valla ben saygısızlık yapmıyorumda millet Beşiktaş'ın oyuncusuna sirk cambazı,palyaço vs diyerek onlar yapıyor.
Ben lens oynamasın demiyorum zaten bütün oyuncularımıza sahip çıkıyorum.Bazı kişiler gibi Quaresma düşmanlığı yapmıyorum.
Benim söylemek istediğim Quaresma gibi yaratıcı oyuncularada ihtiyaç var bu demek değil ki Lens oynamasın.
Bende Bayern maçına medel-lens-cenk oynaması gerektiğini düşünüyorum kontra oyunu için.
@Necmi abi şu en son yazdığında lens'i koruduğun kadar Quaresma'yı da korusan keşke.Birisi hali hazırda bizim oyuncumuz Quaresma adamı itin bi tarafına sokup sokup çıkartıyorlar ses çıkartmıyorsun.Diğeri daha bizim oyuncumuz bile değil kiralık ken korumaya geçiyorsun.
Birincisi quaresmanın korunmaya ihtiyacı yok zaten öveni çok ama kusurlarınıda söyleyecek kişiler olmalı
lense gelince Beşiktaş formasını giyen oyuncu Beşiktaşın oyuncusudur sözleşmesinin niteliği bizi ilgilendirmez.
sırf quaresma yüceltmek için lensi gömmeye çalışmalarına elbette müsade edilmeyecek. Kimse quaresmanın verdiği
katkıya laf söylemiyor ama katkıyı konuştuğun gibi olumsuzluklarıda konuşacaksın. yanlışları konuşmadan
doğruya gidemezsin ne zaman biri quaresma eleştirse hemen lensi işaret edip ona laf sokmaya çalışmak zaten
lensi quaresmanın koltuğuna aday görmektir. ama elbette bu rekabet olacak en iyi olan oynayacak Beşiktaş kazanacak kendi oyuncumuzu birine yol vermek için kötülemeyeceğiz biri iyiyse diğerini daha iyi yapmak için uğraşacağız sonunda
Beşiktaş kazanacak gol atılsın o maç kazanılsın benim için kimin attığının bir önemi olmaz derdimiz daha iyiyi bulmak
değilmi Beşiktaş için iyi olan önemli. Ne quaresma babamın oğlu ne lens nede talisca benim için tek değer Beşiktaşdır
tersi durum olsa lens oynasa ve hatalar yapsa sürekli burda herkesden fazla quaresma derdim benim için formayı hangisinin giydiği değil hangisinin daha yüksek katkı vereceği önemli bazı maçlar quaresma oynamalı diye ısrar ederim çünkü rakibe göre farklı özellikleri olan oyuncular bunlar mesela quaresmanın avrupa maçlarında katkısı yüksek ama ben lensin avrupa maçlarında bir tık yukarda olacağını düşünüyorum çünkü onun oyun tarzına göre çok fazla açık alan oluyor o maçlarda ve lens sonuca gidebilen bir oyuncu hızı ve bitiriciliği quaresmadan kat kat daha iyi bir oyuncu quaresmanında baskı yapacağımız maçlarda etkisi lensden yüksek olur daha dominant bir oyuncu bir kere ismi bile rakibi ürkütmeye yetiyor. Ben bu seneki quaresma oyununa eleştiri getirmiyorum geçen seneki gibi harcamıyor toplar ilerde daha dominant oynamaya başladık buda quaresmanın topla buluşmasının azalmasından kaynaklı diğer oyunculardan rol çalmıyor. Böyle olunca etkisi yüksek oluyor daha az orta ama orta kalitesinin yükselmesi az topla buluştuğunda top daha değerli oluyor. kolayca harcamıyor.