Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5804375 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Cücü verecekti ama q7 nin düşüşünü beğenmedi.
Sivas maçında ilk yarının son dakikasında q7 nin gene ayağına basılmıştı onu da vermedi (ceza sahası dışındaki pozisyon)
Hoca takti buna abijim hoca takti

Çevrimdışı mylife1903

maçın tekrarı bein sports 1 de başladı  :halay:
Sabah sabah ayiptir yahuu
Suyu koyun atese

Çevrimdışı Kutay

Bu arada Negredo gercekten cok kaliteli bir takim oyuncusu. Bu adam tam bir golcu degil ama inanılmaz faydalı bir oyuncu. Bakin Bayern macinda bir seye cok özendim. Mac 4-0 Muller çaprazdan kaleciyle karşı karşıya adam sut çekmek yerine daha müsait olana pas atiyor. Muthis bir takim disiplinleri var. Negredo iste boyle bir takim disiplinine sahip bir oyuncu. Ucuncu golde gol atmaya bu kadar ihtiyaci olan bir oyuncudan sut çekmesini beklersin ama adam orda hem Caner'e koşması gereken yeri gösteriyor hem de topu Quaresma'nin önüne bırakıyor. Bu adami çabuk harcamayın. Negredo'nun stoperleri nasıl alt ettigini gorduk. Gercekten cok iyi boğuşuyor. TS macinda çift forvet çıkmak iyi olmaz mi?
Kesinlikle derbilerde hep negredo oynamalı   love hiç varlık gösteremedi dün akşam. negredonun her derbide ya golü ya asisti var

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Koa_lAA

Çevrimdışı onurturan

Günaydın arkadaşlar..

Dün tılsımlardan birisi tamamlandı ve Quaresma fenere içinde ne varsa boşalttı sarsılarak geldi adam soyunma odasına..
Sadece ismail köybaşı nın kendi kalesine kafaynan darbeli gol atması kaldı o da seneye olur bak unutmayın bu mesajımı :D

Çevrimdışı Kutay

Taraftar o olaydan bağımsız olarak bugün genel olarak iyi değildi. Çevremdeki hemen herkes stresli ve gergindi.

Bunun sebebi de sadece ligde tutunma maçı olması değildi.

Kabul edelim ya da etmeyelim, son yıllarda Fenerbahçe'ye karşı oynadığımız oyunun karşılığını alamıyoruz. Ya hakem devreye giriyor, ya saçma sapan bir şanssızlık. 3. golden sonra yanımdaki tanımadığım taraftar kafasını omuzuma koydu göz yaşları içinde, insanlarda böyle bir dolmuşluk vardı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi özellikle geçen seneki maçlar travma yarattı özellikle  son dakikada gol yediğimiz 1-1'lik maç Demirören döneminde zaten sürekli içeride dışarıda 2-1 yenilip duruyorduk bir ara

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı yoruk

Arkadaş konu kapansın dedim ta 10 saat önce ama olmamış.Bakın ! Anlatamadım.Ben de bundan rahatsızım.Bu konuda yönetimin mutlaka bir şeyler yapması lazım.Taa Metin -Ali -Feyyaz zamanlarından beri bu böyle gelmiş gidiyor.Ben kendim bildim bileli hep hakemler doğranıyor.Acayip acayip kararlar falan.

Burada tamam mıyız ? Tamamız.Zaten aynı şeyler yazılmış.Bunu yapacak olan da yönetimdir.Yapmalıdır da.Zamanı gelmiş geçiyordur.Hoca yapmaya çalışırsa olmaz.

Zaten aynı şeyler yazmışsınız burada hem fikiriz.
Ayrıca ben de diyorum ki ; bu sezon hakem-dış saha faktörlerinin yanında biz de kötüyüz.Aslında asıl olay bu.Öyle oynamadan etmeden hakem ya demek bana saçma geliyor.Ben bunu diyorum.Ama sizde diyorsunuz ki biz yine yenerdik hakem düzgün olsa,işte ayrım burada çıkıyor.Buradan ben de rahatsızım ama düzelmiyor işte.Bu yüzden de senin yönetim olarak daha farklı şeyler yapman takım olarak da potansiyelini sahaya sürmen lazım.Ben hakemi de yenmek zorunda kalalım falan demiyorum.Biz öyle üstün oluyoruz ki zaten kimse duramıyor demeye getiriyorum "ki öyle".Biz yeneriz zaten kendimiz gibi olduğumuzda ama bu işlerin de artık durması lazım yönetimin höt demesi lazım.Senin oyuncuların provokasyon'a kolayca gelmesin diyorum gelmemeli diyorum.Tosic VP karşısında kafa atınca VP g.tl.k yapıyor Tosic de benzerini yapacak.Yerine adamına göre davranacak işte.Oğuzhan her zor maçta sinmeyecek oyundan düşmeyecek.Mental olarak zorlu maçlarda sağlam kalacak takımın olmalı dünkü gibi.
Hoca içinde aynı şeyler geçerli.Odak noktası dağıldığı zaman kolay dağılıyor.Trabzonsporda da böyleydi ,Şenol Güneş.
Normalde yazmazdım ama 2-3 mesaj daha görünce.Dayanamadım.
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2018, 09:26:05 yoruk ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu ülkede hiçbir sey olamazsan spor yazarı ol, bilgin sıfır olsada biseyler yaparsın .  :biggrinking:

Fotomac'dan :

Bayern Münih maçında şanssız şekilde kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Ukraynalı futbolcu derbide beraberliği getiren golle kendisini affettirdi. Vida'nın golünden sonra sosyal medyada çarpıcı yorumlar yapıldı

Çevrimdışı murat

Fiber nedir ya boru falan mi
Fiber döşedik artık kesintisiz ve hızlı tıklama yapacağız.kasma donma yok :D

Çevrimdışı Liquidator

Günaydın beyler)) nasılsınız? Vallahi ben çok iyiyim))) nasıl koyduk ama))) eze-eze yendik şu şikebahçeyi)) Şenol Hocada gerçekden lige dönmüz izlemini verdi))) aykutu madara etti dün))))))))))))) :sevinc
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı yoruk

Bakın mesela o Fernandao'nun hareketi direk 2-3 maç.Ama verilmeyecek.İşte bunun üstüne gitmek lazım.Böyle sürerse yarın yine en kritik maçta son dakika penaltısı bile yeriz biz."Potansiyelimizi her maç ortaya koyacak değiliz yani ,kötü maçlarımızda olacak."Şu seneyi bir kapatalım zaten aramız iyice açılacak , önümüz aydınlık olacak.

Çevrimdışı onur_U

herkese günaydın...

yiğidi öldür hakkını yeme. Q7'yi çok eleştiririm, artık miadının dolduğunu da düşünüyorum.
ama dün medel'le beraber maçı aldılar. tebrik ediyorum ve ligin sonuna kadar aynı performansı bekliyorum, özellikle "deplasmanlarda".

fakat bu kadar iyi oynadığın bir maçta bile arkadan çift dalıyorsun ya valla helal olsun. kırmızı görüp 2 maç ceza alsan ne olacak?

neyse müthiş bir galibiyet oldu.
artık hakemle dahi yenemeyeceklerini anlamışlardır.

Çevrimdışı murat

Bu ülkede hiçbir sey olamazsan spor yazarı ol, bilgin sıfır olsada biseyler yaparsın .  :biggrinking:

Fotomac'dan :

Bayern Münih maçında şanssız şekilde kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Ukraynalı futbolcu derbide beraberliği getiren golle kendisini affettirdi. Vida'nın golünden sonra sosyal medyada çarpıcı yorumlar yapıldı
Levandowski almansa vida da ukraynalı olabilir. :evillol:

Çevrimdışı savaş altay

Günaydınnn  Kara Kartallar  :biggrinking:
Hiç bir fb'li arkadaşım, akrabam ''seninle bu gün buluşmam diyor. Harika bir gün  :icool:

Çevrimdışı mylife1903

Fotomac'dan :

Bayern sehrinin havasi dagitti cek futbolcumuzu mesela portekize gitsek benfika sehrinde hic dagilmaz
Ben italyadayim iki sene falan oluyor bu bizim slovenyi futbolcu vida ozaman rus takimi dinamoda oynuyor hazirlik kampina gelmisler inter sehrine bi mac oldu kiran kirana gusepe meyaza sitadinda romada tribunden izliyom dalan dalana birbirine iki uc gun gecti ac milan takimi ile mac yaptilar san siro stadinda bi dondurmasi var arkadas stadin acayip italyadan baska yerde yiyemezsin boyle dondurma, orda dinamo bu bizim sirp futbolcunun goluyle kazandi ama en cok hosuma san siro stadi gitti, klasik stad futbl kokuyor resmen boyle interin stadi jusepe meyaza gibi soguk bi stad degil. Anlatmaya calistigim cok izledim ben bu vidayi tosici milli takimdan kesemez bu cocuk

Çevrimdışı mylife1903

Fiber döşedik artık kesintisiz ve hızlı tıklama yapacağız.kasma donma yok :D
Cok saglam tiklayinca robben gelecekmis abi, tiklamaya devam

Çevrimdışı mylife1903

Bakın mesela o Fernandao'nun hareketi direk 2-3 maç.Ama verilmeyecek.İşte bunun üstüne gitmek lazım.Böyle sürerse yarın yine en kritik maçta son dakika penaltısı bile yeriz biz."Potansiyelimizi her maç ortaya koyacak değiliz yani ,kötü maçlarımızda olacak."Şu seneyi bir kapatalım zaten aramız iyice açılacak , önümüz aydınlık olacak.
Ceza gelmezse o harekete
Bizim berazilyali futbolcular toplansin
Portekizliler de dahil olsun ayni dili konusuyorlar kulturleri benzer
Hatta negredo ve medel de dahil olsun
Kadikoy stadinda gol sonrasi seref tiribununun onune gidip kabile dansi yapsinlar

Herif kovboy gibi kement salliyor falan, onu da yapip tombala ile bitirsinler dansi

Sonra aciklama yapariz bu portekizde rakibe cok saygi duyuyoruz rituelidir diye

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben hala sakinlesemiyorum.

Oyle ofsayt mi olur arkadas
4.5m ofsayt pozisyon
Oyle gol sevinci mi olur
Maymunmusun lan, persembe nasil gelecen bu stada
Penalti degil diyen gerzek besiktasli yorumcularla baskan ilgilenmeli bu is boyle gitmez
Lan bu penalti degilse karikoydekiler mi penaltiydi
Bırak onlar kudursun abi, ben akşam böyle pambuk gibi oldum.

Yok Emre Bol'muş, Erman'mış, Rıdvan'mış. Oturma organları acıyor adamların, izle gül.

Çevrimiçi Koa_lAA

hoca yalnız yine bi hamleyle herkesin yerini değiştirdi... hocaya rağmen kazandık sanırım... o ne öyle tosic sol beke-adriano öne-babel ortaya-medel stopere falan.... bi takımla bukadar oynanmaz..

Çevrimdışı mylife1903

herkese günaydın...

yiğidi öldür hakkını yeme. Q7'yi çok eleştiririm, artık miadının dolduğunu da düşünüyorum.
ama dün medel'le beraber maçı aldılar. tebrik ediyorum ve ligin sonuna kadar aynı performansı bekliyorum, özellikle "deplasmanlarda".

fakat bu kadar iyi oynadığın bir maçta bile arkadan çift dalıyorsun ya valla helal olsun. kırmızı görüp 2 maç ceza alsan ne olacak?

neyse müthiş bir galibiyet oldu.
artık hakemle dahi yenemeyeceklerini anlamışlardır.
Butun takim kilibik olunca tekme atan goze batiyir
Herkesin dalmasi lazim
Ya bi pzosiyon oldu adam almis topu gidiyor atiba elini kaldiriyor
Faul yapmamak icin, yahu ugrasma dal herife,
Koy tekmeyi sok kramponu ensesinden

Takimda tekme atan oyuncular quaresma oguzhan tosic yahu bir tanesi defans oyuncusu, medel dedik o da evcil pitpul cikti, pepe baklavadan falan herhalde boyle mulayim oldu
Kistirip basacaksin tekmeyi, mumkunse ayagini tarak kemigini falan kiracaksin

Simdi bayern macinda da saglam tekmeler bekliyorum muller koman ve levaya
4-5 hafta oynayamasinlar da gorsunler analarinin orekesini

Erkek oyunu bu, tekme fitratindan var

Çevrimdışı mylife1903

Bu aykut kocamal evli mi, cocugu falan var mi?

Çevrimdışı tangaz

O penalti pozisyonu irdelenmeli
Cucu net goruyor olayi sonra bi tikleniyor, penalti verecem diyo ve veremiyir
Resmen omzu kolu oynuyor herifin

aynen öyle reis bu özgür yandanverdinin gese gol atarken verdiği reaksyon benzeri dotu bası oynadı orda ama vermedi penaltıyı, bakın veremedi demiyorum VERMEDİ! sonra tv.de aklamaya çalışıyorlar orda yardımcıdan beklediği desteği göremedi die ulan penaltıyı orta hakem tak die çalar yardımcıdan destek nie beklesin sözüm ona bu lolipop fifanın en top 5 hakeminden biri değil mi hangi ŞL maçında dotu başı yardımcıyı arıyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı panic13

aynen öyle reis bu özgür yandanverdinin gese gol atarken verdiği reaksyon benzeri dotu bası oynadı orda ama vermedi penaltıyı, bakın veremedi demiyorum VERMEDİ! sonra tv.de aklamaya çalışıyorlar orda yardımcıdan beklediği desteği göremedi die ulan penaltıyı orta hakem tak die çalar yardımcıdan destek nie beklesin sözüm ona bu lolipop fifanın en top 5 hakeminden biri değil mi hangi ŞL maçında dotu başı yardımcıyı arıyor.

abi herifin eli refleks olarak öyle gitti ki biz tribunden çaldı sandık. Mutlaka araştırılmalı o tavır.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tuncaboylu

hoca yalnız yine bi hamleyle herkesin yerini değiştirdi... hocaya rağmen kazandık sanırım... o ne öyle tosic sol beke-adriano öne-babel ortaya-medel stopere falan.... bi takımla bukadar oynanmaz..
Maçı stadda izlesen, bunu yazamazsın.

Hocanın her hamlesi doğruydu dün. Her hamlesi hem de.

Fernandao'yla havada boğuşacak adam yoktu, top indirmesini engelleyemeyeceğimizi anlayınca indirdiklerini süpürsün diye Medel'i savunmaya çekti.

Babel solda çok kötüydü, Love etkisizdi. Tosic'i sola çekip Adriano ile ikisini dönüşümlü kullandı. Babel'i de Love'ın yanına atıp oyun üstünlüğünü ele geçirdi.

İkinci yarı gol atmasına rağmen doğru olarak kartı olan Vida'yı çıkarıp Negredo'yu alarak, Aykut'a anneni ziyarete geliyorum dedi. Golün ve bu değişikliğin de etkisiyle taraftar da coştu, takım da rakibin üstüne çöktü. 50-75 arası çaresizlikten ağladı Fenerbahçe, ilginçtir gol oyun dengelenmişken geldi.

Dünkü maç hocanın ustalık eseriydi.

Şu maçtan sonra bile hocaya rağmen kazandık diyen varsa, söyleyecek bir şey yok.

Çevrimdışı panic13

ya şu minnoşları öpmek çok keyifli yaaa :D Yemin ediyorum keyiften ne yapacağımı şaşırdım :D

Şenol hoca inşallah yedek kadro ile çıkar perşembe akşamı, onların dengi anca bizim yedek kadro :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Etiketler: