Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5797474 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Uvvvvv
7,5 milyon sayfa
Kişi Başı 1 euro dan , iyi iyiii
Nasi ya bu instagram para mi veriyir
Nasi ney lan ogretin sunu

Çevrimdışı yoruk

Çevrimdışı Necmi

Şampiyonlukta böyle yaratıcı oyunculularla geliyor bende onu hatırlatayım da.

Düz oyuncularla lig 2.cisi olabiliyorsun en fazla.
hayır kardeşim şampiyonluk babel gibi sade ve sonuç veren oyuncularla geliyor.
bu tip oyuncular işin şov kısmında var son 17 deplasmanda sıfır katkıyla oynayan bir
oyuncuyla şampiyonluk gelmez. Bana robana yapıp oyuncumu ofsayta düşüreceğine
sade olanı yapıp bekletmeden pasını veren oyuncu lazım.

Çevrimdışı underworld

Veriyor galiba reyis bu kadar önem arz ettiğine gore var bir şeyler.

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı yoruk

Şampiyonluk Necip gibi oyuncular ile de geliyor.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Sanırım Quaresma hayatı boyunca gittiği her takımla şampiyon oldu/olacak bu mantıkla bakarsak.
Düz oyuncularla Yunanistan Avrupa Şampiyonu olmuştu. Önemli olan takım oyunudur her zaman.

Çevrimdışı onurturan

:D pera veriyorlar ??

Çevrimdışı cursedofdragon

Bomboş bir yorum.

fikirlerini arada kendine saklamayı denesene bak öylede çok güzel oluyor :)

bu tip oyuncular işin şov kısmında var son 17 deplasmanda sıfır katkıyla oynayan bir

İyi de Quaresmanın bir suçu yok ki @Necmi abi.

Senin takımının bir oyun stratejisi olmazsa at Quaresma'ya aç içeri orta Quaresma oyun stratejin olursa adama ne diyebilirsin.

Şampiyon olduğumuz 1.cis sene Takım oyunu oynuyorduk Sosa-Gomez-Olcay-Atiba-Oğuzhan. Quaresma'da bu oyuna ayak uyduruyordu.

Hatırlayın Quaresmanın gelmesine karşı çıkan bir çok insan bile beni şaşırttı filan demişlerdi.

Şampiyonluk Necip gibi oyuncular ile de geliyor.

Necip ile gelen şampiyonluğun zamanı geçti o geçmiş yüzyıldaydı.

Artık Türkiye liginde necip ile şampiyon olamazsın :)

Çevrimdışı Necmi

Örneği var yahu :D

Quaresma'lı Beşiktaş geçen sene şampiyon lens'li fb 3.cü :)

Ayrıca ben lens oynamasın demedim ki bütün oyuncular bizim.Yaratıcı oyuncuda gerekiyor böyle dedim.

Quaresma'yı paylaşınca neden rahatsızlık veriyor neden güzelleme başlamış diyorsunuz Quaresma bizim oyuncu değil mi ?
peki bu lafınla diğer oyuncularımıza saygısızlık yapmıyormusun geçen seneki şampiyonluğun
kahramanı şu anda portoda oynuyor. quaresma geçen sene şampiyon yapan değil nerdeyse
şampiyonluğun kaçmasına neden olacak oyuncuydu. lenside küçümseme oda quartesma kadar
katkı verdi hemde Beşiktaşda değil leş kadrosu olan fenerde yaptı bunu.
lens 5 gol 17 asist quaresma 3.062 dakika 6 gol 17 asist 3.505 dakika geçen seneki performansları
lens 4 gol 4 asist 539 dakika  quaresma 1 gol 7 asist 1.624 dakika bu seneki performansları
lens geçen sene bitik fenerde psikolojik olarak bitmiş takımda yaptı bu istatistiği şampiyonluğa oynayan
avrupada esen bir takımda değil birde topla buluşma etki oranı quaresmaya göre kat kat fazla bu asistleri
yaparken quaresma gibi 310 pozisyonu çöpe atarak yapmadı.
bayern maçında quaresmamı lens mi sorun kendinize amaç quaresmanın şovmu yapması yoksa bayerni elemekmi.
ender kontra yakalayacağız ve son vuruşu quaresmanınmı lensinmi yapmasını istersiniz quaresma vurursa gol olma
ihtimali %1 bile değilken lens vurursa %50 gol olma ihtimali varken gerçekleri konuşmak lazım
aslolan quaresmamı Beşiktaşmı mesela bayern maçında forvet negredomu yoksa cenkmi daha çok
randıman verir bence cenk olur negredo baskılı oyunda fark yaratır ama bayerne baskı yapamayız baskın
atakta cenk bence daha randımanlı olur. mesela deplasman maçında atiba medel şart derim
değerleri ortaya koyarken bizim gerçek değerimizin Beşiktaş olduğunu aklınızdan çıkartmayın quartesmayı
bir renkli oyuncuyla mukayese etmiyoruz ettiğimiz oyuncuda Beşiktaşın oyuncusu tukaka yaptığınız
oyuncu sözleşmesini alacağımız ve önümüzdeki 3 yıl daha Beşiktaşın kadrosunda olacak oyuncu birini
çöp yaparkende düşünün bence senin tukaka yapmaya çalıştığın oyuncu iki renkli taraftarında rüyalarını
süslüyor. lensi koy gs kadrosuna şampiyonlukta ciddi rakibimiz olur bilmem farkındamısınız fenerin
kadrosuna koy ligin son maçına kadar fenerle boğuşuruz.

Çevrimdışı Necmi

İyi de Quaresmanın bir suçu yok ki @Necmi abi.

Senin takımının bir oyun stratejisi olmazsa at Quaresma'ya aç içeri orta Quaresma oyun stratejin olursa adama ne diyebilirsin.

Şampiyon olduğumuz 1.cis sene Takım oyunu oynuyorduk Sosa-Gomez-Olcay-Atiba-Oğuzhan. Quaresma'da bu oyuna ayak uyduruyordu.

Hatırlayın Quaresmanın gelmesine karşı çıkan bir çok insan bile beni şaşırttı filan demişlerdi.

bir oyuncunun şampiyonlukta katkısı olması başka oyuncunun takımı şampiyon yaptığını iddia etmek
başka bir şey. ikinci yarı talisca abou katkısı olmasa babel alınmamış olsa görürdüm şampiyon olmayı
sen ilerideki bütün oyuncuları çöpe çevirip quaresma takımı şampiyon yaptı dersen orda dur derim.
babelin gelip verdiği katkının ne kadarını verdi quaresma bir dönde bak istersen. Bak mesela babel geleli
daha bir sene olmadı değilmi verdiği katkıya bir bak birde quaresmanın geldiğinden bu yana verdiği katkıya bak
belki bu lafınla ne kadar haksızlık etmiş olduğunu düşünürsün babelin suçu ne robana yapıp şov yapmamasımı

peki bu lafınla diğer oyuncularımıza saygısızlık yapmıyormusun geçen seneki şampiyonluğun
kahramanı şu anda portoda oynuyor. quaresma geçen sene şampiyon yapan değil nerdeyse
şampiyonluğun kaçmasına neden olacak oyuncuydu. lenside küçümseme oda quartesma kadar
katkı verdi hemde Beşiktaşda değil leş kadrosu olan fenerde yaptı bunu.
lens 5 gol 17 asist quaresma 3.062 dakika 6 gol 17 asist 3.505 dakika geçen seneki performansları
lens 4 gol 4 asist 539 dakika  quaresma 1 gol 7 asist 1.624 dakika bu seneki performansları
lens geçen sene bitik fenerde psikolojik olarak bitmiş takımda yaptı bu istatistiği şampiyonluğa oynayan
avrupada esen bir takımda değil birde topla buluşma etki oranı quaresmaya göre kat kat fazla bu asistleri
yaparken quaresma gibi 310 pozisyonu çöpe atarak yapmadı.
bayern maçında quaresmamı lens mi sorun kendinize amaç quaresmanın şovmu yapması yoksa bayerni elemekmi.
ender kontra yakalayacağız ve son vuruşu quaresmanınmı lensinmi yapmasını istersiniz quaresma vurursa gol olma
ihtimali %1 bile değilken lens vurursa %50 gol olma ihtimali varken gerçekleri konuşmak lazım
aslolan quaresmamı Beşiktaşmı mesela bayern maçında forvet negredomu yoksa cenkmi daha çok
randıman verir bence cenk olur negredo baskılı oyunda fark yaratır ama bayerne baskı yapamayız baskın
atakta cenk bence daha randımanlı olur. mesela deplasman maçında atiba medel şart derim
değerleri ortaya koyarken bizim gerçek değerimizin Beşiktaş olduğunu aklınızdan çıkartmayın quartesmayı
bir renkli oyuncuyla mukayese etmiyoruz ettiğimiz oyuncuda Beşiktaşın oyuncusu tukaka yaptığınız
oyuncu sözleşmesini alacağımız ve önümüzdeki 3 yıl daha Beşiktaşın kadrosunda olacak oyuncu birini
çöp yaparkende düşünün bence senin tukaka yapmaya çalıştığın oyuncu iki renkli taraftarında rüyalarını
süslüyor.
lensi koy gs kadrosuna şampiyonlukta ciddi rakibimiz olur bilmem farkındamısınız fenerin
kadrosuna koy ligin son maçına kadar fenerle boğuşuruz.

valla ben saygısızlık yapmıyorumda millet Beşiktaş'ın oyuncusuna sirk cambazı,palyaço vs diyerek onlar yapıyor.

Ben lens oynamasın demiyorum zaten bütün oyuncularımıza sahip çıkıyorum.Bazı kişiler gibi Quaresma düşmanlığı yapmıyorum.

Benim söylemek istediğim Quaresma gibi yaratıcı oyuncularada ihtiyaç var bu demek değil ki Lens oynamasın.

Bende Bayern maçına medel-lens-cenk oynaması gerektiğini düşünüyorum kontra oyunu için.

@Necmi abi şu en son yazdığında lens'i koruduğun kadar Quaresma'yı da korusan keşke.Birisi hali hazırda bizim oyuncumuz Quaresma adamı itin bi tarafına sokup sokup çıkartıyorlar ses çıkartmıyorsun.Diğeri daha bizim oyuncumuz bile değil kiralık ken korumaya geçiyorsun.

Çevrimdışı İhsan

7.5 milyon luk bir futbol sayfası bakın kimi paylaşıyor :)

Ve video 1 milyon kere izleniyor :)

Geri kosarken, topu öne Dogru kac kisi yumusatabilir ?
Yetenek olarak Q7 gibisi Dünyada fazla yoktur
Come to Beşiktaş

bir oyuncunun şampiyonlukta katkısı olması başka oyuncunun takımı şampiyon yaptığını iddia etmek
başka bir şey. ikinci yarı talisca abou katkısı olmasa babel alınmamış olsa görürdüm şampiyon olmayı
sen ilerideki bütün oyuncuları çöpe çevirip quaresma takımı şampiyon yaptı dersen orda dur derim.
babelin gelip verdiği katkının ne kadarını verdi quaresma bir dönde bak istersen. Bak mesela babel geleli
daha bir sene olmadı değilmi verdiği katkıya bir bak birde quaresmanın geldiğinden bu yana verdiği katkıya bak
belki bu lafınla ne kadar haksızlık etmiş olduğunu düşünürsün babelin suçu ne robana yapıp şov yapmamasımı

ya insan delirir vallahi billahi ben Quaresma tek başına şampiyon yaptı filan mı dedim :)

Quaresma'lı kadro şampiyon oldu dedim.

Gerçekten çok tuhaf :)

Ya insanlar çok garipleşti ya bende bi tuhaflık var :)

Bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum teşekkür ederim.

Çevrimdışı İhsan

Quaresma güzellemeleri başlamış. Rabona ve Trivela ile çözülmüyor anadolu deplasmanları hatırlatırım.

Haklisin. Rabona Trivela gereksiz.
Kapanan Anadolu takimlarini cözmek icin Kanat ortalari cok önemli olacaktir.
Q7 gene en büyük silahimiz olacaktir.  :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Babel'e haksizlik yapiyorsun. Bence Babel son derece yaratici.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Haklisin. Rabona Trivela gereksiz.
Kapanan Anadolu takimlarini cözmek icin Kanat ortalari cok önemli olacaktir.
Q7 gene en büyük silahimiz olacaktir.  :bandit:

Bekletmeden tekte keserse Negredo etkili olur abi. Cenk ile olmaz o iş. Q7 - Cenk ikilisi deplasmanda ilk 11 çıkmaya devam ederse şampiyonluk yalan olur.

Bekletmeden tekte keserse Negredo etkili olur abi. Cenk ile olmaz o iş. Q7 - Cenk ikilisi deplasmanda ilk 11 çıkmaya devam ederse şampiyonluk yalan olur.

çift forvet çıkmak lazım.

Fabri

Gökhan Pepe Tosic Adriano

Medel Oğuzhan

Lens     Cenk   Babel

Negredo

Fabri

Medel Oğuzhan

Lens     Cenk   Babel

Negredo

Fabri

Medel Oğuzhan

Lens    Negredo   Babel

Cenk

Negredo arkada oynasın böyle daha iyi :D 

Cenk'ten dönen topları tamamlar :)

Fabri

Medel Oğuzhan

Lens    Negredo   Babel

Cenk

Negredo arkada oynasın böyle daha iyi :D 

Cenk'ten dönen topları tamamlar :)

Cek gezen forvet olduğu için bence SS pozisyonu daha uygun ama öyle de olur.

Etiketler: