Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5804271 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Kutay

Muhteşem koyduk perşembe günüde koymamız lazım Aykuta edilen küfürler, Mehmet topalin suratına atılan madde falan müthiş bir gün oldu.

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı tangaz

kurabiyeeeee fenerrr kurabiye fener  :halay:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Librarius

Heyecanla Kirmizicizgi denen cehalet merkezi programı bekliyorum. Ulan Mehmet ayan ve Serdar Ali Celikler denen iki cahil tam yarim saat "Besiktas Fenerbahce'nin o dehset, muazzam, harika, essiz presini nasıl karar" sorusuna cevap arayıp, sonunda "Besiktas'in isi cok zor" noktasında hemfikir oldu. Ulan FB kim Besiktas kim? 4 eksik Basaksehir'i sansa yenince basımıza real Madrid yaptılar FB'yi.

Besiktas'a ileride basan her takim elege doner. Bunu kafalarına vura vura öğrettik.
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2018, 01:17:17 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Sercan62

Maçın tamamını nereden indirebilirim :icool:

Çevrimdışı Librarius

- Taraftar çok kötüydü. Şu aptal takıma karşı yaşadığımız strese inanamıyorum. 8. dakikada gol yiyoruz, taraftar bıraksan sahaya inip adam kesecek... Bir durun yahu! 82 dakika var. Kendi evimizdeyiz. Neyin stresi, neyin suskunluğu, neyin moral bozukluğu bu... Neyse üstüste birkaç Fenerbahçe maçı kazanırsak bu sendrom da geçecek inşallah...

- Federasyon hırslanmıştır şimdi... İnşallah 3 maç saha kapatma falan almayız.

- Millet Aykut'a sallıyor ama, bence takımını ilk yarıda 'mükemmel' oynattı. Beşiktaş'ı, hem de kendi evinde durdurmanın tek yolu bu. Başakşehir'le oynadığımız maçı 100 kere izlemişler belli ki... Nefes aldırmayan pres, önde baskı... Pepe de olmayınca, elimiz ayağımıza dolaştı bazı pozisyonlarda... Ama sonrasında Şenol Hoca'nın dehası çıktı ortaya... Bir beraberlik alınınca 'hoca gitsin' diyenler umarım utanmışlardır.

- Son golde ofsayta düşmemek adına yaptıklarımız kusursuzdu. İzlemelere doyamıyorum.

- Golcülerimiz maalesef çok yetersiz. O yüzden iş Quaresma'ya kaldı. Attığı iki gol de 'şapkadan tavşan çıkarmak'tı. Başka kimsenin atamayacağı goller... Helal olsun sana çingene!

- İkinci yarıdaki nefes aldırmayan baskımızı düşünün... Bir de üzerine Pepe, Talisca ve Oğuzhan'ı ekleyin... Haydi Perşembe günü görüşürüz ;)

Taraftar orda Fernandao davarının yaptigi (Hakaret Yasak)₅ sinirlendi. Hakem cipi orda kirmizi veremedi.
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2018, 01:20:09 Librarius ]

Çevrimdışı Umutcan Kaya

Maçın tamamını nereden indirebilirim :icool:
+1 Macın tamamını türkce şekilde nerden izleyebilirim birisi yardım edebilir mi?
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Çerçeveletip As duvara

Muhteşem bir kare..
Çok güzel bir kare gerçekten.  İyi yakalamışlar.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tuncaboylu

Muhteşem koyduk perşembe günüde koymamız lazım Aykuta edilen küfürler, Mehmet topalin suratına atılan madde falan müthiş bir gün oldu.

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Perşembe günkü küfürler yatağa, ay pardon lige, yansımadığı için taraftar biraz deşarj olur.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Rıdvan Dilmen :''Derbide Fenerbahçe'nin ofsayttan attığı gol, yardımcı hakemin verdiği gol Fenerbahçe'yi mağlup etti orada. O gol, Şenol hocayı gerçek Beşiktaş'a doğru itti.''

Şair burada diyor ki uyuyan devi uyandırdık :D

Yada attigimiza atacağımiza pişman ettiler :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Librarius

Bu gün ortamı germemeleri şaşırttı beni. Ayakta kalınca Bize karşı duracak takım yok bu Lig'de  :bandit:

Neden biliyor musunuz? Cunku "gerilim Besiktas'a yaramaz" lafının safsata oldugunu onlarda biliyor. Besiktas gecen hafta doğrandı, ilk maçta doğrandı, artık bizi kayirmazlar bu yüzden dikkatli olun diye uyarmışlar. Yani oyle gerilim Besiktas'a yaramaz safsatasına inanmayın. Hakemlere baski yapacaksın. Bir de Ali Palabiyik olsa yine ciplik yapacaklardı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Taraftar orda Fernandao davarının yaptigi (Hakaret Yasak)₅ sinirlendi. Hakem cipi orda kirmizi veremedi. Kirmizi vermezsen taraftar boyle galeyana gelir. Yine adresi sasiriyorsunuz.
Taraftar o olaydan bağımsız olarak bugün genel olarak iyi değildi. Çevremdeki hemen herkes stresli ve gergindi.

Bunun sebebi de sadece ligde tutunma maçı olması değildi.

Kabul edelim ya da etmeyelim, son yıllarda Fenerbahçe'ye karşı oynadığımız oyunun karşılığını alamıyoruz. Ya hakem devreye giriyor, ya saçma sapan bir şanssızlık. 3. golden sonra yanımdaki tanımadığım taraftar kafasını omuzuma koydu göz yaşları içinde, insanlarda böyle bir dolmuşluk vardı.

Çevrimdışı Librarius

Turgay demirin akli dengesi nedir
Penalti degil diyor
Ariza misin lan

Programa alsınlar diye yapıyor. Besiktasli yorumcuların dramıdır bu: programlara çıkabilmek icin Besiktas aleyhine yorum yapıyorlar.

Çevrimdışı murat

Rıdvan Dilmen :''Derbide Fenerbahçe'nin ofsayttan attığı gol, yardımcı hakemin verdiği gol Fenerbahçe'yi mağlup etti orada. O gol, Şenol hocayı gerçek Beşiktaş'a doğru itti.''

Şair burada diyor ki uyuyan devi uyandırdık :D

Yada attigimiza atacağımiza pişman ettiler :evillol:
bırak şu sinsi adamı.adam 3. golde defans aldanıyor diye ofsayt kuralını uefaya şikayet ediyor.fener gol yedi diye ofsayt kuralını değiştirir.

Çevrimdışı cursedofdragon

formada ki fiber max yazısıda güzel olmus  1 günlük galiba ama yine de baya güzel gözüküyor :)

Çevrimdışı Orhan_

Taraftar o olaydan bağımsız olarak bugün genel olarak iyi değildi. Çevremdeki hemen herkes stresli ve gergindi.

Bunun sebebi de sadece ligde tutunma maçı olması değildi.

Kabul edelim ya da etmeyelim, son yıllarda Fenerbahçe'ye karşı oynadığımız oyunun karşılığını alamıyoruz. Ya hakem devreye giriyor, ya saçma sapan bir şanssızlık. 3. golden sonra yanımdaki tanımadığım taraftar kafasını omuzuma koydu göz yaşları içinde, insanlarda böyle bir dolmuşluk vardı.

Bunlara karşı 2-3 maçlık seri yaparsak sonrasında farklı skorlarla çakar çakar dururuz. Yeni nesilleri tatmamıştı bu duyguyu. Eksik bırakmak bizim ayıbımız olur.

Çevrimdışı Sercan62

+1 Macın tamamını türkce şekilde nerden izleyebilirim birisi yardım edebilir mi?

türkçe, ingiliççe farketmez :D :D

yeter ki şu maçı bir yerden full olarak indirelim. Ben bakındım biraz ama bulamadım

Çevrimdışı Umutcan Kaya

türkçe, ingiliççe farketmez :D :D

yeter ki şu maçı bir yerden full olarak indirelim. Ben bakındım biraz ama bulamadım
Benim de takip ettigim 2 tane site var daha yüklememişler en son bayern macı yüklü yarın yüklenir heralde
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Sercan62

Benim de takip ettigim 2 tane site var daha yüklememişler en son bayern macı yüklü yarın yüklenir heralde

neyse bulanlar bulamayanlara bi şeyetsin o zaman :D

Çevrimdışı underworld

Oraya Talisca sız güzel bir derbi galibiyeti daha yazmanızı rica ediciğim

Çevrimdışı mellfred

Tebrikler arkadaşlar
Bu kadar eksiğe rağmen güzel koyduk
Şimdi bi sonraki renkli maçına yedek çıkıp Trabzon’a hazırlanma vaktidir

Çevrimdışı onurturan

Sanıyorum İlk Yarının Ortalarından Bir Görüntü. Hocanın Bu Uyarılarından Sonra Önce Oyun Üstünlüğünü Yakaladık, Sonra Tek Kale Oynadık. Yapılan Değişiklikler, Saha İçi Yer Değiştirmeler Hepsi Çok İyi Etki Etti Oyuna. Şenol Hoca da Bugün Formdaydı.
Dedi ya artık lige döndük diye..
Tulum yaparsa şaşırmam..
Brave heart taki gibi..
Daha değil... daha değil ... daha değil dedi şimdi mızrakları kaldırttı ..
 :D 

Çevrimdışı ProjectOrigin

Maçın linkini bulanlar mesaj kutumu şenlendirirse sevinirim, totem yapacaz diye maçı izlemedim. Maç sırasında skora bile bakmadım o derece  :D

Çevrimdışı onurturan

Maçın linkini bulanlar mesaj kutumu şenlendirirse sevinirim, totem yapacaz diye maçı izlemedim. Maç sırasında skora bile bakmadım o derece  :D
Maçın linki 96. Sulh idare mahkemesi tarafınan yasaklı link olarak kapatılmış diyolar  :evillol:

Çevrimdışı ProjectOrigin

Maçın linki 96. Sulh idare mahkemesi tarafınan yasaklı link olarak kapatılmış diyolar  :evillol:

Yasaklı link, en sevdiğim  :evillol:

Çevrimdışı Umutcan Kaya

Bugün hislerim dehşet-ül Vahşet

Sadece Beşiktaş

Etiketler: