrred

renkli yöneticiler sürekli konusuyor koruyor takımları bu sayede kollanıyorlar lig maçlarına sübyan helva gibi hakemleri kapıyorlar sahaya giren taraftar mı oluyor bizim taraftar niye girsin? yönetimin masaya yumrugu vurma zamanı geçti geçti. atı alan üsküdarı geçmişş

bu arada sen bu şekilde yazıyorsun sürekli allah aşkına hukuk adamısın ülkede hukuk namına bişey kalmadıgını en iyi sen yaşıyorsun görüyorsun bırak bu iskandinav kültürüne uygun dawranışları
Abi bak bir şeyi görmüyorsunuz 3 sene önce olimpiyatta seyirci sahaya girdi mi girmedi mi ?
Lyonda sahaya seyirci girdi mi girmedi mi ?
Şimdi ben sana hemen bir senaryo yazıcam tıpkı ergenekon ve balyozdaki gibi bnlar türkiyede bir dakkada olur ruhumuz duymaz.

Başkan açıklama yaptı sonra bizim maça başkanı ve beşiktaşı sevmeyen bir grup sözde beşiktaş taraftarı bilet aldı ve bunlar sahaya girdi sonra bizim sahayı kapadılar sonra bu renkliler başlıcaklar vay efendim fikret orman öyle açıklamalar yapması ortamı çok gerdi o yüzden sahaya taraftar girdi. Fikret orman baş sorumludur istifa etsin. Bunlar Türkiye de olur adım gibi eminim. Hala anlayamadığınız bir şey var Fikret Orman ve Şenol Güneş olduğu sürece biz her zaman favoriyiz. Net.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

renkli uydurması yok hoca söyledi bunu bunda mantık hatası da yok hoca genel bir değerlendirme yaptı katılacağım organizasyonlarda sıralamam budur dedi seneye cl ile başlarsın önceliğin budur gruptan çıkamazsın ama 3olur uefaya dewam edersin öncelik uefa olur uefadan elenirsin önceliğin lige döner ligi kaybedersin önceliğin kupa olur mantık hatası nerede?
Önce avrupa sonra lig sonra kupa işte 3. değil 2. öneme sahip . Başkan ve hocanın vizyonu aynı başkan da avrupada kupa istiyor ben de bunu anlamıyorum sorun nerede ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2018, 00:15:36
  • Beylikdüzü-İstanbul

Bencil oldukca Nah görür o kutsal formayı .
Adamın Kap'ını dün bildirdik bugün ağzımıza sıçtı resmen. Hiç mi akıllı adam bulmaz bizi şurda.

Çevrimdışı 38life

Futbolcularımız ve hocalarımızın önemli hatalar yapmış olması hakemin bizden GALİBİYETİ ÇALDIĞI gerçeğini değiştirmiyor.

Atacak adam kaleye doğru koşar vurur veya direkt vurur

Bu adam 10 saniye bekledi 10 saniye ve 10 metre arkasından koşarak gelip aldı adam topu Lensin ayağından

Ben vursa kızmazdim oyuncu tercihi derim bunu hep söyledim burada , nabız 1.500 vursa da pas da verse oyuncu tercihi ama bir şey yap orada be adam bir şey yap yani :akuma:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Kanatları

Babel - Mustafa yapsak nasıl olur acaba :alala:

Lan Quaresma yine tutamadın kendini , Pepe ye yapılana çok sinirlendi , Pepe yı iten Ekici neden kırmızı görmedi peki :alala:

Mustafa olayında ciddiyim bu arada oynasin abi oynadığı maçlarda gayet iyiydi mücadele eder en azından

Lens beye de sezon sonunda kendine kulüp bul derim ben yönetici olsam

Şenol Hoca Trabzon maçi 11 ine Mustafayi koyacak. Bak gorursun.

Çevrimdışı mrred

Futbolcularımız ve hocalarımızın önemli hatalar yapmış olması hakemin bizden GALİBİYETİ ÇALDIĞI gerçeğini değiştirmiyor.
Kupa çok önemli değil rakip fener olduğu için millet bu kadar üzüldü. Daha kötüsü olabilirdi buna da şükür
The great gig in the sky

Bencil oldukca Nah görür o kutsal formayı .
Adamın Kap'ını dün bildirdik bugün ağzımıza sıçtı resmen. Hiç mi akıllı adam bulmaz bizi şurda.
Hoca da Hata bunu adam yerine koyup forma verdi

Direkt Quaresma ile başlayaçaktı yada Mustafa ile başlayacaktı

Çevrimdışı 38life

12 maç ceza mı alacak?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

12 olmasa da en az 6-7 olur diye düşünüyorum. Kırmızı yüzünden değil kırmızıyı gördükten sonra yaptıkları yüzünden ceza verirler. Zaten böyle birşey arıyorlardı bu fırsatı kaçırmazlar. Caner'in hiç yoktan kaç maç ceza aldığını biliyoruz. E zaten bu durumlardan rahatsız olan bir yönetim de yok. Hal böyle olunca neden bu fırsatı kaçırsınlar diyorum.

Çevrimdışı mellfred

Hocanın olumlu hareketi Pepeyi almasıydı
Bana kalsa Talisca ya da medeli de alırdım oyundan

Şenol Hoca Trabzon maçi 11 ine Mustafayi koyacak. Bak gorursun.
İnş hiç değilse mücadele eder elinden geleni yapar bundan şüphem yok

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Abilerim kardeşlerim bu takım yarın oynasın yener Trabzonu. Hocamız artık lige döndük dediğine göre oraya bi üj puan daha yazmanızı rica edecem. Pazartesi koyar geçeriz keyfimize bakarız. Herkese iyi geceler.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

Abi bak bir şeyi görmüyorsunuz 3 sene önce olimpiyatta seyirci sahaya girdi mi girmedi mi ?
Lyonda sahaya seyirci girdi mi girmedi mi ?
Şimdi ben sana hemen bir senaryo yazıcam tıpkı ergenekon ve balyozdaki gibi bnlar türkiyede bir dakkada olur ruhumuz duymaz.

Başkan açıklama yaptı sonra bizim maça başkanı ve beşiktaşı sevmeyen bir grup sözde beşiktaş taraftarı bilet aldı ve bunlar sahaya girdi sonra bizim sahayı kapadılar sonra bu renkliler başlıcaklar vay efendim fikret orman öyle açıklamalar yapması ortamı çok gerdi o yüzden sahaya taraftar girdi. Fikret orman baş sorumludur istifa etsin. Bunlar Türkiye de olur adım gibi eminim. Hala anlayamadığınız bir şey var Fikret Orman ve Şenol Güneş olduğu sürece biz her zaman favoriyiz. Net.

3sene değil 5 sene önceydi olimpiyatta sahaya giren 1453 mü ne die bir gruptu ve fetöcüydüler lyonda sahaya bizikiler değil lyonlular girdi. ergenekon balyoz dediğin şeyler fetö gibi büyük bir suç şebekesinin tüm devlet olanaklarını kullanarak organize ettiği büyük bir kumpastı.

sen şimdi kalkıp 3-5 taraftar bir araya gelecek bunu bunu yapacak fikret başkana kumpas kuracak die bir senaryo yazılır ruhumuz duymaz diyorsun. kusura bakmada ben buna kahkaha ile gülerim.

fikret orman istifa etsin dien mi var da hala anlayamadığınız şey var die başlayan final cümleni kurdun ??? daha geçenlerde sebanın da önüne koydum efsane başkan nazarımda ormandır dedim sen şimdi gelip hala anlayamadığınız şey dersen buna daha çok gülerim.

Çevrimdışı mellfred

Ntvsporda brugges’ün maçı var
Mitrovic oynuyor

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2018, 00:20:49
  • Beylikdüzü-İstanbul

Lens>Q7>Rakip 9 Kişi > Hakem

Etki sırası bana göre böyledir. Nasıl ilk mac 2-3 'ü bulduk Cakır'ı susturduk. İkinci golü bulsak mac 3-4 giderdi adamlar zaten bitti.

Çevrimdışı 38life

Lens>Q7>Rakip 9 Kişi > Hakem

Etki sırası bana göre böyledir. Nasıl ilk mac 2-3 'ü bulduk Cakır'ı susturduk. İkinci golü bulsak mac 3-4 giderdi adamlar zaten bitti.

Böyle bi durumda sıralama yapmak mantıklı gelmiyor bana. Maçın bitimine 2 dakika kala penaltımız çalınmadı. Yani galibiyeti kaçırmamıza hakem %95 olarak etki etti.

Etiketler: