Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
×
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5799635 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Konya macinin neden Bayern macindan 2 gun onceye verildiginin aciklamasi nedir?
ikinci yarı fikstürü daha açıklanmadı nerden çıkardın :alala:

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

ikinci yarı fikstürü daha açıklanmadı nerden çıkardın :alala:

Valla oylesine bir baktim angutlarin sitesine orada gordum. Simdi de internetten baktim, fiksturu oyle bir sikistirmislar ki bir ayda 2 Bayern, FB, TS, Basak maclarini oynuyoruz. Konya maci da CL macindan 2 gun once.

Çevrimiçi Necmi

Valla oylesine bir baktim angutlarin sitesine orada gordum. Simdi de internetten baktim, fiksturu oyle bir sikistirmislar ki bir ayda 2 Bayern, FB, TS, Basak maclarini oynuyoruz. Konya maci da CL macindan 2 gun once.
daha ikinci yarı fikstürü açıklanmadı bütün maçların aynı tarihde olduğunu görmüyormusun.
bütün maçlar pazar günü 00:00 damı başlayacak.

Çevrimdışı mylife1903

daha ikinci yarı fikstürü açıklanmadı bütün maçların aynı tarihde olduğunu görmüyormusun.
bütün maçlar pazar günü 00:00 damı başlayacak.
Yuh sahura mac mi koymuslar

Çevrimdışı mylife1903

http://m.haberturk.com/dedikodu-thy-roma-ya-sponsor-olacak-1742232-amp

Son 16'ya kalan bir Türk takımı varken ve bu takım 3 milyon Türk'ün yaşadığı Almanya'nın en iyi takımıyla eşleşmişken sponsorluğundan çekilip, Şampiyonlar Ligi'nin en düşük profilli eşleşmesine sahip ve onu bile geçmesi şüpheli Roma'ya sponsor olacaklar.

Söylenecek çok şey var da, durduk yere ceza almayalım forumda.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu denyolari sayin cumhurbaskanimiza sikayet edeceksin, ayiptir yaziktir. Sonra butce acigi diyorlar parayi yurtdisina gonderen sanki benim, ben tek basima cari aciginizin birazini kapatiyom zaten ama thy parayi besiktasa verse para iceride kalsa daha iyi olmaz mi?

Bu herifler fetocu olabilir romanin renkleri de sari kirmizi bakmak lazim o romanin cesmesinin yaninda falan bi feto okulu olabilir.

Suna tepki koyamayan besiktas yazarlarinin agzina tukurem.

Cumhurbaskanimiza bildirilmeli boyle hareketler adamin isi basindan askin bunlara yetisemez, hemen takimi toplayip cikalim karsisina bi forma hediye edelim ustune bu thyden rahatsizligimizi bildirelim

Bi khk ile agzina sicar o thy yonetiminin

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

daha ikinci yarı fikstürü açıklanmadı bütün maçların aynı tarihde olduğunu görmüyormusun.
bütün maçlar pazar günü 00:00 damı başlayacak.

Diger takimlara bakmadim.  :evillol:

Çevrimdışı underworld


Çevrimdışı ozankarakoc

Pepe, özel röportaj vermiş.

Buyrun...



En beğendiğin teknik direktörler hangileri? Şenol Güneş hakkındaki görüşlerin nedir?

Ben çalıştığım bütün hocaları severim, hepsi özel olmuştur. Hepsinden bir şeyler öğrendim. Şenol Güneş hakkında buraya gelmeden önce Quaresma çok güzel şeyler anlattı. Tabii ki, bir antrenörle gün gün çalışmak farklı. Beni çok şaşırttı. Yüksek bir zekaya sahip ve çok uyanık. Bizim Portekiz'de bir laf vardır; akıllı insanlara, "Yaşlı Kurt" derler, aynen öyle...

Güneş'in disiplin anlayışını nasıl buluyorsun?

Çok disiplinli. Hem antrenmanlarda hem de maçlarda müdahale noktasında çok iyi. Karşılaşma içerisinde "Hoca görmüyor" dersin. Ama bizim hocamız hep görüyor…

Beşiktaş'ta mutlu musun?

Birçok teklif vardı. Ancak ben Türkiye'deki sıcakkanlı insanları tercih ettim. Benim için maddi şartlardan daha önemli bir etken bu. Başka kulübün formasını giyseydim, bu kadar mutlu olacağımı düşünmüyorum.

Futbolu Beşiktaş'ta bırakmayı düşünür müsün?

Yüksek seviyede oynayabileceğim için iki yıllık sözleşmeye imza attım. Hem kulübe karşı hem de kendime saygımdan dolayı böyle bir karar verdim. Ama bu kontrat bittiğinde imza atmayacağım anlamına gelmiyor. O dönem geldiğinde bireysel anlamda teknik direktöre ve takıma neler verebileceğim noktasını görmek önemli.

(Adam, 'daha uzun imza da atardım da, ya o zaman geldiğinde takıma yeterince fayda sağlıyamıyorsam, ya o zaman o parayı hakedemezsem' diyor resmen...)

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ne devam ediyor. Süper Lig'de biraz kötü başladı. Şampiyonluk şansınızı değerlendirir misin?

İkisi bir arada gidebilir ama zor olduğunu herkes biliyor. Zirve mücadelesi veren takımlardan sadece Başakşehir Avrupa'da oynuyordu. Diğerlerinin avantajları haftada tek maç yapmaları. Şampiyonlar Ligi'nde yolumuza devam ederken, yarış içinde kalmamız ve liderle arada sadece 3 puan fark olması başarıdır. Şampiyonlar Ligi'nde kulübün tarihinde yer alabilecek bir başarı elde ederek, gruptan lider çıktık. Ancak 2018'in başlangıcı bizim için çok önemli. Lige asılmamız lazım. Bu dönemde liderle puan farkının az olması bizim için iyi.

Bayern Münih'e karşı defalarca mücadele ettin. Beşiktaş'ın şansını değerlendirir misin?

Çok üst düzey bir maç olacak. Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'ni kazanmaya aday takımlardan birisi. Teknik direktörleri de değişti. Biz kendi maçımızı oynayacağız. Alçakgönüllü bir şekilde mücadelemizi vereceğiz. Onların favori olduğunu biliyoruz ama favori kazanmıyor. Sahaya çıkıp, iki maçta da kapasitemizi göstermeye çalışacağız.

Avrupa'da futbol otoriteleri, Beşiktaş için, "elendi" diyor. Neler olacağını göreceğiz. Maçlar önceden oynanmaz, düdük çaldığında başlar. Şampiyonlar Ligi'nde her zaman sürpriz bir takım olmuştur. Umarım şanslı takım Beşiktaş'tır.

Real Madrid kariyerinden biraz bahseder misin?

10 senem geçti. Bu kadar devamlılık yakalamak birçok oyuncu için hayal… Çok emek var bunun içinde. Çok sevdiğim bir kulüp Real Madrid. Eski oyuncusuyum ama aynı zamanda Real Madrid taraftarıyım. Real Madrid'in çok fazla sayıda çok kaliteli oyuncusu var. Başarılı olacaklarına inanıyorum ancak Beşiktaş'ın karşısına çıkana kadar… Çünkü her zaman kazanmak isteyen bir insanım.

Kariyerinde 21 kupa ve çok sayıda kulüp var. Sadece Dünya Kupası eksik. Portekiz Milli Takımı ve senin 2018 Dünya Kupası'ndaki hedefleriniz nedir?

Portekiz olarak çapımızı biliyoruz. İnsanın ya da takımın limitlerini bilmesi çok önemli. Diğer yandan kaliteli yönlerimizin de farkındayız. Diğer takımların da Portekiz'den kaliteli tarafları var. Saygımız sonsuz. Geçen Avrupa Şampiyonası'ndaki oyuncu kadromuzla, "Ben değil, biz" olmayı gösterdiğimizi düşünüyorum. 2018 Dünya Kupası'nda çok ciddi rakipler var. Portekiz olarak, bu zamana kadar yaptığımız şeyi yeniden yapmak istiyoruz.

Türkiye'de beğendiğin futbolcu var mı?

Orkan genç bir oyuncu. Beşiktaş'a geldiği döneme göre iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Geleceği olabilir.

Cenk hakkındaki görüşlerin…

Potansiyeli olan bir futbolcu, uzun boylu değil ama maça yoğun tempo koyabiliyor. İngiltere'ye ya da İspanya'ya sıçrama yapması kariyeri açısından iyi olabilir. Beşiktaş, Tolgay ve Oğuzhan gibi çok önemli oyunculara sahip. Babel de çok önemli, onunla da ilgilenen takımlar var.

Ronaldo, "Pepe gerçek bir liderdi. Bizim de liderimizdi" dedi… Bu sözler hakkındaki düşüncelerin…

Bunun için sorumluluğum her zaman var. Kapasiteme ve yapacaklarıma her zaman inandım. Futbolda sıkı çalışmayla her şeyin olabileceğine inanıyorum.

Quaresma ve Ronaldo hakkında ne söylemek istersin?

Ronaldo ile gün gün çalışma onurunu, fırsatını yaşadım. Çalışarak her şey olabilir, ben Ronaldo'da bunu gördüm. Durmadan, yılmadan çalışan bir insan kendisi… Quaresma bir fenomen… Porto'da üç yıl beraber oynadık. Sonra kariyerimiz bizi ayırdı. O, çok büyük kariyere sahip, futbol tarihine imza atmış oyunculardan bir tanesi... Buraya gelmemde de en büyük etkendi. Kulübü çok sevdiğini söyledi ve söylediği her şey doğru çıktı.

Bir insan, hem büyük bir yıldız hem de bu kadar mütevazı nasıl olabiliyor?

Babamdan ve ailemden kaynaklanan bir gelenek. Geldiğim yeri unutmuyorum. Alçakgönüllü ve işçi bir ailenin çocuğuyum. Her zaman ayaklarım yere bassın istiyorum, ailemin bana verdiği destek boşa gitmesin.

Hayat hikayen hakkında bilgi verir misin?

Komik bir hikaye aslında. Birçok Brezilyalı aile gibi annem ve babam çalışıyor. Aileler çok gayret ediyor, çocuklarına bakmak için. Ben de o dönemde aileme yardımcı olabileceğimi düşünmüştüm. Küveti ve bulduğum lavaboları tıkayıp, balık üretmeye başladım. Önünü alamadık. Bütün ev balık oldu. Daha sonra ürettiğimiz balıkları sattık. Kazandığım parayı da anneme veriyordum. Ufaklıktan beri bu sorumluluktayım. Futbolu hep ciddiye aldım ve bu sorumlulukla devam ettim. Hedefim oynadığım maçta babamların beni TV'den izlemeleriydi. Hayalimi gerçekleştirdim. Ailem bana hayallerim konusunda hep güç verdi. Hep mutlu çalıştım, hep hedeflerim vardı.

Gençlere örnek oluyorsun. Bu konuda neler söylemek istersin?

Karşınıza çıkacak ilk zorlukta pes etmemelisiniz. Genç yaştaki oyuncuların bu konuda karar vermesi gerekiyor. Ben 17 yaşında verdim. Evden ayrılırken, gözyaşlarıma hakim olamadım. Ağlayarak futbolcu oldum. Babam bu noktada önemli rol oynadı. 17 yaşında Portekiz'den teklif gelince, "Tabii ki git… Bu senin hayalin. Hayalini kurmaya devam et. Kötü bir şey olursa bu kapı her zaman açık" dedi.

KISA KISA

Ronaldo'ya "Come To Beşiktaş" der misin?
Futbol bu kimse ne olacağını bilemez.

Anne
Eve gittiğimde annem evde uyumamış olurdu. Ben kendime baktığım zaman annemin neden uyumadığını anlıyorum.

Çocuk
Babalarımızın çektiklerini anlamak.

İstanbul
Üst düzey şehir.

Beşiktaş
Büyük bir aile

Beşiktaş taraftarı
Mükemmel.

Quaresma
Çok iyi arkadaş.
 
Ronaldo
Ailemden biri.

Sinema
Fazla gitmiyorum, daha çok kızlarımla vakit geçiriyorum. Maçka Parkı'nda çocuklarımı salıncağa bindiriyorum.

Türkiye'de sevdiği yemek
Nohut.

Dünya'nın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu
Benim için Ronaldo. Ben Ronaldo'yu görmüş ve onunla oynamış biri olarak bunu söylüyorum.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Pepe, özel röportaj vermiş.

Buyrun...


Çok güzel şeyler söylemiş. Kaliteli bi insan olduğu çok belli. Umarım futbolu bizde bırakır. Bu arada katılmadığım bir şey var. Messi varken Ronaldo nasıl en iyi oyuncu oluyor  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu denyolari sayin cumhurbaskanimiza sikayet edeceksin, ayiptir yaziktir. Sonra butce acigi diyorlar parayi yurtdisina gonderen sanki benim, ben tek basima cari aciginizin birazini kapatiyom zaten ama thy parayi besiktasa verse para iceride kalsa daha iyi olmaz mi?

Bu herifler fetocu olabilir romanin renkleri de sari kirmizi bakmak lazim o romanin cesmesinin yaninda falan bi feto okulu olabilir.

Suna tepki koyamayan besiktas yazarlarinin agzina tukurem.

Cumhurbaskanimiza bildirilmeli boyle hareketler adamin isi basindan askin bunlara yetisemez, hemen takimi toplayip cikalim karsisina bi forma hediye edelim ustune bu thyden rahatsizligimizi bildirelim

Bi khk ile agzina sicar o thy yonetiminin
Bir de bahane çıkardılar, yok "Fikret Orman Euroleague için hırsızlık organizasyonu demiş de, THY de Euroleague sponsoruymuş da".

Tüm medya başkanın ne dediğine bakmadan, adamın üstüne saldırdı. Finali 230 ülkede yayınlandığı söylenen (ki dünyada o kadar ülke yok) Euroleague'in ödül parasına bakın.
https://www.talkbasket.net/23003-cash-prizes-for-euroleague-teams-for-getting-to-the-final-four.html

Final-4 'a kalana 70 bin euro(yetmiş bin), sampiyon olana 1 milyon euro. Haberde bir de "ödüller hiç bu kadar yüksek olmamışlardı" tarzı bir cümle de var.

Bu da FIBA'nın şampiyonlar ligi ödülü:
https://www.talkbasket.net/24742-fiba-basketball-champions-league-prize-money-e1million.html

E kardeşim, Euroleague'in sponsorları belli, yayın geliri belli. Sırf wildcard alabilmek için Darüşşafaka Doğuş geçen sene organizasyona ciddi bir para verdi, adamlar katılımcılardan bile para alıyor.

Peki neden FIBA'nın ödülü daha fazla? Bu para nereye gidiyor? Cevap, Euroleague'i düzenleyen İspanyol şirketin cebine.

THY bunu sorgulayacağına, bizim sponsorluğu bırakıyor.

Başkan bunlara bir şey gösteriyor. Bunlar adamın işaret ettiği yere değil, parmağına bakıyor.


Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2017, 09:18:31 tuncaboylu ]

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bir de bahane çıkardılar, yok "Fikret Orman Euroleague için hırsızlık organizasyonu demiş de, THY de Euroleague sponsoruymuş da".

Tüm medya başkanın ne dediğine bakmadan, adamın üstüne saldırdı. Finali 230 ülkede yayınlandığı söylenen (ki dünyada o kadar ülke yok) Euroleague'in ödül parasına bakın.
https://www.talkbasket.net/23003-cash-prizes-for-euroleague-teams-for-getting-to-the-final-four.html

Final-4 'a kalana 70 bin euro(yetmiş bin), sampiyon olana 1 milyon euro. Haberde bir de "ödüller hiç bu kadar yüksek olmamışlardı" tarzı bir cümle de var.

Bu da FIBA'nın şampiyonlar ligi ödülü:
https://www.talkbasket.net/24742-fiba-basketball-champions-league-prize-money-e1million.html

E kardeşim, Euroleague'in sponsorları belli, yayın geliri belli. Sırf wildcard alabilmek için Darüşşafaka Doğuş geçen sene organizasyona ciddi bir para verdi, adamlar katılımcılardan bile para alıyor.

Peki neden FIBA'nın ödülü daha fazla? Bu para nereye gidiyor? Cevap, Euroleague'i düzenleyen İspanyol şirketin cebine.

THY bunu sorgulayacağına, bizim sponsorluğu bırakıyor.

Başkan bunlara bir şey gösteriyor. Bunlar adamın işaret ettiği yere değil, parmağına bakıyor.


Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolga Zengin cevabi vereyim mi;

Türk Hava Yollari'nda tek guzel olan sey ismindeki Türk kelimesi

Çevrimdışı panic13

Tolga Zengin cevabi vereyim mi;

Türk Hava Yollari'nda tek guzel olan sey ismindeki Türk kelimesi

Günaydın,

Yurtdışı seyahatlerimde genelde THY tercih ediyorum. Söylediğin abartılı bir yorum olmuş. Genelde kaltesi bir çok havayolundan iyi. Bununla birlikte son 2-3 yıldır düşüşte var hizmet kalitesinde.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Konya macinin neden Bayern macindan 2 gun onceye verildiginin aciklamasi nedir?
Değişir abi o

Fikstür çekilirken bizim gruptan çıkacağımız belli değildi , daha önce de oldu böyle durumlar , düzenleme yapılır 1 gün öne alınır maç :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Kapkarakartal


Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çok güzel şeyler söylemiş. Kaliteli bi insan olduğu çok belli. Umarım futbolu bizde bırakır. Bu arada katılmadığım bir şey var. Messi varken Ronaldo nasıl en iyi oyuncu oluyor  :lol:
Çok güzel oluyor , çok da iyi güzel oluyor :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon


Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın,

Yurtdışı seyahatlerimde genelde THY tercih ediyorum. Söylediğin abartılı bir yorum olmuş. Genelde kaltesi bir çok havayolundan iyi. Bununla birlikte son 2-3 yıldır düşüşte var hizmet kalitesinde.
Bu doğru abi

Dünyanın en iyi 3 hava yolu şirketinden biri THY , bütün ucaklar yeni ve son model ama burada sorun THY değil onu yöneten zihniyette arkadaş onu anlatmaya çalışmış @panic13
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2017, 10:42:33 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

günaydın millet.
Hayirdir gece uyumadın galiba :D

Normalde Saat 14:00 gibi Gunaydın demen lazımdı senin :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Günaydın,

Yurtdışı seyahatlerimde genelde THY tercih ediyorum. Söylediğin abartılı bir yorum olmuş. Genelde kaltesi bir çok havayolundan iyi. Bununla birlikte son 2-3 yıldır düşüşte var hizmet kalitesinde.
Ben de tercih ediyorum, ama düşüş  konusunda katılıyorum.

Yeni web sitelerini gördün mü, 10 dakika bilet bakınca baş ağrısı yapıyor. Yolculuk takvimini her değiştirdiğinde web sayfası 10 saniye yenileniyor. Kampanya sayfasını bulana kadar canın çıkıyor.

İnsan şöyle bir site yapmaya ve yayınlamaya utanır, tam arpalık olmuş.


Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı cursedofdragon

Hayirdir gece uyumadın galiba :D

Normalde Saat 14:00 gibi Gunaydın demen lazımdı senin :lol:

düzelttim kendimi yunus 1 haftadır saat 23:30 gibi yatıp sabah 9 gibi kalkıyorum :D

Çevrimdışı sozkul

http://m.haberturk.com/dedikodu-thy-roma-ya-sponsor-olacak-1742232-amp

Son 16'ya kalan bir Türk takımı varken ve bu takım 3 milyon Türk'ün yaşadığı Almanya'nın en iyi takımıyla eşleşmişken sponsorluğundan çekilip, Şampiyonlar Ligi'nin en düşük profilli eşleşmesine sahip ve onu bile geçmesi şüpheli Roma'ya sponsor olacaklar.

Söylenecek çok şey var da, durduk yere ceza almayalım forumda.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Göğüs sponsorluğu bu @tuncaboylu.

Çevrimdışı sozkul

Bir de bahane çıkardılar, yok "Fikret Orman Euroleague için hırsızlık organizasyonu demiş de, THY de Euroleague sponsoruymuş da".

Tüm medya başkanın ne dediğine bakmadan, adamın üstüne saldırdı. Finali 230 ülkede yayınlandığı söylenen (ki dünyada o kadar ülke yok) Euroleague'in ödül parasına bakın.
https://www.talkbasket.net/23003-cash-prizes-for-euroleague-teams-for-getting-to-the-final-four.html

Final-4 'a kalana 70 bin euro(yetmiş bin), sampiyon olana 1 milyon euro. Haberde bir de "ödüller hiç bu kadar yüksek olmamışlardı" tarzı bir cümle de var.

Bu da FIBA'nın şampiyonlar ligi ödülü:
https://www.talkbasket.net/24742-fiba-basketball-champions-league-prize-money-e1million.html

E kardeşim, Euroleague'in sponsorları belli, yayın geliri belli. Sırf wildcard alabilmek için Darüşşafaka Doğuş geçen sene organizasyona ciddi bir para verdi, adamlar katılımcılardan bile para alıyor.

Peki neden FIBA'nın ödülü daha fazla? Bu para nereye gidiyor? Cevap, Euroleague'i düzenleyen İspanyol şirketin cebine.

THY bunu sorgulayacağına, bizim sponsorluğu bırakıyor.

Başkan bunlara bir şey gösteriyor. Bunlar adamın işaret ettiği yere değil, parmağına bakıyor.


Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu Fikret Orman hata yaptı demek bu kadar mı zor? Adam bile çıktı oruçluydum o gün filan diye açıklama yaptı.
söylediği şeylerin ana fikrinin doğru olduğunu biliyoruz zaten.
Değil THY benzeri şartlarda hiçbir firma altında kalamazdı.
Bana başkan dobra dobra doğruyu söyledi diye savunmayın, hepimiz biliyoruz başkanımızın o dobralığı gösteremediği başka doğrularda var. Ve bu konuda gıdım eleştirmiyorum, ülkemizin gerçekleri diyoruz.
O açıklamanın bir tek içeriği doğruydu, zamanlaması bir faciaydı (tam rakibin Euroligi almış...), üslup orucun başa vurması yüzünden tamamen yanlıştı zaten.  :)

Çevrimdışı tuncaboylu


Çevrimdışı tuncaboylu

Şu Babel'in transfermarkt değeri bize geldiğinden beri bir kuruş artmadı.

Kim güncelliyor bu siteyi?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ben de tercih ediyorum, ama düşüş  konusunda katılıyorum.

Yeni web sitelerini gördün mü, 10 dakika bilet bakınca baş ağrısı yapıyor. Yolculuk takvimini her değiştirdiğinde web sayfası 10 saniye yenileniyor. Kampanya sayfasını bulana kadar canın çıkıyor.

İnsan şöyle bir site yapmaya ve yayınlamaya utanır, tam arpalık olmuş.


Boşver Thy'yi abi gel Pegasus'a  :ok:
39 TL'ye İzmir- Denizli- Van'a gittiğimi bilirim.
Tek sorun Sabiha Gökcen biraz uzak  :biggrinking:


Etiketler: