Örneği var yahu
Quaresma'lı Beşiktaş geçen sene şampiyon lens'li fb 3.cü
Ayrıca ben lens oynamasın demedim ki bütün oyuncular bizim.Yaratıcı oyuncuda gerekiyor böyle dedim.
Quaresma'yı paylaşınca neden rahatsızlık veriyor neden güzelleme başlamış diyorsunuz Quaresma bizim oyuncu değil mi ?
peki bu lafınla diğer oyuncularımıza saygısızlık yapmıyormusun geçen seneki şampiyonluğun
kahramanı şu anda portoda oynuyor. quaresma geçen sene şampiyon yapan değil nerdeyse
şampiyonluğun kaçmasına neden olacak oyuncuydu. lenside küçümseme oda quartesma kadar
katkı verdi hemde Beşiktaşda değil leş kadrosu olan fenerde yaptı bunu.
lens 5 gol 17 asist quaresma 3.062 dakika 6 gol 17 asist 3.505 dakika geçen seneki performansları
lens 4 gol 4 asist 539 dakika quaresma 1 gol 7 asist 1.624 dakika bu seneki performansları
lens geçen sene bitik fenerde psikolojik olarak bitmiş takımda yaptı bu istatistiği şampiyonluğa oynayan
avrupada esen bir takımda değil birde topla buluşma etki oranı quaresmaya göre kat kat fazla bu asistleri
yaparken quaresma gibi 310 pozisyonu çöpe atarak yapmadı.
bayern maçında quaresmamı lens mi sorun kendinize amaç quaresmanın şovmu yapması yoksa bayerni elemekmi.
ender kontra yakalayacağız ve son vuruşu quaresmanınmı lensinmi yapmasını istersiniz quaresma vurursa gol olma
ihtimali %1 bile değilken lens vurursa %50 gol olma ihtimali varken gerçekleri konuşmak lazım
aslolan quaresmamı Beşiktaşmı mesela bayern maçında forvet negredomu yoksa cenkmi daha çok
randıman verir bence cenk olur negredo baskılı oyunda fark yaratır ama bayerne baskı yapamayız baskın
atakta cenk bence daha randımanlı olur. mesela deplasman maçında atiba medel şart derim
değerleri ortaya koyarken bizim gerçek değerimizin Beşiktaş olduğunu aklınızdan çıkartmayın quartesmayı
bir renkli oyuncuyla mukayese etmiyoruz ettiğimiz oyuncuda Beşiktaşın oyuncusu tukaka yaptığınız
oyuncu sözleşmesini alacağımız ve önümüzdeki 3 yıl daha Beşiktaşın kadrosunda olacak oyuncu birini
çöp yaparkende düşünün bence senin tukaka yapmaya çalıştığın oyuncu iki renkli taraftarında rüyalarını
süslüyor. lensi koy gs kadrosuna şampiyonlukta ciddi rakibimiz olur bilmem farkındamısınız fenerin
kadrosuna koy ligin son maçına kadar fenerle boğuşuruz.