Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5798388 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Taliskayi kesebilir

Ortayi medel atiba felyani yapsan gol yemezsin yani

Mata falan da kokuyor ama belli olmaz bizim yonetimin isi
Taliscayı nereye kesiyor ? Takımında Talisca gibi çektiği şutların gol olma oranı yüksek Şutör mü var ?
Yedek kalırsa da şaşmayın Negredo ve Lens in yedek kalmasının yanında Fellaini nin yedek olması şaşırtıcı olmaz ilerleyen zamanlarda alır formayı o başka.

Çevrimdışı sozkul

Taliskayi kesebilir

Medel - Atiba - Fellaini olursa, gol yemeyiz haklısın ama biraz daha zor gol atarız fakat  TR liginde herkesi döveriz.

Çevrimiçi Necmi

Galatasaray 2018 de (5 sene ust uste ) zarar aciklarsa kayyuma devredilecekmis.Acaba bizde durum nedir?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geçen sene kar açıklamadıkmı. bu senede açıklamazsak zaten ffp den çıkamayız
kayyumada devredilmez renkliler öyle bir beklenti içinde olma

Çevrimdışı sametbagan

Taliskayi kesebilir

Senin şifreyi de aykut kocaman ele geçirmiş sanırım :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Medel - Atiba - Fellaini olursa, gol yemeyiz haklısın ama biraz daha zor gol atarız fakat  TR liginde herkesi döveriz.

fellaini geliyorsa.

Oğuzhan-Tolgay-Talisca 3'lüsünden birisi gidiyor demektir bu.

Çevrimdışı Librarius

FB lobisinin basında bu kadar etkin olduğu bir ortamda Turk futbolunun burnu boktan kurtulmaz. Bu kadar asagi bir ahlaki duzeyi nasil icsellestirmisler anlamak zor. Nereye dokunsalar kokutuyorlar.

Bugun Aksam pacavrasinin soytari muhabirinin Gokhan haberine bakinca FB camiasinin ulke sporu icin cok buyuk bir talihsizlik oldugunu bir kez daha farkediyor insan.

Hani yabanci siniri tartismalari? Nereye kacti bu tartismalar? Bunu cikaran Aziz Yildirim ve Ridvan Dilmendi. FB potaya girince ve transfere ihtiyac duydugu icin bu tartismalari sonlandirdilar. Gecen baktim Ridvan soyle diyor "bu yabanci kurali belki milli takim icin kotu oldu ama lkulupler icin faydali oldugu muhakkak." Ulan insanda biraz omurga olur. Bu kadar cabuk donus yapma bari. Bakin siyasetciler de sesini kesti. Niye? Cunku onlari da cumhurbaskani seviyesinden ridvan ayarliyordu.

Hakem konusuna gelince: su FB'nin Ali Palabiyik, Alper ulusoy ve Firat Aydinus dongusunu baska bir kulup yapsa yer yerinden oynardi. Gecen yil FB'ye penalti verilmiyor diye Ridvan Turkiye emniyet teskilatini, icisleri bakanligini ve Jandarmayi goreve davet edip "aman Fenerbahceliler bu hakem tahriklerine kapilmayin, sokaga inmeyin" tehditlerini savuruyordu. Bakin Besiktas'in verilmeyen en az 5 penaltisi var simdiye kadar, rakiplere verilmeyen kirmizilar saymiyorum bile. O donem dikkat ettiniz mi her gazetede ve TV'de "Turk hakemlerinin formsuzlugu" basliklari girla gidiyordu. Simdi bunu duyuyor muyuz? Tabiki hayir. Cunku amaclari adaletli yonetim degil, iltimasli yonetim. FB korunuyorsa hersey gulluk gulistanlik.

Yillarca hakemlerce katledilen Besiktas ama nedense sadece iki hakem linc edildi uzun sure: Firat Aydinus ve Mete Kalkavan. Onlarda baskilara boyun egip FB'nin cepcisi oldular. 

Son olarak FB pacavrasi Hurriyet Ali Ece'yi sudan bahanelerle isten cikardi. Dusunun gazete de Besiktas'i iki yetersiz₁ FB'liye yorumlatiyorlar
ama Ali Ece gibi kaliteli. entelektuel bir Besiktasliyi kapi disina koyuyorlar. Sebebi acik: basinda kose baslarini tutmus kokusmus FB'liler Besiktas'in basinda ki sesini kismak istiyor. Aspor'da hep FB ve GS'liler cirit atiyor, NTVspor'da FB'liler cirit atiyor.

Yonetim bu lobiyi kirmak icinde calismali. Tabi taraftara da cok is dusuyor. Bugun o aksam pacavrasinin soytari muhabirine yaptigi gibi (Hakaret Yasak)₅ yapanin uzerine cokmeli.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şu Sivas maçını muhakkak almamız lazım. Maçtan 3 puanla dönersek çok önemli bir adım atmış olucaz.
Cumartesi 16:30'da başlıyor maçımız. Saatlik hava durumuna bakınca maç saatlerinde yağmur görünüyor hava da 8-10 °C civarı. Hissedilen de 7 °C olacak. Şanslıyız biraz hava daha kötü de olabilirdi. Şu an İstanbul'daki hava da buna benzer zaten.
@Osvaldonun Saçı abim bu Ay da yani Aralığın sonunda Sivas da yağmur ve 7 derece hava varsa öpüp başımıza koyalım

Normal şartlarda Sivas'da Aralığın bu günlerinde yerlerde 1 metre kar ve hava sıcaklığı ise minimum  -10 larda oluyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi murat

Qatar Airways , fly Emirates,  Etihad Airways fark etmez biri gelsin.
lufthansa gelsin.

Çevrimdışı Berat

lufthansa gelsin.

Almanlar olabildiğince Türkiye'ye olan seferleri azaltıyorlar. Politik ve ekonomik sebeplerden dolayı, en son Frankfurt'tan geldiğimde söylenmişti özellikle Lufthansa abi.

Çevrimiçi Necmi

FB lobisinin basında bu kadar etkin olduğu bir ortamda Turk futbolunun burnu boktan kurtulmaz. Bu kadar asagi bir ahlaki duzeyi nasil icsellestirmisler anlamak zor. Nereye dokunsalar kokutuyorlar.

Bugun Aksam pacavrasinin soytari muhabirinin Gokhan haberine bakinca FB camiasinin ulke sporu icin cok buyuk bir talihsizlik oldugunu bir kez daha farkediyor insan.

Hani yabanci siniri tartismalari? Nereye kacti bu tartismalar? Bunu cikaran Aziz Yildirim ve Ridvan Dilmendi. FB potaya girince ve transfere ihtiyac duydugu icin bu tartismalari sonlandirdilar. Gecen baktim Ridvan soyle diyor "bu yabanci kurali belki milli takim icin kotu oldu ama lkulupler icin faydali oldugu muhakkak." Ulan insanda biraz omurga olur. Bu kadar cabuk donus yapma bari. Bakin siyasetciler de sesini kesti. Niye? Cunku onlari da cumhurbaskani seviyesinden ridvan ayarliyordu.

Hakem konusuna gelince: su FB'nin Ali Palabiyik, Alper ulusoy ve Firat Aydinus dongusunu baska bir kulup yapsa yer yerinden oynardi. Gecen yil FB'ye penalti verilmiyor diye Ridvan Turkiye emniyet teskilatini, icisleri bakanligini ve Jandarmayi goreve davet edip "aman Fenerbahceliler bu hakem tahriklerine kapilmayin, sokaga inmeyin" tehditlerini savuruyordu. Bakin Besiktas'in verilmeyen en az 5 penaltisi var simdiye kadar, rakiplere verilmeyen kirmizilar saymiyorum bile. O donem dikkat ettiniz mi her gazetede ve TV'de "Turk hakemlerinin formsuzlugu" basliklari girla gidiyordu. Simdi bunu duyuyor muyuz? Tabiki hayir. Cunku amaclari adaletli yonetim degil, iltimasli yonetim. FB korunuyorsa hersey gulluk gulistanlik.

Yillarca hakemlerce katledilen Besiktas ama nedense sadece iki hakem linc edildi uzun sure: Firat Aydinus ve Mete Kalkavan. Onlarda baskilara boyun egip FB'nin cepcisi oldular. 

Son olarak FB pacavrasi Hurriyet Ali Ece'yi sudan bahanelerle isten cikardi. Dusunun gazete de Besiktas'i iki yetersiz₁ FB'liye yorumlatiyorlar
ama Ali Ece gibi kaliteli. entelektuel bir Besiktasliyi kapi disina koyuyorlar. Sebebi acik: basinda kose baslarini tutmus kokusmus FB'liler Besiktas'in basinda ki sesini kismak istiyor. Aspor'da hep FB ve GS'liler cirit atiyor, NTVspor'da FB'liler cirit atiyor.

Yonetim bu lobiyi kirmak icinde calismali. Tabi taraftara da cok is dusuyor. Bugun o aksam pacavrasinin soytari muhabirine yaptigi gibi (Hakaret Yasak)₅ yapanin uzerine cokmeli.

herkesin çenesini kapatan cb nin açıklaması olmuş olabilirmi. kulüplerin sözleşmeleri var kim neyi konuşuyor 2019 dan önce bu konunun konuşulması mantıksız diyen cb gürültü çıkarttılar ama istediklerini alamadılar. esas sıkıntı seneye olacak ffp den çıkmış rahat transfer yapabilen bir Beşiktaş ve ffp deki renkliler.
Basının rengi yoktur yanılıyorsun.  kimin üzerinden çalışırlarsa menfaatleri yüksek olura bakarlar. biz yıllarca ağlama duvarında zaman geçirdiğimiz
için bu cepheyi kaybettik. teslim olmuş küskün sürekli hakkının gaspedildiğini düşünen söyleyen herkesin kafasına vuracağı bir kulüp
olduğunu ima eden bir Beşiktaş taraftarı tıpkı senin gibi :D işde bunlar nedeniyle önemsiz bulunduk ama göründüğü gibi iş böyle değilmiş ama
renklilerin hegomanyasını yıkmakta bu kadar kısa sürede olmaz aldığımız yolda bayağı iyi unuttunuz galiba tek bir Beşiktaş haberi olmadan çıkan
yazılı basını yada son dakika artık Beşiktaş konuşalım deyip saate bakıp aaa zaman dolmuş Beşiktaşı artık haftaya
konuşuruzlardan Beşiktaşın ilk haber olduğu spor kanallarında Beşiktaşın konuşulduğu ve bundan zaman kalınca renklilerin konuşulduğu
dönemlere geldik neden bir şeyi farkettiler sosyal medyayla birlikte Beşiktaş taraftarını ve etkili gücünü burda renklilerden daha büyük bir pasta
olduğunu ve karşılarına alamayacakları bir güç olduğunu görmeye başladılar. mesela asporla girilen kapışmada adamlar o süre zarfında
güvenlik önlemlerini arttırmış muhabirleri ve kameramanları ayaklanmış siz ne yapıyorsunuz onlarla temas halinde olan biziz
diye. son 5 yılın özeti Beşiktaşla iyi geçineceksine geldi hemde sadece basında değil. bu bir adımdır sonrası baskın gelip yavaşça
renklileri mevzilerden püskürtmek olacak buda ufaktan başladı zaten. Ali ece nin kovulması çok önemli değil bu mücadelenin olduğunu
gösterir. kovarsında susturabilirmisin. Bu kalelerinin düşmeye başladığını gösterir ilk en zayıf olanlar düşer en zayıf olanlarda
pastadan en büyük payı alanlardır onlar değişime daha hızlı ayak uydurmak zorunda biz sosyal medyada güçlü olmaya devam edelim
basın ordan besleniyor. Artık ağlamayıda keselim bizim güçlendiğimizi düşünürken adamlara bunlar eskisi gibi fotosu vermek
doğru değil. Ağlayacağına her mecrada saldıracaksın bazen anlık yenilgilerde olur ama bıkmadan usanmadan saldırmak lazım.
unutmayın bu ülke kapitalistse güçlü olan konuşur ezikler değil mücadele etmeyende eziktir ezilmeye mahkumdur. Devrim yapmıyoruz
sadece sistemin içinde güçlü olmaya çalışıyoruz. Dün yok artık bugün var ve bugünkü Beşiktaşın gücünü idrak edin.
Siz ettiğiniz anda onlarda kabullenecek. onlar için sizin basın dediğiniz şey kişilerden ibaret al işde şansal gider gültekin gelir.
bunlar hep adım.

Çevrimiçi murat

Almanlar olabildiğince Türkiye'ye olan seferleri azaltıyorlar. Politik ve ekonomik sebeplerden dolayı, en son Frankfurt'tan geldiğimde söylenmişti özellikle Lufthansa abi.
82 leipzig 83 münchen

Çevrimdışı mylife1903

@Osvaldonun Saçı abim bu Ay da yani Aralığın sonunda Sivas da yağmur ve 7 derece hava varsa öpüp başımıza koyalım

Normal şartlarda Sivas'da Aralığın bu günlerinde yerlerde 1 metre kar ve hava sıcaklığı ise minimum  -10 larda oluyor
Kuresel isinma hep bunlar

Çevrimdışı mylife1903

Kuresel isinma hep bunlar
Kuresel isinmanin da yararlarini gorecegiz sivasta boyle isinma olmasa adamlar soguktan gidip bizim takimin kaldigi oteli falan yakabilir yani isinma amacli

Çevrimdışı sozkul

Avrupanın ana firmaları türkiye uçuşlarını ikincil firmalarına devrediyorlar, artık thy nin kimseye sponsor olmasına gerek kalmadı, rekabet yok. Uzun süredir yabancı firmalara istedikleri slot artışı verilmedi, trafik nedeniyle. İntikam için birşey yaparlar mı onu merak ediyorum.

Çevrimiçi Necmi

adamları en büyük kadrolarını kurdukları ve kendilerini mutlak şampiyon ilan ettikleri sezonda
ellerinden şampiyonluğu alıp onları ffp nin kucağına ittiğimizde lobileri nerdeydi. Gözünüzde fazlamı büyütüyorsunuz
adamların 3 yıldır analarını ağlatıyoruz her cephede yerle bir oluyorlar bizle aşık atacağım diye harcadıkları para yüzünden battılar.
siz istiyorsunuz hiç bir şey yapamasınlar yok olup gitsinlerde öyle bir şey olmaz elleri armut toplamıyor
elbet bir şeyler yapacaklar ama artık karşılarında yapacaklarını savuşturup karşılık verecek kadar güçlü bir
camia var. Basındada teker teker sesleri kesiliyor zaman alacak elbet ama kaçınılmaz son.
Biz yeterki birlik olalım

Çevrimdışı yoruk

Taliskayi kesebilir

Talisca 'yı kesmek bir şey değil ki ? Zaten kesik yemiş durumda Talisca.Artık direk yazmıyor hoca.Ozi biraz form tutsa zaten kesecek Talisa'yı.Atiba-Medel-Fellani gelirse çok defansif olmaz mı orta alan ? Bayern için tabi doğru. :D
Boyko-Aras kesin gidecek artık.Ba gelecek kontejan açılır Pektemek yine gidecek.İlave olarak da sanırım Ozi gitmek üzere.Hoca'nın tavrından kadro yapılarından bunu hissettim.Yönetimin hareketlerine bakarsak da Cenk gidici.

Çevrimdışı underworld

"Roy hodson : cenk iyidir hoştur ama çok zor" demiş.

Çevrimdışı Sercan62

Biliyorum burası transfer bölümü değil ancak şu Cenk muhabbeti ile ilgili ufak bir şey söylemek istiyorum:

Crystal Palace teknik direktörü Roy Hodgson İngiliz medyasına konuşmuş sanırım. Cenk transferinin kendileri açısından çok zor olduğunu söylemiş.

Yanlış hatırlamıyorsam sezon başındaki teklifleri neredeyse 20 milyon euro civarındaydı. Bunun üzerine Cenk zaten müthiş bir şampiyonlar ligi performansı gösterdi ve fiyatını katladı. Crystal Palace bildiğimiz üzere zengin bir kulüptür. Belki o zenginlik İngiltere sınırları içerisinde pek göze batmasa da en azından Avrupa'nın diğer liglerindeki birçok üst düzey kulüpten zenginler. Buna rağmen kendileri için bu transferin zor olduğunu söylüyorlar.

Bayern, daha dün son derece sıradan bir oyuncu olmasının yanı sıra; 30 yaşında olan Hoffenheim oyuncusu Wagner'e 10 milyon euro verdi. Transfer ücretleri Avrupa'da çok acayip bir hale geldi. Bizim Cenk kalitesindeki bir oyuncuyu hem de 26 yaşındayken en az 25 milyon euro gibi bir fiyata satmamız gerekiyor. 25'in altı kötü bir satış olur.

Edit: Crystal Palace yerine Newcastle yazmışım. Gerçi Newcastle'da talipti zaten sorun yok :lol:
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2017, 20:25:03 Sercan62 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Akşam gazetesinin sahibi iyi bir Beşiktaş'lıdır, o Gönül haberini yapan herif kovulur yakında.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Talisca 'yı kesmek bir şey değil ki ? Zaten kesik yemiş durumda Talisca.Artık direk yazmıyor hoca.Ozi biraz form tutsa zaten kesecek Talisa'yı.Atiba-Medel-Fellani gelirse çok defansif olmaz mı orta alan ? Bayern için tabi doğru. :D
Boyko-Aras kesin gidecek artık.Ba gelecek kontejan açılır Pektemek yine gidecek.İlave olarak da sanırım Ozi gitmek üzere.Hoca'nın tavrından kadro yapılarından bunu hissettim.Yönetimin hareketlerine bakarsak da Cenk gidici.
Neyine defansif olacak herkes ayni tepkiyi verdi
Tolgay desen quaresma ile es seviye bi kabiz golunu hatirlamiyorum ligde
Oguzhan desen o da quaresmanin bir tik ustu golculuk konusunda bos kale gorunce auta atan degil kaleciye nisanlayan modeli

Sanki oguzhan ile tolgay her mac golleri siraliyor da kesip adamlari defansif oynayacaz yahu sekenleri toplar doldur bosalt oynariz, senol hoca kendini cimdikler zevkten dortkose olur

Taliskanin da kafasi falan karisik topa ayagini uzatmamaya basladi

Çevrimdışı levitate

Kuresel isinmanin da yararlarini gorecegiz sivasta boyle isinma olmasa adamlar soguktan gidip bizim takimin kaldigi oteli falan yakabilir yani isinma amacli
uuuu ince
bipbipbupbup

Çevrimdışı oblomov

kesinlikle katılıyorum. Bu sponsorluğun bitmesinin bize maddi anlamda bir kaybı olmaz bu konuda
thy daha büyük yara alır. Euroligin tartışmaya açılması gerekiyordu gayet güzel açtı. can damarından vurarak
söyledikleri doğruydu ve haklıydı. Birde ülkeleri saymışsında atladığın bir şey var bu ülkeler değil bu ülkelerdeki bazı takımlar
mesela Türkiye için önemli değil burdaki bir kaç takım için önemli en son kararla Türkiye şampiyonununda katılmayacağını söylemişlerdi
sanırım sadece kart sahibi takımlar katılacaktı kendi ülke şampiyonunun katılamadığı bir turnuvaya önem verecekse
thy buyursun versin bunu yaparken resmi devlet kuruluşu olduğunuda unutmasın. Ben başkan olsaydım
sponsorluğu iptal ettikten sonra direk thy nin devlet kuruluşu olduğunu hatırlatırdım.

Okuyarak geliyorum belki kaçırdıklarım olmuştur...
Lakin o anlaşma zaten THY' nin vizyonsuzluğunun bir ispatı gibiydi.
Bizimle yaptıkları anlaşma, dış hatlarda uçan THY markası ile değil, iç hatlar için kullandıkları alt marka olan Anadolujet içindi.
Görsel aşağıda var hatırlamayanlar için.
Yani CL de son 16 ya kalmak falan zaten bir yarar sağlamayacaktı adamlara marka değeri olarak. En baştan Beşiktaş' ın gücüne inanmayarak zaten kaybetmişlerdi. Mental olarak zaten sınıfta kalmışlardı. Vizyonları bu kadar milyar dolarlık Türk şirketinin yöneticleriinin.
Başkanın açıklamaları da, kaybettikleri milyonlarca dolarlık tanıtımın üzerine tuz-biber ekti. Sonrası malum.
Devlet şirketi değil de, atıyorum özel sektör şirketi olsa... Hadi yaptılar öyle bir hata...
Hemen o uçağı uluslararası markasıyla giydirir yeni bir anlaşma yapardı kulüple. Bunlar kuyruğu dik tutma çabası.
Yaptıkları hataya öfkelenip, yorganı da yakmayı tercih ettiler. Kim kaybetti?
Zaman gösterir!
3.sınıf bakış açıları, vizyonları ile 3. sınıf işler yapmaya devam etsinler.
Hala bu kulübe, vizyonuna, başardıklarına inanmıyorlarsa...

https://goo.gl/images/Lz9ck9
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2017, 22:02:13 oblomov ]
ASAP

Çevrimdışı underworld

Piyasa böyle cenk en az 25 €
Saygilar

Çevrimdışı oblomov

ASAP

Çevrimdışı bordele

Akşam gazetesinin sahibi iyi bir Beşiktaş'lıdır, o Gönül haberini yapan herif kovulur yakında.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ethem Sancak akşam gazetesini sattı 5-6 ay önce

Av zamanı

Etiketler: