Yahu Fikret Orman hata yaptı demek bu kadar mı zor? Adam bile çıktı oruçluydum o gün filan diye açıklama yaptı.
söylediği şeylerin ana fikrinin doğru olduğunu biliyoruz zaten.
Değil THY benzeri şartlarda hiçbir firma altında kalamazdı.
Bana başkan dobra dobra doğruyu söyledi diye savunmayın, hepimiz biliyoruz başkanımızın o dobralığı gösteremediği başka doğrularda var. Ve bu konuda gıdım eleştirmiyorum, ülkemizin gerçekleri diyoruz.
O açıklamanın bir tek içeriği doğruydu, zamanlaması bir faciaydı (tam rakibin Euroligi almış...), üslup orucun başa vurması yüzünden tamamen yanlıştı zaten. 
Bence söyledikleri hem doğruydu hemde tam zamanındaydı. Bize thy sponsorluğunamı mal oldu bence hiçde önemi yok
değerli bir sponsorluk değildi uçak bileti parasına sponsorluk. o sponsorlukla thy bizim kazandığımızdan fazla kazanıyordu.
sponsorun küsecek diye ana çizgindenmi sapacaksın böyle bir tepki verdiklerine göre demekki taş hadefe isabet etmiş
bir konu tartışmaya açılmalıydı bu tartışma ön doğru zamanda gündeme getirdiği için gayette etkili oldu.
Başkanın dediği doğru eurolig değerli bir organizasyon değil yüksek katılımlıda değil nba ı örnek gösteriyorlarda orda
kulüpler kazanıyor burdaki gibi organizasyonu yapan bir firma değil. bir kaç kulübün para vererek tekelleştirdiği
bir yapı bir kere yarışma ruhuna aykırı. Başkan iyi yaptı fenerin kupayı değersizleştirdi. yıllarca bu pisliklerin yaptıklarına
maruz kaldık artık sıra bizde Beşiktaşın artık can yakacağını bilsinler. Onlar euroligi öne çıkarıp Beşiktaşın şampiyonluğunu
gündemden çıkaracaklardı Başkan euroligi gündemden çıkardı. hırsızlık organizasyonu dedi ve bunuda doğru temellere
oturttu. karşı gelemedi kimse zaten thy nin verdiği tepkide hedefin vurulduğunu gösteriyor. thy sponsorluktan vaz geçmiş
çokta tın devlet kuruluşu türk takımı yerine yabancı firmayı tercih ediyorsa bu kendi bileceği iş. Günü gelir
bu ona hatırlatılır. kaybeden biz değiliz.