Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5797759 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Fikret Orman: "Beşiktaş'ın şu anda gündeminde Arda Turan yok. Arda Turan'a Türkiye'de de linç kampanyası gibi şeyler yapılmak isteniyor. Buna da karşıyım. Böyle değerli oyuncularımızı kazanmamız lazım. Cenk Tosun'un bu sene takımdan ayrılmasını düşünmüyoruz. Önümüzdeki günler ne gösterir bilmiyorum. (AA)

Çevrimdışı mylife1903

Necip ile gelen şampiyonluğun zamanı geçti o geçmiş yüzyıldaydı.

Artık Türkiye liginde necip ile şampiyon olamazsın :)
Oyle bi olursin milletin agzi acik kalir

Hurriyet - umit ozan - ayman

Teknik direktor ziya dogan

Çevrimdışı Berat

Hala Atiba'yı kesebiliyorsunuz tebrik ederim.  :vur

Çevrimdışı Berat

bir oyuncunun şampiyonlukta katkısı olması başka oyuncunun takımı şampiyon yaptığını iddia etmek
başka bir şey. ikinci yarı talisca abou katkısı olmasa babel alınmamış olsa görürdüm şampiyon olmayı
sen ilerideki bütün oyuncuları çöpe çevirip quaresma takımı şampiyon yaptı dersen orda dur derim.
babelin gelip verdiği katkının ne kadarını verdi quaresma bir dönde bak istersen. Bak mesela babel geleli
daha bir sene olmadı değilmi verdiği katkıya bir bak birde quaresmanın geldiğinden bu yana verdiği katkıya bak
belki bu lafınla ne kadar haksızlık etmiş olduğunu düşünürsün babelin suçu ne robana yapıp şov yapmamasımı

Sal abi sal cidden, sırf göz boyama seviyor bizim millet.

Çevrimiçi Samet Demir

Hala Atiba'yı kesebiliyorsunuz tebrik ederim.  :vur
İyi olan formayı kazanır. Duygusal olmaya gerek yok.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Berat

İyi olan formayı kazanır. Duygusal olmaya gerek yok.

Atiba geçen haftaki muazzam performansından sonra mı formayı verecek? İkinci yarı özellikle kendini aştı. Atiba tek başına orta saha oynuyordu Medel'siz. Yanında bir yardımcı olunca neler oldu gördük.

Oyle bi olursin milletin agzi acik kalir

Hurriyet - umit ozan - ayman

Teknik direktor ziya dogan

zeki mürende bizi görücek mi ?

Çevrimdışı Necmi

valla ben saygısızlık yapmıyorumda millet Beşiktaş'ın oyuncusuna sirk cambazı,palyaço vs diyerek onlar yapıyor.

Ben lens oynamasın demiyorum zaten bütün oyuncularımıza sahip çıkıyorum.Bazı kişiler gibi Quaresma düşmanlığı yapmıyorum.

Benim söylemek istediğim Quaresma gibi yaratıcı oyuncularada ihtiyaç var bu demek değil ki Lens oynamasın.

Bende Bayern maçına medel-lens-cenk oynaması gerektiğini düşünüyorum kontra oyunu için.

@Necmi abi şu en son yazdığında lens'i koruduğun kadar Quaresma'yı da korusan keşke.Birisi hali hazırda bizim oyuncumuz Quaresma adamı itin bi tarafına sokup sokup çıkartıyorlar ses çıkartmıyorsun.Diğeri daha bizim oyuncumuz bile değil kiralık ken korumaya geçiyorsun.
Birincisi quaresmanın korunmaya ihtiyacı yok zaten öveni çok ama kusurlarınıda söyleyecek kişiler olmalı
lense gelince Beşiktaş formasını giyen oyuncu Beşiktaşın oyuncusudur sözleşmesinin niteliği bizi ilgilendirmez.
sırf quaresma yüceltmek için lensi gömmeye çalışmalarına elbette müsade edilmeyecek. Kimse quaresmanın verdiği
katkıya laf söylemiyor ama katkıyı konuştuğun gibi olumsuzluklarıda konuşacaksın. yanlışları konuşmadan
doğruya gidemezsin ne zaman biri quaresma eleştirse hemen lensi işaret edip ona laf sokmaya çalışmak zaten
lensi quaresmanın koltuğuna aday görmektir. ama elbette bu rekabet olacak en iyi olan oynayacak Beşiktaş kazanacak kendi oyuncumuzu birine yol vermek için kötülemeyeceğiz biri iyiyse diğerini daha iyi yapmak için uğraşacağız sonunda
Beşiktaş kazanacak gol atılsın o maç kazanılsın benim için kimin attığının bir önemi olmaz derdimiz daha iyiyi bulmak
değilmi Beşiktaş için iyi olan önemli. Ne quaresma babamın oğlu ne lens nede talisca benim için tek değer Beşiktaşdır
tersi durum olsa lens oynasa ve hatalar yapsa sürekli burda herkesden fazla quaresma derdim benim için formayı hangisinin giydiği değil hangisinin daha yüksek katkı vereceği önemli bazı maçlar quaresma oynamalı diye ısrar ederim çünkü rakibe göre farklı özellikleri olan oyuncular bunlar mesela quaresmanın avrupa maçlarında katkısı yüksek ama ben lensin avrupa maçlarında bir tık yukarda olacağını düşünüyorum çünkü onun oyun tarzına göre çok fazla açık alan oluyor o maçlarda ve lens sonuca gidebilen bir oyuncu hızı ve bitiriciliği quaresmadan kat kat daha iyi bir oyuncu quaresmanında baskı yapacağımız maçlarda etkisi lensden yüksek olur daha dominant bir oyuncu bir kere ismi bile rakibi ürkütmeye yetiyor. Ben bu seneki quaresma oyununa eleştiri getirmiyorum geçen seneki gibi harcamıyor toplar ilerde daha dominant oynamaya başladık buda quaresmanın topla buluşmasının azalmasından kaynaklı diğer oyunculardan rol çalmıyor. Böyle olunca etkisi yüksek oluyor daha az orta ama orta kalitesinin yükselmesi az topla buluştuğunda top daha değerli oluyor. kolayca harcamıyor.

Çevrimdışı Necmi

Babel'e haksizlik yapiyorsun. Bence Babel son derece yaratici.
yaratıcı değil demedim sade basit ama etkili oynuyor dedim olması gerektiği gibi yani

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Huzur Beşiktaş'ta 😍😍

3 takımlı çift kale maçta 3 takımda kazandığını iddia edince çıkmış bu goruntu ortaya :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

Haklisin. Rabona Trivela gereksiz.
Kapanan Anadolu takimlarini cözmek icin Kanat ortalari cok önemli olacaktir.
Q7 gene en büyük silahimiz olacaktir.  :bandit:
bu konuda çok yanılıyorsunuz kenar ortalarıyla rakip açılmaz kanat ortası değil o dediğin
kanat atakları oluyor kapanan takımı kanattan sıfıra inip dışa açarak bütün oyuncularının
yüzü kaleye dönükken vurabilirsin tek vuruş gol biz bunu yapamadığımız ve sürekli orta
açtığımız için rakip kapandığında tıkanıyoruz en büyük eksikliğimiz sıfıra inen kanat yapımız olmaması
bunu lensle kapatabiliriz onun bu özelliği var elbet quaresmanın ortalarınada ihtiyaç olacak
ama maçına göre mesela hava hakimiyeti iyi olan bir takıma karşıo quaresma sabaha kadar orta yapsa
ne olur bunun yerine ayağa orta açan lens daha etkili olur yada hava hakimiyeti zayıf olan takımlara karşı mesela
gs gibi quaresmayı silah olarak kullanırsın birde kapanan takımlara karşı ikiye bir paslarlar üçgenlerle oynamak daha doğru sürekli orta yapıyoruz ligin başından beri karşılığı oynadığımız maçların yarısında puan kaybı oldu.
kötü oynamadık etkisiz hücum yaptığımız için puan kaybettik dediklerinin işe yaramadığı en net sonuçta belli
oluyor zaten.

Çevrimdışı Necmi

Fikret Orman: "Beşiktaş'ın şu anda gündeminde Arda Turan yok. Arda Turan'a Türkiye'de de linç kampanyası gibi şeyler yapılmak isteniyor. Buna da karşıyım. Böyle değerli oyuncularımızı kazanmamız lazım. Cenk Tosun'un bu sene takımdan ayrılmasını düşünmüyoruz. Önümüzdeki günler ne gösterir bilmiyorum. (AA)
bu verdiğiniz paraları arttırın biraz daha demek istemiş :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Negredo

neyse takımdaki dışlanmışlık olayı bitti artık negredo medel tam anlamıyla bütünün parçası oldu
lensinde adaptasyon süreci tamamlanıyor. dahada önemlisi takımda hafifden sezinlediğim yerli yabancı gruplasşmasınında
önüne geçilmiş takım tekrar bütün haline gelmiş. başarı gelince insanlar birbirine daha sokuluyor.
takımda görünen resim artık daha sıcak zaten taraftarın verdiği tepkide bu soru işaretlerinin dağıldığını
işaret ediyor. Birlik sağlandığı anda başarı zaten kendiliğinden gelir.

şunu izleyin derim medel'in osmanlıspor maçında ki performansı 12 dk lık müthiş bir video :) Kaçırmayın  :naughty:

Şenol Güneş’in Sivasspor karşılaşmasında Gary Medel'e 11’de şans vermesi bekleniyor. (NTV Spor)

Çevrimdışı sametbagan

q7 de lens de babel de cenk de kısacası bütün oyuncular bizim oyuncularımız o yüzden kimseye çifte standart yapmayalım.

Burda ben oyuncumuza çöp falan diyen adamların ne cezalar aldığını biliyorum.Tekrar hatırlatmaya gerek yok .

Hatta burda ismail denen güliver yüzünden bile insanlar ceza yedi.Aynı hassasiyet Q7 için nedense hiç gösterilmiyor maalesef

İnsanlar gerçekten çok tuhaf sirk topçusu diyen mi dersin leş diyen mi dersin ne ararsan var

Ne güzel hayat valla demek ki burda istediğin oyuncuya istediğin gibi sallayabilirsin.

Çok normal abi.

Adam takımın 4. kalecisi ve senelik 1 milyon euro alıyor. Ben olsam, ağzım kulaklarımda gezerim.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
€ değil  $

900.000 $ yıllık ücreti..

Fabri 1 milyon € alıyor

TolGEA 1.4 milyon € alıyor :D
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2017, 17:08:19 Yunus Emre Dökmeci ]

Şenol Güneş’in Sivasspor karşılaşmasında Gary Medel'e 11’de şans vermesi bekleniyor. (NTV Spor)
Bi zahmet yani :bandit:

Atom karınca , Pire de denebilir :D

Çevrimdışı sametbagan

Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum.

Q7 nin oynadığı futbol benim beğendiğim ,istediğim ,benimsediğim oyun anlayışına uygun bir futbolcu değil.

Lakin oynuyorsa bana destek vermek düşer.Burda Q7 kötü oynasın da gömeyim diye apronda bekleyen çok insan var maalesef.

Geçen sene olcayı yedik üstüne şimdi öve öve bitiremediğimiz cenk tosunu tatlı olarak götürecektik az kalsın adam nusrete gitti diye lakabını bile nusretçi koymuştuk 

Bu sene de oziyi yiyeceğiz .Bu linç kültüründen kurtulmamız lazım acilen

q7 de lens de babel de cenk de kısacası bütün oyuncular bizim oyuncularımız o yüzden kimseye çifte standart yapmayalım.

Burda ben oyuncumuza çöp falan diyen adamların ne cezalar aldığını biliyorum.Tekrar hatırlatmaya gerek yok .

Hatta burda ismail denen güliver yüzünden bile insanlar ceza yedi.Aynı hassasiyet Q7 için nedense hiç gösterilmiyor maalesef

İnsanlar gerçekten çok tuhaf sirk topçusu diyen mi dersin leş diyen mi dersin ne ararsan var

Ne güzel hayat valla demek ki burda istediğin oyuncuya istediğin gibi sallayabilirsin.
İstediğin oyuncuya değil sadece Quaresmaya sallayabilirsin ona hakaret etmek dahi serbest cezası yok

Mesela sirk cambazı demek serbest

Şaklaban demek serbest

Ismaeli bile öz akrabası gibi koruyup kollayan @Necmi abi konu Quaresma olunca herşeyi görmezden geliyor ben hakaret goremiyorum yorumlarda diyor

Hayır yani cidden göremiyorsan gözlük takip bir daha oku abi
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2017, 17:15:29 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı mylife1903

Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum.

Q7 nin oynadığı futbol benim beğendiğim ,istediğim ,benimsediğim oyun anlayışına uygun bir futbolcu değil.

Lakin oynuyorsa bana destek vermek düşer.Burda Q7 kötü oynasın da gömeyim diye apronda bekleyen çok insan var maalesef.

Geçen sene olcayı yedik üstüne şimdi öve öve bitiremediğimiz cenk tosunu tatlı olarak götürecektik az kalsın adam nusrete gitti diye lakabını bile nusretçi koymuştuk 

Bu sene de oziyi yiyeceğiz .Bu linç kültüründen kurtulmamız lazım acilen
Linc iyidir iyi, mesela taliskayi linc edecen yakinda cok fena, o havuz basinda cibildak ayakla topa vursub bir daha hemen cikartacam kazmayi kureki

Çevrimdışı mylife1903

İstediğin oyuncuya değil sadece Quaresmaya sallayabilirsin ona hakaret etmek dahi serbest cezası yok :evillol:

Mesela sirk cambazı demek serbest

Şaklaban demek serbest

Ismaeli bile öz akrabası gibi koruyup kollayan @Necmi abi konu Quaresma olunca herşeyi görmezden geliyor ben hakaret giremiyorum yorumlarda diyor

Hayır yani cidden göremiyorsan gözlük takip borçlusu daha oku abi
Hehe akusu bitmis olabilir, akuyu sarj edip sis farlarini acip tekrar deneyiniz.

Farim acik penalti net

Quaresma'yı koruyormuşuz herifi şurada savunan en baba 3 kişi var

Lensi gömmeye kalktığımız an 150 kişi aynı anda savunmaya geçiyor :bandit:
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2017, 17:16:53 Yunus Emre Dökmeci ]

FAVORİM

Medel    Tolgay