@cursedofdragon dün yaptığın 2.2 olayının başımıza iş açacağı belliydi bak gördün mü maç 2-2 bitti.
Senin totemleri=
@mylife1903 ün vudu büyüleri.Yaktınız bizi yeminlen lütfen siz daha bişey yapmayın çünkü sonuç hep geri tepiyor.

Şaka bir yana dün ikinci yarı ben takımın oyun iştahı ve arzusunu beğendim.Lens ve lov pozisyonları golle sonuçlandırsa burda başka şeyler konuşuyor olacaktık
Birde herkes oziyi gömmüş ama yanlış gözle izlemişler.Bu orta saha ve oyunla değil ozi iniesta gelse bu şekilde sahada kötü gözükür.
Ozi dar alanda iş yapar alveri iyidir kilit pasları yerinde yapar.Ozi bi emrecan değildir yada ne biliyim tolgay kadar bile mücadele edemez.
Zaten sen oziden bunları bekliyorsan geçmiş olsun Beşiktaşlı kardeşim.Dün atibanın değerini bi dah anlamış olduk
Ben dahil burda birçok kişi medel ozi istiyordu ama atiba takımın adeta defansla ofans arasındaki köprüsü durumunda
atiba ordan çıkınca bütün takım organizasyon bozukluğu yaşıyor.
Geçen sene Fabri marcelo atiba ve ozi bizim pas istasyonlarımızdı onlara zaman zaman adriano eşlik ediyordu
Ozi dün bu konuda çok yalnız kaldı ayak uyduracağı 1 tane bile adam yoktu maalesef.
Bir de hocamızın maç içerisindeki vücut dili çok kötüydü bir sorun olduğu çok belli inşallah sorun ne ise bir an önce çözülür zira makas daralıyor telafisi mümkün olmayan maçlar var önümüzde.