Hala şampiyonluktan umudu olan var mı? Bizi karamsar ilan edenler, ezik ilan edenler gerçeklerle yüzleşmeye başladınız mı? Takım 3 ay önce tepe taklak düşmeye başladı ama asıl problem bu değildi, düşüş varsa çıkış da mümkündür, yarışta düşüşler, çıkışlar olur fakat problem şu ki Şenol hoca bu tepe taklak düşmeyi reddetti, takımda problem olmadığını, yaptıklarının doğru olduğunu savundu. Ve hala savunuyor. Problemi asla kendinde görmüyor. Ne taktiğini ne de oyuncu tercihlerini değiştirmiyor. Ve değiştirmeyeceğini zaten 3 ay önce belli etmişti. Bunu görmek zor değildi. Takımda hiçbir değişiklik yok. Hala kabız kere kabız bir takım seyrediyoruz. Bakın takımda 1 adet forvet arkası yok. 1 adet!! Ama Fikret Orman çıkıp "o bölgede çok fazla oyuncumuz var, transfere gerek yok." diye açıklama yapıyor. Ve devre arasında 2 forvet alınıyor fakat 10 numara alınmıyor. Peki buna F. Orman mı karar verdi? Elbette hayır. Hoca böyle istedi. Başkana "O bölgede birsürü oyuncu var" cümlesini kurdurtan hocaydı. Televizyonda çıkıp Quaresma'nın ortalarının takıma faydasının zararından daha çok olduğunu iddia etmesi gibi.
Sistem çökmüş durumda 3 aydır. Fakat müdaheleyi bırak müdahele girişimi bile yok! Öfkemiz buna. Yoksa "beceremiyoruz" der otururuz yerimize. Uzun uzun konuşacak birşeyimiz olmaz. Gelecek sezonlardan bahsederiz. Ama durum öyle değil, durum çıldırmalık!!
Ben 2-3 aydır 2.cilik için umut besliyorum. Çok fazla tekrara giriyorum ama 2.cilik çok önemli bu sezon. Belki de önemliydi demeliyim. Çünkü 2.ciliğe dair umutlarım da tükenme noktasında. Ziraat Kupasını almak ve Başakşehirin şampiyon olmasını ummak şuandaki duam. Aslında 2.cilik için hala umudum var diyebilirdim ama galatasarayın kollanacağını da plana katarsak çok çok zor artık. TT Arenada normal şartlarda kazanabiliriz. Belki o maç birşeyleri değiştirebilir, bir umut...