Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5803602 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı artena_condari

Bu maç Anadolu topçusu Love'ı Beşiktaş'a kurtuluş gibi sunanları da belli etti kanımca.

Çevrimdışı Berat

Talisca ile Pepe de sarı kart görmedi puan kaybının üstüne..

Çevrimdışı caner.eryigit

olmayacak duaya amin demek olur

yapılması gereken şey belli hala kalan maçları alırsak şampiyonuz bunu kovalamalıyız matematiksel olarak kaybedene dek kovalamalıyız şampiyon olamıyorsak ikinciliği kovalamalıyız
+1903

Çevrimiçi tolga1903

Hocanın sezon başından beri ısrar ettiği bazi şeyler var ve hiç sonuç alamadı. İlki şu quaresma babel lens'den hangi ikisi kanat oynuyosa sürekli oyun içi yerlerini değiştirmek. Yani olmuyor işte neden bu ısrar? İkincisi lens oynuyosa erkenden oyundan alıp talisca'yı sağa atarak ordan atak şekillendirmeye çalışmak daha hiç tutmadı. Üçüncüsü hala ama hala oyuna çok forvet alarak cevirebilecegini zannetmek. Orta sahanda topu sirkülasyona sokacak adam yok 80 dakika topu savunmadan pepe'ye ileri sıktırarak oynamaya çalışıyorsun rakip armut gibi topluyor o uzun topları ve seri orta sahalarıyla kontraya çikıyor 4'lü blok+oğuzhan otomatikmen pasifize oluyor medel'e atibay'ya 60 metre rakip orta sahası kovalatıyorsun. Dördüncüsü sezon başından beri belki tüm rakipler adriano'nun ters kanattan çizgiye ve merkezden arkasına atılan uzun toplarla tehlike yarattı ve hala devam ediyorlar çözüm yine yok. Daha da bi sürü sayılır hocam seni çok savundum üzerine gelinmesine hep karşı çıktım ama yok şuan en büyük sorun sensin. Bayern maçlarında bizi heyecanlandırmaktan başka hedefin kalmadı ve dertlere gark ettin bizi.

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Önce Özat'ın takımını sonra Karabük'ü yener kendimizi geliriz.

2.lik+TK şampiyonluğu benim için başarıdır şu haldeki takımı görünce. Münih'i de elimizden geldiğince zorlayacağız, şüphem yok.

Çevrimdışı tangaz

Bence orta saha ve forvetin bu kadar kabız olursa şampiyon olamazsın hepsinin gol adedine bakarsan sonuç kendiliğinden çıkıyor abi zaten.tolgay 0 ozi 0 Atiba 1 medel 0 q7 0 lens 1 Babel ve talisca ayırıyorum biraz gol adedinde.nasıl şampiyon olacaksın abi peki Böyle?

santraforun kadar konuşursun bizim cenk negredo 20 haftada kaç gol attı? ilk devre talişkada yokları oynuyordu sadece babel gereken skoru yaptı hücum hattında
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu ruhsuzları sakın desteklemeye gitmeyin bursa dönüşünde, bundan sonra ya bize moral vericekler sıra onlarda yada topu alıp sektiree sektire gidicekler.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Çekilin beyler negredo avukati ben geldim , adam gucu yettigi kadar mucadele ediyor, hep dogru tercihi yapmaya calisiyor, bencillik yapmiyor pozitif oynamaya calisiyor , bide bu adamin yaninda oynayan q7 isimli bi arkadas var; besiktas kulubunun faydasina bi pas tercihi yaptigini ben gormedim , bu adamin kulubu sevdigi onemsedigi yok. Negredo da bu yuzden kiziyor q7 ye , bi soyunma odasi kavgasi ile su q7 den kurtulabilirmiyiz acaba , hemen negredoya whatsappdan yaziyorum q7 yi dovsun , kapı gibi zaten bi kafa atsa tamamdir iş    q7 ye kizdigim o kadar cok pozisyon varki ekrana kafa aticam artik

Taraftar desteklesin,moral versin, bunlarda hiç bir hırs hiçbir şey yok.Maç çıkışı reinalara gitmeler euroları alırken falan oh ne kadar güzel.Biz burda kahrolalım sinirimizden uyuyamayalım.O formayı  kendinden küçük gören varsa terletmeyecek varsa giymesin kardeşim çıksın gitsin çıplak oynasın.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bu ruhsuzları sakın desteklemeye gitmeyin bursa dönüşünde, bundan sonra ya bize moral vericekler sıra onlarda yada topu alıp sektiree sektire gidicekler.

Takim mucadele etti etmesine fatura kesmek gerekirse ben kaptana keserim. Yalniz dedigin gibi takima destek olmazsak sampiyonluk da Beşiktaşlilik da yalan olur..

Çevrimdışı Egos

olmayacak duaya amin demek olur

yapılması gereken şey belli hala kalan maçları alırsak şampiyonuz bunu kovalamalıyız matematiksel olarak kaybedene dek kovalamalıyız şampiyon olamıyorsak ikinciliği kovalamalıyız

bence de ağabey, bu seneki lige havlu atılmaz. ligi bırakıp diğerlerinin mağlubiyetleri izlemenin pek mantığı yok. ikincilik kovalama kısmı da lazım değil, hesap kitap yapmadan galibiyet kovalayalım bir süre.

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2018, 03:15:57 3:10 to Yuma ]

Çevrimdışı Berat

Hocanın en uzun süren galibiyet serisi 4 müydü?

Çekilin beyler negredo avukati ben geldim , adam gucu yettigi kadar mucadele ediyor, hep dogru tercihi yapmaya calisiyor, bencillik yapmiyor pozitif oynamaya calisiyor , bide bu adamin yaninda oynayan q7 isimli bi arkadas var; besiktas kulubunun faydasina bi pas tercihi yaptigini ben gormedim , bu adamin kulubu sevdigi onemsedigi yok. Negredo da bu yuzden kiziyor q7 ye , bi soyunma odasi kavgasi ile su q7 den kurtulabilirmiyiz acaba , hemen negredoya whatsappdan yaziyorum q7 yi dovsun , kapı gibi zaten bi kafa atsa tamamdir iş    q7 ye kizdigim o kadar cok pozisyon varki ekrana kafa aticam artik

Kardeş, Negredo'yu bence savunmaya kalkma. Öfkeyi (benim dahil) üzerine çekersin zira mesele Querasma'dan büyük.

Çevrimdışı tangaz

ben kimse kusura bakmasın sakatlık yada cezalı olmazsa ozziyi bir daha kulübeden çıkarmam maçına göre gençler kupa maçı gibi sonradan belki oyuna sokarım

yediğimiz ikinci golde ellerini yana açıp yusufa buyur geç yaptı şaka gibi faul yapsana orada sarı bile görmezdi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Takim mucadele etti etmesine fatura kesmek gerekirse ben kaptana keserim. Yalniz dedigin gibi takima destek olmazsak sampiyonluk da Beşiktaşlilik da yalan olur..

Ben farklı  maç izlemişim ne mücadelesi ya ? Mücadele etsek bizi yenemeyecek takım yok, hadi bir iki olabilir yorgundur formsuzdurlar vs vs falan yine anlarım şanssız günleridir falan. Bu maç hiçbirşey yapmadık bizim seviyemiz bu değil.

Çevrimdışı Egos

Bu maç Anadolu topçusu Love'ı Beşiktaş'a kurtuluş gibi sunanları da belli etti kanımca.

iş yapar. ben daha önce sunum yapamamıştım, bu mesaj vesilesi ile belli olayım.

Çevrimdışı Dr.Zeck

biz daha bu macları kazanamıyoruz.. Kaldı ki bayernin dahil oldugu fikstürden nasıl çıkacağız bilmiyorum.. Aslında bunları kazanıp kendine kredi yaratman gerekirden saçma sapan puan kayıpları yapıp işi iyice zora soktuk..

iş yapar. ben daha önce sunum yapamamıştım, bu mesaj vesilesi ile belli olayım.

Senin gibiler yüzünde koskoca Beşiktaş Love gibi yetersizler₁ muhtaç oluyar ya. Eğer illa kaybedeceksek Larin gibi geleceği olanlarla kaybedelim. Günü kurtarmaya yazılı 34'lüklerle değil.

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı tangaz

bu maç özelinde vagner oyunda kaldığı sürede hayal kırıklığına uğradım daha fazlasını bekliyordum haa ölçü değil bu maç hocanın saçmalıkları nedeniyle ama birkaç tercihi biraz yanlıştı kahramanlığa soyundu alakasız yerden şut denemek vb saçmaydı

Çevrimiçi 38life

Hala şampiyonluktan umudu olan var mı? Bizi karamsar ilan edenler, ezik ilan edenler gerçeklerle yüzleşmeye başladınız mı? Takım 3 ay önce tepe taklak düşmeye başladı ama asıl problem bu değildi, düşüş varsa çıkış da mümkündür, yarışta düşüşler, çıkışlar olur fakat problem şu ki Şenol hoca bu tepe taklak düşmeyi reddetti, takımda problem olmadığını, yaptıklarının doğru olduğunu savundu. Ve hala savunuyor. Problemi asla kendinde görmüyor. Ne taktiğini ne de oyuncu tercihlerini değiştirmiyor. Ve değiştirmeyeceğini zaten 3 ay önce belli etmişti. Bunu görmek zor değildi. Takımda hiçbir değişiklik yok. Hala kabız kere kabız bir takım seyrediyoruz. Bakın takımda 1 adet forvet arkası yok. 1 adet!! Ama Fikret Orman çıkıp "o bölgede çok fazla oyuncumuz var, transfere gerek yok." diye açıklama yapıyor. Ve devre arasında 2 forvet alınıyor fakat 10 numara alınmıyor. Peki buna F. Orman mı karar verdi? Elbette hayır. Hoca böyle istedi. Başkana "O bölgede birsürü oyuncu var" cümlesini kurdurtan hocaydı. Televizyonda çıkıp Quaresma'nın ortalarının takıma faydasının zararından daha çok olduğunu iddia etmesi gibi.

Sistem çökmüş durumda 3 aydır. Fakat müdaheleyi bırak müdahele girişimi bile yok! Öfkemiz buna. Yoksa "beceremiyoruz" der otururuz yerimize. Uzun uzun konuşacak birşeyimiz olmaz. Gelecek sezonlardan bahsederiz. Ama durum öyle değil, durum çıldırmalık!!

Ben 2-3 aydır 2.cilik için umut besliyorum. Çok fazla tekrara giriyorum ama 2.cilik çok önemli bu sezon. Belki de önemliydi demeliyim. Çünkü 2.ciliğe dair umutlarım da tükenme noktasında. Ziraat Kupasını almak ve Başakşehirin şampiyon olmasını ummak şuandaki duam. Aslında 2.cilik için hala umudum var diyebilirdim ama galatasarayın kollanacağını da plana katarsak çok çok zor artık. TT Arenada normal şartlarda kazanabiliriz. Belki o maç birşeyleri değiştirebilir, bir umut...

Çevrimdışı Egos

ben kimse kusura bakmasın sakatlık yada cezalı olmazsa ozziyi bir daha kulübeden çıkarmam maçına göre gençler kupa maçı gibi sonradan belki oyuna sokarım

yediğimiz ikinci golde ellerini yana açıp yusufa buyur geç yaptı şaka gibi faul yapsana orada sarı bile görmezdi...

quaresma'nın korner direğini savunacağını hesaba katamadı.

Çevrimdışı Berat

Hala şampiyonluktan umudu olan var mı? Bizi karamsar ilan edenler, ezik ilan edenler gerçeklerle yüzleşmeye başladınız mı? Takım 3 ay önce tepe taklak düşmeye başladı ama asıl problem bu değildi, düşüş varsa çıkış da mümkündür, yarışta düşüşler, çıkışlar olur fakat problem şu ki Şenol hoca bu tepe taklak düşmeyi reddetti, takımda problem olmadığını, yaptıklarının doğru olduğunu savundu. Ve hala savunuyor. Problemi asla kendinde görmüyor. Ne taktiğini ne de oyuncu tercihlerini değiştirmiyor. Ve değiştirmeyeceğini zaten 3 ay önce belli etmişti. Bunu görmek zor değildi. Takımda hiçbir değişiklik yok. Hala kabız kere kabız bir takım seyrediyoruz. Bakın takımda 1 adet forvet arkası yok. 1 adet!! Ama Fikret Orman çıkıp "o bölgede çok fazla oyuncumuz var, transfere gerek yok." diye açıklama yapıyor. Ve devre arasında 2 forvet alınıyor fakat 10 numara alınmıyor. Peki buna F. Orman mı karar verdi? Elbette hayır. Hoca böyle istedi. Başkana "O bölgede birsürü oyuncu var" cümlesini kurdurtan hocaydı. Televizyonda çıkıp Quaresma'nın ortalarının takıma faydasının zararından daha çok olduğunu iddia etmesi gibi.

Sistem çökmüş durumda 3 aydır. Fakat müdaheleyi bırak müdahele girişimi bile yok! Öfkemiz buna. Yoksa "beceremiyoruz" der otururuz yerimize. Uzun uzun konuşacak birşeyimiz olmaz. Gelecek sezonlardan bahsederiz. Ama durum öyle değil, durum çıldırmalık!!

Ben 2-3 aydır 2.cilik için umut besliyorum. Çok fazla tekrara giriyorum ama 2.cilik çok önemli bu sezon. Belki de önemliydi demeliyim. Çünkü 2.ciliğe dair umutlarım da tükenme noktasında. Ziraat Kupasını almak ve Başakşehirin şampiyon olmasını ummak şuandaki duam. Aslında 2.cilik için hala umudum var diyebilirdim ama galatasarayın kollanacağını da plana katarsak çok çok zor artık. TT Arenada normal şartlarda kazanabiliriz. Belki o maç birşeyleri değiştirebilir, bir umut...

Alıntı
havlu attık diyenler sene sonu sevinmesin hepsinin nicki'ni kaydediyorum.

Mesajın sahibini hatırlarsın @38life

Çevrimdışı Zafer55

Evet kötü oyun evet kötü skor evet kızgınız. Ama biten bişey yok ligin 2.yarısında alınabilecek 51 puan vardı hedef 51 miydi? 3 maç itibari ile kayıp 2 puan var. Bundan sonra bütün maçları alsak firesiz 49 puan yapar. Peki beklenti 49 muydu?
 2.yarıda puan kayıpları öngörmedik mi zaten.kötü bursaya oldu kötü oyunla oldu erken oldu ama olacaktı zaten.Kaybettiğimiz 2 puan olsun.Canımız sağolsun.Mesele sadece puan değil oyun diyorsanız tsl de mücadele ettiğimizi hatırlatırım size.Oyununa imrendiğiniz takım mı var allah aşkına.

Etiketler: