@tuncaboylu bu konudada katılmıyorum. THY'nin umurunda değilki sponsorluk parasının adaletli biçimde dağıtılıp dağıtılmadığı, THY senin firman olsa seninde umurunda olmazdı, kaç kişi maçları TVde seyrediyor, seyredenlerin gelir durumu ve ülkesi neresi, benim hitab edip ulaşmak istediğim kesim mi diye bakardın, verdiğim para kadar reklam etkisi yaratacakmıyım diye bakardın.
Katıldığım kısım ise: THY için inanılmaz büyük fırsat kaçtı, BJK logolu uçakla son 16 maçına Beşiktaşı götürmek iyi hava basmak olacaktı, onlarda üzülüyordur. Bizde bu arada bir ton uçak parası ödemişizdir, iki tarafda zarar gördü.
Abi bu konuda kısmen katılıyorum, ama benim şirketim olsa gelir dağılımı konusunda şüpheler olan bir organizasyona sponsor olmak da benim için bir çekince olurdu.
Kaldı ki Euroleague İspanya, Yunanistan, Rusya ve Türkiye dışında kimsenin pek umrunda olmayan bir organizasyon, zaten katılan 16 takımın 11'i bu ülkelerden. Kime neyin reklamını yapıyor ya da yaptıklarını sanıyorlar, cidden bilmiyorum.
Bu arada o uçak Beşiktaş'a bedava tahsis edilmemiş zaten, başkan parasıyla kiraladık dedi.
Zaten bizim kafilenin yurtdışında Munih'e gidip gelmemizin maliyeti taş çatlasın 80-90 bin liradır. Onu PFDK her hafta kesiyor zaten. Oysa bu adamların o uçakla yapacakları reklam milyonlarla ölçülebilirdi.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi