Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5803722 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Egos

Hâlâ işi dalgaya alanlar var.. ne diyelim..

sen de 5 maçta 15 puana bizi şampiyonluğun en güçlü adayı yapıyordun, 13 puan alırsak en azından ikinci güçlü de mi olamıyoruz?

bursaspor maçını kazansak da başakşehir'i "deplasmanda" (ne demekse artık) yenmek zorundaydık. biz 6 puan farkı kapatalım, geri kalan 2'yi başakşehir halleder.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2018, 00:12:34 Egos ]

Çevrimiçi Necmi

isabet olmuş eski santrafor sürekli forumu trollemeye başlamıştı ve kutuplaşmaları tetikliyordu malesef.
uzun zamandır takip ediyordum sürekli şans veriyodum ama mesajları pek Beşiktaşlı birinin yazabileceği türden değildi sürekli iğneleme alay etme alttan alta trolleme yapıyordu birde bunu ceza almayacak şekilde kelimelerini seçerek yapıyordu

Çevrimdışı caner.eryigit

Mitrovic ve Orkan'ı yavaş yavaş takıma ısındırmak varken onları da kiraya yolladık. Yavaş yavaş kavrulurdu oyuncular en azından onu hatırlayıp üzüldüm. Bi' gençleşme ümidi en azından ne yapacağımı şaşırdım.
Kardeşim sen hayata da bu kadar olumsuz bakıyorsan işin zor.herşeyden kötü birşey çıkarabiliyorsun yapma bence böyle yaşanmaz.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Hâlâ işi dalgaya alanlar var.. ne diyelim..

Ben dalgaya aldim cunku dalga gecilecek bir sey anlattin. Basaksehir dedigin 2014 kuruluslu 1500 seyirciye (taraftar degil) oynayan ve is ya fener ya basak ya da ya gs ya basak olayina gelirse ustune basilip gecilecek ilk taraf olur. Bu ne karamsarlik basaksehir hemen herkesi yenecek mi kardesim lutfen bu kadar karamsar olmayin. Tamam iyi degildik ama kovalamak ve inanmak zorundayiz. Harun 3 tane insanustu kurtaris yapti Lens kotu vurdu Love daha sert vurmaliydi diyebilir miyiz? Bir tek q7 essegine kizmak lazim o pasi vermedi diye. Daha 14 mac var ister inan ister inanma basak da gs de puan kaybedebilir bu hafta. Eminim besiktasi buradaki herkea kadar seviyorsun o yuzden kotuyu cagirma. Ben de begenmedim bugun cok da sovdum yalan yok ama bugun oyuna girip asist yapan Caner icin Pektemek icin kk gol atip son dakikada ipten alan ispanyol icin ( cok buyuk yemin ettim bir daha adini anmayacagim diye mac aninda kizip) inanmaya devam edecegiz. Inan bana gs fb basak bizden iyi takim degil.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Çözüm belli. Kanun hükmünde kararname çıkartacağız. Takımların maçlara orta saha ile çıkmaları yasaklanacak. Bu şekilde avantajı elimize geçirebiliriz. Hocanın orta sahalara karşı bir alerjisi var, çok gereksiz görüyor orta sahaları, futbol dünyası ani, baskın olacak biçimde direk hücumlar, hücum oyuncularının hücumu, savunma oyuncularının savunması olarak görüyor. Bu kafa değişmeyeceğine göre en kolayı kanun hükmünde bir kararname çıkarıp diğer takımların orta saha ile sahaya çıkmalarını yasaklamak olacak.

Çevrimdışı Berat

Kardeşim sen hayata da bu kadar olumsuz bakıyorsan işin zor.herşeyden kötü birşey çıkarabiliyorsun yapma bence böyle yaşanmaz.

Haklısın Caner abi ne diyeyim. Etrafımızda iyiye giden az gelişme var, Beşiktaş da kötü olunca deliriyoruz.

Çevrimiçi Necmi

çiçi nin topu dışarı çıkyıor .
medel dokunmasa ozi çizgiden uzaklaştırabilirdi.
ozi o sırada rüyalar alemindeydı topa bile arkası dönüktü medel ıskaladı gibi gördüm
orda negredonun bir suçu yok.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Su kalan maclarin tabelasini ve skor tahminlerini yapinda umutlansin millet. Guzel tablo cizip su mactan 3, su mactan 5 puan aliriz diye tahmin edip gaz verenler var.

Hala oyuncu oyuncu inceleme yapiyorsunuz. Yok Tolgay girse, Atiba'nin yoklugu. Zaten 60 kusur mactir ayni seyi yapiyor takim. Sorun sistemde.

Sezon basi ve Cenk satilmadan once takima alinmasi en onemli sey ofansif orta saha dedim hep (kisaca beyin). Suan takimin beyni, oyunu yonlendiren kim ?  Q7.

Ben q7'nin takimin kimyasini bozdugunu soyluyorum, bunu yapabilmesinin nedeni bu vasiflarin onda oldugu gibi gozukmesi. Biriniz deyinki oyle degil, sahanin lideri kaptan Oguzhan, 10 numara.

Q7 son 3 mac asist yapmasi gol atmasi, cok calismasi, disiplinli olmasinin hicbir anlami yok. Futbolcunun bu ozelliklerinin yaninda "kisiligi" de onemli. Getirisinden cok goturusu var. ama bunu ne hoca ne de taraftar gormuyor bir turlu.

Takim one gectikten sonra laubalilik bu adamin lider vasfiyla sahada olmasindan kaynaklaniyor.

Sozde kaptanimiz Oguzhan'in mac  kazanmak icin gosterdigi azim ortada. Bana bu cocugun ciktigi bir tane hava topu mucadelesi gosterin. 8 numara pozisyonunda oyuncun var ama hava topuna kalkmiyor. Bir tek meziyeti olan (rakip bosta birakmis ise) olcup, bicip ayak ici attigi guzel paslar. Ama rakip bos birakirsa yapar onuda. Sut cekmek zaten cok zor bir is onun icin. Ben ne anladim Oguzhandan ? 

Iyi bir ofansif  orta saha almak sartti. Stoper alacagina, beyin alacaktin. Talisca 9.5 pozisyonunda kullanicaktin. Vazgec artik su kanat oyunu sisteminden. 2 sezondur ezbere futbol oynuyoruz, rakiplerde artik ezberledi bizle oynaya oynaya.

Ben bu elestirileri kazandigimiz maclardan sonrada yaparim. Diyorum ya 60 kusur mactir ayni hikayeyi izletiyor Senol Hoca. Ben bir yerde kirilma ani olacak ve su inatlarindan vazgececek diye umuyorum ama bu yastan sonra insan degisir mi ki. Neyse hocanin bende bir sezon daha kredisi var :)

İçimdekileri dökmüşsün.Noktasına kadar katılıyorum ben olayı bu kadar güzel özetleyemezdim.Çok teşekkürler ellerinize sağlık.

Çevrimdışı Furkan Sarper

Hala nasıl şampiyon olabileceğimizi düşünüyorsunuz lütfen olumlu bir şey yazın ben de umutlanmak istiyorum?

biz ts gs konya deplasmanları oynuycaz daha ve takım hiç umut vermiyor içerdeki maçları saymıyorum bile

beklerimiz 90 dk çıkaramıyor her maç bek değiştiriyoruz. stoper ikilimiz her maç farklı, vida kesinlikle yeterli değil , kanat lardan verim alamıyoruz bir güçlü sağlam oyun planımız yok

koca 45 dk bam gum sısırıp oynadık sakin kalamadık bursa(!) gibi deplasmanda.

hocamız başka şeyler düşünemiyor , şampiyon olacak takım anadolu maçlarını kolay geçer, takılmaz biz bu sene kaç tane maçı öne geçirip verdik

rakibimiz 1 değil 2 tane

bir tanesi her hafta sağşam oyunla taktikle yeniyor, diğeri bir şekilde yeniyor ama yeniyor

şimdi soruyorum size bana güzen düşünecek bir iki somut şey söylermisiniz ?

çıkıp kazanıcaklar rakipler birbirleriyle oynuyor fabri hata yaptı gol yedik yazmayın lütfen somut adam akıllı yorumlarınızı bekliyorum.

Çevrimiçi 38life

Mesajın sahibini hatırlarsın @38life

Hatırlamak ne kelime! unutamıyorum. Gece rüyalarıma giriyo. "Şampiyon olduğumuzda ne halt edicem ben?" diye uykularım kesiliyo  :lol:

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Güzel günler göreceğiz inşallah. Var bir şanssızlık bu sene. En kötü 2. bitireceğimize ve Türkiye kupasını alacağımıza inanıyorum.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2018, 00:06:19 3:10 to Yuma ]

O karmaşada mesajım kaybolmuş sanırım, tekrar kopyalayayım

''Love, Lens, Q7'nin pas atmadığı pozisyon...Neler kaçtı neler.

Ortasahamız paralize olmuş durumdaydı. Gerçekten izlemesi zordu. İki takım da çok daha fazla gol atabilirdi, 4-4 bitecek maçtı.

Love pozisyona girdi ama yeterince clutch değildi.

Negredo tüm maç iyi işler yaptı ama GERÇEK işini son dakikaya bıraktı. Love'a attığı pas, Q7'ye çıkardığı pozisyon. Çok çalışkan ama işte...var bir eksik.

Şimdi olan oldu. Kayıp sezondur olabilir, bunun kötüsü kayıp sezonun sonrasını da kayıp geçirmektir.

Yapılması gereken CL'ye ağırlığımızı koyup gururla kapatmalıyız ya da ilerlemeliyiz. Ekstra para, ekstra prestij önemli.

Türkiye kupasına asılalım, kupayı alalım, en kötü ihtimal UEFA gruplardan başlayalım. Sezonu Temmuz başı Vardar gibi takımlara karşı açmayalım.

Q7'yi Çin'e yollayalım. Talisca'yı da satın almayalım.

Şimdilik bu kadar.''
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2018, 00:01:18 3:10 to Yuma ]

Çevrimdışı underworld

ozi o sırada rüyalar alemindeydı topa bile arkası dönüktü medel ıskaladı gibi gördüm
orda negredonun bir suçu yok.

bu pozisyonda hatalı yok, tamamiyle şansızlık var ama medel reflekş olarak dokunmasa veya orda olmasa pozsiyon ya dışarı çıkacak yada ozi den uzaklaştırılacak.

Çevrimdışı tangaz

uzun zamandır takip ediyordum sürekli şans veriyodum ama mesajları pek Beşiktaşlı birinin yazabileceği türden değildi sürekli iğneleme alay etme alttan alta trolleme yapıyordu birde bunu ceza almayacak şekilde kelimelerini seçerek yapıyordu

son dönem sadece arada bir girip negredoyu öveyim diğerlerini gömeyime kadar götürmüştü iyice şampiyon olacaksak tüm oyuncuların katılımı ile olacağız biri eksik yaparsa takım eksik kalıyor hepsine ihtiyacımız var.

forumda abuk sabuk trollük yapmaya kalkışanlara iyi bir örnek teşkil edecektir bu şutlama  :claps: :claps: :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Offf klasik manipülasyon lafları..sebeplerini sıraladım zaten. Git son 5 6 yazdigim şeyi oku. Boş yapma
sürekli saygısızlık yapıyorsun 7 gün dinlen ve bundan sonraki yaptığın ilk saygısızlıkta üyeliğin silinecek @Serhat Akkaya

Çevrimdışı caner.eryigit

Burada ümitsiz olan arkadaşlara nasıl saygı duyuyorsak onlar da umudu olan insanlara lütfen saygı duysunlar.matematik bitti demeden ben de bitmiycem!herkese hayırlı geceler.

Çevrimdışı tangaz

Hala nasıl şampiyon olabileceğimizi düşünüyorsunuz lütfen olumlu bir şey yazın ben de umutlanmak istiyorum?

biz ts gs konya deplasmanları oynuycaz daha ve takım hiç umut vermiyor içerdeki maçları saymıyorum bile

beklerimiz 90 dk çıkaramıyor her maç bek değiştiriyoruz. stoper ikilimiz her maç farklı, vida kesinlikle yeterli değil , kanat lardan verim alamıyoruz bir güçlü sağlam oyun planımız yok

koca 45 dk bam gum sısırıp oynadık sakin kalamadık bursa(!) gibi deplasmanda.

hocamız başka şeyler düşünemiyor , şampiyon olacak takım anadolu maçlarını kolay geçer, takılmaz biz bu sene kaç tane maçı öne geçirip verdik

rakibimiz 1 değil 2 tane

bir tanesi her hafta sağşam oyunla taktikle yeniyor, diğeri bir şekilde yeniyor ama yeniyor

şimdi soruyorum size bana güzen düşünecek bir iki somut şey söylermisiniz ?

çıkıp kazanıcaklar rakipler birbirleriyle oynuyor fabri hata yaptı gol yedik yazmayın lütfen somut adam akıllı yorumlarınızı bekliyorum.

furkan matematik ortada kalan 14 maç ve 42 puan hala ortada matematiksel olarak olay bitmeden umudunu yitirme umudunu yitrirsen ne şampiyon ne de 2. olamazsın  hedef en kötü şl katılımı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

son dönem sadece arada bir girip negredoyu öveyim diğerlerini gömeyime kadar götürmüştü iyice şampiyon olacaksak tüm oyuncuların katılımı ile olacağız biri eksik yaparsa takım eksik kalıyor hepsine ihtiyacımız var.

forumda abuk sabuk trollük yapmaya kalkışanlara iyi bir örnek teşkil edecektir bu şutlama  :claps: :claps: :claps:
forumun çok fazla çivisi çıktı artık Beşiktaş değerlerine yapılacak hiç bir saygısızlık bu forumda
cezasız kalmayacak yapan uyarısız forumdan gönderilir. Ceza vermeyelim insanları üzmeyelim diye uğraşıyoruz ama
bu artık forumun çizgisini bozacak şekle büründü.

Çevrimdışı tangaz

forumun çok fazla çivisi çıktı artık Beşiktaş değerlerine yapılacak hiç bir saygısızlık bu forumda
cezasız kalmayacak yapan uyarısız forumdan gönderilir. Ceza vermeyelim insanları üzmeyelim diye uğraşıyoruz ama
bu artık forumun çizgisini bozacak şekle büründü.

kesinlikle katılıyorum ceza alacaksanız benim gibi renklilere küfredip alın gençler  :D

Beşiktaşla dalga geçenin trolleyenin aramızda yeri yok gitsin kumda oynasın

Çevrimiçi Necmi

O karmaşada mesajım kaybolmuş sanırım, tekrar kopyalayayım

''Love, Lens, Q7'nin pas atmadığı pozisyon...Neler kaçtı neler.

Ortasahamız paralize olmuş durumdaydı. Gerçekten izlemesi zordu. İki takım da çok daha fazla gol atabilirdi, 4-4 bitecek maçtı.

Love pozisyona girdi ama yeterince clutch değildi.

Negredo tüm maç iyi işler yaptı ama GERÇEK işini son dakikaya bıraktı. Love'a attığı pas, Q7'ye çıkardığı pozisyon. Çok çalışkan ama işte...var bir eksik.

Şimdi olan oldu. Kayıp sezondur olabilir, bunun kötüsü kayıp sezonun sonrasını da kayıp geçirmektir.

Yapılması gereken CL'ye ağırlığımızı koyup gururla kapatmalıyız ya da ilerlemeliyiz. Ekstra para, ekstra prestij önemli.

Türkiye kupasına asılalım, kupayı alalım, en kötü ihtimal UEFA gruplardan başlayalım. Sezonu Temmuz başı Vardar gibi takımlara karşı açmayalım.

Q7'yi Çin'e yollayalım. Talisca'yı da satın almayalım.

Şimdilik bu kadar.''

Beşiktaş golü attıktan sonra son on dakikada oynadığı gibi oynamalıydı
Beşiktaşsan nefes aldırmayacaksın.
birde transfer dönemi bitti ve bu saatten sonra herhangi bir oyuncumuzu satmak göndermek gibi yorumlar cezaya tabidir.
şu anda oyuncu satmıyoruz şampiyonluk yarışındayız ve takıma destek veriyoruz.

Çevrimiçi Necmi

bu pozisyonda hatalı yok, tamamiyle şansızlık var ama medel reflekş olarak dokunmasa veya orda olmasa pozsiyon ya dışarı çıkacak yada ozi den uzaklaştırılacak.
medel dokunmasa negredo çıkarırdı ozi çıkaramazdı o sırada içeri doğru haraketleniyordu
zaten yerinde kalsa gol olmazdı neden kalenin içine girersin anlamadım.

Beşiktaş golü attıktan sonra son on dakikada oynadığı gibi oynamalıydı
Beşiktaşsan nefes aldırmayacaksın.
birde transfer dönemi bitti ve bu saatten sonra herhangi bir oyuncumuzu satmak göndermek gibi yorumlar cezaya tabidir.
şu anda oyuncu satmıyoruz şampiyonluk yarışındayız ve takıma destek veriyoruz.

Planlama anlamında söyledim. Yoksa hiç bir oyuncuyla derdim yok. Takımı gençleştirmek ve biraz daha Türkleştirmek isterdim ben.

Şampiyonluk olmasa da 2.lik çok önemli. İnşallah alırız abi ne diyeyim.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

şampiyonluk yarışındayız ve takıma destek veriyoruz.
@Necmi abi yapma gözünü seveyim ne şampiyonluk yarışı.O tren kaçalı akhisar maçından sonra oldu zaten bugünde ümitlerde bitti.Takıma destek verelim moral verelim onlar napsın karşılığında ruhsuz futbol (ş.ligi ve bir kaç maç hariç) iğrenç futbol akşamında reinalar ve milyon euroları kaldırma.Onlar peki neden bize hiç destek vermiyolar neden bize hiç moral ümit vermiyolar ?? Biz bence ruhsuzluğa tepki koymalıyız ki gerçek dünyaya dönsünler Beşiktaş forması altında ruhsuz futbolcuların formalarını terletmeyen formalarından kendini büyük gören oyuncuların ne işi var ??? Ve biz bunları destekleyelim mi cidden ?

Çevrimdışı Orhan_

2. yarıya da gereksiz bir stresle başladık gibi geldi bana. Bir ara Pepe hızlı olmak için taç attı ve 3 saniyede topu kaptırdık.. Ya da takımın yarısı ileride, Bursa atağa çıkıyor, topu kapamıyoruz sonra ileridekiler deli dana gibi geriye koşuyorlar. Bu tip süreçleri oyuncu performansıyla açıklayamayız. Hocanın aklı çok başka yerlerde kaldı galiba (bu iyimser düşünce) ya da çapı bu kadar.

Etiketler: