Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5811244 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Bakın uzun zamandır devam eden Oğuzhan algısı meyvelerini veriyor. Düşman kesilen taraftarlar var artık. Bu sene Tolgay çıksaydı tüm maçlara bugün Ozi'nin aldığı tepkiden azını almazdı. Bunu daha öncede söyledim. Gözler kapalı maç izlersen Tolgay-Atiba-Oğuzhan değişmeli göme göme seneyi tamamlarsın. Oyunla ilgili 1 tane içerik yok mesajlarda ama oyuncu yerin dibine çekiliyor. Aynen devam.

Çevrimdışı Librarius

Oyle seyler yazilmis ki  gun icinde hepsine cevap veresim var ama zamanım yok. Yusuf Erdogan bile ovulmuş. Yahu Yusuf Erdogan'in hayatta ki en büyük basarisi Besiktas maçlarında ki performansı olabilir. Bizim durağan, helva gibi yumuşak defansımıza karşı parlaması gözleri boyamış. TS'de bile kadroya giremeyen boş beleş bir oyuncu.

Negredo'ya cakanlar olmuş. Adam ne yapsın? Top mu geldi? Biri ilk yari olmak uzere 2 pozisyona girdi, birinde sag ayağıyla havadan gelen topa gayet iyi vurdu ama Harun cikardi, ikincisinde de golunu attı. Ne yapmasını bekliyorsunuz bu adamin? Herkesi calimlayip gol atmasını mi? Simdi kim oldugunu hatırlamıyorum ama bir arkadasimiz da adamin daha garanti olur diye Lens'e pas attıgı pozisyonu eleştirmiş. Yahu adam takim oyuncusu, ordan vurabilirdi tabi ama kalecide yokken müsait  arkadaşına pas attı ve yüzde yüzlük bir pozisyon dogdu. 

Bazi arkadaslar da uçmuş: hani Cenk gidince takim uçacaktı diye sormuşlar. Acin Cenk'in oynadigi maclara bir daha bakin. Ozellikle deplasman maçlarına. Pozisyon bile bulamıyorduk. O tarla gibi sahada, teror estirilen bir ortamda ve takimin gününde olmadıgı bir maçta 2 gol attık, 2 de boş kale denebilecek golu kacirdik. Felaket tellaligi yapmaya meraklı cok kisi var.

Cenkli Besiktas oyuna ezici bir sekilde hukmederken bile pozisyon üretemiyordu. Dun berbat şartlara ve oyuna ragmen baya pozisyon bulduk. INSALLAH BU TAKIM BU SENE SAMPIYON OLACAK.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2018, 18:07:56 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Bizim adimiza en büyük sorun cezasahasina yakin verkaclar yaparak rakibi delememek. Dun Vagner Love girdikten sonra bunu yapabileceğimizi gorduk. Buyuk takımların maçlarına bakıyorum adamların ortasahalari forvet oyuncularıyla verkaç yapıp iceri kat ediyorlar ve cogu zaman golle sonuçlanıyor. Bizde pesi atan ortasaha oyuncusu yerinde bekliyor. Kanat oyuncularımız delici degil. Gerci hakkini yemeyelim Quaresma iyi deliyor ama bizim takimi deliyor. Pozisyonun resmi de konmuş zaten. Orda Love'un önüne bıraksa bugun baska seyler konusur olurduk. Negredo niye Lens'e pas attı diye eleştirenler Quaresma'nin bence cop kalitesinde olan sut yetenegiyle orda birde sol ayakla sut denemesine ses cikarmiyor. Bu takim adine degil kendi adine oynadigini gösteriyor.  Boyle oyunculardan hiç hazzetmiyorum.

Bir sözümde Oguzhan kardesimize. Sahip olduğu büyük yetenege ihanet ediyor. Kendine dikkat etmediği, iyi calismadigi her halinden belli. Yuruyecek gucu yok. Senol hoca Oguzhani deplasman maçlarında yedek oturtmalı. Baska yolu yok. Ic saha maçlarında kolay rakiplere karşı oynar ama rakip diriyse yine yedek kalmalı. Bence bizim ortasahamiz Atiba ve Medel olmali. Ne Tolgay ne de Oguzhan hazır degil.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Orhan_

.....Bence bizim ortasahamiz Atiba ve Medel olmali. Ne Tolgay ne de Oguzhan hazır degil.

Bu oyun anlayışıyla hem oyuncuyu hem takımı yakıyor hoca. Oğuzhan olmuyor bu şekilde. Bu oyunun oyuncusu değil. Ya daha doğru, oyuncunun yeteneklerine göre görevler verecek ve sistemi düzenleyecek ya da oraya ayıboğan oyuncu koyacak. Yoksa elimizdeki değerleri harcıyoruz.

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Love çok işimize yarayacak arkadaşlar.  Bir iki pozisyonda süper kahraman moduna girmeye çalışmasını ilk maçına ve faydalı olma isteğine bağlıyorum. Kaçırdığı golde de kızamam olması gerekli olduğu yerdeydi ve vuruşunu yaptı ama olmadı. Evimizdeki ilk maçta ilk 11 başlamalı. Karabük gibi zayıf bir rakibe karşı atacağı goller motorunu açacaktır Beşiktaşta. Sonraki haftalarda da gerisi gelir zaten diye düşünüyorum.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mylife1903

Haftaya karabük ile maçımız var, bu maç için rakip analizi, buna göre antreman vs programı  yapılıyor mu acaba kulüpte. Bu işlerle uğraşan bir ekip var mı acaba şu an ?

Eyvallah büyük takımız kendi oyunumuzu oynarız da (ne yazik ki olmayan) süper ligde özellikle bazı takımların çok açık zayıf noktaları var niye değerlendir miyoruz ?
Hoca tembellesti
Yonetim de ariza vallahi su macin hakemine iki cift laf eden yok. Yahu ikincinyedigimiz golde top disaridan degil mi simdi degilse bile cik konus gelecek haftalara yatirimdir.
Hakemi de yenecez falan ne gerzek romantizmdir arkadas

Su forumdan 9 kisi toplanin real macina cikin ben de hakem olam o real de sizi yensin mumkun degil, orta sahayi gecirtmem. Kaleci kurtarip kornere celse aut veririm, oyle gordum derim. Biz vururuz auta cikar temas gordum korner , derim hah o kornerde de topun gelisine penalti ve kirmizi cakarim ne oldugunu sasirir ispanyollar

Çevrimdışı underworld

Bakın uzun zamandır devam eden Oğuzhan algısı meyvelerini veriyor. Düşman kesilen taraftarlar var artık. Bu sene Tolgay çıksaydı tüm maçlara bugün Ozi'nin aldığı tepkiden azını almazdı. Bunu daha öncede söyledim. Gözler kapalı maç izlersen Tolgay-Atiba-Oğuzhan değişmeli göme göme seneyi tamamlarsın. Oyunla ilgili 1 tane içerik yok mesajlarda ama oyuncu yerin dibine çekiliyor. Aynen devam.
İmza  atıyorum

Çevrimdışı cursedofdragon

Tosiç'in eşi Jelena Twitter hesabından:

"Dusko'nun sahada olmama nedeni ciddi bir sakatlıklıktı. Sözleşmesi veya lanet olası para ile ilgisi yok. Beşiktaş'ı derinden seviyor. O gerçek bir kartal."

Çevrimdışı sametbagan

@cursedofdragon dün yaptığın 2.2 olayının başımıza iş açacağı belliydi bak gördün mü maç 2-2 bitti.

Senin totemleri=@mylife1903 ün vudu büyüleri.Yaktınız bizi yeminlen lütfen siz daha bişey yapmayın çünkü sonuç hep geri tepiyor. :D

Şaka bir yana dün ikinci yarı ben takımın oyun iştahı ve arzusunu beğendim.Lens ve lov pozisyonları golle sonuçlandırsa burda başka şeyler konuşuyor olacaktık

Birde herkes oziyi gömmüş ama yanlış gözle izlemişler.Bu orta saha ve oyunla değil ozi iniesta gelse bu şekilde sahada kötü gözükür.

Ozi dar alanda iş yapar alveri iyidir kilit pasları yerinde yapar.Ozi bi emrecan değildir yada ne biliyim tolgay kadar bile mücadele edemez.

Zaten sen oziden bunları bekliyorsan geçmiş olsun Beşiktaşlı kardeşim.Dün atibanın değerini bi dah anlamış olduk

Ben dahil burda birçok kişi medel ozi istiyordu ama atiba takımın adeta defansla ofans arasındaki köprüsü durumunda

atiba ordan çıkınca bütün takım organizasyon bozukluğu yaşıyor.

Geçen sene Fabri marcelo atiba ve ozi bizim pas istasyonlarımızdı onlara zaman zaman adriano eşlik ediyordu 

Ozi dün bu konuda çok yalnız kaldı ayak uyduracağı 1 tane bile adam yoktu maalesef.

Bir de hocamızın maç içerisindeki vücut dili çok kötüydü bir sorun olduğu çok belli inşallah sorun ne ise bir an önce çözülür zira makas daralıyor telafisi mümkün olmayan maçlar var önümüzde.

@cursedofdragon dün yaptığın 2.2 olayının başımıza iş açacağı belliydi bak gördün mü maç 2-2 bitti.

Senin totemleri=@mylife1903 ün vudu büyüleri.Yaktınız bizi yeminlen lütfen siz daha bişey yapmayın çünkü sonuç hep geri tepiyor. :D

Şaka bir yana dün ikinci yarı ben takımın oyun iştahı ve arzusunu beğendim.Lens ve lov pozisyonları golle sonuçlandırsa burda başka şeyler konuşuyor olacaktık

Birde herkes oziyi gömmüş ama yanlış gözle izlemişler.Bu orta saha ve oyunla değil ozi iniesta gelse bu şekilde sahada kötü gözükür.

Ozi dar alanda iş yapar alveri iyidir kilit pasları yerinde yapar.Ozi bi emrecan değildir yada ne biliyim tolgay kadar bile mücadele edemez.

Zaten sen oziden bunları bekliyorsan geçmiş olsun Beşiktaşlı kardeşim.Dün atibanın değerini bi dah anlamış olduk

Ben dahil burda birçok kişi medel ozi istiyordu ama atiba takımın adeta defansla ofans arasındaki köprüsü durumunda

atiba ordan çıkınca bütün takım organizasyon bozukluğu yaşıyor.

Geçen sene Fabri marcelo atiba ve ozi bizim pas istasyonlarımızdı onlara zaman zaman adriano eşlik ediyordu 

Ozi dün bu konuda çok yalnız kaldı ayak uyduracağı 1 tane bile adam yoktu maalesef.

Bir de hocamızın maç içerisindeki vücut dili çok kötüydü bir sorun olduğu çok belli inşallah sorun ne ise bir an önce çözülür zira makas daralıyor telafisi mümkün olmayan maçlar var önümüzde.

abi ben büyü müyü yapmıyorum ki görünce garibime gitti böyle herşey 2-2-2 çok fazla 2 vardı paylaşayım dedim.

Malasef 2-2 bitti.

@mylife1903  abi'ye söylememiz lazım o büyü,totem ile vudu işi ile en çok o uğraşıyor :D

Söz verdi tamam bi daha totem filan yapmıcam dedi ama bakalım :D

Çevrimdışı mylife1903

abi ben büyü müyü yapmıyorum ki görünce garibime gitti böyle herşey 2-2-2 çok fazla 2 vardı paylaşayım dedim.

Malasef 2-2 bitti.

@mylife1903  abi'ye söylememiz lazım o büyü,totem ile vudu işi ile en çok o uğraşıyor :D

Söz verdi tamam bi daha totem filan yapmıcam dedi ama bakalım :D
Yikiyom formalari temiz bir baslangic yapacam

Çevrimdışı kyiv

Oğuzhan'ı gömmek için o kadar neden var ki. Oğuzhan eğer 10 numarayı giyiyorsa 10 numaranın hakkını verecek kaptanlıkla birlikte. 10 numaradan ne beklenir? Geçmişte kendisinin koyduğu çıta var 10 gol 10 asist. Bunun 1,2 altı kabul edilebilir aksi asla. Oğuzhan 25 yaşına geldi halen daha şutları sert değil yumuşak kale içersinde etkili değil gol vuruşu yok ikili mücadeleler zayıf yapabildiği en iyi şey derinlemesine paslar ve verkaçlar onda da formda olmadığı zaman takıma fren oluyor kaptırdığı toplar yapmadığı müdahaleler kaleye pozisyon olarak dönüyor. Takım kaptanlığı apayrı birşeydir herkes 1 koşuyorsa sen 2 koşmak zorundasın Oğuzhanda gayretsizlik var teslim olmuşluk var. Oynadığında ne yaptığını biliyoruz yetenekleri tartışılmaz ama o yetenekleri ne kadar sahaya yansıtıyor ne sıklıkla yansıtıyor tartışılır. Oğuzhan eğer sadece yanındakilerin etkisiyle iyi oynayacaksa ne gerek var Oğuzhana? Oğuzhan yeri geldiğinde "yaratmalı " yoktan var etmeli. Bu Oğuzhan değil mi 18 yaşında Van Persie ile Arsenalde yaşadığı olayı çok iyi birşey yapmış gibi anlatan? Şimdi 25 inde antrenmanı en son Oğuzhan mı terk ediyor sizce?

Çevrimdışı underworld

Tosiç'in eşi Jelena Twitter hesabından:

"Dusko'nun sahada olmama nedeni ciddi bir sakatlıklıktı. Sözleşmesi veya lanet olası para ile ilgisi yok. Beşiktaş'ı derinden seviyor. O gerçek bir kartal."
Yenge  bi dur  zaten  ortalık karışık

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

Fenerbahçe tribünleri Beşiktaşın çocuğu Mete kalkavan diye bağırıyorlar.Aykutun açıklamalarından sonra yavaş yavaş algıya başladılar iyice.Son iki şampiyonluğumuza laf uzatıp ima eden aykut kocamana hiçbir açıklama yapmadık.Yaptırım uygulatamadık.

Çevrimiçi levitate

değil seni kandırmışlar niasse ilk 11'de.  :)
gugıldan baktım büyük harflerle 11'de yazıyodu açmadım siteyi :(
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Bu licktivi olayi nedir arkadas
Toou saldado disardan ceviriyir
Adamlar 7 defa tekrarini veriyir

Yonetim uyusun
Dusen fbliye faul caliniyor

Turkiye burasi be cikip bagiracaksin, hukukin gucu yoktur gucun adaleti vardir turkiyede

Çevrimdışı almanci

Fener'i izlerken önümüzdeki senelerde bizde onlarin simdiki halinde olabiliriz diye korkmaya basladim.

Fener'i izlerken önümüzdeki senelerde bizde onlarin simdiki halinde olabiliriz diye korkmaya basladim.

Yaşınızı girermisiniz forumda yaşınızı girmeniz zorunlu :)

Çevrimdışı yoruk

Paylaşmak istedim.Larin'in draft seçimi.

Acaba MLS draft seçimlerini izleyen var mı bizim yönetimde merak ediyorum ? "Yoktur"
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2018, 20:24:11 yoruk ]

Çevrimdışı kyiv

Şu Gençlerbirliğine Ankarada yenildik değil mi? :akuma: Sonrada şampiyon yarışından bahsediyoruz :s20:

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Takımın geri kalmasında en önemli sebeplerden birisi Oğuzhan. Dün akşam maçtan sonra izlediğim ropörtajında neden geri kaldığımızın ipuçları da vardı. Son 2 senenin şampiyonuyuz, daha oynanacak maçlar var hikayesi ile cümlelerini sürdürdü. Bu cümleleri eden takım kaptanımızın kaç asisti  var?Kaç golü var? Şampiyon olduğumuz 2 yılda kaç golü vardi?Kaç asisti vardı?
Yani Oğuzhan diyor ki 2 sene şampiyon olduk yeter hemen eleştirmeyin.

Paranız günün de ödeniyor, Türkiyenin en güzide kulübünde oynuyorsun kazandığın parayı bugün benim diyen insan kazanamıyor daha ne istiyorsun Allahtan belanı mı?

Vallahi uzun zamandır bu hissiyatım vardı ama hadi takım kaptanı şampiyonluklarda katkısı var falan diye şımarıklıklarına göz yumuyorduk ama artık deniz bitti. Maç içinde şımarıklıkları, aleni gördüğü sarı kartlar, itirazları falan inanılmaz antipatik geliyor bana Oğuzhan. He diyeceksiniz ki diğerleri çok mu iyi?Değil elbet aynı mevki de Tolgayda var ama ne konuşurken ne de saha içindeki davranışları Tolgayın en kötü gününde bile antipatik gelmiyor. Oğuzhan için böyle düşünen bir ben miyim?Kesinlikle Beşiktaş kaptanlığına yakışmıyor!

Katiliyorum. Besiktas kaptani olamaz. Hem rakibin hem takimin saygi duyacagi bir adam olmali. Hakemle konusurken hep ama hocam ilk o baslatti diye mizmizlanan bi çocuk gibi gorunuyor. Pepe 1. kaptan olmali, olmuyorsa Atiba, olmadi Medel. Takimda bu kadar liderlik yonu olan, tecrubeli adamlar varken gidip oğuzhan'ı kaptan yapmak hangi akla hizmettir cozebilmis degilim.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2018, 21:24:50 cursedofdragon ]

Etiketler: