Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5798099 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Göğüs sponsorluğu bu @tuncaboylu.
Ne farkeder abi.

THY'nin Beşiktaş'ı Münih'e siyah beyaz uçakla götürmesinin yapacağı etkiyi akıl edemeyen adamlar yönetiyor bu kurumu.

Shaktar-Roma eşleşmesinde Roma'nın göğüs sponsoru kimin umrunda olacak?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2017, 11:19:52 tuncaboylu ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Şu Babel'in transfermarkt değeri bize geldiğinden beri bir kuruş artmadı.

Kim güncelliyor bu siteyi?

Türkiye ayağını renkliler güncelliyor herhalde.

Kafalarına göre takılıyorlar.

Şu bizim uçak işi için qatar airways ile anlaşsak ya.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu Fikret Orman hata yaptı demek bu kadar mı zor? Adam bile çıktı oruçluydum o gün filan diye açıklama yaptı.
söylediği şeylerin ana fikrinin doğru olduğunu biliyoruz zaten.
Değil THY benzeri şartlarda hiçbir firma altında kalamazdı.
Bana başkan dobra dobra doğruyu söyledi diye savunmayın, hepimiz biliyoruz başkanımızın o dobralığı gösteremediği başka doğrularda var. Ve bu konuda gıdım eleştirmiyorum, ülkemizin gerçekleri diyoruz.
O açıklamanın bir tek içeriği doğruydu, zamanlaması bir faciaydı (tam rakibin Euroligi almış...), üslup orucun başa vurması yüzünden tamamen yanlıştı zaten.  :)
Tamam da abi, ben başka bir şeyi vurguladım.

Burada THY'nin sorgulaması gereken konu Beşiktaş'la yaptığı sponsorluk mu olmalı, yoksa bu organizasyona verdiği paranın nereye gittiği mi?

Organizasyonun toplam ödül parası, THY'nin verildiği paradan azdır.

Çevrimdışı underworld

Qatar Airways , fly Emirates,  Etihad Airways fark etmez biri gelsin.

Çevrimdışı mylife1903

Yahu Fikret Orman hata yaptı demek bu kadar mı zor? Adam bile çıktı oruçluydum o gün filan diye açıklama yaptı.
söylediği şeylerin ana fikrinin doğru olduğunu biliyoruz zaten.
Değil THY benzeri şartlarda hiçbir firma altında kalamazdı.
Bana başkan dobra dobra doğruyu söyledi diye savunmayın, hepimiz biliyoruz başkanımızın o dobralığı gösteremediği başka doğrularda var. Ve bu konuda gıdım eleştirmiyorum, ülkemizin gerçekleri diyoruz.
O açıklamanın bir tek içeriği doğruydu, zamanlaması bir faciaydı (tam rakibin Euroligi almış...), üslup orucun başa vurması yüzünden tamamen yanlıştı zaten.  :)
Kandirilmis olabilir abi

Çevrimdışı İhsan

Pepe, özel röportaj vermiş.

Buyrun...

Şenol Güneş hakkında buraya gelmeden önce Quaresma çok güzel şeyler anlattı.

Quaresma bir fenomen… Porto'da üç yıl beraber oynadık. Sonra kariyerimiz bizi ayırdı. O, çok büyük kariyere sahip, futbol tarihine imza atmış oyunculardan bir tanesi... Buraya gelmemde de en büyük etkendi. Kulübü çok sevdiğini söyledi ve söylediği her şey doğru çıktı.

Quaresma
Çok iyi arkadaş.

Fazla övmüs Q7 yi.
Pepe bu isten anlamiyor..  :s20:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı sozkul

Tamam da abi, ben başka bir şeyi vurguladım.

Burada THY'nin sorgulaması gereken konu Beşiktaş'la yaptığı sponsorluk mu olmalı, yoksa bu organizasyona verdiği paranın nereye gittiği mi?

Organizasyonun toplam ödül parası, THY'nin verildiği paradan azdır.

@tuncaboylu  bu konudada katılmıyorum.  THY'nin umurunda değilki sponsorluk parasının adaletli biçimde dağıtılıp dağıtılmadığı, THY senin firman olsa seninde umurunda olmazdı, kaç kişi  maçları TVde seyrediyor, seyredenlerin gelir durumu ve ülkesi neresi,  benim hitab edip ulaşmak istediğim kesim mi diye bakardın, verdiğim para kadar reklam etkisi yaratacakmıyım diye bakardın.
Katıldığım kısım ise: THY için inanılmaz büyük fırsat kaçtı,  BJK logolu uçakla son 16 maçına Beşiktaşı götürmek iyi hava basmak olacaktı, onlarda üzülüyordur. Bizde bu arada bir ton uçak parası ödemişizdir, iki tarafda zarar gördü.

Çevrimdışı İhsan

Günaydın,

Yurtdışı seyahatlerimde genelde THY tercih ediyorum. Söylediğin abartılı bir yorum olmuş. Genelde kaltesi bir çok havayolundan iyi. Bununla birlikte son 2-3 yıldır düşüşte var hizmet kalitesinde.

GSye 2 macligina Sponsor olacagina bizimle calismalari daha iyi olurdu. BJK ucagiyla biz onlarin reklamini yapiyorduk, onlar bizim degil. Kaybeden THY  bu durmda Besiktas degil.

Benim THYden asil rahatsiz oldugum konu:
THY Cumhuriyet ve Sözcü gazetesini birilerinin emriyle dagitmiyor  :by2:
Bu gazeteleri genelde okumam ama her THY yolculugunda israrla Sözcü veya Cunhuriyet isterim   :D  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı sozkul

GSye 2 macligina Sponsor olacagina bizimle calismalari daha iyi olurdu. BJK ucagiyla biz onlarin reklamini yapiyorduk, onlar bizim degil. Kaybeden THY  bu durmda Besiktas degil.

Benim THYden asil rahatsiz oldugum konu:
THY Cumhuriyet ve Sözcü gazetesini birilerinin emriyle dagitmiyor  :by2:
Bu gazeteleri genelde okumam ama her THY yolculugunda israrla Sözcü veya Cunhuriyet isterim   :D  :biggrinking:

Birgün de yasak.

Çevrimdışı Berat

Bize Cüneyt fenere yine Fırat hiç güleceğim yoktu :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

Günaydın,

Yurtdışı seyahatlerimde genelde THY tercih ediyorum. Söylediğin abartılı bir yorum olmuş. Genelde kaltesi bir çok havayolundan iyi. Bununla birlikte son 2-3 yıldır düşüşte var hizmet kalitesinde.

Yok ya takiliyorum zaten Thy yurtdisi ucuslarinda tek gecilir. Yurtici pek kullanmadim ama kaliteli olduguna eminim.

Çevrimdışı furkankaya1903

K.Paşa - Başak maçına Ali Palabıyık...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Toparlandık ya hemen Cüneyt Çakırı verin :akuma: :akuma:

Bu senede hepinizi üst üste koyacağız ulan !!!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ali palabıyık ve Fırat , Fenerin kadrosundaki çoğu oyuncudan daha fazla forma giymiştir :lol: :lol:

Türkiye de başka hakem yok anasini satayım 1 maç Fırat 1 maç ali palabiyik oh ne ala memleket
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2017, 13:16:31 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ersoy

Anında müdahale geldi. Ama yine de kazanırız.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bundan sonra her sene!

bu ercan öztürk denen fb yalakasının ne sıkıntısı var ?

Gökhan'da mesaj atmış.

Kayserispor T.D. Marius Sumudica:

"Şampiyonluk yolunda Beşiktaş'ın artıları çok, Beşiktaş iki farklı takım oluşturabilecek kadro derinliğine sahip."

Şenol Güneş: “Medel 4 kilo verdi. Geçen yakın dostum ‘Bu Medel’i hoca hazırlık maçında bile oynatmadı’ dedi. Yahu biz lige başlamıştık adam geldiğinde. Medel’in en büyük avantajı sade oynuyor. Basit ama etkili pas atıyor. Yaratıcı değil ama çabuk oynuyor. Koşuyor.”

Pepe: "Real'in başarılı olacağına inanıyorum, ancak Beşiktaş'la karşılaşana kadar."

İnşallah pepe böyle birşey dememiştir :D

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu  bu konudada katılmıyorum.  THY'nin umurunda değilki sponsorluk parasının adaletli biçimde dağıtılıp dağıtılmadığı, THY senin firman olsa seninde umurunda olmazdı, kaç kişi  maçları TVde seyrediyor, seyredenlerin gelir durumu ve ülkesi neresi,  benim hitab edip ulaşmak istediğim kesim mi diye bakardın, verdiğim para kadar reklam etkisi yaratacakmıyım diye bakardın.
Katıldığım kısım ise: THY için inanılmaz büyük fırsat kaçtı,  BJK logolu uçakla son 16 maçına Beşiktaşı götürmek iyi hava basmak olacaktı, onlarda üzülüyordur. Bizde bu arada bir ton uçak parası ödemişizdir, iki tarafda zarar gördü.

Abi bu konuda kısmen katılıyorum, ama benim şirketim olsa gelir dağılımı konusunda şüpheler olan bir organizasyona sponsor olmak da benim için bir çekince olurdu.

Kaldı ki Euroleague İspanya, Yunanistan, Rusya ve Türkiye dışında kimsenin pek umrunda olmayan bir organizasyon, zaten katılan 16 takımın 11'i bu ülkelerden. Kime neyin reklamını yapıyor ya da yaptıklarını sanıyorlar, cidden bilmiyorum.

Bu arada o uçak Beşiktaş'a bedava tahsis edilmemiş zaten, başkan parasıyla kiraladık dedi.

Zaten bizim kafilenin yurtdışında Munih'e gidip gelmemizin maliyeti taş çatlasın 80-90 bin liradır. Onu PFDK her hafta kesiyor zaten. Oysa bu adamların o uçakla yapacakları reklam milyonlarla ölçülebilirdi.

'Türkiye'de beğendiğin futbolcu var mı?' sorusuna Pepe: "Orkan genç bir oyuncu. Beşiktaş'a geldiği döneme göre iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Geleceği olabilir."

Çevrimdışı tuncaboylu

Sandro Wagner gibi 30 yaşına kadar 1. lig seviyesinde 36 gol atabilmiş bir keresteye 13 milyon euro verilen bir piyasada, Cenk 20'den aşağı satılmamalı.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Pepe: "Real'in başarılı olacağına inanıyorum, ancak Beşiktaş'la karşılaşana kadar."

İnşallah pepe böyle birşey dememiştir :D

Devami da var ama: kaybetmeyi sevmem :)

Canini disine takacak belli.

Çevrimdışı underworld

Şenol Güneş: “Medel 4 kilo verdi. Geçen yakın dostum ‘Bu Medel’i hoca hazırlık maçında bile oynatmadı’ dedi. Yahu biz lige başlamıştık adam geldiğinde. Medel’in en büyük avantajı sade oynuyor. Basit ama etkili pas atıyor. Yaratıcı değil ama çabuk oynuyor. Koşuyor.”
4 mü , 6 mi bir karar verin !

Etiketler: