Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5797784 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi murat

Gary Medel:

Formayı almak için 6 kilo verdim. Formayı her zaman istiyorum.

adamın adı gary ama futbolu ileri oynuyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Firat Gunayerin Osmanli maci devam ederken yaptigi paylasim...

Quaresma asist, Babel gol..
Skor 2-0..

Ne Talisca, Ne Quaresma..
Oyun farkının sebebi Medel..
Arkayı süpürüp, takımı ileri itiyor..
Bundan sonra hep 11 olur..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ardiles

İyi olan formayı kazanır. Duygusal olmaya gerek yok.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neye göre medel daha iyi? cami mi yaptırmış, fakir fukaranın çorbasını mı kaynatmış, sinagog veya kilise mi açmış, yol kenarıya hayrat çeşme mi yaptırmış? neye göre iyi  :)

oyun içi katkısından bahsediyorsan atiba verilen görevi fazlasıyla yapıyor, yetmiyor çevresindekileri de uyanık ve dikkatli tutuyor. atiba-medel farklı karakterler, maç öncesinde planlanan oyuna hangisinin karakteri uygunsa o oynar. salt ön libero için kıyaslarsak atiba medelden daha iyidir.

oyuncular robot olsaydı en gelişmişi atiba olurdu. sahayı 360 derece gözlemleyip doğru zamanda doğru yerde en iyi müdahaleyi yapabilecek yapay zekayı yaratmak en zoru olurdu.

Çevrimdışı sametbagan

Adama o kadar çok sallayan var ki artık futbolunu beğenmeyenler bile korumaya geçiyor.

Olay artık maalesef masturbasyona döndü Q7 konusunda boşalan çıkıyor boşalan çıkyor.

Çevrimdışı mylife1903

Adama o kadar çok sallayan var ki artık futbolunu beğenmeyenler bile korumaya geçiyor.

Olay artık maalesef masturbasyona döndü Q7 konusunda boşalan çıkıyor boşalan çıkyor.
Ismael boyle muamele gormedi, el bebek gul bebek ismael

Turkiyenin en iyi bekiydi @Necmi abi icin

@tuncaboylu halasinin cocugu gibi koruyordu mesela

Isin kotusu fbliler uyanmis mevzuya

Çevrimdışı tuncaboylu

€ değil  $

900.000 $ yıllık ücreti..

Fabri 1 milyon € alıyor

TolGEA 1.4 milyon € alıyor :D
Euro alıyor.

https://www.google.com.tr/amp/m.milliyet.com.tr/amp/besiktas-boyko-yla-4-5-yilligina-besiktas-2182698-skorerhaber/

Aslında bir kısmını senin vermen lazım, "Kamp yiyecek, düzelecek" diye diye bizi yedin.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

Medel Beşiktaş'ın imzası olacak yakında atiba gibi hatta daha ileri bir efsane potansiyeli var adamda .. Çok seviyorum lan seni Medel Allah yolunu açık etsin .
Oğuzhan da 3 öğün büryan kebabı yese sonra medel gibi çalışsa biraz güçlense babelin şutunun yarısı kadar şut atsa yetecek bize..
Andreas beck de adam gibi adamdı marceloyla ikisini özledim ..
Tolga harbiden fabriden fazla mı para alıyor ya @Yunus Emre Dökmeci
Lens göreve !!
Quaresma da Bayern maçlarında göreve!!
Töre istifa..

Medel Beşiktaş'ın imzası olacak yakında atiba gibi hatta daha ileri bir efsane potansiyeli var adamda .. Çok seviyorum lan seni Medel Allah yolunu açık etsin .
Oğuzhan da 3 öğün büryan kebabı yese sonra medel gibi çalışsa biraz güçlense babelin şutunun yarısı kadar şut atsa yetecek bize..
Andreas beck de adam gibi adamdı marceloyla ikisini özledim ..
Tolga harbiden fabriden fazla mı para alıyor ya @Yunus Emre Dökmeci
Lens göreve !!
Quaresma da Bayern maçlarında göreve!!
Töre istifa..
Evet

Fabri 1 milyon €

TolGEA 1.4 milyon € alıyor

Çevrimdışı sametbagan

Ismael boyle muamele gormedi, el bebek gul bebek ismael

Turkiyenin en iyi bekiydi @Necmi abi icin

@tuncaboylu halasinin cocugu gibi koruyordu mesela

Isin kotusu fbliler uyanmis mevzuya

Artık çok geç döte giren şemsiye açılmazmış o konuda sıkıntı yok.

Yalnız bu ismaelde öyle bi torpil var ki ilerde federasyon başkanı bile olabilir.

neye göre medel daha iyi? cami mi yaptırmış, fakir fukaranın çorbasını mı kaynatmış, sinagog veya kilise mi açmış, yol kenarıya hayrat çeşme mi yaptırmış? neye göre iyi  :)

oyun içi katkısından bahsediyorsan atiba verilen görevi fazlasıyla yapıyor, yetmiyor çevresindekileri de uyanık ve dikkatli tutuyor. atiba-medel farklı karakterler, maç öncesinde planlanan oyuna hangisinin karakteri uygunsa o oynar. salt ön libero için kıyaslarsak atiba medelden daha iyidir.

oyuncular robot olsaydı en gelişmişi atiba olurdu. sahayı 360 derece gözlemleyip doğru zamanda doğru yerde en iyi müdahaleyi yapabilecek yapay zekayı yaratmak en zoru olurdu.
Atiba takımı daha iyi tanıyor , Varını yoğunu ortaya koyuyor her yere koşuyor , kendine bakiyor dersin tamam derim

Ama Atiba , Medel den iyi topçu dersen orada dur derler adama

Atiba , Medel den iyi oyuncu demek Medele ve futbola Hakarettir yahu

Gittiği yerlerde tapıyorlar adama , Forma için düz duvara tırmanan bir adam var ortada , Formayı almak için 6 kilo verdim diyor

Böyle bir adam kenarda bekletilmez , şuan da günlerce  karanlık odada bekletilip , gün ışığına salınmış Pitbulll gibi Medel..

Bir anlamda iyi oldu kenarda bekletilmesi bu açıdan bakarsak

Vallaha ben ver yansın ettim Osmanlı maçında ilk 11 açıklandığında son dönemde gomüyorum da sürekli ama iyi oynadı Osmanlı maçında

Lens de de bir umursamazlık var gibi isyan etmiyor , bak Medele 6 kilo verdi adam Lens hala fit değil , Formayı istediğini gostermeli artık..

babıl fifa18'de haftanın takımına seçildi  :bandit:

Başkan Fikret Orman,Şenol Güneş,Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu,bugün oynanacak olan Bayern Munih-Borussia Dortmund maçını izlemek için Almanya’ya gittiler.
Beşiktaş heyeti Bayern Munih kulubünüm misafiri olarak bu akşam Allianz Arena’da olacaklar.

(ÖZEL HABER) Sercan Dikme..

Çevrimdışı Berat

Oğuzhan'a Sevilla ve Arsenal talip, iki ekipten birine gidebilir. Saygılar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ali Ece Hürriyet'ten kovulmuş.

Gazetenin spor servisi iyice bok çukuruna döndü: Koca gazetedeki tek Beşiktaş yazarı Fenerbahçe'li Kenan Başaran, Beşiktaş muhabiri de ne halt olduğu belli olmayan İsmail Er.

Çevrimdışı tuncaboylu

@abdusta sen misin?

Çevrimdışı ardiles

Atiba takımı daha iyi tanıyor , Varını yoğunu ortaya koyuyor her yere koşuyor , kendine bakiyor dersin tamam derim

Ama Atiba , Medel den iyi topçu dersen orada dur derler adama

Atiba , Medel den iyi oyuncu demek Medele ve futbola Hakarettir yahu

Gittiği yerlerde tapıyorlar adama , Forma için düz duvara tırmanan bir adam var ortada , Formayı almak için 6 kilo verdim diyor

Böyle bir adam kenarda bekletilmez , şuan da günlerce  karanlık odada bekletilip , gün ışığına salınmış Pitbulll gibi Medel..

Bir anlamda iyi oldu kenarda bekletilmesi bu açıdan bakarsak

medel koşar taciz eder, bidi bidi peşinde biter rahat vermez, huzur haramdır rakibe....

atiba ise öyle bir noktada beklerki pas opsiyonlarını tıkar, adamın elini ayağına dolaştırır, hata yaptırır, incitir, rakibin duygularıyla oynar  :lol:

Çevrimdışı Liquidator

https://twitter.com/pnouma21/status/943491152426229760

Отправлено с моего iPhone 5s используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

:halay: :halay: :halay: :halay: :sevinc :sevinc :sevinc :ishock: :ishock: :ishock:

:mj: :mj: :mj: :mj: :mj:

Fellaini Come to Beşiktaş yorumlarına Geliyorum diye cevap vermiş

Doğru mu ? :kop:

Çevrimdışı underworld

sen gelme ulan ayı diye kontar yapmışız

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

medel koşar taciz eder, bidi bidi peşinde biter rahat vermez, huzur haramdır rakibe....

atiba ise öyle bir noktada beklerki pas opsiyonlarını tıkar, adamın elini ayağına dolaştırır, hata yaptırır, incitir, rakibin duygularıyla oynar  :lol:

Medel ile Atiba kiyaslanacak adamlar degil, Medel'in meziyetleri cok ustunde Atiba'nin. Olcay'a da boyle guzellemeler yapiliyordu yok Olcay Oguzhan'la ucgen kuruyormus bilmem ne burada Olcay'in abartildigi gibi olmadigini anlatana kadar dilimde tuy bitmisti ama yine de anlatamadik, gittikten sonra herkes anladi bir kisiden bile "keske Olcay olsaydi" diye bir sey duymadik. Babel geldiginde adim gibi biliyordum daha basarili olacagini. Bu isler kalitede bitiyor %90. Atiba takimlar bize daha acik oynarken, ya da kontra oynadigimiz maclarda faydali olur ama baskin oyun oynayacaksak (ki artik Bayern Munih maclari haric her macimiz boyle) Medel gibi bir adam gerekir. Ayrica son birkac haftadir, ozellikle SL maclari varken Atiba 60'tan sonra bitiyordu ama cogunluk fark etmiyor. Bu da eski kondusyonunda olmadigini gosteriyor su saatten sonra oynayacaksa haftada 1 mac oynar, onun disinda rotasyona katki saglar 1 hatta belki 2 sene ama 11'den yavas yavas cikarilmasi lazim.

d0ru :D

Etiketler: